Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Dollar i Orlando

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar i Orlando

Sjåførens alder: 26–65
ti. 30.7.
ti. 6.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Dollar i Orlando i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

390 kr - 608 kr

Alle biltyper

515 kr - 681 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Dollar i Orlando i Florida på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 390 kr per dag. 390 kr per dag er 27 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 533 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Dollar i Orlando. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Dollar i Orlando, er mai den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mai på leiebiler av typen Mellomstor hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Dollar i Orlando i Florida på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 388 kr per dag. 388 kr per dag er 36 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 610 kr for en leiebil av type Stor hos Dollar i Orlando. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Dollar i Orlando, er september den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i september på leiebiler av typen Stor hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Dollar i Orlando i Florida på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 367 kr per dag. 367 kr per dag er 33 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 549 kr for en leiebil av type SUV hos Dollar i Orlando. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Dollar i Orlando, er mars den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i mars på leiebiler av typen SUV hos Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Dollar sine utleiesteder i Orlando

Nedenfor finner du informasjon om Dollar sine utleiesteder for leiebiler i Orlando, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Dollar

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,5

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

4,9

Hentes/Leveres

4,8

Value

5,4

Informasjon om leierbiler fra Dollar i Orlando

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Dollar i Orlando i august?

Leie av bil i Orlando hos Dollar i august koster i gjennomsnitt 496 kr per dag. Sist august fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 355 kr per dag hos Dollar, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Orlando i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 3 469 kr for en leiebil fra Dollar.

Har Dollar et utleiested på Orlando Intl flyplass?

Ja, Dollar har 1 utleiested på Orlando Intl flyplass som som er å finne på følgende adresse: 1 Airport Blvd.

Tilbyr Dollar gratis avbestilling av leiebil i Orlando?

Dollar tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Orlando (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Dollar dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Dollar.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Dollar når man er i Orlando i august?

Brukerne våre som leier biler hos Dollar i Orlando i august, foretrekker leiebiler av typen SUV. Hvis du ønsker å reservere en av leiebilene deres av typen SUV i løpet av denne måneden, ligger prisene som regel på 491 kr/dag i gjennomsnitt, og 355 kr/dag når prisene deres ligger på sitt laveste. Husk at priser kan variere basert på hvor lang tid du bestiller i forveien, i tillegg til hvilken bilmodell du velger.

Hvilken type bil er billigst å leie hos Dollar i Orlando?

For en gjennomsnittspris på 418 kr/dag, er Standard den billigste leibilen som tilbys hos Dollar i Orlando (10 % billigere enn den dyreste leiebilen hos Dollar). I løpet av det siste året har 15 % av momondo-brukere som valgte å leie en bil hos Dollar under oppholdet sitt i Orlando leid en Standard for å spare penger. Husk at Dollar også tilbyr andre typer leiebiler, slik at du kan velge en leiebil som passer behovene dine.

Hvor mange bilutleiesteder har Dollar i Orlando?

Dollar eier 6 bilutleiesteder i Orlando. Utleiestedet med adressen 1 Airport Blvd i Orlando er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 99 % av brukerne som leide bil hos Dollar i Orlando å hente leiebilen sin ved utleiestedet på 1 Airport Blvd.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Orlando fra biler sist?

Priser for Orlando fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Orlando fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 220 tilbydere å velge mellom fra Orlando biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Orlando?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Orlando. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Orlando?

Når du leier en bil i Orlando, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Orlando på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 30.7.
12:00
ti. 6.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Orlando