Finn billige fly til Catania

Tur/retur
Økonomi
New York (NYC)
Catania (CTA)
tir.. 13.4.
tir.. 20.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Catania

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Catania fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Catania

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Catania

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Catania (CTA)

Vanligvis er flyvninger til Catania fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Catania Fontanarossa, som i gjennomsnitt koster 1 911 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar26 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Catania koster i gjennomsnitt kun 1 723 kr i februar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember59 % dyrereDet koster ca. 3 717 kr for flyvninger til Catania fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober263 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Catania fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til Catania?

Sommeren er varm og vinteren er ganske mild i Catania. Du bør allikevel vente til omtrent april-mai om du er på jakt etter badetemperaturer. Det er også ganske rimelig å fly til Catania om våren og høsten, med unntak rundt påske. Temperaturene holder seg ganske høye frem til november. Det er som nevnt ikke vinteren du bør dra om du vil ha en badeferie, men det er imidlertid ganske enkelt å finne billige fly til Catania tur-retur i lavsesongen. Perioden januar-mars er et spesielt gunstig tidspunkt for å sikre deg hotell og flybilletter til Catania til lave priser. Sommeren er høysesong for å fly til Catania, og det kan bli meget varmt på denne tiden. Du bør være ute i god tid når du skal bestille, ettersom prisene stiger i fellesferien.

Hvilken flyvning til Catania er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Catania fra Verona for 271 kr. Dette er 90 % billigere enn de fleste flytilbudene til Catania. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Catania fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Catania?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Catania i løpet av februar, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 825 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Catania?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Catania 47 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Catania med en gjennomsnittspris på 2 320 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Catania på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 874 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Catania?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Catania på, er på en onsdag da man kan finne priser fra så lite som 1 936 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en søndag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Catania på en søndag, 3 139 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Catania?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Catania vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Catania på kvelden for så lite som 2 033 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Catania som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 585 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Catania?

De som skal fly til Catania kan potensielt finne bedre priser for Comiso flyplass (71 km fra sentrum i Catania), eller Reggio Calabria T Menniti flyplass (80 km fra sentrum i Catania), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Catania?

Du kan finne tilbud for Comiso flyplass for i gjennomsnitt 2 416 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Catania Fontanarossa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Catania Fontanarossa som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
17. mai
03:30Oslo Gardermoen
10t 20m
2 stopp
13:50Catania Fontanarossa
28. mai
07:55Catania Fontanarossa
9t 45m
1 stopp
17:40Oslo Gardermoen
1 502 kr
Finn lignende
Lufthansa
17. mai
02:40Oslo Gardermoen
11t 10m
1 stopp
13:50Catania Fontanarossa
28. mai
07:55Catania Fontanarossa
9t 45m
1 stopp
17:40Oslo Gardermoen
1 299 kr
Finn lignende
Lufthansa
17. mai
03:30Oslo Gardermoen
10t 20m
2 stopp
13:50Catania Fontanarossa
28. mai
07:55Catania Fontanarossa
11t 30m
2 stopp
19:25Oslo Gardermoen
1 910 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. jun.
13:10Oslo Torp Sandefjord
18t 05m
2 stopp
07:15Catania Fontanarossa
10. aug.
04:55Catania Fontanarossa
7t 30m
1 stopp
12:25Oslo Torp Sandefjord
1 647 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. jul.
16:55Oslo Gardermoen
21t 40m
1 stopp
14:35Catania Fontanarossa
1. aug.
06:05Catania Fontanarossa
6t 15m
1 stopp
12:20Oslo Gardermoen
2 003 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. jun.
13:10Oslo Torp Sandefjord
21t 40m
3 stopp
10:50Catania Fontanarossa
10. aug.
04:55Catania Fontanarossa
7t 30m
1 stopp
12:25Oslo Torp Sandefjord
1 545 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Catania?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Catania

Du må som regel innstille deg på en mellomlanding eller to når du skal fly til Catania, og det er ikke alltid like enkelt å finne noen som flyr direkte. KLM, Ryanair og enkelte andre flyselskaper bruker fra omtrent ni timer og mer fra Oslo/Gardermoen. Du kan også sikre deg ganske billige flybilletter til Catania om du flyr med f.eks. Ryanair fra Sandefjord/Torp istedenfor.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Catania, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det går shuttle-buss fra flyplassen til mange forskjellige stopp spredt rundt i Catania, og dette er et billig og ganske raskt alternativ. Bussen stopper blant annet ved togstasjonen og går omtrent hver halvtime. Det koster omtrent 4 EUR (40 NOK) per billett, og du kan kjøpe billetten ombord på bussen. Du må imidlertid passe på og ha nøyaktig beløp med deg. Det er også mulig å benytte en av de mange taxiene til å reise direkte til hotellet ditt. Det koster omtrent 20 EUR (200 NOK) i taxi fra flyplassen til sentrale områder i Catania. Spør gjerne sjåføren for å være sikker.


Populære flybilletter til Catania

Finn dine flybilletter til Catania med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Catania
Raskeste flytid
19t 00m
Billigste pris
1 562 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Catania?

Det går mange busser rundt i sentrum og til togstasjonen. Det koster ikke så mye for enkeltbilletter, ca. 1 EUR (10 NOK). Du kan kjøpe en kombinert billett for både buss og metro for 1-2 EUR (10-20 NOK). Metroen har ikke så mange stopp, men den kan være ganske nyttig om hotellet ditt ligger langs den samme strekningen. Du må være obs på at det er et ganske komplisert system med enveiskjøring i sentrum om du vurderer å leie bil, i tillegg til at det er vanskelig å finne parkering. Mange velger derfor å heller bruke offentlig transport eller ta taxi, fremfor å leie egen bil. Taxiholdeplasser finner du ved togstasjonen og Piazza del Duomo.


Kan man reise til Catania uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum, men det er helt nødvendig med pass. Det er ingen passkontroll i Norge når du skal reise til Catania, og du kommer deg derfor av gårde uten pass. Du kommer deg imidlertid ikke ut av Italia igjen. Du må også være oppmerksom på at pass er det eneste ID-beviset som godtas når du er i Italia, og du er nødt til å vise det frem når du skal sjekke inn på hotellet ditt.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Catania?

Catania har mange flotte severdigheter som bør sees og oppleves når du er i byen. Det livlige fiskemarkedet La Pescheria er en av byens største attraksjoner, og du kan nyte særdeles gode sjøretter på restaurantene her.

Aktiviteter og opplevelser med barna

Catania har mange flotte strender for badeglade barn som vil bade i bølgeskvulpene og bygge sandslott, for eksempel Stabilimento Balneare Le Capannine og San Giovanni Li Cuti. Sistnevnte er verdt å besøke rett og slett fordi den er laget av flere lag med lava som er over 1000 år gamle. Dere kan også ta dere en båttur langs kysten, noe som både små og store pleier å synes er gøy. Det finnes også mange museer i byen som kan vekke nysgjerrigheten til de små, blant annet Museo del Giocattolo med mange dukker, miniatyrmøbler og små togbaner. (Priser sjekket 25/04/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse