Finn billige fly til Brussel

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 10.8.
on. 17.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Brussel

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Brussel

Beste pris på enveisbillett

185 kr

Beste pris på tur/retur-billett

496 kr

Raskeste flytid

2t 00m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Brussel fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 185 kr (Oslo Torp Sandefjord til Brussel S. Charleroi).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Brussel fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 496 kr (Oslo Torp Sandefjord til Brussel S. Charleroi).
Den kjappeste flyvningen til Brussel fra Norge tar 2t 00m (Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Brussel, deriblant Brussels Airlines, Ryanair og Flyr AS.

De billigste flyvningene til flyplassene i Brussel

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Brussel fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Brussel S. Charleroi flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Brussel

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Eindhoven (EIN)

Vanligvis er flyvninger til Brussel fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Eindhoven, som i gjennomsnitt koster 1 491 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRUSSEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar36 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Brussel koster i gjennomsnitt kun 1 118 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRUSSEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli33 % dyrereDet koster ca. 2 313 kr for flyvninger til Brussel fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BRUSSEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli296 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Brussel fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Brussel?

Fly til Brussel og opplev flotte severdigheter, art nouveau-arkitektur og tilholdsstedet for Europarådet og EU-kommisjonen. Som resten av Nord-Europa har Brussel fire definerte årstider. Byen er spesielt sjarmerende om våren og sommeren, men også om høsten. I høstmånedene er det gjerne færre turister og dermed billigere flybilletter til Brussel, som du kan finne på momondo. Vinteren er mildere enn i Norge, og mange flyr til Brussel i desember rundt juletider. Har du mulighet til å sammenligne priser på momondo og booke reise i august eller november er det mulig å finne billigere flybilletter til Brussel. Når du flyr til Brussel bør du besøke det 103 meter høye monumentet Atomium, som symboliserer en atomkjerne forstørret 165 billioner ganger, og er en av Brussels største turistattraksjoner. Fra toppen av monumentet får du flott utsikt over byen.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Brussel, lå på 82 kr/per person fra Manchester, noe som er 98 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Brussel. Du kan finne den billigste prisen til Brussel fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har lyst til å besøke Brussel i Januar, bør du vente til November med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 409 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Brussel 58 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Brussel med en gjennomsnittspris på 1 742 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Brussel på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 496 kr i løpet av de siste 72 timene.

Antwerpen Deurne flyplass, Brussel S. Charleroi flyplass, Liège Bierset flyplass eller Oostende Ostende-Bruges flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Brussel.

Brussel S. Charleroi flyplass har en gjennomsnittspris på 1 646 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Brussel. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Brussel

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Brussel som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
14. okt.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
9t 25m
1 stopp
CRL14:25Brussel S. Charleroi
17. okt.
CRL03:40Brussel S. Charleroi
7t 50m
1 stopp
TRF11:30Oslo Torp Sandefjord
Brussels Airlines
24. nov.
OSL01:45Oslo Gardermoen
2t 00m
BRU03:45Brussel Bruxelles-National
1. des.
BRU15:50Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL17:50Oslo Gardermoen
Ryanair
23. sep.
TRF06:50Oslo Torp Sandefjord
6t 30m
1 stopp
CRL13:20Brussel S. Charleroi
25. sep.
CRL17:20Brussel S. Charleroi
11t 00m
1 stopp
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
27. sep.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
5t 30m
1 stopp
CRL11:25Brussel S. Charleroi
29. sep.
CRL02:25Brussel S. Charleroi
11t 15m
1 stopp
TRF13:40Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
9. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
9t 25m
1 stopp
CRL14:25Brussel S. Charleroi
11. sep.
CRL17:20Brussel S. Charleroi
11t 00m
1 stopp
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
14. okt.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
9t 25m
1 stopp
CRL14:25Brussel S. Charleroi
17. okt.
CRL04:30Brussel S. Charleroi
9t 25m
2 stopp
TRF13:55Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Brussel

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Brussel, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Flyr AS og Ryanair
Ryanair
2. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
9t 25m
1 stopp
CRL14:25Brussel S. Charleroi
Ryanair
2. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
9t 25m
1 stopp
CRL14:25Brussel S. Charleroi
Ryanair
24. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
27t 20m
1 stopp
CRL09:05Brussel S. Charleroi

Hvilke flyselskaper flyr til Brussel?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Brussel

Hvilke flyselskaper flyr til Brussel?

På flyreiser fraNorge til Brussel, benytter momondos brukere som regel airlines such as Brussels Airlines, Scandinavian Airlines, KLM og Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.


Flyplasser nære Brussel

Under finner du alle flyplassene i Brussel sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Brussel fra flyplassen

På momondo finner du bllige flybillettene til Brussel som tar deg raskt til storbyens lufthavn som ligger 12 kilometer nordøst for den belgiske hovedstaden. For å komme deg fra flyplassen til sentrum kan du velge mellom ulike transportmidler som buss, tog og taxi. Flere transportselskaper kan også ordne privat transport. Flybussen stopper ved holdeplassen under ankomsthallen og kjører tre ganger i timen fra kl. 07.00 om morgenen til kl. 23.00 om kvelden. Billett koster ca. € 3,2 eller NOK 30. Brussel internsjonale lufthavn har også togstasjon i underetasjen av terminalen. Toget Airport City Express går fra flyplassen fire ganger i timen til stasjonene i Brussel-Zuid, Brussel-Centrum og Brussel-Noord. En enveisbillett for toget koster ca. NOK 30. Turen tar ca. 20 minutter og toget går fra kl. 05.30 til midnatt. Taxiene står utenfor ankomsthallen. En tur mellom flyplassen og sentrum tar ca. en halvtime og koster ca. € 45 eller NOK 425. Man kan også leie leiebil fra en rekke selskaper.


Populære flybilletter til Brussel

Finn dine flybilletter til Brussel med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Brussel
Raskeste flytid2t 00m
Laveste pris515 kr
Flyvninger fra Bergen til Brussel
Raskeste flytid4t 05m
Laveste pris1 429 kr
Flyvninger fra Trondheim til Brussel
Raskeste flytid3t 40m
Laveste pris2 352 kr
Flyvninger fra Stavanger til Brussel
Raskeste flytid5t 20m
Laveste pris2 352 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Brussel
Raskeste flytid15t 20m
Laveste pris5 278 kr
Flyvninger fra Molde til Brussel
Raskeste flytid26t 05m
Laveste pris3 052 kr
Flyvninger fra Haugesund til Brussel
Raskeste flytid30t 45m
Laveste pris3 684 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Brussel

Brussel har et godt utbygd kollektivtrafikktilbud. Sentrum kan du fint oppleve til fots, eller ved hjelp av offentlig transport. Det finnes mange typer billetter å velge blant, og disse fås kjøpt på holdeplasser, kiosker eller på nettet, enten du vil ha enkeltbilletter, timekort eller dagskort. Billettene er rimelige, og du stempler dem på stasjonene eller inne i transportmidlene. Offentlig transport kjører fra kl. 05.00 til midnatt alle dager.

Brussel har tre T-banelinjer, og stasjonene er kjent for å være dekorert med ulike kunstverk, både skulpturer, fotografier og malerier. Billettpriser finnes på T-banestasjonene og på nettet.

Det er enkelt å ta buss eller trikk, ettersom Brussel har over 2200 holdeplasser. Priser og stoppesteder finner du blant annet på det største kollektivselskapet STIB sine hjemmesider.

Du kan leie sykkel fra stativer rundt omkring i byen. Der kan du betale med bankkort, og det koster kun noen få kroner i timen.


Visumkrav for Brussel

Belgia er medlem av Schengen-avtalen og norske borgere behøver derfor ikke visum for kortere opphold, men må ha med gyldig pass for innreise til landet. Det betyr at man ikke behøver å planlegge lang tid i forkant, og man kan slå til på de billige flybillettene til Brussel som finnes på momondo. I Belgia er det ID-plikt. Dette betyr at man må ha med seg et gyldig norsk pass for å kunne reise inn og ut av Belgia. Dersom du er statsborger av et EU-land eller er norsk statsborger behøver du ikke visum for opphold i Belgia dersom du ikke skal være der i over tre måneder i løpet av et halvt år. Ønsker du å oppholde deg i Belgia utover 90 dager må du søke om bostedstillatelse fra de belgiske myndighetene i gjeldende kommune. Følg med på belgiske immigrasjonsmyndigheters nettside eller ambassadens nettside for oppdaterte regler angående pass og visum.


Start planleggingen av reisen til Brussel


De beste tingene å se og gjøre i Brussel

Du bør se lysshowet på kveldstid på vakre Grand Place. Plassen er fra 1400-tallet og er en del av UNESCOS verdensarvliste med sine vakre bygninger. Du bør også få med deg Brussels svar på den norske statuen Sinnataggen, nemlig den skøyeraktige gutten Manneken Pis.

Ta en tur til Mini-Europa med de viktigste hendelsene og attraksjonene i Europa, som Eiffeltårnet, og Berlinmuren. Når dere flyr til Brussel bør dere også se kjempemonumentet Atomium som ble satt opp i 1958. Dere kan ta heisen til toppen av Atomium og se utsikten over hele Brussel. Her er det også en flott park med kunstig innsjø.

Byen er kjent for sine shoppingmuligheter, og med momondos billige flybilletter til Brussel har du litt ekstra å rutte med. Du kan shoppe i bykjernen i områdene Avenue Louise og Place Stephanie, området rundt Grand Sablon eller i gatene Rue Neuve og Boulevard Adolf Max. Alternativt kan du ta turen til shoppingsentrene Basilix Shopping Center, Westland Shopping Center, Woluwe Shopping Center eller City 2.

Besøk det historiske sentrum av Brussel for en rekke severdigheter. Ta også gjerne turen til EU-området av Brussel hvor du finner Det naturvitenskapelige museet.


Finn fly til andre byer i Belgia

Brussel har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Brussel når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Brussel, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Brussel på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Brussel flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Prisvarsler for flyreiser til Brussel er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Andre kabinklasser for flyvninger til Brussel

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Brussel

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.