Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Thrifty i Orlando

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Thrifty i Orlando

Sjåførens alder: 26–65
Tue 30.7.
Tue 6.8.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Thrifty i Orlando i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Mellomstor Leiebiler

347 kr - 539 kr

Alle biltyper

467 kr - 771 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Thrifty i Orlando i Florida på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 347 kr per dag. 347 kr per dag er 26 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 471 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Thrifty i Orlando. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Thrifty i Orlando, er februar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i februar på leiebiler av typen Mellomstor hos Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Thrifty i Orlando i Florida på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 502 kr per dag. 502 kr per dag er 21 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 633 kr for en leiebil av type Stor hos Thrifty i Orlando. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Thrifty i Orlando, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Stor hos Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Thrifty i Orlando i Florida på, er i august. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 456 kr per dag. 456 kr per dag er 26 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 613 kr for en leiebil av type SUV hos Thrifty i Orlando. Enda august kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Thrifty i Orlando, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen SUV hos Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Thrifty sine utleiesteder i Orlando

Nedenfor finner du informasjon om Thrifty sine utleiesteder for leiebiler i Orlando, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Thrifty

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,3

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

5,0

Value

5,4

Informasjon om leierbiler fra Thrifty i Orlando

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Thrifty i Orlando i august?

Leie av bil i Orlando i august hos Thrifty, koster i gjennomsnitt 488 kr per dag. Brukerne våre har imidlertid funnet dagspriser helt nede i 336 kr per dag. Hvis du trenger å leie en bil hos Thrifty for 1 uke i Orlando, kan du forvente deg ukespriser på ca. 3 413 kr i august. Disse prisene er basert på fjorårets leiebilpriser, men det er stor sannsynlighet for at du finner lignende tilbud på momondo.

Har Thrifty et utleiested på Orlando Intl flyplass?

Thrifty har 1 utleiested på Orlando Intl flyplass. Du finner Thrifty på følgende adresse(r): 1 Airport Blvd.

Tilbyr Thrifty gratis avbestilling av leiebil i Orlando?

Thrifty tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Orlando (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Thrifty dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Thrifty.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Thrifty når man er i Orlando i august?

Ifølge dataene våre er SUV den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Thrifty når de er på ferie i Orlando i august. Basert på prisene for billeie hos Thrifty i august i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen SUV ligger på 619 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 366 kr/dag sist august, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

Hvor mange bilutleiesteder har Thrifty i Orlando?

Thrifty har 6 utleiesteder i Orlando. Utleiestedet deres på 1 Airport Blvd er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 99% av brukerne våre som så etter leiebil hos Thrifty i Orlando valgt å leie bil via Thrifty sitt utleiested på 1 Airport Blvd.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Orlando fra biler sist?

Priser for Orlando fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Orlando fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 220 tilbydere å velge mellom fra Orlando biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Orlando?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Orlando. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Orlando?

Når du leier en bil i Orlando, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Orlando på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Tue 30.7.
12:00
Tue 6.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Orlando