Leiebiler i Amsterdam, Nord-Holland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Amsterdam, Nord-Holland? Start søket her!

Amsterdam, Nederland
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Amsterdam, Nederland
fr. 29.9.
12:00
fr. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Amsterdam

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Amsterdam

Hvilket leiebilselskap er billigst i Amsterdam?

De billigste leiebilene i Amsterdam finner man som regel hos Goldcar Rental SP. Ved bestilling med Goldcar Rental SP, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 139 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Amsterdam er 230 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Amsterdam har flest utleiesteder?

FLIZZR has the most locations of any rental car company in Amsterdam, with 7 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Amsterdam?

Ifølge dataene våre er Opel Corsa den mest populære bilen å leie i Amsterdam. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Opel Corsa for så lite som 97 kr/dag i Amsterdam, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 660 kr/dag. En annen populær bil å leie i Amsterdam, er Ford Fiesta som i gjennomsnitt koster 477 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 69 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Amsterdam, Nord-Holland

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Amsterdam, Nord-Holland
Økonomi304 kr/dag
Kompakt278 kr/dag
Medium366 kr/dag
Stor553 kr/dag
Mini271 kr/dag
Medium SUV295 kr/dag
Kompakt SUV348 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn353 kr/dag
Stasjonsvogn – full størrelse636 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Amsterdam

Hvor gammel må man være for å leie bil i Amsterdam?

Aldersgrense for bilutleie i Amsterdam varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad som går på forsikring. Dette kan også gjelde for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd, spesielt om dere er en ung gjeng på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 80 km/t på fylkesveier. På motorvei kan man noen steder kjøre i inntil 130 km/t. Det er promillegrense på 0,02 for unge førere som har hatt førerkort under fem år og ellers er grensen 0,5. Det er spesielt viktig å kjøre forsiktig i sammenheng med syklister i Amsterdam. De har et godt og velfungerende sykkelveinett, som har egne felter i veien, som regel på yttersiden av veien og med egne veilys. Men det hender også ofte at man deler veien med syklister i sentrum.

Parkering

Med leiebil i Amsterdam kan du parkere på gaten, men det kan være vanskelig å finne ledige plasser. I tillegg bør man være vant til å kjøre i byen for å kunne manøvrere og parkere blant annen trafikk og syklister. For en enklere løsning kan man velge å parkere lenger ut fra sentrum, eller parkere i parkeringshus. Parking Amsterdam Center er et døgnåpent parkeringshus i Prins Hendrikkade. Andre døgnåpne parkeringshus du kan benytte deg av er Q-Park Weesperplein og Parkin Garage Oosterdok. Uansett hvor du parkerer i sentrum av byen må du betale avgift. Du kan finne gratis parkering utenfor sentrum, og da kan du ta buss eller tog inn til sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Amsterdam

Har du leiebil i Amsterdam er det mange spennende steder å oppdage! I sentrum av byen er det best å benytte seg av kollektiv transport, men dersom du vil oppdage større deler av Nederland, og kanskje andre byer, er en biltur perfekt. På bare en time kan dere kjøre til Rotterdam. Dette er en litt mindre by enn Amsterdam, med spennende og annerledes arkitektur og en interessant historie. Her finnes en rekke koselige restauranter og gode shoppingmuligheter. Videre fra Rotterdam, kan dere kjøre en halvtime ut til Den Haag. Dette er Nederlands administrative hovedstad, og en vakker by like ved havet. Kjør videre ut mot Scheveningen som har en lang sandstrand der mange surfere tilbringer dagen på bølgene. Fra Scheveningen tilbake til Amsterdam tar det omtrent en time med bil.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Amsterdam er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den. De fleste utleiere har mye informasjon om ulike forsikringer som du kan sette deg inn i på forhånd.

Kan man bruke det norske førerkortet i Amsterdam, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Amsterdam trenger du ikke internasjonalt førerkort.

Hvor i Amsterdam kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Amsterdam. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen, Schiphol. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til rundt sentrum av byen.


Tilbud på Amsterdam, Nord-Holland bilutleie

Finn leiebil i Amsterdam som passer for deg

Liten Leiebiler

375 kr - 1 293 kr

Alle biltyper

581 kr - 3 230 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Amsterdam, Nederland er 675 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Amsterdam, Nederland er i november. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 375 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Amsterdam. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Amsterdam kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Amsterdam Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Amsterdam, Nederland er 913 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Amsterdam, Nederland er i september. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 478 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Amsterdam. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Amsterdam kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Amsterdam Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Amsterdam, Nederland er 2 002 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Amsterdam, Nederland er i april. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 635 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 43 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Amsterdam. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Amsterdam kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Amsterdam Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Amsterdam, Nederland er 885 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Amsterdam, Nederland er i november. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 337 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Amsterdam. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Amsterdam kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Amsterdam SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Amsterdam, Nederland er 1 003 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Amsterdam, Nederland er i oktober. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 891 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Amsterdam. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Amsterdam kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

271 kr/dag

1 okt.–8 okt.
Hyundai i10
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

278 kr/dag

29 sep.–8 okt.
Suzuki Vitara
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

290 kr/dag

1 okt.–8 okt.
Volkswagen up!

Leiebilselskaper i Amsterdam

Alle større selskaper som leier ut biler i Amsterdam, Nord-Holland

FLIZZR

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

9,5

Avis

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,7

Komfort

9,4

Gjennomsnittlig

9,7

Hentes/Leveres

9,4

Value

9,1

Enterprise Rent-A-Car

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Hentes/Leveres

9,3

Value

9,3

Alamo

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,2

Hentes/Leveres

8,1

Value

7,9

Budget

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,4

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,4

Value

8,4

Europcar

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

8,2

Value

7,7

Hertz

5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,9

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

8,0

Value

7,3

Informasjon om leiebiler i Amsterdam

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Amsterdam

Mest populære selskap

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigste leiebil

218 kr

Mest populære modell

Opel Corsa
Det mest populære bilutleiefirmaet i Amsterdam funnet på momondo denne måneden er Goldcar Rental SP. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og Thrifty
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Amsterdam de siste 72 timene: Economy, Compact, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Amsterdam er 218 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 342 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Amsterdam de siste 7 dagene er Opel Corsa. Våre brukere foretrekker også Ford Fiesta som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Amsterdam

Attraksjoner i nærheten:

Melkweg10,1 km
Ziggo Dome11,6 km
Amsterdam ArenA11,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Amsterdam ArenA100,4 km
Ziggo Dome100,5 km
Melkweg107,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Ziggo Dome52,4 km
Amsterdam ArenA52,7 km
Melkweg54,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Amsterdam

Nedenfor er de mest populære hotellene i Amsterdam

Kjøre med en leiebil i Amsterdam - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Amsterdam, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Amsterdam, Nederland?

Leiebiler i Amsterdam fra populære selskap som Alamo, FLIZZR og Dollar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Amsterdam, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Amsterdam i oktober?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Amsterdam i oktober. Temperaturer på i gjennomsnitt 6 °C og en nedbørsmengde på 70 mm i løpet av oktober betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Amsterdam vil koste deg i gjennomsnitt 1 182 kr/dag.

Hvordan er været i Amsterdam, Nederland i september?

Temperaturen i Amsterdam i september ligger normalt på 14 °C, og forventet nedbørsmengde er 80 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Amsterdam representativt for resten av Nord-Holland?

Klimaet i Nord-Holland i september innebærer vanligvis temperaturer på 14 °C og en forventet nedbørsmengde på 80 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Amsterdam til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Amsterdam fra biler sist?

Priser for biler fra Amsterdam ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Amsterdam fra biler?

Det er 79 tilbydere fra Amsterdam biler fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Amsterdam?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Amsterdam. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Amsterdam?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Amsterdam. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Amsterdam

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Amsterdam

Start planleggingen av reisen til Amsterdam


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Amsterdam?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Amsterdam fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Amsterdam?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Amsterdam. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Amsterdam med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Amsterdam.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Amsterdam på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Amsterdam.

Finner jeg utleiebiler i Amsterdam som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Amsterdam på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Amsterdam med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Amsterdam.


En enklere måte å administrere reisen til Amsterdam på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.