Finn billige fly til Oostende

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Oostende flyinnsikt og trender

Se innsikt for Oostende-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Oostende er den absolutt billigste?

140 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Oostende. Denne flyvningen er fra Benidorm, og er 95 % billigere enn de fleste flyvninger til Oostende. Du kan finne den billigste prisen til Oostende fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Oostende?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Oostende avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National tar det i snitt 1t 55m, men flyr du fra Bergen Flesland til Brussel Bruxelles-National ligger flytiden på rundt 3t 50m. Brussel Bruxelles-National er den mest populære flyplassen i Oostende.

De billigste flyvningene til flyplassene i Oostende

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Oostende fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Brussel S. Charleroi flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Oostende

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Brussel Bruxelles-National flyplass (BRU)

Vanligvis er flyvninger til Oostende fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Brussel Bruxelles-National, som i gjennomsnitt koster 1 891 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Oostende

Det beste alternativet når du er på utkikk etter flygninger til Oostende, Belgia fra Norge, er nok å ta fly til Brussel, og så tog eller buss videre til Oostende derfra – det er lite med gode flygninger fra norske byer til Oostende, så det hurtigste alternativet er å fly til hovedstaden i Belgia, og benytte annen kollektivtrafikk derfra. En flygning fra Oslo til Brussel tar omtrent to timer, og togturen videre til Oostende tar også omtrent to timer – en effektiv reisetid på omtrent fire timer der altså. Skal du fly fra Trondheim til Brussel, så må du nok regne med en stopp på veien, for eksempel i København, noe som medfører litt lengre reisetid, på omtrent 6 og en halv time. Turen fra Brussel og inn til Oostende er selvfølgelig den samme som om du flyr fra Oslo.

Dessverre finnes det ingen direkteflygninger til Oostende-Brugge internasjonale lufthavn fra norske byer i dag, men du finner direkte flybilletter til Brussel fra Norge, og så kan du ta kollektivtrafikk videre til Oostende derfra. Denne reiseruta er et mye raskere alternativ enn å finne Oostende-flytilbud med flere mellomlandinger rundt omkring i Europa. Du kan også eventuelt velge å fly til Amsterdam Schiphol og ta kollektivtrafikk til Oostende derfra, noe som tar omtrent tre kvarter lengre enn fra Brussel. Du finner gode flytilbud til både Brussel og Amsterdam fra norske byer som for eksempel Oslo og Trondheim, så du kan enkelt komme deg ned til Europa og videre til Oostende derfra.

De som skal fly til Oostende kan potensielt finne bedre priser for Antwerpen Deurne flyplass (107 km fra Oostende ), Brussel Bruxelles-National flyplass (114 km fra sentrum i Oostende) eller Brussel S. Charleroi flyplass (136 km fra sentrum i Oostende), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Brussel S. Charleroi flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Oostende, med en gjennomsnittspris på 1 248 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Andre kabinklasser for flyvninger til Oostende

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Oostende

Hvilke flyselskaper flyr til Oostende?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Oostende

Hvilke flyselskaper flyr til Oostende?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Oostende fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Brussels Airlines, Scandinavian Airlines, KLM og Lufthansa. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Oostende jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Oostende

Under finner du alle flyplassene i Oostende sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Oostende-Brugge internasjonale lufthavn?

Du finner flere alternativer for transport fra Oostende-Brugge internasjonale lufthavn og inn til sentrum. Du kan for eksempel benytte deg av taxi, som du finner informasjon for på flyplassen. Det er i underkant av et kvarters kjøretid inn til sentrum fra flyplassen, alt etter trafikkforholdene. Du kan også benytte deg av kollektivtransport, og for eksempel ta linje 6 fra Raversijde Luchthaven til Oostende Station, noe som tar omtrent 20 minutter. Du kan også velge å leie bil ved flyplassen, hvis du ønsker å være mer autonom under oppholdet ditt i Oostende. Husk at om du ønsker å benytte deg av bilutleie, så kan det hende at du trenger ekstra dokumentasjon, så husk å sjekke hvilke krav som gjelder før du reiser hjemmefra.


Visumkrav for Oostende

Du trenger ikke visum for å reise til Belgia og Oostende fra Norge, men du må huske på å medbringe gyldig legitimasjon, som for eksempel pass eller nasjonalt ID-kort med reisetillatelse.


Start planleggingen av reisen til Oostende


De beste tingene å se og gjøre i Oostende

Oostende i Belgia bugner av ting du kan se og gjøre. Øverst på lista ligger nok strandliv. Oostende Beach er ansett som en av landets fineste strender, og her kan du nyte sola, plaske i bølgene eller fly drager – hva enn en perfekt dag på stranda ser ut som for deg. Denne belgiske byen har for øvrig mye mer enn bare strender å by på. Ønsker du å oppleve landskapet på en unik måte, så bør du leie deg en sykkel og ta fatt på den flere mil lange ruten Groen Lint. Langs denne ruten får du sett det beste av Oostendes landskap. Hvorfor ikke gjøre det til en dagstur, og pakk piknikkurven med belgiske godsaker for en hel dag med nytelse i det fri? Er du i humør for kunst og andre visuelle inntrykk, så kan du ta turen innom Ensor museum. Dette museet er dedikert til Oostendes kanskje mest kjente kunstner, James Ensor, og finner sted i huset som en gang var hans atelier. Her finner du også rom som er dekorert som om kunstneren fortsatt bodde der, noe som gir en unik innsikt i Ensors liv og virke.


Finn fly til andre byer i Belgia

Oostende har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Oostende på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Oostende som passer deg.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Oostende som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Oostende.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Oostende nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Oostende og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.