Leiebiler fra Enterprise i Orlando

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Enterprise i Orlando

Orlando, FL, USA
2. nov. — 9. nov.
Samme leveringssted
Orlando, FL, USA
ti. 2.11.
12:00
ti. 9.11.
12:00
Sjåførens alder:

Enterprise sine utleiesteder i Orlando

Nedenfor finner du informasjon om Enterprise sine utleiesteder for leiebiler i Orlando, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
16 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

8,1

Valuta for pengene

8,1

Informasjon om leierbiler fra Enterprise i Orlando

 • Er det trygt å leie en bil hos Enterprise i Orlando under COVID-19-pandemien?

  For å sikre at du føler deg komfortabel med å leie bil hos Enterprise i Orlando under COVID-19, har selskapet innført ekstra tiltak som forbedrede renholdsmetoder av kjøretøyene og resepsjonene sine. Enterprise har også innført retningslinjene nedenfor som ekstra forebyggende tiltak for den tiden vi er i nå:
  • Utleie i veikanten for å fremme fysisk avstand
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Økt renhold av shuttlebusser
  • Løfte om komplett rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Enterprise i Orlando i November?

  Leie av bil i Orlando hos Enterprise i November koster i gjennomsnitt 365 kr per dag. Sist November fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 346 kr per dag hos Enterprise, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Orlando i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 2 555 kr for en leiebil fra Enterprise.

 • Har Enterprise et utleiested på Orlando flyplass?

  Enterprise har 1 utleiested på Orlando flyplass. Du finner Enterprise på følgende adresse(r): 1 Jeff Fuqua Boulevard.

 • Tilbyr Enterprise gratis avbestilling av leiebil i Orlando?

  Ja, Enterprise i Orlando tilbys det gratis avbestilling av leiebil. Men, vi anbefaler at du slår på tråden til Enterprise dersom du må avbestille i siste liten, da det kan utløse avbestillingsgebyr. En liste over Enterprise telefonumre finnes her: here under siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Enterprise når man er i Orlando i November?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Stor hos Enterprise hvis du trenger en leiebil i Orlando i November. Når du leier biler av typen Stor i November, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 438 kr per dag, og helt nede i 361 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Enterprise – kjøretøy av typen Stor er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Enterprise i Orlando?

  Det å leie en Stor gir deg mye for pengene da dette er den billigste biltypen som tilbys hos Enterprise i Orlando. Leie av Stor hos Enterprise koster i gjennomsnitt 438 kr/dag (25 % billigere enn sleskapets dyreste leiebil). I løpet av de siste 12 månedene har 50 % av brukerne våre valgt en Stor for åp spare penger på leiebilen sin når de er i Orlando.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Enterprise i Orlando?

  Enterprise har 16 utleiesteder i Orlando. Ifølge brukerne våre befinner Enterprise sitt mest populære utleiested i Orlando på følgende adresse: 1 Jeff Fuqua Boulevard. 30 % av brukerne våre som leide bil hos Enterprise i Orlando i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Leiebiler fra Enterprise i andre byer i USA