Finn billige fly til Sønderborg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Sønderborg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Sønderborg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Billund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Sønderborg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Sønderborg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Billund, som i gjennomsnitt koster 1 481 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Sønderborg?

Den raskeste ruten fra Norge tar rundt fem timer, og inkluderer en mellomlanding på København Kastrup flyplass. Fra Stavanger tar det i snitt seks timer og 15 minutter fra Sola flyplass til Sønderborg lufthavn, med en rask mellomlanding ved Kastrup. Flyr du fra Bergen vil det i snitt ta seks timer og 30 minutter. Fra Trondheim vil det ta syv timer, og fra Tromsø tar det åtte timer med et raskt stopp i København.

Du kan fly direkte til Sønderborg flyplass i Danmark fra København Kastrup, og det går også sesongbaserte fly fra Bornholm. Dessverre er det ingen direkte flygninger mellom Norge og Sønderborg lufthavn, så det beste alternativet er en hurtig mellomlanding i København før ferden fortsetter. Reiser du fra Norge er det enkelt å bytte fly i København, ettersom det finnes hyppige avganger mellom den danske hovedstaden og norske flyplasser, som for eksempel Stavanger Sola eller Bergen Flesland. Gjennom momondo vil du alltid finne gode flytilbud og billige billetter, på strekninger over hele verden.

45 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Sønderborg. Denne flyvningen er fra Gdansk, og er 99 % billigere enn de fleste flyvninger til Sønderborg. Du kan finne den billigste prisen til Sønderborg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Odense Hans Christian Andersen flyplass, Billund flyplass, Esbjerg flyplass eller Karup flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Sønderborg.

Sønderborg flyplass har en gjennomsnittspris på 3 250 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Sønderborg. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flyplasser nære Sønderborg

Under finner du alle flyplassene i Sønderborg sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Sønderborg flyplass?

Fra Sønderborg flyplass er det enkelt å ta turen inn mot sentrum ved å benytte seg av taxi eller leiebil. Det finnes flere drosjeselskaper som kjører denne ruten, og reisende kan enten forhåndsbestille en drosje, eller finne en ved ankomst. Det er utfyllende informasjon om drosjer og transport videre mot Sønderborg inne på flyplassområdet. Flere av de store leiebilaktørene holder til ved flyplassen, så det er enkelt å booke en billig leiebil før ankomst. Videre er det også gode muligheter for å leie en bil inne på selve terminalområdet, for den som føler seg impulsiv.


Visumkrav for Sønderborg

I likhet med resten av Danmark er det ingen krav til visum for nordmenn som reiser til Sønderborg, men det er lurt å ha med gyldig pass.


Start planleggingen av reisen til Sønderborg


De beste tingene å se og gjøre i Sønderborg

Sønderborg er et sjarmerende sted, med sin kompakte bykjerne og beliggenhet like ved den tyske grensen. Her er det nok av interessante severdigheter, både for turister og andre som er på gjennomreise. Like ved sentrum finner du et vakkert slott som bærer byens navn, og dette er åpent for besøkende. Dette historiske slottet er absolutt verdt et besøk for dem som ønsker å lære mer om Sønderborgs historiske rolle opp gjennom årene. For den som er interessert i forskning og naturvitenskap, kan en tur til Danfoss Universe like utenfor sentrum være et attraktivt valg. Dette senteret minner om et teknisk museum, og tilbyr et bredt utvalg av spennende aktiviteter for store og små. Det anbefales for de som vil lære mer om den ledende bedriften i området - Danfoss. Sønderborg er også hjem til Alsion - en vitenskapspark i selve bykjernen, og her vil du finne et bredt utvalg av aktiviteter som er tilpasset både store og små. For den som vil se nærmere på den lokale kulturen, er et besøk på kjente Dybbøl Mølle et perfekt sted å starte. Denne gamle møllen er nå omgjort til et museum, som illustrerer hvordan livet pleide å være i Sønderborg, før byen ble en viktig industriaktør i sydlige Danmark. Videre kan Sønderborg tilby flere gode spisesteder for reisende som er sultne, og vil slappe av med et godt måltid. For klassisk dansk mat, med inspirasjon fra USA, burde restauranten Lillemor Sønderborg avlegges et besøk. Her får du kjente retter til en hyggelig pris, i sjarmerende lokaler. For den på utkikk etter italiensk pizza, eller kanskje en burger, kan Marcello`s Sønderborg være et utmerket alternativ. Denne ligger sentralt i byen, og tilbyr mat med ferske råvarer til en vennlig pris.


Finn fly til andre byer i Danmark

Sønderborg har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Sønderborg på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Sønderborg som passer deg.

Ja. Alle flyreiser til Sønderborg på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Sønderborg flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Prisvarsler for flyreiser til Sønderborg er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Sønderborg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Sønderborg

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.