Finn billige fly til Catania

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 24.10.
sø. 31.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Catania

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Catania fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Catania

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Catania

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Catania (CTA)

Vanligvis er flyvninger til Catania fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Catania Fontanarossa, som i gjennomsnitt koster 1 897 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Catania koster i gjennomsnitt kun 1 711 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember59 % dyrereDet koster ca. 3 692 kr for flyvninger til Catania fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober263 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Catania fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Catania?

Sommeren er varm og vinteren er ganske mild i Catania. Du bør allikevel vente til omtrent april-mai om du er på jakt etter badetemperaturer. Det er også ganske rimelig å fly til Catania om våren og høsten, med unntak rundt påske. Temperaturene holder seg ganske høye frem til november. Det er som nevnt ikke vinteren du bør dra om du vil ha en badeferie, men det er imidlertid ganske enkelt å finne billige fly til Catania tur-retur i lavsesongen. Perioden januar-mars er et spesielt gunstig tidspunkt for å sikre deg hotell og flybilletter til Catania til lave priser. Sommeren er høysesong for å fly til Catania, og det kan bli meget varmt på denne tiden. Du bør være ute i god tid når du skal bestille, ettersom prisene stiger i fellesferien.

 • Hvilken flyvning til Catania er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Catania fra Verona for 269 kr. Dette er 90 % billigere enn de fleste flytilbudene til Catania. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Catania fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Catania?

  I gjennomsnitt er februar den billigste måneden å fly til Catania fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 711 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Catania i løpet av februar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mars også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 854 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Catania?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Catania fra Norge hvis du bestiller 45 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Catania for ca. 2 322 kr når du søker 45 dager før. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Catania utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Catania for 539 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Catania?

  De som skal fly til Catania kan potensielt finne bedre priser for Comiso flyplass (71 km fra sentrum i Catania), eller Reggio Calabria T Menniti flyplass (80 km fra sentrum i Catania), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Catania?

  Du kan finne tilbud for Comiso flyplass for i gjennomsnitt 2 399 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Catania

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Catania som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
27. feb.
OSL02:20Oslo Gardermoen
8t 55m
1 stopp
CTA11:15Catania Fontanarossa
5. mar.
CTA12:45Catania Fontanarossa
5t 40m
1 stopp
OSL18:25Oslo Gardermoen
1 163 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. okt.
OSL10:20Oslo Gardermoen
3t 35m
CTA13:55Catania Fontanarossa
7. nov.
CTA17:10Catania Fontanarossa
14t 45m
2 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
Ryanair
17. nov.
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
18t 35m
1 stopp
CTA09:45Catania Fontanarossa
24. nov.
CTA08:40Catania Fontanarossa
5t 50m
1 stopp
TRF14:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
15. des.
TRF15:10Oslo Torp Sandefjord
15t 05m
2 stopp
CTA06:15Catania Fontanarossa
22. des.
CTA03:45Catania Fontanarossa
10t 50m
2 stopp
TRF14:35Oslo Torp Sandefjord
1 011 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. nov.
TRF04:25Oslo Torp Sandefjord
14t 10m
2 stopp
CTA18:35Catania Fontanarossa
24. nov.
CTA01:30Catania Fontanarossa
13t 05m
2 stopp
TRF14:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
4. feb.
TRF14:20Oslo Torp Sandefjord
19t 15m
2 stopp
CTA09:35Catania Fontanarossa
11. feb.
CTA03:45Catania Fontanarossa
10t 00m
2 stopp
TRF13:45Oslo Torp Sandefjord
1 247 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Catania

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Catania, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Ryanair
Flere flyselskaper
15. jan.
OSL09:30Oslo Gardermoen
6t 50m
1 stopp
CTA16:20Catania Fontanarossa
Flere flyselskaper
3. nov.
OSL05:55Oslo Gardermoen
7t 30m
1 stopp
CTA13:25Catania Fontanarossa
KLM
4. nov.
OSL02:30Oslo Gardermoen
8t 55m
1 stopp
CTA11:25Catania Fontanarossa
1 703 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Catania?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Catania
 • Hvilke flyselskaper flyr til Catania?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Catania from Norge are KLM, Norwegian, SAS and Lufthansa. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Catania

Under finner du alle flyplassene i Catania sammen med avstanden til sentrum

Det går shuttle-buss fra flyplassen til mange forskjellige stopp spredt rundt i Catania, og dette er et billig og ganske raskt alternativ. Bussen stopper blant annet ved togstasjonen og går omtrent hver halvtime. Det koster omtrent 4 EUR (40 NOK) per billett, og du kan kjøpe billetten ombord på bussen. Du må imidlertid passe på og ha nøyaktig beløp med deg. Det er også mulig å benytte en av de mange taxiene til å reise direkte til hotellet ditt. Det koster omtrent 20 EUR (200 NOK) i taxi fra flyplassen til sentrale områder i Catania. Spør gjerne sjåføren for å være sikker.


Populære flybilletter til Catania

Finn dine flybilletter til Catania med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Catania
Raskeste flytid9t 05m
Billigst pris539 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Catania

Det går mange busser rundt i sentrum og til togstasjonen. Det koster ikke så mye for enkeltbilletter, ca. 1 EUR (10 NOK). Du kan kjøpe en kombinert billett for både buss og metro for 1-2 EUR (10-20 NOK). Metroen har ikke så mange stopp, men den kan være ganske nyttig om hotellet ditt ligger langs den samme strekningen. Du må være obs på at det er et ganske komplisert system med enveiskjøring i sentrum om du vurderer å leie bil, i tillegg til at det er vanskelig å finne parkering. Mange velger derfor å heller bruke offentlig transport eller ta taxi, fremfor å leie egen bil. Taxiholdeplasser finner du ved togstasjonen og Piazza del Duomo.


Visumkrav for Catania

Du trenger ikke visum, men det er helt nødvendig med pass. Det er ingen passkontroll i Norge når du skal reise til Catania, og du kommer deg derfor av gårde uten pass. Du kommer deg imidlertid ikke ut av Italia igjen. Du må også være oppmerksom på at pass er det eneste ID-beviset som godtas når du er i Italia, og du er nødt til å vise det frem når du skal sjekke inn på hotellet ditt.


Start planleggingen av reisen til Catania


De beste tingene å se og gjøre i Catania

Hva bør oppleves i Catania?

Catania har mange flotte severdigheter som bør sees og oppleves når du er i byen. Det livlige fiskemarkedet La Pescheria er en av byens største attraksjoner, og du kan nyte særdeles gode sjøretter på restaurantene her.

Aktiviteter og opplevelser med barna

Catania har mange flotte strender for badeglade barn som vil bade i bølgeskvulpene og bygge sandslott, for eksempel Stabilimento Balneare Le Capannine og San Giovanni Li Cuti. Sistnevnte er verdt å besøke rett og slett fordi den er laget av flere lag med lava som er over 1000 år gamle. Dere kan også ta dere en båttur langs kysten, noe som både små og store pleier å synes er gøy. Det finnes også mange museer i byen som kan vekke nysgjerrigheten til de små, blant annet Museo del Giocattolo med mange dukker, miniatyrmøbler og små togbaner.