Fly Europa Belgia Brussel

Finn billige fly til Brussel

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Brussel (BRU)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Brussel

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Brussel fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rotterdam

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Brussel

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Brussel Bruxelles-National flyplass (BRU)

Vanligvis er flyvninger til Brussel fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National, som i gjennomsnitt koster 1 252 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRUSSEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Brussel koster i gjennomsnitt kun 901 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BRUSSEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember27 % dyrereDet koster ca. 1 595 kr for flyvninger til Brussel fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BRUSSEL FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember328 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Brussel fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Brussel?

Fly til Brussel og opplev flotte severdigheter, art nouveau-arkitektur og tilholdsstedet for Europarådet og EU-kommisjonen. Som resten av Nord-Europa har Brussel fire definerte årstider. Byen er spesielt sjarmerende om våren og sommeren, men også om høsten. I høstmånedene er det gjerne færre turister og dermed billigere flybilletter til Brussel, som du kan finne på momondo. Vinteren er mildere enn i Norge, og mange flyr til Brussel i desember rundt juletider. Har du mulighet til å sammenligne priser på momondo og booke reise i august eller november er det mulig å finne billigere flybilletter til Brussel. Når du flyr til Brussel bør du besøke det 103 meter høye monumentet Atomium, som symboliserer en atomkjerne forstørret 165 billioner ganger, og er en av Brussels største turistattraksjoner. Fra toppen av monumentet får du flott utsikt over byen.

Hvilken flyvning til Brussel er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Brussel, lå på 143 kr/per person fra Praha, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Brussel. Du kan finne den billigste prisen til Brussel fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Brussel?

Hvis du ikke har lyst til å besøke Brussel i mars, bør du vente til Januar med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 983 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Brussel?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Brussel 54 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Brussel med en gjennomsnittspris på 1 256 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Brussel på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 636 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Brussel?

Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Brussel fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 1 474 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Den dyreste dagen å fly til Brussel på, er søndag, med priser som ligger på ca. 1 619 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Brussel?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Brussel vanlgivis er flyvningene med avgang om morgenen. Brukerne våre har funnet flyvninger til Brussel om morgenen for så lite som 1 392 kr. Flyvninger kl. 12:00 er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 1 664 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Brussel?

Antwerpen Deurne flyplass, Brussel S. Charleroi flyplass, Liège Bierset flyplass eller Oostende Ostende-Bruges flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Brussel.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Brussel?

Brussel S. Charleroi flyplass har en gjennomsnittspris på 1 607 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Brussel. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Brussel

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Brussel som nylig ble funnet av brukere på momondo
Brussels Airlines
7. sep.
OSL02:40Oslo Gardermoen
2t 05m
BRU04:45Brussel Bruxelles-National
13. sep.
BRU11:20Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL13:20Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
7. sep.
OSL03:30Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
BRU08:45Brussel Bruxelles-National
13. sep.
BRU11:20Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL13:20Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
3. jul.
OSL03:45Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
BRU09:00Brussel Bruxelles-National
17. aug.
BRU11:20Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL13:20Oslo Gardermoen
1 165 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jun.
OSL03:45Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
BRU09:00Brussel Bruxelles-National
28. jun.
BRU11:20Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL13:20Oslo Gardermoen
1 289 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. sep.
OSL09:00Oslo Gardermoen
18t 50m
2 stopp
BRU03:50Brussel Bruxelles-National
13. sep.
BRU17:00Brussel Bruxelles-National
2t 00m
OSL19:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
21. jun.
OSL02:00Oslo Gardermoen
4t 10m
1 stopp
CRL06:10Brussel S. Charleroi
28. jun.
CRL08:00Brussel S. Charleroi
20t 25m
1 stopp
OSL04:25Oslo Gardermoen
1 405 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Brussel

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Brussel, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Brussels Airlines
7. sep.
OSL02:40Oslo Gardermoen
2t 05m
BRU04:45Brussel Bruxelles-National
Brussels Airlines
7. sep.
OSL02:40Oslo Gardermoen
2t 05m
BRU04:45Brussel Bruxelles-National
Ryanair
21. jun.
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
7t 10m
1 stopp
CRL12:20Brussel S. Charleroi

Hvilke flyselskaper flyr til Brussel?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Brussel

SAS og Brussels Airlines tilbyr direktefly til Brussel fra Oslo på ca. 1 time og 50 minutter. Fra Bergen kan du fly til Brussel med blant andre KLM. Én mellomlanding og 3 timer og 20 minutter senere er du i den europeiske storbyen. Fra Trondheim kan du fly til Brussel på 3 timer og 30 minutter. Også lavprisselskapet Norwegian har billige flybilletter til Brussel. Vær oppmerksom på at priser knyttet til bespisning om bord, innsjekking av bagasje og å booke flysete på forhånd kommer i tillegg. Fly til Brussel fra Norge lander på Brussels internasjonale lufthavn (BRU).


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Brussel, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

På momondo finner du bllige flybillettene til Brussel som tar deg raskt til storbyens lufthavn som ligger 12 kilometer nordøst for den belgiske hovedstaden. For å komme deg fra flyplassen til sentrum kan du velge mellom ulike transportmidler som buss, tog og taxi. Flere transportselskaper kan også ordne privat transport. Flybussen stopper ved holdeplassen under ankomsthallen og kjører tre ganger i timen fra kl. 07.00 om morgenen til kl. 23.00 om kvelden. Billett koster ca. € 3,2 eller NOK 30. Brussel internsjonale lufthavn har også togstasjon i underetasjen av terminalen. Toget Airport City Express går fra flyplassen fire ganger i timen til stasjonene i Brussel-Zuid, Brussel-Centrum og Brussel-Noord. En enveisbillett for toget koster ca. NOK 30. Turen tar ca. 20 minutter og toget går fra kl. 05.30 til midnatt. Taxiene står utenfor ankomsthallen. En tur mellom flyplassen og sentrum tar ca. en halvtime og koster ca. € 45 eller NOK 425. Man kan også leie leiebil fra en rekke selskaper.


Populære flybilletter til Brussel

Finn dine flybilletter til Brussel med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Brussel
Raskeste flytid
2t 00m
Billigste pris
521 kr
Flyvninger fra Trondheim til Brussel
Raskeste flytid
16t 15m
Billigste pris
1 719 kr
Flyvninger fra Bergen til Brussel
Raskeste flytid
10t 40m
Billigste pris
1 802 kr
Flyvninger fra Stavanger til Brussel
Raskeste flytid
13t 10m
Billigste pris
2 405 kr
Flyvninger fra Haugesund til Brussel
Raskeste flytid
29t 00m
Billigste pris
2 438 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Brussel
Raskeste flytid
11t 35m
Billigste pris
2 818 kr
Flyvninger fra Molde til Brussel
Raskeste flytid
20t 25m
Billigste pris
4 809 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Brussel?

Brussel har et godt utbygd kollektivtrafikktilbud. Sentrum kan du fint oppleve til fots, eller ved hjelp av offentlig transport. Det finnes mange typer billetter å velge blant, og disse fås kjøpt på holdeplasser, kiosker eller på nettet, enten du vil ha enkeltbilletter, timekort eller dagskort. Billettene er rimelige, og du stempler dem på stasjonene eller inne i transportmidlene. Offentlig transport kjører fra kl. 05.00 til midnatt alle dager.

Brussel har tre T-banelinjer, og stasjonene er kjent for å være dekorert med ulike kunstverk, både skulpturer, fotografier og malerier. Billettpriser finnes på T-banestasjonene og på nettet.

Det er enkelt å ta buss eller trikk, ettersom Brussel har over 2200 holdeplasser. Priser og stoppesteder finner du blant annet på det største kollektivselskapet STIB sine hjemmesider.

Du kan leie sykkel fra stativer rundt omkring i byen. Der kan du betale med bankkort, og det koster kun noen få kroner i timen.


Kan man reise til Brussel uten pass eller visum?

Belgia er medlem av Schengen-avtalen og norske borgere behøver derfor ikke visum for kortere opphold, men må ha med gyldig pass for innreise til landet. Det betyr at man ikke behøver å planlegge lang tid i forkant, og man kan slå til på de billige flybillettene til Brussel som finnes på momondo. I Belgia er det ID-plikt. Dette betyr at man må ha med seg et gyldig norsk pass for å kunne reise inn og ut av Belgia. Dersom du er statsborger av et EU-land eller er norsk statsborger behøver du ikke visum for opphold i Belgia dersom du ikke skal være der i over tre måneder i løpet av et halvt år. Ønsker du å oppholde deg i Belgia utover 90 dager må du søke om bostedstillatelse fra de belgiske myndighetene i gjeldende kommune. Følg med på belgiske immigrasjonsmyndigheters nettside eller ambassadens nettside for oppdaterte regler angående pass og visum.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Brussel?

Du bør se lysshowet på kveldstid på vakre Grand Place. Plassen er fra 1400-tallet og er en del av UNESCOS verdensarvliste med sine vakre bygninger. Du bør også få med deg Brussels svar på den norske statuen Sinnataggen, nemlig den skøyeraktige gutten Manneken Pis.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta en tur til Mini-Europa med de viktigste hendelsene og attraksjonene i Europa, som Eiffeltårnet, og Berlinmuren. Når dere flyr til Brussel bør dere også se kjempemonumentet Atomium som ble satt opp i 1958. Dere kan ta heisen til toppen av Atomium og se utsikten over hele Brussel. Her er det også en flott park med kunstig innsjø.

Hvor bør jeg shoppe?

Byen er kjent for sine shoppingmuligheter, og med momondos billige flybilletter til Brussel har du litt ekstra å rutte med. Du kan shoppe i bykjernen i områdene Avenue Louise og Place Stephanie, området rundt Grand Sablon eller i gatene Rue Neuve og Boulevard Adolf Max. Alternativt kan du ta turen til shoppingsentrene Basilix Shopping Center, Westland Shopping Center, Woluwe Shopping Center eller City 2.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Besøk det historiske sentrum av Brussel for en rekke severdigheter. Ta også gjerne turen til EU-området av Brussel hvor du finner Det naturvitenskapelige museet.Finn fly til andre byer i Belgia

Brussel har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?
Fly Europa Belgia Brussel
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse