Hoteller i Orlando i FL

Finn tilbud på 773 hoteller i Orlando i FL

Orlando, FL, USA
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Orlando

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Orlando
Pris
kr609
kr2815
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Orlando

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Orlando

Pris

1 373 kr–2 801 kr

BILLIGSTE BYDEL I ORLANDOFlorida Center32 % billigereHoteller i Florida Center er de billigste i Orlando med en gjennomsnittspris på kun 1 373 kr per natt
DYRESTE BYDEL I ORLANDOLake Nona South28 % dyrereLake Nona South har de dyreste hotellene i Orlando med rom med en gjennomsnittspris på 2 801 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I ORLANDOFlorida Center89 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Florida Center enn noen andre land i Orlando

Ting å gjøre i Orlando


Hoteller i populære bydeler i Orlando

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Orlando, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Orlando

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Orlando
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongoktoberdyreste tid å overnatte
60 %forventet prisnedgang
55 %forventet prisøkning

Pris

760 kr–4 231 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
2 180 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 100 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Orlando

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Orlando

Laveste hotellpris

662 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

The Ritz-Carlton Orlando Grande Lakes

Hoteller i nærheten av flyplassen

16502

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Orlando funnet siste 7 dager er 662 kr/natten. Denne prisen fås hos Red Lion Hotel Orlando Kissimmee Maingate, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos The Ritz-Carlton Orlando Grande Lakes, det mest populære 5-stjerners hotellet i Orlando(8,7/10 rating - basert på 172 anmeldelser).
Det er er 16 502 hoteller i Orlando i nærheten av Orlando Intl. Hyatt Regency Orlando International Airport med kortest avstand på 0,2 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Orlando. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Orlando siste uken er 5 068 kr.

Orlando reisetips

Hvis du vil finne et billig hotell i Orlando kan du sammenligne hotelltilbud på momondo. Det rimeligste alternativet, som passer godt til unge reisende og backpackere, er motell. Dette finner du fra omtrent USD 88 (ca 700 NOK) per natt. 2-stjerners hoteller koster fra omtrent det samme. Vil du bo på 3-stjerners hotell i Orlando, finner du dette fra ca USD 100 (ca 800 NOK) per natt. Om du ønsker et hotell i Orlando med svømmebasseng, koster dette fra rundt USD 81 (ca 650 NOK) per natt.

Mange velger å leie bil når de er på ferie i USA, og Orlando, fordi det er meget kjørevennlig her. Men det finnes også andre alternativer. Når du ankommer flyplassen kan du ta en av shuttlebussene som går til og fra mange av de største hotellene i områdene rundt fornøyelsesparkene i Orlando. Når du er på plass i byen og vil komme deg fra hotellet til for eksempel en fornøyelsespark, kan du ta I-Ride Trolleys. Disse kjører også regelmessig til kjøpesentrene i området. En dagsbillett koster fra ca USD 3 (ca 23 NOK).


Hvor mye koster et hotell i Orlando per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Orlando med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 574 kr

Gjennomsnittlig 1 137 kr

Dyrest 3 777 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Orlando

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Orlando

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Orlando

Disse hotellene i Orlando har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Orlando

Orlando ligger i Florida og er virkelig blitt stedet å dra for de som ønsker full fart og fornøyelsesparker. Du kan velge mellom temahoteller tilknyttet de mange fornøyelsesparkene eller rolige og romantiske hoteller om du vil ha et opphold litt lenger vekk fra karusellene. For barnefamilier som har planer om å dra til Disney World, er det perfekt å legge oppholdet til Walt Disney World-området. Da bor du rett ved fornøyelsesparken og kan være sikker på å få med deg all moroa.

For par, og eldre reisende som også vil få med seg kulturopplevelser og atmosfæren i selve byen Orlando, kan Downtown Orlando være det rette stedet å velge hotell. Her i sentrum er det museer med moderne kunst, shopping og hver høst avholdes det filmfestival her. Det ligger også mange trendy små hoteller ved Downtown i Orlando , og du er aldri langt fra teater, barer og flotte restauranter.

Har du planer om å dra til Universal Studios, kan du bo på hotell i Orlandos nabolag Universal Orlando. Da bor du nordøst for Walt Disney World, og er rett ved Universal-fornøyelsesparken. Her er det mange internasjonale restauranter i området Restaurant Row, og du kommer deg enkelt til fornøyelsesparken med I-Ride Trolley.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Orlando

Orlando er kjent for å være verdens hovedstad for fornøyelsesparker. Dette er ikke uten grunn, for her ligger det virkelig mange attraksjoner og parker. Disney World er kanskje den mest kjente, der du kan ta berg-og-dalbaner, karuseller og møte dine favorittfigurer fra Disneyfilmene. Her ligger også Animal Kingdom, Hollywood Studios, Epcot Center og Cinderella Castle. I Hollywood Studios kan du gjenskape magiske øyeblikk fra verdenskjente filmer. Epcot center er fornøyelsesparken som er basert på temaene verdenskulturer og teknologisk innovasjon. Med andre ord, finnes det en fornøyelsespark for alle smaker i denne byen. Vil du oppleve mer av Orlando, kan du reise Downtown i byen der du finner masse bra shoppingmuligheter, spennende restauranter med internasjonale retter og trendy barer.

Orlando er en by som virkelig har mange parker, om ikke naturlige grøntområder, så er det likevel fantastiske parker der du kan være ute hele dagen. Vil du besøke fornøyelsesparker som fokuserer på dyreliv, kan du dra til Animal Kingdom. Dette er en del av Walt Disney World som fokuserer på dyrenes verden. Her kan du blant annet møte ville dyr og gå tur på eksotiske jungelstier.

Spenn deg fast og forbered deg på massevis av fart og moro i byen full av fornøyelsesparker.


Informasjon om opphold i Orlando

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Orlando

De som besøker Orlando bestiller i gjennomsnitt overnatting for 3 netter.

Prisen på et hotell i Orlando avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 689 kr per natt.


momondos favoritthoteller i Orlando

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Orlando

Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Orlando. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Orlando. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Orlando