Finn billige fly til Ottawa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Ottawa

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Ottawa

Beste pris på enveisbillett

4 965 kr

Raskeste flytid

16t 05m
Den beste prisen på en enveisflyvning til Ottawa fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 965 kr (Oslo Gardermoen til Ottawa Intl).
Den kjappeste flyvningen til Ottawa fra Norge tar 16t 05m (Oslo Gardermoen til Ottawa Intl).

Ottawa flyinnsikt og trender

Se innsikt for Ottawa-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Ottawa?

Den billigste måneden å fly til Ottawa fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 6 723 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. april er også et godt alternativ når du skal reise til Ottawa med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 6 940 kr fra Norge.

Hvilken flyvning til Ottawa er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Ottawa fra Sudbury, Ontario fant flyvninger som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Ottawa. Du kan finne den billigste prisen til Ottawa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Ottawa?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Ottawa Du flyr fra. Som eksempel tar det 11t 15m i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Montreal P Trudeau Intl. På den annen side tar det 24t 50m å fly fra Bergen Flesland til Montreal P Trudeau Intl i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Ottawa?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Ottawa 24 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Ottawa med en gjennomsnittspris på 8 132 kr.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ottawa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ottawa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ottawa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ottawa

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Montreal P Trudeau Intl flyplass (YUL)

Vanligvis er flyvninger til Ottawa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Montreal P Trudeau Intl, som i gjennomsnitt koster 7 736 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OTTAWA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember17 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Ottawa koster i gjennomsnitt kun 6 723 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OTTAWA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli18 % dyrereDet koster ca. 9 568 kr for flyvninger til Ottawa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OTTAWA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli400 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Ottawa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Ottawa

Skal du finne flybilletter til Ottawa i Canada fra Norge, så er det litt forskjellig reisetid, alt etter hvor du reiser fra. Finner du Ottawa-flytilbud fra Oslo, så tar det ofte mellom 16 og 20 timer, avhengig av hvilke og hvor mange mellomlandinger du har. Reiser du fra Trondheim lufthavn Værnes, så tar det oppimot 25-35 timer. Flygninger til Ottawa, Canada fra Bergen tar også rundt 25 timer.

Dessverre er det ingen direkteflygninger til Ottawa Macdonald-Cartier internasjonale flyplass fra Norge. Du må stort sett mellomlande enten to eller tre ganger, alt etter hvor du flyr fra og når. Du finner ofte flygninger med mellomlanding i Amsterdam eller Frankfurt, og deretter i Montreal, før du flyr til endedestinasjonen din i Ottawa.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Ottawa. Hvis du planlegger å fly til Ottawa, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mont Tremblant Intl flyplass (131 km fra sentrum i Ottawa), Kingston flyplass (150 km fra sentrum i Ottawa), eller Montreal P Trudeau Intl flyplass (152 km fra sentrum i Ottawa).

Med en gjennomsnittspris på 7 614 kr per person, er det Ottawa Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Ottawa. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Ottawa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ottawa som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Andre kabinklasser for flyvninger til Ottawa

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Ottawa

Hvilke flyselskaper flyr til Ottawa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ottawa

Hvilke flyselskaper flyr til Ottawa?

På reiser til Ottawa fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Air Canada, KLM, Lufthansa eller Austrian Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Ottawa

Scandinavian Airlines flyr til Ottawa ca. 4 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Scandinavian Airlines, men det er funnet priser helt nede i 7 357 kr fra Oslo Gardermoen til Ottawa. Scandinavian Airlines har fått en score på 7,1/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.


Flyplasser nære Ottawa

Under finner du alle flyplassene i Ottawa sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Ottawa Macdonald-Cartier internasjonale flyplass?

Du har mange alternativer å velge mellom når du skal finne transport fra Ottawa Macdonald-Cartier internasjonale flyplass til Ottawa sentrum. Vil du reise kollektivt kan du ta buss 97, som går fra nivå 1. Disse bussene er rullestolvennlige, og tar i underkant av en time. Skal du bo på hotell i Ottawa, så kan det godt hende at hotellet ditt har en egen shuttle, og hvis det er saken, så finner du disse ved søyle 13-15. Du kan velge å benytte deg av taxi, som du finner på nivå 1, eller såkalte rideshares, som du finner mellom søyle 12-13. Med bil tar det omtrent et kvarter å komme seg fra Ottawa flyplass og inn til sentrum, alt etter hvor mye trafikk det er på veien.


Populære flybilletter til Ottawa

Finn dine flybilletter til Ottawa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ottawa
Raskeste flytid29t 28m
Laveste pris8 388 kr

Visumkrav for Ottawa

Du trenger ikke visum for å reise til Canada og Ottawa fra Norge, men du må ha gyldig pass og  ETA, som er en elektronisk reiseregistrering, som må være i boks før du sjekker inn på flyplassen. Du får ETA ved å søke elektronisk, og den er gyldig i fem år eller fram til passet ditt utgår. Hvis passet ditt utløper må du søke om ny ETA, og det gjelder også om du reiser på nødpass. Før du ankommer Canada må du fylle ut et innreiseskjema, som du får tildelt på flyet, eller så må du fylle det ut elektronisk på flyplassen – det kommer an på hvilken flyplass du reiser til.


Start planleggingen av reisen til Ottawa


De beste tingene å se og gjøre i Ottawa

En av de mest populære severdighetene i Ottawa i Canada er Parliament Hill, som huser et bibliotek som kan være verdt å sjekke ut. Du kan få omvisning i disse bygningene, som er bygget med viktoriansk gotisk sandstein. Rideau-kanalen kan være verdt å få med seg. På sommerstid kan du dra på kanalcruise, og på vinterstid forvandles kanalen til en skøytebane og festivalområde. Hvis du vil få litt av Canadas historie innabords, så kan du ta turen til Canadian War Museum, som er et moderne museum som forteller om Canadas krigshistorie. Noen av utstillingene her er interaktive, som ofte gjør museumsopplevelsen enda mer spennende. Hvis du er av typen som liker kunst og visuelle uttrykk, kan du avgi det flotte National Gallery of Canada et besøk. Bygningen er på mange måter et kunstverk i seg selv, og den huser et av de største galleriene i Nord-Amerika, med kunst fra mange forskjellige kulturer og deler av verden. Rett ved Nasjonalgalleriet finner du Notre-Dame-katedralen – den kanadiske versjonen der altså. Dette er en katolsk katedral med imponerende utskjæringer i mahogni. Finner du gode Ottawa-flytilbud, så har du masser av forskjellige aktiviteter å se fram til, både historiske, kunstneriske og naturrike.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Ottawa.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Ottawa som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Ottawa flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Ottawa nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Ottawa og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.