Leiebiler i Chicago, Illinois

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Chicago, IL? Start søket her

Chicago, IL, USA
21. jun. — 28. jun.
Samme leveringssted
Chicago, IL, USA
ma. 21.6.
middag
ma. 28.6.
middag
Sjåførens alder:

Tilbud på Chicago, Illinois bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

308 kr - 949 kr

All Car Types

199 kr - 1 149 kr

The average price of a Liten rental in Chicago, USA is 336 kr. The cheapest time to rent a Liten in Chicago, USA is in januar. The price is 0% lower than the rest of the year at just 0 kr per day. A Liten rental is typically 36% less expensive than the average car rental in Chicago. The average price of a vehicle rental in Chicago can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Chicago Liten rentals found on momondo in the past week.


Oversikt over leiebilselskaper i Chicago

Alle større selskaper som leier ut biler i Chicago, IL
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,5

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

8,3
28 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,1

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

7,8
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,9

Valuta for pengene

7,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

7,0
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

6,7
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,0

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

7,3
15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,2

Gjennomsnittlig

6,7

Henting/levering

6,5

Valuta for pengene

6,7
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,7

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

6,7

Informasjon om reisen din til Chicago

Det er enkelt å få tak i en leiebil i Chicago, og her finner du både små og store bilutleieselskaper. Enten du ønsker en liten og billig elbil med automatgir eller en større SUV, kan du finne gode tilbud hos momondo. Mange av selskapene for billeie har også praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gode drivstoffvilkår, fri kilometer og de mest nødvendige forsikringene.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Chicago?

Hvilke aldersgrenser som gjelder for å leie bil i Chicago avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger. De fleste krever at du har hatt førerkort i minst ett år, og den laveste mulige aldersgrensen for nordmenn er dermed 19 år. Imidlertid krever de fleste selskaper for bilutleie at sjåføren er minimum 21 år, og yngre sjåfører under 25 år må ofte betale et ekstra gebyr.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I USA kjører de på høyre side av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Du har alltid vikeplikt for fotgjengere, og du skal stoppe hvis du ser en fotgjenger som vil krysse veien. Du må alltid ha på setebelte når du kjører eller sitter i bilen, og promillegrensen her er 0.8. Dersom du mot formodning blir stoppet av politiet, er det viktig at du sitter rolig med hendene på rattet til betjenten har kommet bort til deg.

Parkering

Det finnes flere parkeringsplasser på kryss og tvers av Chicago, og spesielt er det lett å parkere i nærheten av byens viktigste attraksjoner, som Navy Pier, Magnificent Mile på Michigan Avenue, Willis Tower of ved Millennium Park. I tillegg er det mulighet for å parkere i nabolagene Lincoln Park, Chinatown og River North. Beboerparkering er utbredt i byen, så følg imidlertid med på skiltingen for å passe på at du ikke står ulovlig.

Utfluktsmål i og rundt Chicago

Bilen er kanskje det mest populære fremkomstmiddelet i USA, og hele landet er tilpasset slik at man kan kjøre til de aller fleste steder. Med en egen bil i Chicago har du en unik mulighet til å utforske de omkringliggende områdene på egen hånd, i ditt eget tempo. Men det er også flere severdigheter i selve byen du bør få med deg mens du er her. Se blant annet Chicagos mest omtalte gatestrekning, The Magnificent Mile, og USAs nest høyeste bygning, Willis Tower, med 104 etasjer. En tur til Chicago er heller ikke komplett uten et besøk til byens mest berømte bygning, John Hancock Center.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller over en lengre periode, er det helt essensielt å ha de viktigste forsikringene på plass. Du velger selv om du ønsker en rimelig løsning med de mest nødvendige forsikringene, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, som ofte er inkludert i leieavtalene, eller om du vil kjøpe ekstra forsikringer i tillegg. Dette kan blant annet være utvidet kasko, som sørger for at du er dekket for skader på leiebilens glass og hjul, egenandelsforsikring, rednings- og assistanseforsikring, frontruteforsikring og personlig ulykkesforsikring. Undersøk imidlertid om reiseforsikringen din dekker noen av disse, som svært ofte er tilfelle.

Kan man bruke det norske førerkortet i Chicago, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke et norsk førerkort klasse B når du kjører bil i USA. Imidlertid kan det forenkle prosessen noe med et internasjonalt førerkort, men dersom du har et internasjonalt førerkort må du også kunne fremvise ditt norske førerkort.

Hvor i Chicago kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere ulike steder du kan hente og levere din leiebil i Chicago. Dersom du ønsker å hente den i sentrum, finnes det utallige bilutleieselskaper som har lokaler på kryss og tvers av byen. Velg det bilutleieselskapet som passer best for deg, og den lokasjonen som er mest praktisk å komme seg til og fra. Dersom du ankommer byen med fly, kan du hente og levere den på enten O’Hare internasjonale lufthavn eller Midway internasjonale lufthavn. (Informasjon kontrollert: 31/05/2019).


Avstand fra Chicago, IL til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Chicago O'Hare Intl flyplass

Leiebiler i Chicago

Så langt i juni har 73 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Chicago.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Chicago for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Chicago. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Chicago har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Chicago er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 347 kr fra 15 utleiesteder i Chicago. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Chicago med en pris på 241 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Chicago, IL?

Flertallet av bilutleieselskapene i Chicago som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Chicago som Alamo, Enterprise og Avis ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Chicago i juli?

Med gjennomsnittstemperaturer på 22 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 125 mm i juli bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Chicago. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av juli, og er et populært valg for reisende som skal til Chicago. Å leie en Standard i Chicago vil koste deg i gjennomsnitt 795 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Chicago har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Chicago, IL med totalt 15 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 347 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Chicago, IL.

Hva er fartsgrensen i Chicago, IL?

Når du bestiller en leiebil i Chicago, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Chicago er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Chicago du befinner deg.

Hvordan er været i Chicago, IL i juni?

I juni har Chicago vanligvis en nedbørsmengde på 89 mm og en gjennomsnittstemperatur på 21 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Chicago ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Ettersom Chicago vanligvis opplever høye temperaturer i juni med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Chicago representativt for resten av Illinois?

Klimaet i Illinois i juni innebærer vanligvis temperaturer på 21 °C og en forventet nedbørsmengde på 94,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Chicago til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Chicago

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Chicago

Start planleggingen av reisen til Chicago