Leiebil Amsterdam - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Amsterdam? Start søket her

Amsterdam, Nederland
24. jan. — 31. jan.
Samme leveringssted
Amsterdam, Nederland
sø. 24.1.
middag
sø. 31.1.
middag

Når er det billigst å leie bil i Amsterdam?

Alle

133 kr - 816 kr

Økonomi

140 kr - 336 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Amsterdam er i januar. Prisen er 31% lavere enn resten av året til bare 198 kr per dag. Den dyreste måneden er september. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i oktober. Prisen på leiebil i Amsterdam kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Amsterdam

Alle større selskaper som leier ut biler i Amsterdam
Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 112 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.1

Poengsummen er basert på 70 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 36 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.4

Poengsummen er basert på 53 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.8

Poengsummen er basert på 21 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.3

Poengsummen er basert på 9 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 24 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.8

Poengsummen er basert på 7 vurderinger


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Amsterdam Schiphol flyplass

Amsterdam, Nederland

Attraksjoner i nærheten:

Amsterdam ArenA11,9 km
Rotterdam flyplass

Rotterdam, Nederland

Attraksjoner i nærheten:

Amsterdam ArenA52,7 km
Eindhoven flyplass

Eindhoven, Nederland

Attraksjoner i nærheten:

Amsterdam ArenA100,4 km

Informasjon om reisen din til Amsterdam

Hvor gammel må man være for å leie bil i Amsterdam?

Aldersgrense for bilutleie i Amsterdam varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 80 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 130 km/t. Det er promillegrense på 0,02 for unge førere som har hatt førerkort under fem år og ellers er grensen 0,5. Det er spesielt viktig å kjøre forsiktig i sammenheng med syklister i Amsterdam. De har et godt og velfungerende sykkelveinett, som har egne felter i veien, som regel på yttersiden av veien og med egne veilys. Men det hender også ofte at man deler veien med syklister i sentrum.

Parkering

Med leiebil i Amsterdam kan du parkere på gaten, men det kan være vanskelig å finne ledige plasser. I tillegg bør man være vant til å kjøre i byen for å kunne manøvrere og parkere blant annen trafikk og syklister. For en enklere løsning kan man velge å parkere lenger ut fra sentrum, eller parkere i parkeringshus. Parking Amsterdam Center er et døgnåpent parkeringshus i Prins Hendrikkade. Andre døgnåpne parkeringshus du kan benytte deg av er Q-Park Weesperplein og Parkin Garage Oosterdok. Uansett hvor du parkerer i sentrum av byen må du betale avgift. Du kan finne gratis parkering utenfor sentrum, og da kan du ta buss eller tog inn til sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Amsterdam

Har du leiebil i Amsterdam er det mange spennende steder å oppdage! I sentrum av byen er det best å benytte seg av kollektiv transport, men dersom du vil oppdage større deler av Nederland, og kanskje andre byer, er en biltur perfekt. På bare en time kan dere kjøre til Rotterdam. Dette er en litt mindre by enn Amsterdam, med spennende og annerledes arkitektur og en interessant historie. Her finnes en rekke koselige restauranter og gode shoppingmuligheter. Videre fra Rotterdam, kan dere kjøre en halvtime ut til Den Haag. Dette er Nederlands administrative hovedstad, og en vakker by like ved havet. Kjør videre ut mot Scheveningen som har en lang sandstrand der mange surfere tilbringer dagen på bølgene. Fra Scheveningen tilbake til Amsterdam tar det omtrent en time med bil.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Amsterdam er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Amsterdam, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Amsterdam trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Amsterdam kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Amsterdam. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, Schiphol. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Avstand fra Amsterdam til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Amsterdam Schiphol flyplass

Leiebiler i Amsterdam

I Januar har vi kjørt 117 søk etter leiebiler i Amsterdam for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Amsterdam for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Amsterdam innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Enterprise, National og Avis. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Amsterdam i februar?

For å leie en bil i Amsterdam for en helg i februar, har vi funnet priser så lave som 221 kr med gjennomsnitt på 536 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Amsterdam i februar så tilbud i gjennomsnitt på 273 kr - men tilbud så lave som 132 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Amsterdam?

Leiebiler i Amsterdam fra populære selskap som Enterprise, National og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Amsterdam, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Amsterdam i februar?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Amsterdam i februar. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 80 mm og temperaturene ligger på ca. 6 °C. Å leie en Økonomi i Amsterdam vil koste deg i gjennomsnitt 304 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Amsterdam har flest utleiesteder?

Sixt har 6 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 547 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hvordan er været i Amsterdam, Nederland i Januar?

Temperaturen i Amsterdam i Januar ligger normalt på 3 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Været i Amsterdam i løpet av Januar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Amsterdam. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Amsterdam, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Fiat Panda, Ford Focus og Volkswagen Golf.

Er været i Amsterdam representativt for resten av Nord-Holland?

Klimaet i Nord-Holland i Januar innebærer vanligvis temperaturer på 3 °C og en forventet nedbørsmengde på 70 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Amsterdam til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Nederland

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Haag, Rotterdam og Utrecht i Nederland

Finn hotell og fly til Amsterdam

 • Få den siste informasjonen om Amsterdam flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Amsterdam
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Amsterdam mest populære nabolag

  Finn hoteller i Amsterdam
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Amsterdam