Leiebiler fra Hertz i Orlando

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Orlando

Orlando, FL, USA
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Orlando, FL, USA
on. 8.12.
12:00
on. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Hertz i Orlando i Florida

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

202 kr - 523 kr

Alle biltyper

245 kr - 891 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Hertz i Orlando i Florida på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 202 kr per dag. 202 kr per dag er 43 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 352 kr for en leiebil av type Liten hos Hertz i Orlando. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Hertz i Orlando, er juli den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i juli på leiebiler av typen Liten hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Stor hos Hertz i Orlando i Florida på, er i september. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 344 kr per dag. 344 kr per dag er 36 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 535 kr for en leiebil av type Stor hos Hertz i Orlando. Enda september kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Stor hos Hertz i Orlando, er april den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i april på leiebiler av typen Stor hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Hertz sine utleiesteder i Orlando

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Orlando, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
23 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

6,2

Henting/levering

6,1

Valuta for pengene

6,3

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Orlando

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Orlando under COVID-19-pandemien?

  Hertz har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i Orlando for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Hertz har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Orlando i Januar?

  Den billigste prisen for en leiebil hos Hertz i Orlando i Januar, ligger på 203 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos Hertz er mer opp mot 364 kr per dag i Januar, eller i gjennomsnitt 2 548 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist Januar, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har Hertz et utleiested på Orlando flyplass?

  Ja. Hertz har 2 utleiesteder på Orlando flyplass, og disse finner du på følgende adresser: 1 Airport Blvd og 4134 Bear Road.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Orlando?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Hertz i Orlando. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Hertz avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Orlando i Januar?

  Med en gjennomsnittspris på 392 kr/dag, er det å leie biler av typen Premium hos Hertz i Orlando i løpet av Januar det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos Hertz i Orlando for så lite som 392 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Premium sist Januar.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Orlando?

  Hertz har 23 utleiesteder i Orlando. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen 1 Airport Blvd (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 61 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Hertz i Orlando benyttet seg av utleiesedet med adressen 1 Airport Blvd.


Leiebiler fra Hertz i Florida

Lei en bil hos Hertz i andre byer i Florida, f.eks. Miami, Fort Lauderdale og Tampa