Finn billige fly til Ottawa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 2.2.
on. 9.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ottawa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ottawa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ottawa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ottawa

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Montreal P Trudeau Intl flyplass (YUL)

Vanligvis er flyvninger til Ottawa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Montreal P Trudeau Intl, som i gjennomsnitt koster 5 422 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL OTTAWA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai15 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Ottawa koster i gjennomsnitt kun 4 704 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL OTTAWA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust24 % dyrereDet koster ca. 6 882 kr for flyvninger til Ottawa fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL OTTAWA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember546 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Ottawa fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Ottawa?

Hvor lang tid tar det å fly til Ottawa?

Skal du finne flybilletter til Ottawa i Canada fra Norge, så er det litt forskjellig reisetid, alt etter hvor du reiser fra. Finner du Ottawa-flytilbud fra Oslo, så tar det ofte mellom 16 og 20 timer, avhengig av hvilke og hvor mange mellomlandinger du har. Reiser du fra Trondheim lufthavn Værnes, så tar det oppimot 25-35 timer. Flygninger til Ottawa, Canada fra Bergen tar også rundt 25 timer.

Hvor kan du fly direkte til Ottawa fra?

Dessverre er det ingen direkteflygninger til Ottawa Macdonald-Cartier internasjonale flyplass fra Norge. Du må stort sett mellomlande enten to eller tre ganger, alt etter hvor du flyr fra og når. Du finner ofte flygninger med mellomlanding i Amsterdam eller Frankfurt, og deretter i Montreal, før du flyr til endedestinasjonen din i Ottawa.

 • Hvilken flyvning til Ottawa er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Ottawa fra Oslo fant flyvninger som er 45 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Ottawa. Du kan finne den billigste prisen til Ottawa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Ottawa?

  Den billigste måneden å fly til Ottawa fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 4 704 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. November er også et godt alternativ når du skal reise til Ottawa med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 4 848 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Ottawa?

  Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Ottawa 38 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Ottawa med en gjennomsnittspris på 5 558 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 4 194 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Ottawa?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Ottawa. Hvis du planlegger å fly til Ottawa, bør du vurdere å bestille flyvninger til Mont Tremblant Intl flyplass (131 km fra sentrum i Ottawa), Kingston flyplass (150 km fra sentrum i Ottawa), eller Montreal P Trudeau Intl flyplass (152 km fra sentrum i Ottawa).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Ottawa?

  Med en gjennomsnittspris på 7 044 kr per person, er det Ottawa flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Ottawa. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Ottawa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ottawa som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Canada
3. mai
OSL02:45Oslo Gardermoen
13t 03m
2 stopp
YOW15:48Ottawa
11. mai
YOW02:00Ottawa
25t 35m
2 stopp
OSL03:35Oslo Gardermoen
4 194 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mai
OSL02:45Oslo Gardermoen
14t 13m
2 stopp
YOW16:58Ottawa
10. mai
YOW12:00Ottawa
14t 15m
2 stopp
OSL02:15Oslo Gardermoen
4 283 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. mai
OSL02:45Oslo Gardermoen
13t 03m
2 stopp
YOW15:48Ottawa
10. mai
YOW14:35Ottawa
21t 40m
2 stopp
OSL12:15Oslo Gardermoen
4 364 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mai
OSL02:45Oslo Gardermoen
13t 03m
2 stopp
YOW15:48Ottawa
10. mai
YOW10:40Ottawa
19t 20m
2 stopp
OSL06:00Oslo Gardermoen
5 583 kr
Finn lignende
KLM
3. mai
TRF02:25Oslo Torp Sandefjord
14t 43m
2 stopp
YOW17:08Ottawa
11. mai
YOW09:45Ottawa
20t 15m
2 stopp
TRF06:00Oslo Torp Sandefjord
5 851 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mai
OSL07:10Oslo Gardermoen
17t 10m
1 stopp
YOW00:20Ottawa
10. mai
YOW06:25Ottawa
15t 55m
1 stopp
OSL22:20Oslo Gardermoen
5 905 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ottawa

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Ottawa, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Canada
Air Canada
OSLOslo Gardermoen
13t 03m
YOWOttawa

Hvilke flyselskaper flyr til Ottawa?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ottawa
 • Hvilke flyselskaper flyr til Ottawa?

  På reiser til Ottawa fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Air Canada, Lufthansa, KLM eller LOT. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Ottawa

Under finner du alle flyplassene i Ottawa sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Ottawa Macdonald-Cartier internasjonale flyplass?

Du har mange alternativer å velge mellom når du skal finne transport fra Ottawa Macdonald-Cartier internasjonale flyplass til Ottawa sentrum. Vil du reise kollektivt kan du ta buss 97, som går fra nivå 1. Disse bussene er rullestolvennlige, og tar i underkant av en time. Skal du bo på hotell i Ottawa, så kan det godt hende at hotellet ditt har en egen shuttle, og hvis det er saken, så finner du disse ved søyle 13-15. Du kan velge å benytte deg av taxi, som du finner på nivå 1, eller såkalte rideshares, som du finner mellom søyle 12-13. Med bil tar det omtrent et kvarter å komme seg fra Ottawa flyplass og inn til sentrum, alt etter hvor mye trafikk det er på veien.


Populære flybilletter til Ottawa

Finn dine flybilletter til Ottawa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ottawa
Raskeste flytid13t 03m
Billigst pris4 256 kr

Visumkrav for Ottawa

Hvilke pass- og visumkrav er det når man reiser til Ottawa?

Du trenger ikke visum for å reise til Canada og Ottawa fra Norge, men du må ha gyldig pass og  ETA, som er en elektronisk reiseregistrering, som må være i boks før du sjekker inn på flyplassen. Du får ETA ved å søke elektronisk, og den er gyldig i fem år eller fram til passet ditt utgår. Hvis passet ditt utløper må du søke om ny ETA, og det gjelder også om du reiser på nødpass. Før du ankommer Canada må du fylle ut et innreiseskjema, som du får tildelt på flyet, eller så må du fylle det ut elektronisk på flyplassen – det kommer an på hvilken flyplass du reiser til.


Start planleggingen av reisen til Ottawa


De beste tingene å se og gjøre i Ottawa

Hva kan du se og gjøre i Ottawa?

En av de mest populære severdighetene i Ottawa i Canada er Parliament Hill, som huser et bibliotek som kan være verdt å sjekke ut. Du kan få omvisning i disse bygningene, som er bygget med viktoriansk gotisk sandstein. Rideau-kanalen kan være verdt å få med seg. På sommerstid kan du dra på kanalcruise, og på vinterstid forvandles kanalen til en skøytebane og festivalområde. Hvis du vil få litt av Canadas historie innabords, så kan du ta turen til Canadian War Museum, som er et moderne museum som forteller om Canadas krigshistorie. Noen av utstillingene her er interaktive, som ofte gjør museumsopplevelsen enda mer spennende. Hvis du er av typen som liker kunst og visuelle uttrykk, kan du avgi det flotte National Gallery of Canada et besøk. Bygningen er på mange måter et kunstverk i seg selv, og den huser et av de største galleriene i Nord-Amerika, med kunst fra mange forskjellige kulturer og deler av verden. Rett ved Nasjonalgalleriet finner du Notre-Dame-katedralen – den kanadiske versjonen der altså. Dette er en katolsk katedral med imponerende utskjæringer i mahogni. Finner du gode Ottawa-flytilbud, så har du masser av forskjellige aktiviteter å se fram til, både historiske, kunstneriske og naturrike.