Finn billige fly til Catania

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Catania (CTA)
lør.. 16.1.
lør.. 23.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Catania

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Catania fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det best å reise til Catania?

Sommeren er varm og vinteren er ganske mild i Catania. Du bør allikevel vente til omtrent april-mai om du er på jakt etter badetemperaturer. Det er også ganske rimelig å fly til Catania om våren og høsten, med unntak rundt påske. Temperaturene holder seg ganske høye frem til november. Det er som nevnt ikke vinteren du bør dra om du vil ha en badeferie, men det er imidlertid ganske enkelt å finne billige fly til Catania tur-retur i lavsesongen. Perioden januar-mars er et spesielt gunstig tidspunkt for å sikre deg hotell og flybilletter til Catania til lave priser. Sommeren er høysesong for å fly til Catania, og det kan bli meget varmt på denne tiden. Du bør være ute i god tid når du skal bestille, ettersom prisene stiger i fellesferien.

Hvilken flyvning til Catania er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Catania fra Verona for 270 kr. Dette er 89 % billigere enn de fleste flytilbudene til Catania. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Catania fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Catania?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Catania i løpet av februar, kan du også fly billig i Januar. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 821 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Catania?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Catania 47 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Catania med en gjennomsnittspris på 2 315 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Catania?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Catania på, er på en onsdag da man kan finne priser fra så lite som 2 018 kr. Sørg for å unngå å bestille avreise på en søndag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Catania på en søndag, 3 093 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Catania?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Catania vanlgivis er flyvningene med avgang på kvelden. Brukerne våre har funnet flyvninger til Catania på kvelden for så lite som 1 942 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Catania som har avgang kl. 12:00, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 568 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Catania?

De som skal fly til Catania kan potensielt finne bedre priser for Comiso flyplass (71 km fra sentrum i Catania), eller Reggio Calabria T Menniti flyplass (80 km fra sentrum i Catania), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Catania?

Du kan finne tilbud for Comiso flyplass for i gjennomsnitt 2 188 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Catania Fontanarossa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Catania Fontanarossa som nylig ble funnet av brukere på momondo
Billigst
Best
Raskeste
KLM
11. apr.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
10t 10m
2 stopp
CTA
Catania Fontanarossa
13. apr.
CTA
Catania Fontanarossa
9t 05m
2 stopp
TRF
Oslo Torp Sandefjord
2 532 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Catania Fontanarossa

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Catania, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM
Billigst
Best
Raskeste
KLM
5. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
26t 00m
2 stopp
CTA
Catania Fontanarossa
1 219 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. feb.
TRF
Oslo Torp Sandefjord
26t 50m
3 stopp
CTA
Catania Fontanarossa
1 372 kr
Finn lignende
KLM
2. feb.
OSL
Oslo Gardermoen
32t 10m
2 stopp
CTA
Catania Fontanarossa
1 270 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Catania?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Catania

Du må som regel innstille deg på en mellomlanding eller to når du skal fly til Catania, og det er ikke alltid like enkelt å finne noen som flyr direkte. KLM, Ryanair og enkelte andre flyselskaper bruker fra omtrent ni timer og mer fra Oslo/Gardermoen. Du kan også sikre deg ganske billige flybilletter til Catania om du flyr med f.eks. Ryanair fra Sandefjord/Torp istedenfor.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Catania, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det går shuttle-buss fra flyplassen til mange forskjellige stopp spredt rundt i Catania, og dette er et billig og ganske raskt alternativ. Bussen stopper blant annet ved togstasjonen og går omtrent hver halvtime. Det koster omtrent 4 EUR (40 NOK) per billett, og du kan kjøpe billetten ombord på bussen. Du må imidlertid passe på og ha nøyaktig beløp med deg. Det er også mulig å benytte en av de mange taxiene til å reise direkte til hotellet ditt. Det koster omtrent 20 EUR (200 NOK) i taxi fra flyplassen til sentrale områder i Catania. Spør gjerne sjåføren for å være sikker.


Populære flybilletter til Catania

Finn dine flybilletter til Catania med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Catania
Raskeste flytid
6t 35m
Billigste pris
1 525 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Catania?

Det går mange busser rundt i sentrum og til togstasjonen. Det koster ikke så mye for enkeltbilletter, ca. 1 EUR (10 NOK). Du kan kjøpe en kombinert billett for både buss og metro for 1-2 EUR (10-20 NOK). Metroen har ikke så mange stopp, men den kan være ganske nyttig om hotellet ditt ligger langs den samme strekningen. Du må være obs på at det er et ganske komplisert system med enveiskjøring i sentrum om du vurderer å leie bil, i tillegg til at det er vanskelig å finne parkering. Mange velger derfor å heller bruke offentlig transport eller ta taxi, fremfor å leie egen bil. Taxiholdeplasser finner du ved togstasjonen og Piazza del Duomo.


Kan man reise til Catania uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum, men det er helt nødvendig med pass. Det er ingen passkontroll i Norge når du skal reise til Catania, og du kommer deg derfor av gårde uten pass. Du kommer deg imidlertid ikke ut av Italia igjen. Du må også være oppmerksom på at pass er det eneste ID-beviset som godtas når du er i Italia, og du er nødt til å vise det frem når du skal sjekke inn på hotellet ditt.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Catania?

Catania har mange flotte severdigheter som bør sees og oppleves når du er i byen. Det livlige fiskemarkedet La Pescheria er en av byens største attraksjoner, og du kan nyte særdeles gode sjøretter på restaurantene her.

Aktiviteter og opplevelser med barna

Catania har mange flotte strender for badeglade barn som vil bade i bølgeskvulpene og bygge sandslott, for eksempel Stabilimento Balneare Le Capannine og San Giovanni Li Cuti. Sistnevnte er verdt å besøke rett og slett fordi den er laget av flere lag med lava som er over 1000 år gamle. Dere kan også ta dere en båttur langs kysten, noe som både små og store pleier å synes er gøy. Det finnes også mange museer i byen som kan vekke nysgjerrigheten til de små, blant annet Museo del Giocattolo med mange dukker, miniatyrmøbler og små togbaner. (Priser sjekket 25/04/2019).

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse