Finn billig fly til Myanmar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 19.10.
ti. 26.10.

De billigste flyvningene til byer i Myanmar

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Myanmar fra Norge
Yangon
Yangon

Nyttig informasjon om flyvningen din til Myanmar

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Myanmar
  • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Myanmar?

    Ifølge momondo-brukerne er det Yangon som er den mest populære byen i Myanmar, og den besøkes 1 025 % oftere enn andre byer i Myanmar. Mandalay og Thandwe er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

  • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Myanmar?

    De billigste flyvningene til Myanmar som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 519 kr med Thai Lion Air, 684 kr med Thai AirAsia og 772 kr med Nok Air.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Myanmar

Finn flyvninger til disse populære byene i Myanmar fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Myanmar

Disse rutene har de billigste flyvningene til Myanmar som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloYangon6 715 kr
OsloMandalay7 856 kr

Myanmar ligger i Sørøst-Asia og var tidligere kjent som Burma. Landet grenser blant annet til Kina, Thailand, Laos og Bangladesh. I tillegg har landet en lang kystlinje, mot Andamanhavet og Bengalbukta. De siste årene har landet utviklet seg raskt, og er blitt en destinasjon som er åpen for reisende som vil oppdage nye deler av Sørøst-Asia. I tillegg til å være et land med lang kystlinje og vakre strender, har landet også tre ulike regioner når man deler det inn etter type natur. Her er det fjellandskap vest i landet, det er slettelandskap sentralt i landet, og til slutt deltaområder i nedre Myanmar. Her er det også et rikt dyreliv der det finnes blant annet elefanter, sumatraneshorn, leopard og tigre, i tillegg til et rikt og eksotisk fugleliv. Myanmar ligger nærme ekvator, så her blir det svært varmt og i tillegg er det ofte høy luftfuktighet. Klimaet kan betegnes som tropisk, og det er regntid en gang i året. Regntiden går fra juni-september. Da er det som regel kraftige regnskyll som kan skape oversvømmelser. I denne perioden kan det være redusert fremkommelighet, og det er greit å merke seg dette dersom du har planer om å reise rundt i landet. Når du skal fly til Myanmar er det lurt å sammenligne flypriser på nett i god tid. Du kan raskt og enkelt gjøre dette hos momondo, og finne de beste prisene for fly med hotell. Som regel kan høytider og ferier påvirke prisene noe, blant annet over jul, nyttår og påskeferien.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Myanmar?

Du kan fly til Myanmar fra flere flyplasser i Norge, men du må regne med minst en mellomlanding under reisen. Reiser du fra Oslo/Gardermoen, kan du booke flybilletter med kun en mellomlanding til en billig pris. Det er vanligst å fly til enten Mandalay som ligger midt i landet, eller til Yangon som tidligere var hovedstad. Yangon ligger lenger sør mot kysten. Du kan fly med blant annet Emirates, SAS og Qatar Airways til Yangon, og ha for eksempel en mellomlanding i Doha underveis.

Når er det best å reise til Myanmar?

Når det er best å reise til Myanmar avhenger litt av hva du selv helst ønsker på ferie. Vil du ha best mulig vær, eller vil du helst reise når det er mindre folksomt? Det er generelt anbefalt å reise til Myanmar i vintersesongen som går fra november-februar. Dette er høysesongen, så da er det også mange andre turister. Reiser du i denne perioden er det lurt å bestille fly og hotell i god tid før du skal dra, så du er sikker på at du får bo der du helst ønsker. I denne perioden er det mest oppholdsvær, og det er ikke så varmt, men mer behagelige temperaturer. I mars-april blir det en del varmere og dette gjelder spesielt i Yangon, som er en populær by å besøke når man er i Myanmar. Etter våren kommer regnsesongen med monsunen som varer fra mai-august. I denne perioden er det mange resorter og strender som stenger for sesongen. Utover høsten i september-oktober er det fortsatt noe regn, spesielt sør i landet. I nord er det mer behagelig og tørrere i september-oktober. November-desember er svært populære måneder å besøke landet, og det er frodig landskap og mye sol.

Hvor lang tid tar det å fly til Myanmar?

Skal du fly til Myanmar fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 14 timer og 5 minutter til Yangon. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 17 timer og 45 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Myanmar uten pass eller visum?

Når du skal reise til Myanmar må du ha visum. Dette er gyldig i fire uker. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter du reiser inn i landet. Du bør søke om visum i god tid før du reiser, og dette kan gjøres ved Myanmars Ambassade i Oslo.


Internasjonale flyreiser til Myanmar

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Yangon
Raskeste flytid15t 55m
Billigst pris6 715 kr
Flyvninger fra Oslo til Mandalay
Raskeste flytid16t 20m
Billigst pris7 856 kr

Finn flyvninger til Myanmar

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Myanmar