Finn billige fly til Umeå

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Umeå

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Umeå fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Umeå

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Umeå

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Umeå (UME)

Vanligvis er flyvninger til Umeå fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Umeå, som i gjennomsnitt koster 2 633 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL UMEÅ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Umeå koster i gjennomsnitt kun 1 940 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL UMEÅ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni72 % dyrereDet koster ca. 4 527 kr for flyvninger til Umeå fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL UMEÅ FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars633 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Umeå fra Oslo Gardermoen flyplass i mars enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Umeå?

Det er dessverre ingen direktefly per i dag mellom norske flyplasser og Umeå lufthavn. Fra Oslo lufthavn Gardermoen tar raskeste flygning rundt tre og en halv time med en rask mellomlanding ved Stockholm Arlanda flyplass. Fra Bergen vil det i gjennomsnitt ta fire og en halv time å komme seg fra Flesland og helt til Umeå flyplass med et kort stopp på veien i Stockholm. Fra Trondheim vil det ta i underkant av fem timer å komme seg til Umeå med fly, litt avhengig av rutetabellen til flyselskapene. Flyr du fra det arktiske nord og Tromsø flyplass kan du legge på minst en halvtime slik at du er oppe i rundt fem og en halv time effektiv reisetid.

Ettersom det ikke finnes noen direkteforbindelse mellom noen norske byer og Umeå, Sverige er det letteste alternativet å fly fra en norsk by og til Stockholm hvor det er flere ukentlige avganger videre nordover mot Umeå. Det er også mulig å reise via Göteborg om du ønsker billige flybilletter til Umeå. Flyr du fra byer på Vestlandet slik som Bergen eller Stavanger, er hurtigste alternativ å fly til Stockholm og så videre mot Umeå derifra. Du finner ofte gode flytilbud på denne strekningen som du kan bestille gjennom momondo.

876 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Umeå. Denne flyvningen er fra Warszawa, og er 72 % billigere enn de fleste flyvninger til Umeå. Du kan finne den billigste prisen til Umeå fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Umeå i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av april også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 969 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Umeå fra Norge hvis du bestiller 53 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Umeå for ca. 2 633 kr når du søker 53 dager før.

Örnsköldsvik flyplass, Skellefteå flyplass, Lycksele flyplass eller Kramfors flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Umeå.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Lycksele flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Umeå, med en gjennomsnittspris på 1 726 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Umeå?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Umeå

Hvilke flyselskaper flyr til Umeå?

Scandinavian Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Umeå med. Norwegian og Finnair er også populære valg ved reiser til Umeå from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Umeå jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Scandinavian Airlines til Umeå

Scandinavian Airlines har ca. 7 flyvninger til Umeå i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Stockholm Arlanda, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Scandinavian Airlines, kostet 2 123 kr (Bergen Flesland til Umeå). Brukere har gitt de en score på Scandinavian Airlines 7,0/10 basert på 271 vurderinger på momondo.


Flyplasser nære Umeå

Under finner du alle flyplassene i Umeå sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Umeå flyplass?

Det letteste er å benytte seg av den dedikerte flybussen som forlater ankomstområdet ved jevne mellomrom. Herifra er det en kort busstur inn til sentrum av Umeå og videre mot andre småbyer for deg som ønsker det. Vil du heller reise med drosje er det muligheter for å kontakte lokale drosjeselskaper ved flyplassen slik at de kan kjøre deg inn til kjernen av byen på en komfortabel og hurtig måte. Det er også mulig å leie en bil ved flyplassen om du ønsker tilgang på egen bil under oppholdet ditt i Umeå. Du finner informasjon om dette på flyplassen ved å følge skiltingen etter ankomst.


Visumkrav for Umeå

For reisende til Umeå fra Norge er det ingen spesielle krav til hverken passer eller visum. Ettersom Sverige er en del av EU, gjelder de samme Schengen-reglene som for resten av EU sitt indre marked. Det kan være lurt å forsikre deg om at du har et gyldig pass med en varighet på minst seks måneder, samtidig som at det også er anbefalt for alle reisende å ha reiseforsikring.


Start planleggingen av reisen til Umeå


De beste tingene å se og gjøre i Umeå

Umeå er et populært reisemål for både svensker og internasjonale turister som ønsker å se deler av det nordlige Sverige. Dette området i landet har vill og vakker natur på dørstokken. I dag er Umeå en levende studentby med et rikt utvalg av spennende spisesteder og barer. I sentrum av byen finner du den arktiske operaen Norrland Opera, som har oppsetninger og forestillinger som du kan få med deg når du besøker byen. Umeå er også hjem til den årlige jazzfestivalen som bærer byens navn, hvor noen av verdens største artister i sjangeren er å finne på plakaten. Umeå er også kjent for sitt museum som har spesialisert seg på moderne kunst og visuell kultur. Her finner du en stor samling av de største kunstnerne i Sverige i dag. Umeå har også et veldig interessant museum dedikert til gitarer. Her finner du et stort og spennende utvalg av sjeldne og mindre sjeldne gitarmodeller. Dette er absolutt verdt et besøk for alle musikkelskere som befinner seg i Umeå. Umeå har også et kompakt bysentrum hvor du kan vandre rundt i koselige smågater på utkikk etter en hyggelig restaurant eller butikk.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Umeå når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Umeå, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Umeå med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Umeå. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Umeå. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Umeå

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Umeå

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.