Hoteller i Napoli, Italia

Finn tilbud på 616 hoteller i Napoli, Italia

Napoli, Provinsen Napoli, Italia
29. sep. — 30. sep.2
lø. 30.9.
on. 4.10.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Napoli

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Napoli
Pris
kr226
kr5413
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Napoli

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Napoli

Pris

814 kr–2 440 kr

BILLIGSTE BYDEL I NAPOLINordre Napoli38 % billigereHoteller i Nordre Napoli er de billigste i Napoli med en gjennomsnittspris på kun 814 kr per natt
DYRESTE BYDEL I NAPOLIArenella and Vomero46 % dyrereArenella and Vomero har de dyreste hotellene i Napoli med rom med en gjennomsnittspris på 2 440 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I NAPOLICentro Storico87 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Centro Storico enn noen andre land i Napoli

Ting å gjøre i Napoli


Hoteller i populære bydeler i Napoli

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Napoli, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Napoli

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Napoli
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongseptemberdyreste tid å overnatte
34 %forventet prisnedgang
42 %forventet prisøkning

Pris

1 079 kr–2 783 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
596 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 759 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Napoli på er: 3 stjerne, 82 dag før. 4-5 stjerne, 67 dag før.

1-2 stjerne

593 kr–755 kr

3 stjerne

755 kr–852 kr

4-5 stjerne

1 229 kr–1 520 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Napoli

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Napoli

Laveste hotellpris

140 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

La Casa Del Sole A Mergellina

Hoteller i nærheten av flyplassen

11571
Den rimeligste prisen for et rom i Napoli funnet siste 7 dager er 140 kr/natten. Denne prisen fås hos Alexander hostel, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos La Casa Del Sole A Mergellina, det mest populære 5-stjerners hotellet i Napoli(8,8/10 rating - basert på 273 anmeldelser).
Det er er 11 571 hoteller i Napoli i nærheten av Napoli Capodichino. Myatotal confort house med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.

Napoli reisetips

Hva koster det for hotell i Napoli?

Det finnes mange ulike alternativer for hotell i Napoli og i områdene rundt. Prisene varierer som regel fra omkring 300 NOK per natt for B&B og hosteller til 2000 NOK per natt for luksushoteller og større leiligheter. Gjennomsnittprisen for overnatting i Napoli er omtrent 700-800 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Napoli?

Napoli kan bli svært varmt om sommeren, så det er best å besøke byen om våren eller høsten. Vintrene er mer tempererte enn de indre byene i Italia, grunnet sin plassering nær kysten.

Kan man reise til Napoli på budsjett?

Det finnes flere gode alternativer for billig hotell i Napoli, i tillegg til budsjetthosteller og B&B. Det går rimelige regionale tog til de romerske ruinene i Pompeii, og du kan spise lokal pizza for omkring 3-5 EUR (ca. 29 – 48 NOK).

Må man ha med adapter til Napoli?

Du trenger ikke adapter i Napoli, og kan bruke elektrisk utstyr som hjemme.

Hvor mye bør man gi i tips i Napoli?

I Italia er det vanlig å runde opp regningen. Du kan gi 10 % tips dersom servicen har vært spesielt bra. Du kan gjerne gi 1-2 EUR (ca. 10-20 NOK) i tips til pikkoloen per bagasje, og det samme til stuepikene per natt. Taxisjåfører forventer ikke tips.

Er det trygt å reise til Napoli?

Napoli har generelt sett blitt sett på som den fattigere fetteren til Firenze, Roma og Venezia, hvor småkriminalitet kan forekomme. Imidlertid regnes det som en trygg turistdestinasjon dersom du tar normale forholdsregler, som å passe på vesker og andre eiendeler, unngå mørke smug og bakgater om kveldene og holde deg til opplyste hovedgater.


Hvor mye koster et hotell i Napoli per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Napoli med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 168 kr

Gjennomsnittlig 605 kr

Dyrest 870 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Napoli

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Napoli

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Napoli

Disse hotellene i Napoli har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Napoli

Før du velger et hotell i Napoli, må du bestemme deg for hvilket nabolag du ønsker å bo i. Et av de mest åpenbare valgene er byens historiske sentrum. Dette er et godt alternativ for de som kun har noen få dager i byen, og er perfekt for både familier og vennegjenger som ønsker å utforske de historiske severdighetene i tillegg til det pulserende livet i sentrum. Her finnes det både stilige og tradisjonelle hoteller og små boutiquehoteller, og de fleste severdighetene er i gåavstand. For deg som ønsker å oppleve det virkelig autentiske Napoli, er Quartieri Spagnoli et godt valg. Dette er et av de fattigste områdene i byen, men her får du til gjengjeld oppleve en ekte napolitansk atmosfære. På den andre siden av skalaen har vi elegante Chiaia, som ligger langs strandpromenaden i et eksklusivt område fullt av luksuriøse butikker og stilige barer, perfekt for en romantisk partur. For deg som ønsker å bo i et roligere område i Napoli, er Posillipo et godt valg. Dette er et koselig, velstående boligområde med flere mellomstore B&B, og mange barnefamilier trives her.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Napoli

Napoli er den tredje største byen i Italia, og ligger i Campania-regionen sør i landet. Navnet Napoli kommer fra det greske Neapolis, som betyr ny by. Napoli ligger i nærheten av mange interessante steder, som Pompeii og Napoli-bukten, og er en god base for å utforske denne delen av Italia. Selve Napoli er en levende og kaotisk by, full av fantastiske historiske og kunstneriske skatter og smale, svingete gater med småbutikker. Her kan du enkelt tilbringe noen dager før du begir deg ut for å se de større severdighetene.

Det nasjonale arkeologiske museet i Napoli er et must å besøke når du er i byen. Museet har en av verdens største samlinger av gresk og romersk antikk, inkludert mosaikker, skulpturer og edelstener. Mange av gjenstandene kommer fra utgravninger i Pompeii. En tur til Napoli er heller ikke komplett uten et besøk til nettopp selve Pompeii, byen som ble begravet da vulkanen Vesuv hadde utbrudd 24. August 1979.


Informasjon om opphold i Napoli

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Napoli

Hvor mye koster et hotell i Napoli?

Prisen på et hotell i Napoli avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 2 671 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Napoli?

Prisene på hotellrom i Napoli kan være hele 34 % lavere i Januar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Napoli?

Hotellrom i Napoli er generelt billigere på mandag, og dyrere på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Napoli?

3 437 kr per person per natt er i gjennomsnitt det du kan forvente å måtte betale for luksushoteller i Napoli. For å sette dette i perspektiv – gjennomsnittsprisen for et vanlig hotell i Napoli er 2 671 kr per person per natt, noe som utgjør en prisforskjell på ca. 49% % for å bo på et luksushotell.

Hvor i Napoli bør jeg bo?

Selv om det er mange bydeler å velge mellom, velger de fleste brukerne å bo i Arenella and Vomero, Posillipo and Chiaia, Nordre Napoli og Centro Storico når de skal besøke Napoli.

Hvilke severdigheter er populære i oktober basert på været i Napoli?

Selv om temperaturene vanligvis er rimelig komofortable i Napoli i løpet av oktober, er sjansen for regn høyere – gjennomsnittet for måneden ligger på ca. 130 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i løpet av oktober med i betraktning, bør de som bor på et hotell i Napoli planlegge å besøke innendørsattraksjoner.

Har Napoli ferieboliger?

Det er nå 8 304 ferieboliger tilgjengelige i Napoli. De fleste av våre brukere velger å bo på Napolidays Toledo Apartment By Dimorra, som er den mest populære i Napoli. Sammenlign ferieboliger i Napoli.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Napoli fra hoteller?

Antall tilbydere fraNapoli hoteller er 8 565 fra og med september 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Napoli fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Napoli ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Napoli

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Napoli