Søk etter og finn billige fly til Myanmar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Myanmar flyinnsikt og trender

Se innsikt for Myanmar-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Myanmar?

Prisen på billetter til Myanmar varierer, basert på en rekke faktorer, men du kan finne billetter helt nede i 10 486 kr eller så høyt som 44 254 kr. Basert på ny data, har vi sett at flybilletter til Myanmar for 22 325 kr eller lavere er en god deal, mens 22 912 kr er snittprisen.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Myanmar?

Noen av verdens mest besøkte byer ligger i Myanmar. Den mest populære byen å reise til i Myanmar er Yangon, som momondo-brukere velger som ankomstdestinasjon 613 % oftere enn andre byer. De nest mest populære byene i Myanmar er Thandwe og Heho.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Myanmar?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Myanmar (Yangon Mingaladon), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 43t 35m.

Hvilke flyselskaper flyr til Myanmar?

Blant alle 5 flyselskapene som flyr til Myanmar, er Thai Airways, Aeroflot og Emirates de som oftest foretrekkes, basert på brukerdataene våre. Thai Airways er det mest populære blant de tre flyselskapene – 52 % av brukerne velger dette selskapet når de skal reise til Myanmar.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Myanmar? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Myanmar

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Myanmar fra Norge
Yangon
Yangon

Nyttig informasjon om flyvningen din til Myanmar

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Myanmar

De billigste flyvningene til Myanmar som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 612 kr med Thai Lion Air, 888 kr med Thai AirAsia og 908 kr med Nok Air.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Myanmar

Finn flyvninger til disse populære byene i Myanmar fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Myanmar

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Myanmar

Billige flybilletter til Myanmar

Disse rutene har de billigste flyvningene til Myanmar som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloYangon43t 35m14 064 kr
OsloMandalay42t 00m14 445 kr

De beste tingene å se og gjøre i Myanmar

Du kan fly til Myanmar fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er vanligst å fly til enten Mandalay som ligger midt i landet, eller til Yangon som tidligere var hovedstad. Yangon ligger lenger sør mot kysten. Du kan fly med blant annet Emirates, SAS og Qatar Airways til Yangon, og ha for eksempel en mellomlanding i Doha underveis.

Når det er best å reise til Myanmar avhenger litt av hva du selv helst ønsker på ferie. Vil du ha best mulig vær, eller vil du helst reise når det er mindre folksomt? Det er generelt anbefalt å reise til Myanmar i vintersesongen som går fra november-februar. Dette er høysesongen, så da er det også mange andre turister. Reiser du i denne perioden er det lurt å bestille fly og hotell i god tid før du skal dra, så du er sikker på at du får bo der du helst ønsker. I denne perioden er det mest oppholdsvær, og det er ikke så varmt, men mer behagelige temperaturer. I mars-april blir det en del varmere og dette gjelder spesielt i Yangon, som er en populær by å besøke når man er i Myanmar. Etter våren kommer regnsesongen med monsunen som varer fra mai-august. I denne perioden er det mange resorter og strender som stenger for sesongen. Utover høsten i september-oktober er det fortsatt noe regn, spesielt sør i landet. I nord er det mer behagelig og tørrere i september-oktober. November-desember er svært populære måneder å besøke landet, og det er frodig landskap og mye sol.

Skal du fly til Myanmar fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer og 5 minutter til Yangon. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 17 timer og 45 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Når du skal reise til Myanmar må du ha visum. Dette er gyldig i fire uker. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter du reiser inn i landet. Du bør søke om visum i god tid før du reiser, og dette kan gjøres ved Myanmars Ambassade i Oslo.


Internasjonale flyreiser til Myanmar

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Mandalay
Raskeste flytid42t 00m
Laveste pris14 445 kr
Flyvninger fra Oslo til Yangon
Raskeste flytid43t 35m
Laveste pris14 064 kr

Start planleggingen av reisen til Myanmar


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Myanmar når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Myanmar, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Myanmar med denne policyen.

Når du har søkt etter flyvinger til Myanmar, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Myanmar, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Myanmar og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.