Innsikt
Vanlige spørsmål
Nyeste tilbud
Flights to Catania

Billige flyvninger til Catania fra 1 180 kr

Dette er den billigste tur/retur flyprisen funnet av en momondo-bruker de siste 72 timene, som har søkt etter en flyreise til Catania med avgang den 24.5.. Prisene kan endres, og er kanskje ikke tilgjengelige for alle flyreiser eller reisedatoer. Klikk på prisen for å oppdatere søket på dette tilbudet.
1 voksen
0 kolli
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

"I år er momondo #1 stedet for flypriser på internett"
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Billige Catania flybilletter og tips

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Catania

Beste pris på enveisbillett

498 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 180 kr

Raskeste flytid

3t 35m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Catania fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 498 kr (Oslo Torp Sandefjord til Catania Fontanarossa).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Catania fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 180 kr (Oslo Torp Sandefjord til Catania Fontanarossa).
Den kjappeste flyvningen til Catania fra Norge tar 3t 35m (Oslo Gardermoen til Catania Fontanarossa).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Catania, deriblant Lufthansa, KLM og Scandinavian Airlines.

Catania flyinnsikt og trender

Se innsikt for Catania-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Catania?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Catania fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 797 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Catania i løpet av Januar, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av februar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 2 361 kr.

Hvilken flyvning til Catania er den absolutt billigste?

Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Catania?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Catania er på søndag med priser helt nede i 3 457 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. På den annen side er fredag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 3 953 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Catania?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Catania på, er på kvelden. Da har flybillettene har en prislapp på kun 2 812 kr. Flyvninger til Catania er dyrere kl. 12:00 med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 916 kr. Avganger kl. 12:00 har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Hvor lang tid tar det å fly til Catania?

Flytiden fra Norge til Catania varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Catania Fontanarossa (en av de mest populære rutene), tar det 3t 35m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Catania er fra Bergen Flesland til Catania Fontanarossa, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Catania?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Catania fra Norge hvis du bestiller 53 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Catania for ca. 3 585 kr når du søker 53 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Catania

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Catania fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Catania

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Catania

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Catania (CTA)

Vanligvis er flyvninger til Catania fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Catania Fontanarossa, som i gjennomsnitt koster 3 585 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar50 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Catania koster i gjennomsnitt kun 1 797 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril45 % dyrereDet koster ca. 5 230 kr for flyvninger til Catania fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL CATANIA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli439 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Catania fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Catania

Sommeren er varm og vinteren er ganske mild i Catania. Du bør allikevel vente til omtrent april-mai om du er på jakt etter badetemperaturer. Det er også ganske rimelig å fly til Catania om våren og høsten, med unntak rundt påske. Temperaturene holder seg ganske høye frem til november. Det er som nevnt ikke vinteren du bør dra om du vil ha en badeferie, men det er imidlertid ganske enkelt å finne billige fly til Catania tur-retur i lavsesongen. Perioden januar-mars er et spesielt gunstig tidspunkt for å sikre deg hotell og flybilletter til Catania til lave priser. Sommeren er høysesong for å fly til Catania, og det kan bli meget varmt på denne tiden. Du bør være ute i god tid når du skal bestille, ettersom prisene stiger i fellesferien.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Catania Fontanarossa flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Catania Fontanarossa flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Catania Fontanarossa flyplass fra flyvninger?

Fra og med april 2024, er det 9 tilbydere å velge mellom fra Catania Fontanarossa flyplass flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Catania Fontanarossa flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Catania Fontanarossa flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Catania Fontanarossa flyplass?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Catania Fontanarossa flyplass, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Catania Fontanarossa flyplass. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Catania

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Catania som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air Malta
24. mai
TRF21:30Oslo Torp Sandefjord
15t 10m
1 stopp
CTA12:40Catania Fontanarossa
27. mai
CTA10:50Catania Fontanarossa
9t 50m
1 stopp
TRF20:40Oslo Torp Sandefjord
1 180 kr
Finn lignende
Wizz Air Malta
17. mai
TRF21:30Oslo Torp Sandefjord
27t 55m
1 stopp
CTA01:25Catania Fontanarossa
24. mai
CTA10:50Catania Fontanarossa
10t 05m
1 stopp
TRF20:55Oslo Torp Sandefjord
1 635 kr
Finn lignende
Wizz Air Malta
24. mai
TRF21:30Oslo Torp Sandefjord
15t 10m
1 stopp
CTA12:40Catania Fontanarossa
27. mai
CTA06:10Catania Fontanarossa
14t 30m
2 stopp
TRF20:40Oslo Torp Sandefjord
1 657 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
18. mai
OSL19:00Oslo Gardermoen
14t 25m
1 stopp
CTA09:25Catania Fontanarossa
25. mai
CTA22:40Catania Fontanarossa
10t 05m
1 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
1 678 kr
Finn lignende
Lufthansa
12. mai
OSL18:50Oslo Gardermoen
5t 05m
1 stopp
CTA23:55Catania Fontanarossa
16. mai
CTA11:55Catania Fontanarossa
26t 50m
1 stopp
OSL14:45Oslo Gardermoen
2 014 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. mai
OSL20:20Oslo Gardermoen
11t 50m
1 stopp
CTA08:10Catania Fontanarossa
1. jun.
CTA06:00Catania Fontanarossa
8t 45m
1 stopp
OSL14:45Oslo Gardermoen
2 079 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Catania

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Catania, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
13. mai
TRF21:15Oslo Torp Sandefjord
15t 40m
1 stopp
CTA12:55Catania Fontanarossa
Wizz Air Malta
22. apr.
TRF21:15Oslo Torp Sandefjord
15t 40m
1 stopp
CTA12:55Catania Fontanarossa
Wizz Air Malta
20. mai
TRF21:15Oslo Torp Sandefjord
15t 40m
1 stopp
CTA12:55Catania Fontanarossa

Slik kommer du deg rundt omkring i Catania

Det går mange busser rundt i sentrum og til togstasjonen. Det koster ikke så mye for enkeltbilletter, ca. 1 EUR (10 NOK). Du kan kjøpe en kombinert billett for både buss og metro for 1-2 EUR (10-20 NOK). Metroen har ikke så mange stopp, men den kan være ganske nyttig om hotellet ditt ligger langs den samme strekningen. Du må være obs på at det er et ganske komplisert system med enveiskjøring i sentrum om du vurderer å leie bil, i tillegg til at det er vanskelig å finne parkering. Mange velger derfor å heller bruke offentlig transport eller ta taxi, fremfor å leie egen bil. Taxiholdeplasser finner du ved togstasjonen og Piazza del Duomo.


Visumkrav for Catania

Du trenger ikke visum, men det er helt nødvendig med pass. Det er ingen passkontroll i Norge når du skal reise til Catania, og du kommer deg derfor av gårde uten pass. Du kommer deg imidlertid ikke ut av Italia igjen. Du må også være oppmerksom på at pass er det eneste ID-beviset som godtas når du er i Italia, og du er nødt til å vise det frem når du skal sjekke inn på hotellet ditt.


De beste tingene å se og gjøre i Catania

Hva bør oppleves i Catania?

Catania har mange flotte severdigheter som bør sees og oppleves når du er i byen. Det livlige fiskemarkedet La Pescheria er en av byens største attraksjoner, og du kan nyte særdeles gode sjøretter på restaurantene her.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Catania?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Catania på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Catania som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Catania med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. Alle flyreiser til Catania på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Catania?

Når alle potensielle Catania flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Catania akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Catania. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


En enklere måte å administrere reisen til Catania på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller flybilletter med momondo
Store selskaper og tilbud
Store selskaper og tilbud
Søk blant hundrevis av reisesider for å sammenligne priser.
Filtrer etter det du ønsker
Filtrer etter det du ønsker
Gratis Wi-Fi? Mellomlanding? Skreddersy resultatene dine umiddelbart.
Pålitelig og gratis
Pålitelig og gratis
VI er helt kostnadsfrie å bruke - ingen skulte gebyrer.
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Catania.

Populære flyvninger til Catania
Populære ruter i henhold til søk den siste dagen på momondo


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
1 voksen
Fra?
Til?
ti. 16.4.
ti. 23.4.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post