Fly Europa Danmark Aalborg

Finn billige fly til Aalborg

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Aalborg (AAL)
søn.. 16.5.
søn.. 23.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Aalborg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Aalborg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Aalborg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Aalborg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Aalborg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Billund, som i gjennomsnitt koster 1 235 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL AALBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Aalborg koster i gjennomsnitt kun 1 672 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL AALBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember23 % dyrereDet koster ca. 2 815 kr for flyvninger til Aalborg fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL AALBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember337 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Aalborg fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Aalborg?

Aalborg er en by som er fin å besøke året rundt. I likhet med de fleste europeiske byer, er likevel høysesongen her om sommeren. Det er da denne sjarmerende byen virkelig får vist seg fra sin beste side, med utekafeer, markeder og iskiosker spredt utover. I sommermånedene, spesielt i juni og juli, er det som regel dyrere å både fly til Aalborg og bo her. Dersom du ser etter billige flybilletter til Aalborg bør du derfor unngå disse månedene, og heller vurdere å ta turen om høsten eller vinteren. Du kan også være heldig å finne billig fly til Aalborg dersom du er tidlig ute med bestillingen.

Hvilken flyvning til Aalborg er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Aalborg fra London for 216 kr. Dette er 91 % billigere enn de fleste flytilbudene til Aalborg. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Aalborg fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Aalborg?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Aalborg fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 730 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Aalborg i løpet av mars, kan du også fly billig i Desember. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 797 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Aalborg?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 58 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Aalborg. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 302 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Aalborg?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Aalborg på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 1 900 kr. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en torsdag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 623 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Aalborg.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Aalborg?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Aalborg. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Aalborg på kvelden for så lite som 2 050 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger til Aalborg er dyrere kl. 12:00 med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 588 kr. Avganger kl. 12:00 har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Aalborg?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Aalborg. Hvis du planlegger å fly til Aalborg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Aarhus flyplass (93 km fra sentrum i Aalborg), Karup flyplass (96 km fra sentrum i Aalborg), eller Billund flyplass (153 km fra sentrum i Aalborg).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Aalborg?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Aarhus flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Aalborg, med en gjennomsnittspris på 2 205 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Aalborg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Aalborg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air France
26. jun.
OSL02:00Oslo Gardermoen
11t 40m
2 stopp
AAL13:40Aalborg
27. jun.
AAL08:00Aalborg
11t 15m
2 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
4 090 kr
Finn lignende
Air France
26. jun.
OSL02:00Oslo Gardermoen
11t 40m
2 stopp
AAL13:40Aalborg
27. jun.
AAL08:00Aalborg
11t 15m
2 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
4 164 kr
Finn lignende
Air France
26. jun.
OSL02:00Oslo Gardermoen
11t 40m
2 stopp
AAL13:40Aalborg
27. jun.
AAL08:00Aalborg
11t 15m
2 stopp
OSL19:15Oslo Gardermoen
4 181 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Aalborg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Aalborg

SAS flyr til Aalborg/Aalborg lufthavn direkte fra Oslo/Oslo Lufthavn, og flyturen tar omtrent en time hver vei. SAS flyr også fra Oslo/Oslo lufthavn og Oslo/Torp Sandefjord lufthavn til Aalborg med mellomlanding i København. Denne turen tar fra tre til fem timer hver vei, avhengig av lengden på mellomlandingen.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Aalborg, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du skal fly til Aalborg, ankommer du Aalborg lufthavn, som ligger omtrent seks kilometer fra Aalborg sentrum. Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen til byen på er med buss, og det går tre busslinjer direkte til sentrum, buss 200, 12 og 71. Turen tar omtrent 20-30 minutter og bussene har avgang hvert kvarter. Fra Aalborg kan du ta tog videre til andre byer dersom du ønsker det. Det er også som regel mange ledige taxier som venter når flyene har landet, og det koster omtrent 150 DKK (ca. 190 NOK) inn til sentrum. Hvis du foretrekker å kjøre selv, kan du leie bil fra et av de mange bilutleieselskapene som holder til her, som Avis, Hertz, Sixt, Europcar, Alamo, Budget og Enterprise.


Populære flybilletter til Aalborg

Finn dine flybilletter til Aalborg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Aalborg
Raskeste flytid
11t 40m
Billigste pris
4 181 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Aalborg?

Aalborg har et koselig og kompakt sentrum med mye gågater som er best å utforske til fots. Hvis du skal utenfor sentrum, kan du utnytte det godt utviklede bussnettverket som kjører på kryss og tvers av byen. Du kan kjøpe billett hos bussjåføren, og en standardbillett koster omtrent 20 DKK (ca. 25 NOK). Det er også enkelt å få tak i taxier her, men det aller beste fremkomstmiddelet er likevel sykler. Det er ingen overraskelse at Danmark er et fantastisk land å sykle i, og du kan leie sykkel ved turistkontoret. Alternativt kan du også bruke bysykler, eller kjøpe en egen sykkel fra en av sykkelauksjonene dersom du planlegger å bli i byen over lengre tid.


Kan man reise til Aalborg uten pass eller visum?

Som norsk statsborger trenger du ikke visum for å reise til Danmark. Imidlertid har både Norge og Danmark grensekontroll på sine grenser, så det anbefales derfor å reise med gyldig pass. Pass er også det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet, og bør alltid medbringes på reise.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Aalborg?

Aalborg er en idyllisk by som er koselig å rusle rundt i. Du finner flere severdigheter her som er verdt et besøk under ditt opphold i byen. Først og fremst bør du ta turen til Nordjyllands eldste og best bevarte middelalderbygninger, Aalborg kloster, som ble bygget i 1431. Besøk også en av byens vakreste bygninger fra 1762, Aalborg rådhus, og dra opp i det 105 meter høye Aalborgtårnet for å få fantastisk utsikt over byen. I tillegg kan du blant annet besøke Aalborg Zoo, Aalborghus slott og Budolfi kirke.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er helt trygt å drikke vann fra springen i Danmark.

Hvor kan du shoppe?

I Aalborg kan du absolutt få tilfredsstilt ditt shoppingbehov i idylliske og historiske gågater. Her finner du alt fra trendy motebutikker og store varehus til små spesialforretninger. Hovedgatene for shopping er Bispensgade og Algade, men du bør også utforske de mange sidegatene rundt disse. Hvis du foretrekker et kjøpesenter, kan du dra til Aalborg Storsenter, som ligger omtrent seks kilometer sør for sentrum. (Priser sjekket 24/04/2019).


Fly Europa Danmark Aalborg
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse