Finn billige fly til Ålborg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 21.8.
sø. 28.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Ålborg

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Ålborg

Beste pris på enveisbillett

618 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 216 kr

Raskeste flytid

1t 10m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Ålborg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 618 kr (Oslo Gardermoen til Aalborg).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Ålborg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 216 kr (Oslo Gardermoen til Aalborg).
Den kjappeste flyvningen til Ålborg fra Norge tar 1t 10m (Oslo Gardermoen til Aalborg).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Ålborg, deriblant Lufthansa, Scandinavian Airlines og Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ålborg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ålborg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ålborg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ålborg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Ålborg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Billund, som i gjennomsnitt koster 1 503 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅLBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Ålborg koster i gjennomsnitt kun 1 941 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅLBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar22 % dyrereDet koster ca. 3 398 kr for flyvninger til Ålborg fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅLBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni321 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Ålborg fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Ålborg?

Aalborg er en by som er fin å besøke året rundt. I likhet med de fleste europeiske byer, er likevel høysesongen her om sommeren. Det er da denne sjarmerende byen virkelig får vist seg fra sin beste side, med utekafeer, markeder og iskiosker spredt utover. I sommermånedene, spesielt i juni og juli, er det som regel dyrere å både fly til Aalborg og bo her. Dersom du ser etter billige flybilletter til Aalborg bør du derfor unngå disse månedene, og heller vurdere å ta turen om høsten eller vinteren. Du kan også være heldig å finne billig fly til Aalborg dersom du er tidlig ute med bestillingen.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Ålborg fra Gdansk for 45 kr. Dette er 99 % billigere enn de fleste flytilbudene til Ålborg. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Ålborg fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Ålborg fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 941 kr. Hvis du ikke kan fly til Ålborg i Januar, er juli det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Ålborg i juli ligger i gjennomsnitt på 2 269 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 59 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Ålborg. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 783 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Ålborg utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Ålborg for 1 216 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Ålborg. Hvis du planlegger å fly til Ålborg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Aarhus flyplass (93 km fra sentrum i Ålborg), Karup flyplass (96 km fra sentrum i Ålborg), eller Billund flyplass (153 km fra sentrum i Ålborg).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Aarhus flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Ålborg, med en gjennomsnittspris på 2 780 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Ålborg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ålborg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
26. aug.
OSL05:05Oslo Gardermoen
8t 15m
1 stopp
AAL13:20Aalborg
26. aug.
AAL17:40Aalborg
22t 05m
1 stopp
OSL15:45Oslo Gardermoen
1 216 kr
Finn lignende
Norwegian
9. sep.
OSL03:40Oslo Gardermoen
12t 05m
1 stopp
AAL15:45Aalborg
11. sep.
AAL15:45Aalborg
12t 35m
1 stopp
OSL04:20Oslo Gardermoen
1 323 kr
Finn lignende
Norwegian
10. sep.
OSL04:00Oslo Gardermoen
3t 35m
1 stopp
AAL07:35Aalborg
11. sep.
AAL15:45Aalborg
12t 35m
1 stopp
OSL04:20Oslo Gardermoen
1 342 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
26. aug.
OSL05:05Oslo Gardermoen
8t 15m
1 stopp
AAL13:20Aalborg
26. aug.
AAL17:10Aalborg
13t 40m
2 stopp
OSL06:50Oslo Gardermoen
1 728 kr
Finn lignende
Norwegian
9. sep.
OSL04:30Oslo Gardermoen
8t 50m
2 stopp
AAL13:20Aalborg
11. sep.
AAL15:45Aalborg
12t 35m
1 stopp
OSL04:20Oslo Gardermoen
1 825 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. sep.
OSL03:40Oslo Gardermoen
12t 05m
1 stopp
AAL15:45Aalborg
11. sep.
AAL08:15Aalborg
1t 10m
OSL09:25Oslo Gardermoen
2 211 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ålborg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Ålborg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Scandinavian Airlines
Norwegian
21. aug.
OSL18:10Oslo Gardermoen
21t 35m
1 stopp
AAL15:45Aalborg
Norwegian
21. aug.
OSL10:30Oslo Gardermoen
17t 50m
2 stopp
AAL04:20Aalborg
1 400 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
21. aug.
OSL10:00Oslo Gardermoen
1t 10m
AAL11:10Aalborg
2 587 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Ålborg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ålborg

Hvilke flyselskaper flyr til Ålborg?

På reiser til Ålborg fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Scandinavian Airlines, Norwegian, KLM eller Norwegian Air International. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med KLM til Ålborg

KLM flyr til Ålborg ca. 18 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med KLM, men det er funnet priser helt nede i 2 027 kr fra Bergen Flesland til Ålborg. KLM har fått en score på 7,6/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Ålborg

Scandinavian Airlines flyr til Ålborg 22 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Ålborg fra København Kastrup Copenhagen. Scandinavian Airlines (score: 7,0, 277 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Ålborg fra. Den beste billettprisen med Scandinavian Airlines som er funnet på momondo til Ålborg, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 354 kr tur/retur).


Flyplasser nære Ålborg

Under finner du alle flyplassene i Ålborg sammen med avstanden til sentrum

Når du skal fly til Aalborg, ankommer du Aalborg lufthavn, som ligger omtrent seks kilometer fra Aalborg sentrum. Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen til byen på er med buss, og det går tre busslinjer direkte til sentrum, buss 200, 12 og 71. Turen tar omtrent 20-30 minutter og bussene har avgang hvert kvarter. Fra Aalborg kan du ta tog videre til andre byer dersom du ønsker det. Det er også som regel mange ledige taxier som venter når flyene har landet, og det koster omtrent 150 DKK (ca. 190 NOK) inn til sentrum. Hvis du foretrekker å kjøre selv, kan du leie bil fra et av de mange bilutleieselskapene som holder til her, som Avis, Hertz, Sixt, Europcar, Alamo, Budget og Enterprise.


Populære flybilletter til Ålborg

Finn dine flybilletter til Ålborg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ålborg
Raskeste flytid1t 15m
Laveste pris1 448 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Ålborg

Aalborg har et koselig og kompakt sentrum med mye gågater som er best å utforske til fots. Hvis du skal utenfor sentrum, kan du utnytte det godt utviklede bussnettverket som kjører på kryss og tvers av byen. Du kan kjøpe billett hos bussjåføren, og en standardbillett koster omtrent 20 DKK (ca. 25 NOK). Det er også enkelt å få tak i taxier her, men det aller beste fremkomstmiddelet er likevel sykler. Det er ingen overraskelse at Danmark er et fantastisk land å sykle i, og du kan leie sykkel ved turistkontoret. Alternativt kan du også bruke bysykler, eller kjøpe en egen sykkel fra en av sykkelauksjonene dersom du planlegger å bli i byen over lengre tid.


Visumkrav for Ålborg

Som norsk statsborger trenger du ikke visum for å reise til Danmark. Imidlertid har både Norge og Danmark grensekontroll på sine grenser, så det anbefales derfor å reise med gyldig pass. Pass er også det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet, og bør alltid medbringes på reise.


Start planleggingen av reisen til Ålborg


De beste tingene å se og gjøre i Ålborg

Aalborg er en idyllisk by som er koselig å rusle rundt i. Du finner flere severdigheter her som er verdt et besøk under ditt opphold i byen. Først og fremst bør du ta turen til Nordjyllands eldste og best bevarte middelalderbygninger, Aalborg kloster, som ble bygget i 1431. Besøk også en av byens vakreste bygninger fra 1762, Aalborg rådhus, og dra opp i det 105 meter høye Aalborgtårnet for å få fantastisk utsikt over byen. I tillegg kan du blant annet besøke Aalborg Zoo, Aalborghus slott og Budolfi kirke.

Det er helt trygt å drikke vann fra springen i Danmark.

I Aalborg kan du absolutt få tilfredsstilt ditt shoppingbehov i idylliske og historiske gågater. Her finner du alt fra trendy motebutikker og store varehus til små spesialforretninger. Hovedgatene for shopping er Bispensgade og Algade, men du bør også utforske de mange sidegatene rundt disse. Hvis du foretrekker et kjøpesenter, kan du dra til Aalborg Storsenter, som ligger omtrent seks kilometer sør for sentrum.


Finn fly til andre byer i Danmark

Ålborg har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Ålborg. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til Ålborg på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Ålborg. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Ålborg, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Ålborg og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Ålborg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Ålborg

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.