Finn billige fly til Ålborg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 24.10.
sø. 31.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ålborg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ålborg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Ålborg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ålborg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Billund (BLL)

Vanligvis er flyvninger til Ålborg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Billund, som i gjennomsnitt koster 1 257 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅLBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Ålborg koster i gjennomsnitt kun 1 703 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅLBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember23 % dyrereDet koster ca. 2 866 kr for flyvninger til Ålborg fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ÅLBORG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember337 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Ålborg fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Ålborg?

Aalborg er en by som er fin å besøke året rundt. I likhet med de fleste europeiske byer, er likevel høysesongen her om sommeren. Det er da denne sjarmerende byen virkelig får vist seg fra sin beste side, med utekafeer, markeder og iskiosker spredt utover. I sommermånedene, spesielt i juni og juli, er det som regel dyrere å både fly til Aalborg og bo her. Dersom du ser etter billige flybilletter til Aalborg bør du derfor unngå disse månedene, og heller vurdere å ta turen om høsten eller vinteren. Du kan også være heldig å finne billig fly til Aalborg dersom du er tidlig ute med bestillingen.

 • Hvilken flyvning til Ålborg er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Ålborg fra London for 220 kr. Dette er 91 % billigere enn de fleste flytilbudene til Ålborg. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Ålborg fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Ålborg?

  I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Ålborg fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 703 kr. Hvis du ikke kan fly til Ålborg i mars, er Desember det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Ålborg i Desember ligger i gjennomsnitt på 1 812 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Ålborg?

  De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 57 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Ålborg. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 2 329 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Ålborg utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Ålborg for 978 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Ålborg?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Ålborg. Hvis du planlegger å fly til Ålborg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Aarhus flyplass (93 km fra sentrum i Ålborg), Karup flyplass (96 km fra sentrum i Ålborg), eller Billund flyplass (153 km fra sentrum i Ålborg).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Ålborg?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Aarhus flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Ålborg, med en gjennomsnittspris på 2 244 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Ålborg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Ålborg som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
8. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
1t 00m
AAL13:30Ålborg
15. nov.
AAL11:00Ålborg
0t 55m
OSL11:55Oslo Gardermoen
2 360 kr
Finn lignende
SAS
10. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
1t 00m
AAL13:30Ålborg
14. nov.
AAL11:20Ålborg
3t 40m
1 stopp
OSL15:00Oslo Gardermoen
3 692 kr
Finn lignende
SAS
10. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
1t 00m
AAL13:30Ålborg
14. nov.
AAL11:20Ålborg
3t 40m
1 stopp
OSL15:00Oslo Gardermoen
3 784 kr
Finn lignende
SAS
8. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
1t 00m
AAL13:30Ålborg
14. nov.
AAL16:25Ålborg
11t 10m
1 stopp
OSL03:35Oslo Gardermoen
2 545 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. nov.
OSL03:00Oslo Gardermoen
10t 55m
2 stopp
AAL13:55Ålborg
14. nov.
AAL09:45Ålborg
9t 20m
1 stopp
OSL19:05Oslo Gardermoen
1 551 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
7. nov.
OSL09:45Oslo Gardermoen
1t 10m
AAL10:55Ålborg
14. nov.
AAL08:10Ålborg
19t 45m
1 stopp
OSL03:55Oslo Gardermoen
2 916 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Ålborg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Ålborg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS
SAS
9. nov.
OSL12:30Oslo Gardermoen
1t 00m
AAL13:30Ålborg
1 686 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
9. nov.
OSL03:30Oslo Gardermoen
8t 00m
1 stopp
AAL11:30Ålborg
Flere flyselskaper
9. nov.
OSL02:20Oslo Gardermoen
12t 20m
3 stopp
AAL14:40Ålborg
2 394 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Ålborg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Ålborg
 • Hvilke flyselskaper flyr til Ålborg?

  På reiser til Ålborg fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: SAS, KLM, Norwegian eller Norwegian Air International. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Flyplasser nære Ålborg

Under finner du alle flyplassene i Ålborg sammen med avstanden til sentrum

Når du skal fly til Aalborg, ankommer du Aalborg lufthavn, som ligger omtrent seks kilometer fra Aalborg sentrum. Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen til byen på er med buss, og det går tre busslinjer direkte til sentrum, buss 200, 12 og 71. Turen tar omtrent 20-30 minutter og bussene har avgang hvert kvarter. Fra Aalborg kan du ta tog videre til andre byer dersom du ønsker det. Det er også som regel mange ledige taxier som venter når flyene har landet, og det koster omtrent 150 DKK (ca. 190 NOK) inn til sentrum. Hvis du foretrekker å kjøre selv, kan du leie bil fra et av de mange bilutleieselskapene som holder til her, som Avis, Hertz, Sixt, Europcar, Alamo, Budget og Enterprise.


Populære flybilletter til Ålborg

Finn dine flybilletter til Ålborg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Ålborg
Raskeste flytid1t 00m
Billigst pris775 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Ålborg

Aalborg har et koselig og kompakt sentrum med mye gågater som er best å utforske til fots. Hvis du skal utenfor sentrum, kan du utnytte det godt utviklede bussnettverket som kjører på kryss og tvers av byen. Du kan kjøpe billett hos bussjåføren, og en standardbillett koster omtrent 20 DKK (ca. 25 NOK). Det er også enkelt å få tak i taxier her, men det aller beste fremkomstmiddelet er likevel sykler. Det er ingen overraskelse at Danmark er et fantastisk land å sykle i, og du kan leie sykkel ved turistkontoret. Alternativt kan du også bruke bysykler, eller kjøpe en egen sykkel fra en av sykkelauksjonene dersom du planlegger å bli i byen over lengre tid.


Visumkrav for Ålborg

Som norsk statsborger trenger du ikke visum for å reise til Danmark. Imidlertid har både Norge og Danmark grensekontroll på sine grenser, så det anbefales derfor å reise med gyldig pass. Pass er også det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for nordmenn i utlandet, og bør alltid medbringes på reise.


Start planleggingen av reisen til Ålborg


De beste tingene å se og gjøre i Ålborg

Hva bør du se i Aalborg?

Aalborg er en idyllisk by som er koselig å rusle rundt i. Du finner flere severdigheter her som er verdt et besøk under ditt opphold i byen. Først og fremst bør du ta turen til Nordjyllands eldste og best bevarte middelalderbygninger, Aalborg kloster, som ble bygget i 1431. Besøk også en av byens vakreste bygninger fra 1762, Aalborg rådhus, og dra opp i det 105 meter høye Aalborgtårnet for å få fantastisk utsikt over byen. I tillegg kan du blant annet besøke Aalborg Zoo, Aalborghus slott og Budolfi kirke.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er helt trygt å drikke vann fra springen i Danmark.

Hvor kan du shoppe?

I Aalborg kan du absolutt få tilfredsstilt ditt shoppingbehov i idylliske og historiske gågater. Her finner du alt fra trendy motebutikker og store varehus til små spesialforretninger. Hovedgatene for shopping er Bispensgade og Algade, men du bør også utforske de mange sidegatene rundt disse. Hvis du foretrekker et kjøpesenter, kan du dra til Aalborg Storsenter, som ligger omtrent seks kilometer sør for sentrum.


Finn fly til andre byer i Danmark

Ålborg har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?