Finn billige flyvninger til Brussel fra 494 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
to. 7.12.
to. 14.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Brussel

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Brussel

Beste pris på enveisbillett

494 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 062 kr

Raskeste flytid

2t 00m

Opereres av

9 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Brussel fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 494 kr (Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Brussel fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 062 kr (Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National).
Den kjappeste flyvningen til Brussel fra Norge tar 2t 00m (Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National).
Det finnes 9 andre flyselskaper som flyr til Brussel, deriblant Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

Brussel flyinnsikt og trender

Se innsikt for Brussel-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Brussel?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Brussel i November, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 449 kr.

Hvilken flyvning til Brussel er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Brussel, lå på 996 kr/per person fra Tangier, noe som er 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Brussel. Du kan finne den billigste prisen til Brussel fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Brussel?

Hvor lang tid tar det å fly til Brussel?

Flyvningen fra Norge til Brussel avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Brussel Bruxelles-National (den mest populære flyplassen i Brussel), er flytiden 1t 55m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Brussel Bruxelles-National, er flytiden i snitt 4t 10m.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Brussel?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Brussel 49 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Brussel med en gjennomsnittspris på 1 954 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Brussel

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Brussel fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Brussel S. Charleroi flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Brussel

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Brussel Bruxelles-National flyplass (BRU)

Vanligvis er flyvninger til Brussel fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National, som i gjennomsnitt koster 1 954 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRUSSEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Brussel koster i gjennomsnitt kun 1 395 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRUSSEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli32 % dyrereDet koster ca. 2 586 kr for flyvninger til Brussel fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BRUSSEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli171 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Brussel fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Brussel

Fly til Brussel og opplev flotte severdigheter, art nouveau-arkitektur og tilholdsstedet for Europarådet og EU-kommisjonen. Som resten av Nord-Europa har Brussel fire definerte årstider. Byen er spesielt sjarmerende om våren og sommeren, men også om høsten. I høstmånedene er det gjerne færre turister og dermed billigere flybilletter til Brussel, som du kan finne på momondo. Vinteren er mildere enn i Norge, og mange flyr til Brussel i desember rundt juletider. Har du mulighet til å sammenligne priser på momondo og booke reise i august eller november er det mulig å finne billigere flybilletter til Brussel. Når du flyr til Brussel bør du besøke det 103 meter høye monumentet Atomium, som symboliserer en atomkjerne forstørret 165 billioner ganger, og er en av Brussels største turistattraksjoner. Fra toppen av monumentet får du flott utsikt over byen.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Brussel?

Antwerpen Deurne flyplass, Brussel S. Charleroi flyplass, Liège Bierset flyplass eller Oostende Ostende-Bruges flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Brussel.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Brussel?

Brussel S. Charleroi flyplass har en gjennomsnittspris på 1 579 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Brussel. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Brussel fra flyvninger sist?

Priser for Brussel fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Brussel fra flyvninger?

Antall tilbydere fraBrussel flyvninger er 8 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Brussel?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Brussel med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Brussel?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Brussel, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Brussel. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Brussel

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Brussel som nylig ble funnet av brukere på momondo
Brussels Airlines
8. jan.
OSL18:00Oslo Gardermoen
2t 00m
BRU20:00Brussel Bruxelles-National
15. jan.
BRU15:10Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL17:10Oslo Gardermoen
1 062 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
16. jan.
OSL18:00Oslo Gardermoen
2t 00m
BRU20:00Brussel Bruxelles-National
31. jan.
BRU20:50Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL22:50Oslo Gardermoen
1 073 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
25. jan.
OSL18:00Oslo Gardermoen
2t 00m
BRU20:00Brussel Bruxelles-National
28. jan.
BRU15:10Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL17:10Oslo Gardermoen
1 202 kr
Finn lignende
Brussels Airlines
28. jan.
OSL18:00Oslo Gardermoen
2t 00m
BRU20:00Brussel Bruxelles-National
4. feb.
BRU20:50Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL22:50Oslo Gardermoen
1 245 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. jan.
OSL18:00Oslo Gardermoen
2t 00m
BRU20:00Brussel Bruxelles-National
15. jan.
BRU16:45Brussel Bruxelles-National
6t 40m
1 stopp
OSL23:25Oslo Gardermoen
1 266 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
16. jan.
OSL06:05Oslo Gardermoen
5t 45m
1 stopp
BRU11:50Brussel Bruxelles-National
31. jan.
BRU20:50Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL22:50Oslo Gardermoen
1 277 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Brussel

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Brussel, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Brussels Airlines, Scandinavian Airlines og Wizz Air
Scandinavian Airlines
4. mar.
OSL08:15Oslo Gardermoen
2t 05m
BRU10:20Brussel Bruxelles-National
Scandinavian Airlines
31. jan.
OSL13:50Oslo Gardermoen
4t 25m
1 stopp
BRU18:15Brussel Bruxelles-National
Wizz Air
28. jan.
TRF20:45Oslo Torp Sandefjord
11t 50m
1 stopp
CRL08:35Brussel S. Charleroi

Slik kommer du deg rundt omkring i Brussel

Brussel har et godt utbygd kollektivtrafikktilbud. Sentrum kan du fint oppleve til fots, eller ved hjelp av offentlig transport. Det finnes mange typer billetter å velge blant, og disse fås kjøpt på holdeplasser, kiosker eller på nettet, enten du vil ha enkeltbilletter, timekort eller dagskort. Billettene er rimelige, og du stempler dem på stasjonene eller inne i transportmidlene. Offentlig transport kjører fra kl. 05.00 til midnatt alle dager.

Brussel har tre T-banelinjer, og stasjonene er kjent for å være dekorert med ulike kunstverk, både skulpturer, fotografier og malerier. Billettpriser finnes på T-banestasjonene og på nettet.

Det er enkelt å ta buss eller trikk, ettersom Brussel har over 2200 holdeplasser. Priser og stoppesteder finner du blant annet på det største kollektivselskapet STIB sine hjemmesider.

Du kan leie sykkel fra stativer rundt omkring i byen. Der kan du betale med bankkort, og det koster kun noen få kroner i timen.


Visumkrav for Brussel

Belgia er medlem av Schengen-avtalen og norske borgere behøver derfor ikke visum for kortere opphold, men må ha med gyldig pass for innreise til landet. Det betyr at man ikke behøver å planlegge lang tid i forkant, og man kan slå til på de billige flybillettene til Brussel som finnes på momondo. I Belgia er det ID-plikt. Dette betyr at man må ha med seg et gyldig norsk pass for å kunne reise inn og ut av Belgia. Dersom du er statsborger av et EU-land eller er norsk statsborger behøver du ikke visum for opphold i Belgia dersom du ikke skal være der i over tre måneder i løpet av et halvt år. Ønsker du å oppholde deg i Belgia utover 90 dager må du søke om bostedstillatelse fra de belgiske myndighetene i gjeldende kommune. Følg med på belgiske immigrasjonsmyndigheters nettside eller ambassadens nettside for oppdaterte regler angående pass og visum.


De beste tingene å se og gjøre i Brussel

Hva bør jeg oppleve i Brussel?

Du bør se lysshowet på kveldstid på vakre Grand Place. Plassen er fra 1400-tallet og er en del av UNESCOS verdensarvliste med sine vakre bygninger. Du bør også få med deg Brussels svar på den norske statuen Sinnataggen, nemlig den skøyeraktige gutten Manneken Pis.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta en tur til Mini-Europa med de viktigste hendelsene og attraksjonene i Europa, som Eiffeltårnet, og Berlinmuren. Når dere flyr til Brussel bør dere også se kjempemonumentet Atomium som ble satt opp i 1958. Dere kan ta heisen til toppen av Atomium og se utsikten over hele Brussel. Her er det også en flott park med kunstig innsjø.

Hvor bør jeg shoppe?

Byen er kjent for sine shoppingmuligheter, og med momondos billige flybilletter til Brussel har du litt ekstra å rutte med. Du kan shoppe i bykjernen i områdene Avenue Louise og Place Stephanie, området rundt Grand Sablon eller i gatene Rue Neuve og Boulevard Adolf Max. Alternativt kan du ta turen til shoppingsentrene Basilix Shopping Center, Westland Shopping Center, Woluwe Shopping Center eller City 2.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Besøk det historiske sentrum av Brussel for en rekke severdigheter. Ta også gjerne turen til EU-området av Brussel hvor du finner Det naturvitenskapelige museet.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Brussel?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Brussel når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Brussel, noe som sparer deg for tid og penger.

Kan jeg finne flyreiser til Brussel med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til Brussel på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Brussel?

Når alle potensielle Brussel flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Brussel akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Prisvarsler for flyreiser til Brussel er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


En enklere måte å administrere reisen til Brussel på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.