Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Fox i Orlando

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Fox i Orlando

Sjåførens alder: 26–65
on. 24.7.
on. 31.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Tilbud på leiebiler fra Fox i Orlando i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

313 kr - 881 kr

Alle biltyper

319 kr - 1 052 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Fox i Orlando i Florida på, er i Januar. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 313 kr per dag. 313 kr per dag er 42 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 537 kr for en leiebil av type Liten hos Fox i Orlando. Enda Januar kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Fox i Orlando, er september den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i september på leiebiler av typen Liten hos Fox, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Mellomstor hos Fox i Orlando i Florida på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 279 kr per dag. 279 kr per dag er 28 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 387 kr for en leiebil av type Mellomstor hos Fox i Orlando. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Mellomstor hos Fox i Orlando, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen Mellomstor hos Fox, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Fox i Orlando i Florida på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 257 kr per dag. 257 kr per dag er 54 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 562 kr for en leiebil av type Stor hos Fox i Orlando. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Fox i Orlando, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen Stor hos Fox, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen SUV hos Fox i Orlando i Florida på, er i juni. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 279 kr per dag. 279 kr per dag er 42 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 480 kr for en leiebil av type SUV hos Fox i Orlando. Enda juni kan være den billigste måneden å leie en bil av typen SUV hos Fox i Orlando, er Desember den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Desember på leiebiler av typen SUV hos Fox, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Varebil hos Fox i Orlando i Florida på, er i mai. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 364 kr per dag. 364 kr per dag er 39 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 594 kr for en leiebil av type Varebil hos Fox i Orlando. Enda mai kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Varebil hos Fox i Orlando, er september den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i september på leiebiler av typen Varebil hos Fox, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Fox sine utleiesteder i Orlando

Nedenfor finner du informasjon om Fox sine utleiesteder for leiebiler i Orlando, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger

Fox

1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,1

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

5,4

Hentes/Leveres

5,5

Value

5,7

Informasjon om leierbiler fra Fox i Orlando

Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Fox i Orlando i august?

Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Fox i Orlando ligger på i gjennomsnitt 257 kr per dag i august. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 216 kr per dag hos Fox i denne perioden i Orlando. 1 802 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Fox i august når du er i Orlando.

Har Fox et utleiested på Orlando Intl flyplass?

Det finnes 1 utleiested på Orlando Intl flyplass. Adressen til dette Fox-utleiestedet, er 5757 Semoran Boulevard.

Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Fox når man er i Orlando i august?

Den mest populære bilen å leie hos Fox i Orlando i løpet av august, er leiebiler av typen SUV. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 312 kr per dag for leiebiler av typen SUV i august, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 246 kr per dag.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Orlando fra biler sist?

Priser for Orlando fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Orlando fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 220 tilbydere å velge mellom fra Orlando biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Orlando?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Orlando. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Orlando?

Når du leier en bil i Orlando, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


En enklere måte å administrere reisen til Orlando på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
on. 24.7.
12:00
on. 31.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Orlando