Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Avis i Orlando

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i Orlando

Sjåførens alder: 26–65
fr. 28.6.
fr. 5.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Avis i Orlando i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

385 kr - 1 078 kr

Alle biltyper

490 kr - 1 307 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Avis i Orlando i Florida på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 385 kr per dag. 385 kr per dag er 41 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 652 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Avis i Orlando. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Avis i Orlando, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Mellomstor hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Avis i Orlando i Florida på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 594 kr per dag. 594 kr per dag er 31 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 855 kr for en leiebil av type Stor hos Avis i Orlando. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Avis i Orlando, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen Stor hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Avis i Orlando i Florida på, er i april. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 490 kr per dag. 490 kr per dag er 31 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 710 kr for en leiebil av type SUV hos Avis i Orlando. Enda april kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Avis i Orlando, er august den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i august på leiebiler av typen SUV hos Avis, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Avis

461 kr/dag

28 jun.–5 jul.
Chevrolet Sonic Sedan
Audi A4
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Avis

467 kr/dag

27 jun.–18 jul.
Audi A4

Avis sine utleiesteder i Orlando

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i Orlando, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Avis

6,2
Ok
1 vurdering15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,2

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,2

Informasjon om leierbiler fra Avis i Orlando

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Avis i Orlando i juli?

I juli kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 693 kr per dag for å leie en bil hos Avis i Orlando. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Orlando hos Avis, var 402 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Avis i Orlando koste i gjennomsnitt 4 853 kr i juli. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

Har Avis et utleiested på Orlando Intl flyplass?

For øyeblikket har Avis 1 utleiested på Orlando Intl flyplass:
1 Jeff Fuqua Blvd.

Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i Orlando?

Ja, Avis har gratis avbestilling av leiebil i Orlando. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Avis til en av deres Orlando avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i Orlando i juli?

Leiebiler av typen Minibuss er den mest populære å leie hos Avis i Orlando i løpet av juli. I gjennomsnitt koster leiebiler av typen Minibuss hos Avis 909 kr per dag, og den billigste prisen som er funnet lå på 873 kr per dag i juli.

Hvor mange bilutleiesteder har Avis i Orlando?

Avis har 15 utleiesteder i Orlando. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen 1 Jeff Fuqua Blvd (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 76 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Avis i Orlando benyttet seg av utleiesedet med adressen 1 Jeff Fuqua Blvd.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Orlando fra biler sist?

Priser for Orlando fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Orlando fra biler?

Fra og med juni 2024, er det 216 tilbydere å velge mellom fra Orlando biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Orlando?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Orlando. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Orlando?

Når du leier en bil i Orlando, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Orlando på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 28.6.
12:00
fr. 5.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Orlando