Leiebiler i Chicago, Illinois

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Chicago, IL? Start søket her

Chicago, IL, USA
25. okt. — 1. nov.
Samme leveringssted
Chicago, IL, USA
ma. 25.10.
12:00
ma. 1.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Chicago, Illinois bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

313 kr - 960 kr

Alle biltyper

207 kr - 1 169 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Chicago i USA, koster 342 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Chicago i USA, er i november. Prisen er 9 % lavere enn resten av året med en pris på kun 313 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Chicago. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Chicago kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Chicago funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Chicago i USA, koster 499 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Chicago i USA, er i april. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med en pris på kun 207 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Chicago. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Chicago kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Chicago funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Chicago i USA, koster 411 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Chicago i USA, er i desember. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 455 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Chicago. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Chicago kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Chicago funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Chicago i USA, koster 476 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Chicago i USA, er i november. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med en pris på kun 351 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Chicago. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Chicago kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Chicago funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Chicago

Alle større selskaper som leier ut biler i Chicago, IL
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

8,5

Henting/levering

8,5

Valuta for pengene

8,3
28 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

7,8
11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

6,7
10 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,5

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,8

Valuta for pengene

6,9
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

7,3
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,9

Henting/levering

6,7

Valuta for pengene

6,9
15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,2

Komfort

7,1

Gjennomsnittlig

6,6

Henting/levering

6,4

Valuta for pengene

6,6
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,1

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,5

Henting/levering

6,3

Valuta for pengene

6,6

Informasjon om reisen din til Chicago

Det er enkelt å få tak i en leiebil i Chicago, og her finner du både små og store bilutleieselskaper. Enten du ønsker en liten og billig elbil med automatgir eller en større SUV, kan du finne gode tilbud hos momondo. Mange av selskapene for billeie har også praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gode drivstoffvilkår, fri kilometer og de mest nødvendige forsikringene.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Chicago?

Hvilke aldersgrenser som gjelder for å leie bil i Chicago avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger. De fleste krever at du har hatt førerkort i minst ett år, og den laveste mulige aldersgrensen for nordmenn er dermed 19 år. Imidlertid krever de fleste selskaper for bilutleie at sjåføren er minimum 21 år, og yngre sjåfører under 25 år må ofte betale et ekstra gebyr.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I USA kjører de på høyre side av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre fil. Du har alltid vikeplikt for fotgjengere, og du skal stoppe hvis du ser en fotgjenger som vil krysse veien. Du må alltid ha på setebelte når du kjører eller sitter i bilen, og promillegrensen her er 0.8. Dersom du mot formodning blir stoppet av politiet, er det viktig at du sitter rolig med hendene på rattet til betjenten har kommet bort til deg.

Parkering

Det finnes flere parkeringsplasser på kryss og tvers av Chicago, og spesielt er det lett å parkere i nærheten av byens viktigste attraksjoner, som Navy Pier, Magnificent Mile på Michigan Avenue, Willis Tower of ved Millennium Park. I tillegg er det mulighet for å parkere i nabolagene Lincoln Park, Chinatown og River North. Beboerparkering er utbredt i byen, så følg imidlertid med på skiltingen for å passe på at du ikke står ulovlig.

Utfluktsmål i og rundt Chicago

Bilen er kanskje det mest populære fremkomstmiddelet i USA, og hele landet er tilpasset slik at man kan kjøre til de aller fleste steder. Med en egen bil i Chicago har du en unik mulighet til å utforske de omkringliggende områdene på egen hånd, i ditt eget tempo. Men det er også flere severdigheter i selve byen du bør få med deg mens du er her. Se blant annet Chicagos mest omtalte gatestrekning, The Magnificent Mile, og USAs nest høyeste bygning, Willis Tower, med 104 etasjer. En tur til Chicago er heller ikke komplett uten et besøk til byens mest berømte bygning, John Hancock Center.

Hvilke forsikringer trenger man?

Uansett om du kun skal leie bil en dag eller over en lengre periode, er det helt essensielt å ha de viktigste forsikringene på plass. Du velger selv om du ønsker en rimelig løsning med de mest nødvendige forsikringene, som ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring, som ofte er inkludert i leieavtalene, eller om du vil kjøpe ekstra forsikringer i tillegg. Dette kan blant annet være utvidet kasko, som sørger for at du er dekket for skader på leiebilens glass og hjul, egenandelsforsikring, rednings- og assistanseforsikring, frontruteforsikring og personlig ulykkesforsikring. Undersøk imidlertid om reiseforsikringen din dekker noen av disse, som svært ofte er tilfelle.

Kan man bruke det norske førerkortet i Chicago, eller må man ha et internasjonalt?

Du kan bruke et norsk førerkort klasse B når du kjører bil i USA. Imidlertid kan det forenkle prosessen noe med et internasjonalt førerkort, men dersom du har et internasjonalt førerkort må du også kunne fremvise ditt norske førerkort.

Hvor i Chicago kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere ulike steder du kan hente og levere din leiebil i Chicago. Dersom du ønsker å hente den i sentrum, finnes det utallige bilutleieselskaper som har lokaler på kryss og tvers av byen. Velg det bilutleieselskapet som passer best for deg, og den lokasjonen som er mest praktisk å komme seg til og fra. Dersom du ankommer byen med fly, kan du hente og levere den på enten O’Hare internasjonale lufthavn eller Midway internasjonale lufthavn.


Avstand fra Chicago, IL til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Chicago O'Hare Intl flyplass

Leiebiler i Chicago

Så langt i oktober har 10 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Chicago.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Chicago for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Chicago. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Chicago har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Chicago er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 351 kr fra 15 utleiesteder i Chicago. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Chicago med en pris på 243 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Chicago, IL?

Flertallet av bilutleieselskapene i Chicago som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Chicago som Alamo, Enterprise og Payless ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilken type leiebile er best å leie i Chicago i November?

Chicago har en gjennomsnittstemperatur på −2 °C og omkring 58 mm nedbør i løpet av November. For at du skal være best mulig forberedt på reisen din til Chicago, bør du leie en SUV. Ved å leie en SUV garanteres du en trygg og fin kjøreopplevelse på de snødekte og isete veiene i Chicago. Å leie en SUV i Chicago vil koste deg i gjennomsnitt 324 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Chicago har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Chicago, IL med totalt 15 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 351 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Chicago, IL.

Hva er fartsgrensen i Chicago, IL?

Når du bestiller en leiebil i Chicago, må du rette deg etter fartsgrensen i 40 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Chicago er henholdsvis 120 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Chicago du befinner deg.

Hvordan er været i Chicago, IL i oktober?

I oktober har Chicago vanligvis en nedbørsmengde på 81 mm og en gjennomsnittstemperatur på 11 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Chicago ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Chicago i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Chicago.

Er været i Chicago representativt for resten av Illinois?

Klimaet i Illinois i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 12 °C og en forventet nedbørsmengde på 70,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Chicago til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Chicago

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Chicago

Start planleggingen av reisen til Chicago