Leiebiler fra Dollar i Orlando

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Orlando

Orlando, FL, USA
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Orlando, FL, USA
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Dollar i Orlando i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Stor Leiebiler

266 kr - 810 kr

Alle biltyper

186 kr - 595 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Dollar i Orlando i Florida på, er i November. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 266 kr per dag. 266 kr per dag er 39 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 438 kr for en leiebil av type Stor hos Dollar i Orlando. Enda November kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Dollar i Orlando, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Stor hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Audi A3
eller som ligner på Stor
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Dollar

1 062 kr/dag

14 des.–21 des.
Audi A3
Audi A4
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Dollar

1 066 kr/dag

14 des.–21 des.
Audi A4
Acura TLX
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Dollar

1 066 kr/dag

14 des.–21 des.
Acura TLX

Dollar sine utleiesteder i Orlando

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Orlando, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,3

Henting/levering

6,1

Valuta for pengene

6,5

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Orlando

 • Er det trygt å leie en bil hos Dollar i Orlando under COVID-19-pandemien?

  Dollar sine utleiesteder i Orlando har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Dollar gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i Orlando:
  • Økt renhold av shuttlebusser

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Orlando i November?

  Leie av bil i Orlando hos Dollar i November koster i gjennomsnitt 366 kr per dag. Sist November fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 223 kr per dag hos Dollar, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Orlando i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 2 563 kr for en leiebil fra Dollar.

 • Har Dollar et utleiested på Orlando flyplass?

  Ja, Dollar har 1 utleiested på Orlando flyplass som som er å finne på følgende adresse: 9201 Airport Blvd.

 • Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Orlando?

  Dollar tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Orlando (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Dollar dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Dollar.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Orlando i November?

  Brukerne våre som leier biler hos Dollar i Orlando i November, foretrekker leiebiler av typen Standard. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen Standard i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 400 kr/dag i gjennomsnitt, og 351 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Dollar i Orlando?

  For en gjennomsnittspris på 269 kr/dag, er Økonomi den billigste leibilen som tilbys hos Dollar i Orlando (19 % billigere enn den dyreste leiebilen hos Dollar). I løpet av det siste året har 11 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos Dollar under oppholdet sitt i Orlando leid en Økonomi for å spare penger. Husk at Dollar også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Orlando?

  Dollar eier 4 bilutleiesteder i Orlando. Utleiestedet med adressen 9201 Airport Blvd i Orlando er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 90 % av brukerne som leide bil hos Dollar i Orlando å hente leiebilen sin ved utleiestedet på 9201 Airport Blvd.


Leiebiler fra Dollar i andre byer i USA

Finn tilbud på leiebiler hos Dollar i andre populære byer i USA, f.eks. New York og Honolulu