Finn billige fly til Sønderborg

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 3.10.
ti. 10.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Sønderborg flyinnsikt og trender

Se innsikt for Sønderborg-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Sønderborg?

Hvor lang tid tar det å fly til Sønderborg?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Sønderborg (Billund), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 1t 05m.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sønderborg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sønderborg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sønderborg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sønderborg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Sønderborg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Billund, som i gjennomsnitt koster 1 584 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SØNDERBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar22 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Sønderborg koster i gjennomsnitt kun 2 393 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SØNDERBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust30 % dyrereDet koster ca. 4 000 kr for flyvninger til Sønderborg fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SØNDERBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember300 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Sønderborg fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Sønderborg

Hvor lang tid tar det å fly til Sønderborg flyplass?

Den raskeste ruten fra Norge tar rundt fem timer, og inkluderer en mellomlanding på København Kastrup flyplass. Fra Stavanger tar det i snitt seks timer og 15 minutter fra Sola flyplass til Sønderborg lufthavn, med en rask mellomlanding ved Kastrup. Flyr du fra Bergen vil det i snitt ta seks timer og 30 minutter. Fra Trondheim vil det ta syv timer, og fra Tromsø tar det åtte timer med et raskt stopp i København.

Hvorfra kan du fly direkte til Sønderborg flyplass?

Du kan fly direkte til Sønderborg flyplass i Danmark fra København Kastrup, og det går også sesongbaserte fly fra Bornholm. Dessverre er det ingen direkte flygninger mellom Norge og Sønderborg lufthavn, så det beste alternativet er en hurtig mellomlanding i København før ferden fortsetter. Reiser du fra Norge er det enkelt å bytte fly i København, ettersom det finnes hyppige avganger mellom den danske hovedstaden og norske flyplasser, som for eksempel Stavanger Sola eller Bergen Flesland. Gjennom momondo vil du alltid finne gode flytilbud og billige billetter, på strekninger over hele verden.

Hvilken flyvning til Sønderborg er den absolutt billigste?

692 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Sønderborg. Denne flyvningen er fra Oslo, og er 87 % billigere enn de fleste flyvninger til Sønderborg. Du kan finne den billigste prisen til Sønderborg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Sønderborg?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Sønderborg. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 2 393 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Sønderborg i løpet av Januar, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 663 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Sønderborg?

Odense Hans Christian Andersen flyplass, Billund flyplass, Esbjerg flyplass eller Karup flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Sønderborg.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Sønderborg?

Esbjerg flyplass har en gjennomsnittspris på 5 415 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Sønderborg. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sønderborg flyplass fra flyvninger sist?

Priser for flyvninger fra Sønderborg flyplass ble sst oppdatert i dag.

Hvor gammel må du være for å fly til Sønderborg flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Sønderborg flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Sønderborg flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Sønderborg flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Hvilke flyselskaper flyr til Sønderborg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Sønderborg

Hvilke flyselskaper flyr til Sønderborg?


Visumkrav for Sønderborg

Hvilke pass- eller visumkrav er det når man besøker Sønderborg?

I likhet med resten av Danmark er det ingen krav til visum for nordmenn som reiser til Sønderborg, men det er lurt å ha med gyldig pass.


Start planleggingen av reisen til Sønderborg


De beste tingene å se og gjøre i Sønderborg

Hva kan du se og gjøre i Sønderborg?

Sønderborg er et sjarmerende sted, med sin kompakte bykjerne og beliggenhet like ved den tyske grensen. Her er det nok av interessante severdigheter, både for turister og andre som er på gjennomreise. Like ved sentrum finner du et vakkert slott som bærer byens navn, og dette er åpent for besøkende. Dette historiske slottet er absolutt verdt et besøk for dem som ønsker å lære mer om Sønderborgs historiske rolle opp gjennom årene. For den som er interessert i forskning og naturvitenskap, kan en tur til Danfoss Universe like utenfor sentrum være et attraktivt valg. Dette senteret minner om et teknisk museum, og tilbyr et bredt utvalg av spennende aktiviteter for store og små. Det anbefales for de som vil lære mer om den ledende bedriften i området - Danfoss. Sønderborg er også hjem til Alsion - en vitenskapspark i selve bykjernen, og her vil du finne et bredt utvalg av aktiviteter som er tilpasset både store og små. For den som vil se nærmere på den lokale kulturen, er et besøk på kjente Dybbøl Mølle et perfekt sted å starte. Denne gamle møllen er nå omgjort til et museum, som illustrerer hvordan livet pleide å være i Sønderborg, før byen ble en viktig industriaktør i sydlige Danmark. Videre kan Sønderborg tilby flere gode spisesteder for reisende som er sultne, og vil slappe av med et godt måltid. For klassisk dansk mat, med inspirasjon fra USA, burde restauranten Lillemor Sønderborg avlegges et besøk. Her får du kjente retter til en hyggelig pris, i sjarmerende lokaler. For den på utkikk etter italiensk pizza, eller kanskje en burger, kan Marcello`s Sønderborg være et utmerket alternativ. Denne ligger sentralt i byen, og tilbyr mat med ferske råvarer til en vennlig pris.


Finn fly til andre byer i Danmark

Sønderborg har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Sønderborg?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Sønderborg på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Sønderborg som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Sønderborg med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til Sønderborg på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Sønderborg?

Når alle potensielle Sønderborg flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Sønderborg akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Sønderborg er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Sønderborg på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.