Leiebil Chicago - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Chicago? Start søket her

man.. 19.8.
12:00
tir.. 20.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Tilbud på Chicago bilutleie

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Chicago nylig funnet av momondo-brukere
300
eller lignende Stor
5 2/4
317 NOK
19. jun. - 11. jul.
Chicago
5150 W 55th Street
317 NOK
19. jun. - 11. jul.

Populære bilutleiefirmaer i Chicago

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene
Leiebil (Økonomi) i Chicago thrifty
Økonomi
2 voksne, 2 kolli
Leiebil (Kompakt) i Chicago thrifty
Kompakt
4 voksne, 2 kolli
Leiebil (Medium) i Chicago hertz
Medium
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Standard) i Chicago thrifty
Standard
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Stor) i Chicago dollar
Stor
5 voksne, 2 kolli
Leiebil (SUV) i Chicago europcar
Suv
5 voksne, 3 kolli

Oversikt over bilutleiefirmaer i Chicago

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
national Billigste National National gir deg de billigste tilbudene på 3 steder rundt i byen
alamo Mest populære Alamo Alamo gir deg de billigste tilbudene på 3 steder rundt i byen
enterprise De fleste steder Enterprise Enterprise gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 28 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Chicago

Alle større selskaper som leier ut biler i Chicago
$self.agencySymbol
Avr
Fantastisk - 8,0 (2 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Right Cars
Bra - 7,9 (7 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,6 (2 404 vurderinger)
9 steder
$self.agencySymbol
Europcar
Bra - 7,6 (348 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Budget
Bra - 7,4 (4 585 vurderinger)
10 steder
$self.agencySymbol
Hertz
Bra - 7,3 (4 714 vurderinger)
15 steder
$self.agencySymbol
Dollar
Bra - 7,3 (6 766 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Thrifty
Bra - 7,1 (2 986 vurderinger)
2 steder

Flyplasser med leiebiler i Chicago

Finn en leiebil på en av disse flyplassene
BILER I
Chicago O'Hare Intl flyplass
ORD
BILER I
Chicago Midway internasjonale flyplass
MDW
BILER I
Chicago Greater Rockford flyplass
RFD

Leiebil i Chicago

Det er enkelt å få tak i en leiebil i Chicago, og her finner du både små og store bilutleieselskaper. Enten du ønsker en liten og billig elbil med automatgir eller en større SUV, kan du finne gode tilbud hos momondo. Mange av selskapene for billeie har også praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gode drivstoffvilkår, fri kilometer og de mest nødvendige forsikringene.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Chicago?

Hvilke aldersgrenser som gjelder for å leie bil i Chicago avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger. De fleste krever at du har hatt førerkort i minst ett år, og den laveste mulige aldersgrensen for nordmenn er dermed 19 år. Imidlertid krever de fleste selskaper for bilutleie at sjåføren er minimum 21 år, og yngre sjåfører under 25 år må ofte betale et ekstra gebyr.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I USA kjører de på høyre side av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Du har alltid vikeplikt for fotgjengere, og du skal stoppe hvis du ser en fotgjenger som vil krysse veien. Du må alltid ha på setebelte når du kjører eller sitter i bilen, og promillegrensen her er 0.8. Dersom du mot formodning blir stoppet av politiet, er det viktig at du sitter rolig med hendene på rattet til betjenten har kommet bort til deg.

Parkering

Det finnes flere parkeringsplasser på kryss og tvers av Chicago, og spesielt er det lett å parkere i nærheten av byens viktigste attraksjoner, som Navy Pier, Magnificent Mile på Michigan Avenue, Willis Tower of ved Millennium Park. I tillegg er det mulighet for å parkere i nabolagene Lincoln Park, Chinatown og River North. Beboerparkering er utbredt i byen, så følg imidlertid med på skiltingen for å passe på at du ikke står ulovlig.

Utfluktsmål i og rundt Chicago

Bilen er kanskje det mest populære fremkomstmiddelet i USA, og hele landet er tilpasset slik at man kan kjøre til de aller fleste steder. Med en egen bil i Chicago har du en unik mulighet til å utforske de omkringliggende områdene på egen hånd, i ditt eget tempo. Men det er også flere severdigheter i selve byen du bør få med deg mens du er her. Se blant annet Chicagos mest omtalte gatestrekning, The Magnificent Mile, og USAs nest høyeste bygning, Willis Tower, med 104 etasjer. En tur til Chicago er heller ikke komplett uten et besøk til byens mest berømte bygning, John Hancock Center.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller over en lengre periode, er det helt essensielt å ha de viktigste forsikringene på plass. Du velger selv om du ønsker en rimelig løsning med de mest nødvendige forsikringene, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, som ofte er inkludert i leieavtalene, eller om du vil kjøpe ekstra forsikringer i tillegg. Dette kan blant annet være utvidet kasko, som sørger for at du er dekket for skader på leiebilens glass og hjul, egenandelsforsikring, rednings- og assistanseforsikring, frontruteforsikring og personlig ulykkesforsikring. Undersøk imidlertid om reiseforsikringen din dekker noen av disse, som svært ofte er tilfelle.

Kan man bruke det norske førerkortet i Chicago, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke et norsk førerkort klasse B når du kjører bil i USA. Imidlertid kan det forenkle prosessen noe med et internasjonalt førerkort, men dersom du har et internasjonalt førerkort må du også kunne fremvise ditt norske førerkort.

Hvor i Chicago kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere ulike steder du kan hente og levere din leiebil i Chicago. Dersom du ønsker å hente den i sentrum, finnes det utallige bilutleieselskaper som har lokaler på kryss og tvers av byen. Velg det bilutleieselskapet som passer best for deg, og den lokasjonen som er mest praktisk å komme seg til og fra. Dersom du ankommer byen med fly, kan du hente og levere den på enten O’Hare internasjonale lufthavn eller Midway internasjonale lufthavn. (Informasjon kontrollert: 31/05/2019).


Finn hotell og fly til Chicago