Leiebiler i San Diego, California

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i San Diego, California? Start søket her!

San Diego, CA, USA
14. jun. — 21. jun.
Samme leveringssted
San Diego, CA, USA
on. 14.6.
12:00
on. 21.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i San Diego

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen San Diego

Hvilket leiebilselskap er billigst i San Diego?

De billigste leiebilene i San Diego finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 268 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i San Diego er 268 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i San Diego har flest utleiesteder?

Enterprise Rent-A-Car has the most locations of any rental car company in San Diego, with 14 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i San Diego?

Leie av Chevrolet Spark i San Diego er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Toyota Corolla. Brukerne våre har funnet tilbud på Chevrolet Spark i San Diego for i gjennomsnitt 1 471 kr per dag, og så billig som 543 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Toyota Corolla i San Diego ligger på 1 524 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 1 181 kr per dag.

Viktig informasjon om leiebiler i San Diego

San Diego er anerkjent for sine parker, sitt varme klima, og er hjem til noen av de vakreste strendene i landet. Et overveldende flertall av turister over hele verden foretrekker å bestille en billig leiebil i San Diego for å utforske de flotte severdighetene, for eksempel Star of India, Petco Park, og annet. Du vil aldri oppleve en kjedelig dag i San Diego siden byen har fantastisk vær som lar deg nyte utendørsaktiviteter hele året. Med en elektrisk leiebil i San Diego, kan du utforske byens flotte natur på en komfortabel måte.  Vær oppmerksom på at det blir mye trafikk i rushtiden på de store veiene, for eksempel motorveiene 15, 56 og 805. Det er imidlertid rikelig med parkeringsplasser i San Diego. Å få leiebil i San Diego er også enkelt, da det er mer enn 10 leiebilsteder i byen.

Om det lønner seg å bestille leiebil i San Diego vil avhenge av typen aktiviteter du vil gjøre og avstanden mellom severdighetene du vil besøke. Det er mange attraksjoner og severdigheter i San Diego, og selv om du kan bruke offentlig transport, er det mye mer praktisk å besøke stedene med bil. Vurder å leie en luksuriøs leiebil i San Diego for å utforske natur og utendørsaktiviteter i byer i nærheten, for eksempel Oceanside. Oceanside har mange utendørsaktiviteter, som fallskjermhopping, hvalsafari, private feriefotografiøkter og annet. Du kan også besøke de viktigste attraksjonene i Oceanside, som Oceanside Pier, California Surf Museum, og flere andre. Siden disse destinasjonene ikke er egnet for å nå til fots, trenger du en rimelig leiebil eller en større bil for å komme dit. Det er tilstrekkelig med parkeringsplasser i San Diego som er rimelige og trygge for din leiebil i San Diego.

Hvis du planlegger et besøk til San Diego, sørg for at du er kjent med trafikkreglene. Når du kjører på en motorvei, må du holde deg i den høyre kjørebane siden venstre kjørefelt bare skal brukes når du passerer andre kjøretøy. Hvis du kommer fra en enveiskjørt gate til en annen enveiskjørt gate, får du lov til å kjøre på rødt lys hvis du skal til venstre. Hver gang du slår på vindusviskerne, må du også slå på frontlysene. Du kan gjøre en U-sving, selv om den er over en dobbel gul linje, så lenge det er trygt å gjøre det. Loven i California forbyr bruk av håndholdte mobiltelefoner mens du kjører et motorkjøretøy med mindre det er en nødsituasjon. Det er obligatorisk å bruke setebeltene mens du kjører. Små barn bør bruke et boostersete. Pass på at du overholder den anbefalte fartsgrensen for motorveier og udelte veier med to kjørefelt. Ha også moderat hastighet mens du kjører i nærheten av en sikkerhetssone, for eksempel en skole eller byggeplass. Hvis du er ute etter leiebil i San Diego, er det lurt å sjekke med byens avdeling for motorkjøretøy for nylige lovendringer.

På grunn av områdets nærhet til grensen, vil mange besøkende bruke leiebil i San Diego for å reise til byer i Mexico. De fleste bilutleiefirmaer vil vanligvis tillate deg å kjøre til nabolandene, men det er alltid best å bekrefte at dette er tillatt i kontrakten din før du legger ut på reisen. For å komme inn i Mexico med en leiebil i San Diego, er alle reisende juridisk forpliktet til å ha meksikansk bilforsikring. Normalt vil du kunne få dette direkte gjennom ditt leiebilselskap. Utover forsikring, må du også ha et statlig utstedt førerkort, samt enten pass eller identitetskort. Husk at identitetskort kun kan brukes til reiser via land.


Tilbud på San Diego, California bilutleie

Finn leiebil i San Diego som passer for deg

Liten Leiebiler

268 kr - 1 336 kr

Alle biltyper

268 kr - 1 191 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i San Diego, USA er 786 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i San Diego, USA er i august. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 268 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Diego. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Diego kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i San Diego, USA er 773 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i San Diego, USA er i november. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 525 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Diego. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Diego kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i San Diego, USA er 778 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i San Diego, USA er i september. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 338 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Diego. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Diego kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i San Diego, USA er 692 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i San Diego, USA er i mai. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 538 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i San Diego. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i San Diego kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i San Diego

Alle større selskaper som leier ut biler i San Diego, California

Enterprise Rent-A-Car

14 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

7,8

Value

7,8

Dollar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,8

Komfort

7,6

Gjennomsnittlig

6,8

Hentes/Leveres

6,9

Value

6,9

Avis

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,4

Komfort

7,4

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

6,8

Value

6,7

Budget

11 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

6,7

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,6

Economy Rent a Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,3

Komfort

6,9

Gjennomsnittlig

6,3

Hentes/Leveres

6,3

Value

6,7

Hertz

13 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,8

Komfort

6,7

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

5,9

Value

6,2

Ace

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,9

Komfort

4,7

Gjennomsnittlig

4,1

Hentes/Leveres

4,0

Value

4,4

MEXRENTACAR

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,6

Komfort

4,5

Gjennomsnittlig

3,8

Hentes/Leveres

3,8

Value

4,1

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i San Diego

Attraksjoner i nærheten:

Gaslamp Quarter4,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Gaslamp Quarter125,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Gaslamp Quarter154,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i San Diego

Nedenfor er de mest populære hotellene i San Diego

Kjøre med en leiebil i San Diego - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i San Diego, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Flertallet av bilutleieselskapene i San Diego som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i San Diego som Alamo, Enterprise Rent-A-Car og Thrifty ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Med gjennomsnittstemperaturer på 22 °C og en nedsbørsmengde på 0 mm, er det beste leiebilalternativet for juli en kabriolet. Det å leie en kabriolet i San Diego er en spennende måte å se området på uten at du trenger å bekymre deg for ustabilt vær. Men det er uansett alltid en god idé å sjekke værmeldingen før du skal reise, slik at du kan eventuelt kan gjøre endringer i leiebilplanene dine hvis nødvendig. Å leie en Kabriolet i San Diego vil koste deg i gjennomsnitt 826 kr/dag.


Leiebiltyper som er populære i San Diego

Lei en av disse populære biltypene i San Diego

Start planleggingen av reisen til San Diego


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i San Diego er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i San Diego. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.