Søk etter og finn billige fly til Qatar

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 24.8.
on. 31.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Qatar

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Qatar

Beste pris på enveisbillett

1 233 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 602 kr

Raskeste flytid

6t 30m

Opereres av

8 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Qatar fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 233 kr (Oslo Gardermoen til Doha Hamad).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Qatar fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 602 kr (Oslo Gardermoen til Doha Hamad).
Den kjappeste flyvningen til Qatar fra Norge tar 6t 30m (Oslo Gardermoen til Doha Hamad).
Det finnes 8 andre flyselskaper som flyr til Qatar, deriblant British Airways, Air France og KLM.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Qatar? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Qatar

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Qatar fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Qatar

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Qatar

De billigste flyvningene til Qatar som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 2 693 kr med Turkish Airlines, 3 009 kr med Pegasus Airlines og 3 572 kr med Qatar Airways.

Flyvningen fra Norge til Qatar avhenger av hvilke flyplasser du reiser fra og til, samt om du har flybytte underveis. Dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (en populær flyplass i Norge) til Doha Hamad (den mest populære flyplassen i Qatar), er flytiden 6t 30m i snitt. Dersom du flyr fra Bergen Flesland (en annen populær flyplass i Norge) til Doha Hamad, er flytiden i snitt .

Du kan finne flybilletter til Qatar helt nede i 5 703 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Qatar til rundt 11 983 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Qatar, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 11 755 kr eller mindre.De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Qatar

Finn flyvninger til disse populære byene i Qatar fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Qatar

Disse rutene har de billigste flyvningene til Qatar som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloDoha6t 30m4 185 kr

De beste tingene å se og gjøre i Qatar

Du kan fly til Qatar fra flere flyplasser i Norge, og du flyr da til flyplassen i hovedstaden Doha. Denne heter Hamad internasjonale flyplass. Det går direkteruter fra Oslo/Gardermoen til Doha/Hamad opptil flere ganger om dagen. Da flyr du med Qatar Airways. Du kan også fly til Qatar med andre flyselskap, men du har da som regel en mellomlanding underveis. Dette er for eksempel Turkish Airlines, British Airways eller KLM. Da er det vanlig å mellomlande i Istanbul, London eller Amsterdam. Fra andre byer i Norge er det som regel en-to mellomlandinger med fly til Qatar.

Qatar har varmt, tørt og subtropisk ørkenklima, noe som betyr veldig varme somre og lite nedbør året gjennom. Fordi det kan bli ekstremt varmt her, er det anbefalt å reise til Qatar om våren eller om høsten. Da er det mer behagelige temperaturer. Generelt sett anbefales november-april. Da er det behagelig å drive utendørsaktiviteter, vandre rundt og oppleve landets severdigheter. Dette er også høysesong for turisme, så du kan forvente å møte på flere turister. I tillegg kan hotellpriser stige i disse månedene i forhold til resten av året. Vil du reise utenom høysesongen, bør du reise i mai eller oktober. Juni-september er nemlig ekstremt varme måneder og det kan lett bli 40 grader eller mer. Reiser du i desember-februar er gjennomsnittstemperaturen på behagelige 23 grader. Det er derfor anbefalt å ta med seg noe varmere klær dersom du reiser om vinteren, og det er i tillegg noe kjøligere rundt kysten enn i innlandet, selv om dette er små forskjeller. Om vinteren kan det komme noe nedbør, ofte akkompagnert av tunge skyer og tordenvær. Det beste er altså å reise om vår og høst, så får du de mest behagelige temperaturene og liten sjanse for nedbør.

Skal du fly til Qatar fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 6 timer og 30 minutter til hovedstaden Doha/Hamad. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 10 timer og 15 minutter. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander. Det er kun direkteflyvninger fra Oslo, og 1-2 mellomlandinger fra andre byer i Norge.

Når du skal reise til Qatar trenger du gyldig pass, som må være gyldig i minst seks måneder etter du reiser inn i landet. Du kan kjøpe visum som er gyldig i to uker når du ankommer flyplassen. Da betaler du ca 127 NOK. Du kan betale visumet med kort.


Internasjonale flyreiser til Qatar

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Doha
Raskeste flytid6t 30m
Laveste pris4 185 kr

Finn flyvninger til Qatar

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Qatar


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Qatar når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Qatar, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Qatar med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Qatar.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Qatar nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Qatar og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Qatar

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Qatar

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.