Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Atlanta, Georgia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Atlanta, Georgia? Start søket her!

Atlanta, GA, USA
4. apr. — 11. apr.
Atlanta, GA, USA
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Atlanta

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Atlanta

Hvilket leiebilselskap er billigst i Atlanta?

De billigste leiebilene i Atlanta finner man som regel hos Sixt. Ved bestilling med Sixt, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 423 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Atlanta er 425 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Atlanta har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in Atlanta, with 15 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Atlanta?

Til en gjennomsnittspris på 430 kr/dag (og kun 423 kr/dag), er leiebiler av typen Chevrolet Trailblazer i Atlanta den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Toyota RAV4 i Atlanta for i gjennomsnitt 570 kr/dag (403 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Atlanta

Bilutleie i Atlanta er en effektiv måte å få mest mulig ut av et besøk til Georgias hovedstad på. Det finnes en håndfull leiebiler i Atlanta og i nærheten av området, slik at du kan hente en leiebil ved ankomst og starte turen ved å utforske attraksjonene i området, som Six Flags over Georgia. Du kan også dra rett ut på en dagstur til en av de mange nasjonalparkene eller byene i nærheten, som Chattahoochee National Forest eller Augusta. Å reise til begge parkene er enkelt siden flere store veier, som i-20, i-285, i-75, i-85, Og i-575, alle leder til stedene rundt Atlanta-området. Hvis du vil ha en pause fra å navigere i de intrikate veisystemene, er det mange steder i byen som tilbyr parkering, slik at du kan utforske stedet til fots.

Er det verdt det å leie bil mens du besøker Atlanta?

Mens det er noen få nabolag i Atlanta som det egner seg å gå i, som Midtown, Buckhead Village, og Downtown, er byen best tilgjengelig med bil. Mens byen har MARTA-transport, er ikke dekningen omfattende og bilutleie er en flott måte å utforske områdene på. Og med et betydelig antall parkeringsplasser, parkeringsgarasjer og parkeringsplasser betalt basert på hvor lenge du bruker plassen tilgjengelig, er det mange steder å parkere leiebilen når den ikke er i bruk. En rimelig leiebil er et godt alternativ hvis du bor utenfor Atlanta, noe som gir deg tilgang til steder som Georgia Aquarium, hvor det er få parkeringsplasser, og Six Flags over Georgia, som er vest for Atlanta. Billig bilutleie i Atlanta gir deg også tilgang til steder som Augusta, Chattanooga, Chattahoochee National Forest og Allman Brothers Museum, som alle ligger et par timers kjøretur unna byen. Interstates 85 og 20 som går rett gjennom Atlanta, er noen av bilveiene som gjør disse stedene tilgjengelige.

Hvilke forskjellige trafikkregler bør jeg huske på mens jeg kjører i Atlanta?

Atlantas trafikkregler er i samsvar med nasjonale forskrifter. Du har for eksempel ikke lov til å kjøre hvis du har promille på 0,08 % eller høyere. Heftige straffer venter om du ikke overholder denne begrensningen, så i stedet for å ta med en Atlanta-leiebil ut på en kveld på byen, kan du velge en taxi eller en Uber og liknende tjenester. Husk at det er ulovlig å bruke din mobiltelefon mens du kjører, som inkluderer både å sende tekstmeldinger og å ringe. Med mindre det er et tegn på at det er forbudt, kan du kjøre til høyre ved rødt lys. Når du kjører på en motorvei eller mellomvei, bør du alltid holde deg borte fra venstre kjørefelt med mindre du passerer et annet kjøretøy. Hvis du kjører i en konstruksjonssone, må du alltid gi vedlikeholdskjøretøy og arbeidere plass. Georgias trafikkregler krever også at alle passasjerer i forsetet bruker et setebelte, og alle passasjerer i baksetet i alderen 17 år og yngre må bruke belte. Barn på sju år og mindre må sikres i et barnesete, som kan leies sammen med mange leiebiler i Atlanta. Hvis du er usikker på noen vedtekter, sjekk med Atlantas avdeling for motorkjøretøyer for eventuelle nylige endringer i trafikkreglene.

Kan jeg kjøre til Mexico i en leiebil fra Atlanta?

Fordi dette området er en relativt kort kjøretur fra grensen, er det ikke uvanlig for reisende å bruke bilutleie i Atlanta for å kjøre til noen av byene ved grensen i Mexico. De fleste store bilutleiefirmaer syns det er greit at kunder gjør dette, men sørg for å sjekke med ditt valgte byrå før du legger ut på reisen. Hvis du håper å reise til Mexico med en leiebil fra Atlanta, husk at du må sikre deg en meksikansk forsikring før du krysser grensen. Mange utleiefirmaer lar deg gjøre dette direkte gjennom dem mot en ekstra avgift. I tillegg til denne typen forsikring, må de som leier bil ha førerkort utstedt av regjeringen som ikke vil utløpe i løpet av leieperioden. Fordi du skal reise til et annet land, trenger du også et pass. Du kan også bruke et pass utstedt i USA.

Kan du leie en leiebil i Atlanta uten kredittkort?

Når du bestiller leiebil i Atlanta, selv billig leiebil i Atlanta, foretrekker de fleste selskaper at du betaler for din reservasjon med et kredittkort. Noen selskaper godtar alternative betalinger, for eksempel med debetkort, men du må kanskje være 25 år eller eldre for å kunne bruke denne betalingsformen. Når du betaler med et debetkort, kan et selskap også be deg om å gjennomgå en kredittsjekk eller gi bevis på forsikring eller adresse. Noen selskaper aksepterer forhåndsbetalte kort, men mange gjør det ikke. Avhengig av ditt spesifikke selskap og sted, kan du få lov til å betale med enten kontanter eller sjekk. Hvis du betaler med kredittkort, debetkort eller sjekk, må du huske på at navnet på denne betalingsformen alltid skal samsvare med navnet på førerkortet som skal brukes.

Hvilke dokumenter trenger en internasjonal reisende for å leie bil i Atlanta?

Selv om du ikke har førerkort utstedt av USA, vil du vanligvis fortsatt kunne leie en bil i Atlanta, så lenge du er i stand til å vise frem noen ekstra dokumenter. Nesten alle leiebilselskaper vil godta et gyldig internasjonalt førerkort. Mange utenlandske førerkort aksepteres også, men noen selskaper kan kreve at de er skrevet med det latinske alfabet. Hvis dette ikke er tilfelle, kan selskapet be om å få en offisiell oversettelse fra et eksternt selskap. Du må også gi utleiefirmaet ditt opprinnelige pass fra hjemlandet ditt. Generelt vil selskapet ta en kopi av dette dokumentet og oppbevare det. Passet ditt og førerkortet ditt kan ikke utløpe i leieperioden. I Georgia må du være minst 21 år gammel for å leie bil, og leietakere under 25 år kan også måtte betale en ekstra avgift.


Tilbud på Atlanta, Georgia bilutleie

Finn leiebil i Atlanta som passer for deg

Liten biler

403 kr - 997 kr

Alle biltyper

467 kr - 1 896 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Atlanta, USA er 508 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Atlanta, USA er i oktober. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 403 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Atlanta. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Atlanta kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Atlanta, USA er 514 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Atlanta, USA er i oktober. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 513 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Atlanta. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Atlanta kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Atlanta, USA er 690 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Atlanta, USA er i mars. Prisen er 6 % lavere enn resten av året med bare 654 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Atlanta. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Atlanta kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Atlanta, USA er 625 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Atlanta, USA er i oktober. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 458 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 27 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Atlanta. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Atlanta kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Atlanta

Alle større selskaper som leier ut biler i Atlanta, Georgia

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,6

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,9

Hentes/Leveres

6,9

Value

6,3

Enterprise Rent-A-Car

15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,2

Sixt

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,7

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

5,8

Value

6,3

E-Z Rent-A-Car

1 utleiested
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,3

Hentes/Leveres

6,2

Value

5,5

Hertz

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

6,1

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

5,4

Value

5,4

Fox

1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,6

Gjennomsnittlig

5,1

Hentes/Leveres

5,1

Value

5,4

Avis

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

5,2

Gjennomsnittlig

4,3

Hentes/Leveres

4,5

Value

4,2

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

4,2

Hentes/Leveres

4,2

Value

4,5

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Atlanta

Nedenfor er de mest populære hotellene i Atlanta
Hyatt Regency Atlanta

Hyatt Regency Atlanta

265 Peachtree Street Northeast, Atlanta, GA, United States

0,6 km fra sentrum

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Atlanta Airport North

La Quinta Inn & Suites by Wyndham Atlanta Airport North

1200 Virginia Avenue, Atlanta, GA, United States

11,5 km fra sentrum

Hilton Atlanta

Hilton Atlanta

255 Courtland Street Northeast, Atlanta, GA, United States

0,7 km fra sentrum

The Starling Atlanta Midtown, Curio Collection by Hilton

The Starling Atlanta Midtown, Curio Collection by Hilton

188 14th Street Northeast, Atlanta, GA, United States

3,5 km fra sentrum

Crowne Plaza Atlanta Perimeter At Ravinia

Crowne Plaza Atlanta Perimeter At Ravinia

4355 Ashford Dunwoody Road, Atlanta, GA, United States

18,9 km fra sentrum

Atlanta Marriott Marquis

Atlanta Marriott Marquis

265 Peachtree Center Ave Ne, Atlanta, GA, United States

0,7 km fra sentrum

Reverb by Hard Rock Atlanta Downtown

Reverb by Hard Rock Atlanta Downtown

89 Centennial Olympic Park Drive, Atlanta, GA, United States

1,0 km fra sentrum

Omni Hotel At The Battery Atlanta

Omni Hotel At The Battery Atlanta

2625 Circle 75 Parkway, Atlanta, GA, United States

16,5 km fra sentrum

Hampton Inn and Suites Atlanta Midtown

Hampton Inn and Suites Atlanta Midtown

1231 West Peachtree Street NE, Atlanta, GA, United States

3,6 km fra sentrum

Omni Atlanta Hotel at Centennial Park

Omni Atlanta Hotel at Centennial Park

100 CNN Center, Atlanta, GA, United States

0,6 km fra sentrum

Crowne Plaza Atlanta - Midtown, an IHG Hotel

Crowne Plaza Atlanta - Midtown, an IHG Hotel

590 West Peachtree Street Northwest, Atlanta, GA, United States

1,6 km fra sentrum

Hampton Inn & Suites Atlanta Buckhead Place

Hampton Inn & Suites Atlanta Buckhead Place

3312 Piedmont Road Northeast, Atlanta, GA, United States

10,0 km fra sentrum

Ramada Plaza by Wyndham Atlanta Airport

Ramada Plaza by Wyndham Atlanta Airport

5010 Old National Highway, Atlanta, GA, United States

17,0 km fra sentrum

The Westin Peachtree Plaza, Atlanta

The Westin Peachtree Plaza, Atlanta

210 Peachtree Street Northwest, Atlanta, GA, United States

0,4 km fra sentrum

Sonder Midtown South

Sonder Midtown South

126 Renaissance Parkway Northeast, Atlanta, GA, United States

1,5 km fra sentrum

Embassy Suites by Hilton Atlanta at Centennial Olympic Park

Embassy Suites by Hilton Atlanta at Centennial Olympic Park

267 Marietta Street, Atlanta, GA, United States

0,8 km fra sentrum

Hyatt Centric Midtown Atlanta

Hyatt Centric Midtown Atlanta

125 10th Street NE, Atlanta, GA, United States

2,9 km fra sentrum

Hyatt Regency Atlanta Perimeter at Villa Christina

Hyatt Regency Atlanta Perimeter at Villa Christina

4000 Summit Boulevard, Atlanta, GA, United States

18,0 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Atlanta - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Atlanta, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Atlanta, Georgia?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Atlanta. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Atlanta tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Atlanta i april?

Med gjennomsnittstemperaturer på 21 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 94 mm i april bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Atlanta. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av april, og er et populært valg for reisende som skal til Atlanta. Å leie en Standard i Atlanta vil koste deg i gjennomsnitt 543 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Atlanta, Georgia?

Hvis du leier et kjøretøy i Atlanta, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 40 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Atlanta ligger vanligvis på 120 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Atlanta, er fartsgrensen 120 km/t.

Hvordan er været i Atlanta, GA i mars?

I mars har Atlanta vanligvis en nedbørsmengde på 122 mm og en gjennomsnittstemperatur på 12 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Atlanta ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Atlanta representativt for resten av Georgia?

Reisende som skal kjøre fra Atlanta på en biltur rundt omkring i Georgia eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 12 °C, og ca. 124 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Atlanta fra biler sist?

Pris for Atlanta fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Atlanta fra biler?

Det er 55 tilbydere fra Atlanta biler fra og med mars 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Atlanta?

Blant forskjellige land, inkludert Atlanta, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Atlanta?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Atlanta. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Atlanta?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Atlanta. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Atlanta?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Atlanta, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Atlanta med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Atlanta som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Atlanta på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Atlanta.

Finner jeg utleiebiler i Atlanta som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Atlanta.

Kan jeg søke etter leiebiler i Atlanta med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Atlanta.


En enklere måte å administrere reisen til Atlanta på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Atlanta

Populære leiebiltyper i Atlanta


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
to. 4.4.
12:00
to. 11.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post