Finn billige fly til Catania

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Catania

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Catania

Beste pris på enveisbillett

504 kr

Beste pris på tur/retur-billett

923 kr

Raskeste flytid

3t 35m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Catania fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 504 kr (Oslo Torp Sandefjord til Catania Fontanarossa).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Catania fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 923 kr (Oslo Torp Sandefjord til Catania Fontanarossa).
Den kjappeste flyvningen til Catania fra Norge tar 3t 35m (Oslo Gardermoen til Catania Fontanarossa).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Catania, deriblant SWISS, Ethiopian Air og Norwegian.

De billigste flyvningene til flyplassene i Catania

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Catania fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Catania

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Catania

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Catania (CTA)

Vanligvis er flyvninger til Catania fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Catania Fontanarossa, som i gjennomsnitt koster 2 454 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar55 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Catania koster i gjennomsnitt kun 1 094 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli49 % dyrereDet koster ca. 3 652 kr for flyvninger til Catania fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli474 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Catania fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Catania?

Sommeren er varm og vinteren er ganske mild i Catania. Du bør allikevel vente til omtrent april-mai om du er på jakt etter badetemperaturer. Det er også ganske rimelig å fly til Catania om våren og høsten, med unntak rundt påske. Temperaturene holder seg ganske høye frem til november. Det er som nevnt ikke vinteren du bør dra om du vil ha en badeferie, men det er imidlertid ganske enkelt å finne billige fly til Catania tur-retur i lavsesongen. Perioden januar-mars er et spesielt gunstig tidspunkt for å sikre deg hotell og flybilletter til Catania til lave priser. Sommeren er høysesong for å fly til Catania, og det kan bli meget varmt på denne tiden. Du bør være ute i god tid når du skal bestille, ettersom prisene stiger i fellesferien.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Catania fra Athen for 139 kr. Dette er 94 % billigere enn de fleste flytilbudene til Catania. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Catania fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Catania fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 094 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Catania i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 531 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Catania fra Norge hvis du bestiller 34 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Catania for ca. 2 454 kr når du søker 34 dager før. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Catania utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Catania for 923 kr.

De som skal fly til Catania kan potensielt finne bedre priser for Comiso flyplass (71 km fra sentrum i Catania), eller Reggio Calabria T Menniti flyplass (80 km fra sentrum i Catania), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Comiso flyplass for i gjennomsnitt 1 612 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Catania

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Catania som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
21. okt.
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
18t 05m
1 stopp
CTA05:00Catania Fontanarossa
24. okt.
CTA19:00Catania Fontanarossa
10t 30m
1 stopp
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
21. okt.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
20t 00m
1 stopp
CTA13:45Catania Fontanarossa
24. okt.
CTA19:00Catania Fontanarossa
10t 30m
1 stopp
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
Norwegian
27. aug.
OSL10:20Oslo Gardermoen
3t 35m
CTA13:55Catania Fontanarossa
30. aug.
CTA16:05Catania Fontanarossa
3t 40m
OSL19:45Oslo Gardermoen
1 132 kr
Finn lignende
Ryanair
4. des.
TRF09:00Oslo Torp Sandefjord
7t 10m
1 stopp
CTA16:10Catania Fontanarossa
11. des.
CTA04:30Catania Fontanarossa
8t 55m
2 stopp
TRF13:25Oslo Torp Sandefjord
1 313 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. okt.
OSL14:00Oslo Gardermoen
17t 05m
1 stopp
CTA07:05Catania Fontanarossa
24. okt.
CTA02:20Catania Fontanarossa
32t 40m
2 stopp
OSL11:00Oslo Gardermoen
1 322 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. okt.
OSL11:00Oslo Gardermoen
20t 05m
1 stopp
CTA07:05Catania Fontanarossa
24. okt.
CTA02:20Catania Fontanarossa
32t 40m
2 stopp
OSL11:00Oslo Gardermoen
1 379 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Catania

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Catania, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Ryanair
21. okt.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
20t 00m
1 stopp
CTA13:45Catania Fontanarossa
Ryanair
21. okt.
OSL09:10Oslo Gardermoen
24t 35m
1 stopp
CTA09:45Catania Fontanarossa
Ryanair
21. okt.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
25t 25m
2 stopp
CTA19:10Catania Fontanarossa

Hvilke flyselskaper flyr til Catania?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Catania

Hvilke flyselskaper flyr til Catania?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Catania from Norge are KLM, Norwegian, Ryanair and Lufthansa. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Turkish Airlines til Catania

I gjennomsnitt går det 4 fly med Turkish Airlines til Catania hver uke. De fleste av dem flyr fra Istanbul til Catania, som er den mest populære ruten som trafikkeres av Turkish Airlines til Catania. Prisene varierer avhengig av når og hvor du flyr – det billigste flyet med Turkish Airlines til Catania som ble funnet i løpet av de siste 3 dagene på momondo, kostet 2 200 kr og hadde avgang fra Oslo Gardermoen. Turkish Airlines er det mest populære valget på momondo for denne ruten, og har fått en score på 8,0/10 av 137 av brukerne våre.

Flyvninger med KLM til Catania

Flytilbud med KLM til Catania starter fra 1 745 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Bergen Flesland. I løpet av en normal uke er flyprisene for KLM vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Roma Fiumicino er den mest populære avreiseflyplassen for KLM til Catania, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. KLM får 7,6/10 i score, basert på 154 vurderinger.


Flyplasser nære Catania

Under finner du alle flyplassene i Catania sammen med avstanden til sentrum

Det går shuttle-buss fra flyplassen til mange forskjellige stopp spredt rundt i Catania, og dette er et billig og ganske raskt alternativ. Bussen stopper blant annet ved togstasjonen og går omtrent hver halvtime. Det koster omtrent 4 EUR (40 NOK) per billett, og du kan kjøpe billetten ombord på bussen. Du må imidlertid passe på og ha nøyaktig beløp med deg. Det er også mulig å benytte en av de mange taxiene til å reise direkte til hotellet ditt. Det koster omtrent 20 EUR (200 NOK) i taxi fra flyplassen til sentrale områder i Catania. Spør gjerne sjåføren for å være sikker.


Populære flybilletter til Catania

Finn dine flybilletter til Catania med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Catania
Raskeste flytid5t 45m
Laveste pris923 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Catania

Det går mange busser rundt i sentrum og til togstasjonen. Det koster ikke så mye for enkeltbilletter, ca. 1 EUR (10 NOK). Du kan kjøpe en kombinert billett for både buss og metro for 1-2 EUR (10-20 NOK). Metroen har ikke så mange stopp, men den kan være ganske nyttig om hotellet ditt ligger langs den samme strekningen. Du må være obs på at det er et ganske komplisert system med enveiskjøring i sentrum om du vurderer å leie bil, i tillegg til at det er vanskelig å finne parkering. Mange velger derfor å heller bruke offentlig transport eller ta taxi, fremfor å leie egen bil. Taxiholdeplasser finner du ved togstasjonen og Piazza del Duomo.


Visumkrav for Catania

Du trenger ikke visum, men det er helt nødvendig med pass. Det er ingen passkontroll i Norge når du skal reise til Catania, og du kommer deg derfor av gårde uten pass. Du kommer deg imidlertid ikke ut av Italia igjen. Du må også være oppmerksom på at pass er det eneste ID-beviset som godtas når du er i Italia, og du er nødt til å vise det frem når du skal sjekke inn på hotellet ditt.


Start planleggingen av reisen til Catania


De beste tingene å se og gjøre i Catania

Catania har mange flotte severdigheter som bør sees og oppleves når du er i byen. Det livlige fiskemarkedet La Pescheria er en av byens største attraksjoner, og du kan nyte særdeles gode sjøretter på restaurantene her.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Catania på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Catania som passer deg.

Ja. Alle flyreiser til Catania på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Catania flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Catania. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Catania

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Catania

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.