Leiebil Chicago - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Chicago? Start søket her

Chicago, IL, USA
30. jan. — 6. feb.
Samme leveringssted
Chicago, IL, USA
lø. 30.1.
middag
lø. 6.2.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Chicago

Alle større selskaper som leier ut biler i Chicago
Byråets vurdering: Bra 6.9

Poengsummen er basert på 1036 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.6

Poengsummen er basert på 925 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.0

Poengsummen er basert på 809 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 497 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 282 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 548 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.2

Poengsummen er basert på 126 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.1

Poengsummen er basert på 193 vurderinger


Informasjon om reisen din til Chicago

Det er enkelt å få tak i en leiebil i Chicago, og her finner du både små og store bilutleieselskaper. Enten du ønsker en liten og billig elbil med automatgir eller en større SUV, kan du finne gode tilbud hos momondo. Mange av selskapene for billeie har også praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gode drivstoffvilkår, fri kilometer og de mest nødvendige forsikringene.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Chicago?

Hvilke aldersgrenser som gjelder for å leie bil i Chicago avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger. De fleste krever at du har hatt førerkort i minst ett år, og den laveste mulige aldersgrensen for nordmenn er dermed 19 år. Imidlertid krever de fleste selskaper for bilutleie at sjåføren er minimum 21 år, og yngre sjåfører under 25 år må ofte betale et ekstra gebyr.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I USA kjører de på høyre side av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Du har alltid vikeplikt for fotgjengere, og du skal stoppe hvis du ser en fotgjenger som vil krysse veien. Du må alltid ha på setebelte når du kjører eller sitter i bilen, og promillegrensen her er 0.8. Dersom du mot formodning blir stoppet av politiet, er det viktig at du sitter rolig med hendene på rattet til betjenten har kommet bort til deg.

Parkering

Det finnes flere parkeringsplasser på kryss og tvers av Chicago, og spesielt er det lett å parkere i nærheten av byens viktigste attraksjoner, som Navy Pier, Magnificent Mile på Michigan Avenue, Willis Tower of ved Millennium Park. I tillegg er det mulighet for å parkere i nabolagene Lincoln Park, Chinatown og River North. Beboerparkering er utbredt i byen, så følg imidlertid med på skiltingen for å passe på at du ikke står ulovlig.

Utfluktsmål i og rundt Chicago

Bilen er kanskje det mest populære fremkomstmiddelet i USA, og hele landet er tilpasset slik at man kan kjøre til de aller fleste steder. Med en egen bil i Chicago har du en unik mulighet til å utforske de omkringliggende områdene på egen hånd, i ditt eget tempo. Men det er også flere severdigheter i selve byen du bør få med deg mens du er her. Se blant annet Chicagos mest omtalte gatestrekning, The Magnificent Mile, og USAs nest høyeste bygning, Willis Tower, med 104 etasjer. En tur til Chicago er heller ikke komplett uten et besøk til byens mest berømte bygning, John Hancock Center.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller over en lengre periode, er det helt essensielt å ha de viktigste forsikringene på plass. Du velger selv om du ønsker en rimelig løsning med de mest nødvendige forsikringene, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, som ofte er inkludert i leieavtalene, eller om du vil kjøpe ekstra forsikringer i tillegg. Dette kan blant annet være utvidet kasko, som sørger for at du er dekket for skader på leiebilens glass og hjul, egenandelsforsikring, rednings- og assistanseforsikring, frontruteforsikring og personlig ulykkesforsikring. Undersøk imidlertid om reiseforsikringen din dekker noen av disse, som svært ofte er tilfelle.

Kan man bruke det norske førerkortet i Chicago, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke et norsk førerkort klasse B når du kjører bil i USA. Imidlertid kan det forenkle prosessen noe med et internasjonalt førerkort, men dersom du har et internasjonalt førerkort må du også kunne fremvise ditt norske førerkort.

Hvor i Chicago kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere ulike steder du kan hente og levere din leiebil i Chicago. Dersom du ønsker å hente den i sentrum, finnes det utallige bilutleieselskaper som har lokaler på kryss og tvers av byen. Velg det bilutleieselskapet som passer best for deg, og den lokasjonen som er mest praktisk å komme seg til og fra. Dersom du ankommer byen med fly, kan du hente og levere den på enten O’Hare internasjonale lufthavn eller Midway internasjonale lufthavn. (Informasjon kontrollert: 31/05/2019).


Avstand fra Chicago til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Chicago O'Hare Intl flyplass

Leiebiler i Chicago

Så langt i Januar har 73 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Chicago.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Chicago for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Chicago. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Chicago i februar?

For februar i Chicago er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 1 682 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 1 203 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 270 kr til 270 kr.

Hvilket leiebilselskap i Chicago har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Chicago er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 353 kr fra 15 utleiesteder i Chicago. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Chicago med en pris på 245 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Chicago?

Flertallet av bilutleieselskapene i Chicago som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Chicago som Alamo, Enterprise og Avis ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Chicago i februar?

Med gjennomsnittstemperaturer på 3 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 64 mm i februar bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Chicago. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av februar, og er et populært valg for reisende som skal til Chicago. Å leie en Standard i Chicago vil koste deg i gjennomsnitt 808 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Chicago har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Chicago med totalt 15 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 353 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Chicago.

Hva er fartsgrensen i Chicago?

Når du bestiller en leiebil i Chicago, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Chicago er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Chicago du befinner deg.

Hvordan er været i Chicago, IL i Januar?

I Januar har Chicago vanligvis en nedbørsmengde på 43 mm og en gjennomsnittstemperatur på −5 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Chicago ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Måneden Januar i Chicago byr vanligvis på minusgrader, og det er høyere sjanse for is og snø. Det er som regel best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Chicago.

Er været i Chicago representativt for resten av Illinois?

Klimaet i Illinois i Januar innebærer vanligvis temperaturer på −4 °C og en forventet nedbørsmengde på 46,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Chicago til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Finn hotell og fly til Chicago

 • Få den siste informasjonen om Chicago flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Chicago
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Chicago mest populære nabolag

  Finn hoteller i Chicago
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Chicago