Finn billige fly til Verona

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 15.6.
ti. 22.6.

De billigste flyvningene til flyplassene i Verona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Verona fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Verona

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Verona

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bergamo (BGY)

Vanligvis er flyvninger til Verona fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bergamo Orio Al Serio, som i gjennomsnitt koster 906 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VERONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Verona koster i gjennomsnitt kun 1 512 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VERONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli27 % dyrereDet koster ca. 2 520 kr for flyvninger til Verona fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VERONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember239 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Verona fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Verona?

Operasesongen i Verona varer fra juni-august, og byen fylles med musikkglade mennesker som strømmer til for å oppleve vakre forestillinger på kveldstid. Det kan bli spesielt travelt rundt juli og august når mange har ferie, og du bør derfor booke fly til Verona god tid i forveien. Det anbefales også å bestille hotell så fort du har feriedatoen klar. Du kan derimot finne ganske billige fly til Verona om våren og høsten. Temperaturene er varme og behagelige fra mai-oktober, og du kan nyte de største attraksjonene uten å være omringet av altfor store folkemengder. Våren er et spesielt godt tidspunkt for alle som ønsker å ha en aktiv ferie. Gardersjøen ligger en kort kjøretur unna Verona, og det vakre landskapet rundt innsjøen er perfekt for lange sykkelturer under vårsolen. Januar-februar er ofte den billigste tiden å finne flybilletter til Verona på. Det kan være ganske kjølig om vinteren, så husk å pakke med deg en varm jakke.

 • Hvilken flyvning til Verona er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Verona for 206 kr/person, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Verona. Du kan finne den billigste prisen til Verona fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Verona?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Verona i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Verona i November er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 537 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Verona?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Verona fra Norge hvis du bestiller 47 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Verona for ca. 1 993 kr når du søker 47 dager før.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Verona?

  Ifølge dataene våre er det tirsdag som er den billigste dagen når man skal fly til Verona fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på tirsdag, lå på 2 035 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Den dyreste dagen å fly til Verona på, er fredag, med priser som ligger på ca. 2 592 kr.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Verona?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Verona på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Verona på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 755 kr. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på ettermiddagen ettersom de ofte koster ca. 2 667 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Verona?

  Bologna Guglielmo Marconi flyplass, Bergamo Orio Al Serio flyplass, Venezia Marco Polo flyplass, Milano Linate flyplass eller Milano Malpensa flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Verona.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Verona?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Milano Linate flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Verona, med en gjennomsnittspris på 1 530 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Verona

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Verona som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
12. jul.
TRD13:00Trondheim Værnes (TRD)
29t 50m
2 stopp
VRN18:50Verona
16. jul.
VRN08:35Verona
22t 55m
1 stopp
TRD07:30Trondheim Værnes (TRD)
2 371 kr
Finn lignende
KLM
12. jul.
TRD02:00Trondheim Værnes (TRD)
9t 40m
1 stopp
VRN11:40Verona
16. jul.
VRN08:35Verona
27t 55m
1 stopp
TRD12:30Trondheim Værnes (TRD)
2 429 kr
Finn lignende
KLM
15. jul.
KRS14:05Kristiansand Kjevik
26t 50m
1 stopp
VRN16:55Verona
18. jul.
VRN02:30Verona
11t 20m
2 stopp
KRS13:50Kristiansand Kjevik
2 504 kr
Finn lignende
KLM
15. jul.
KRS14:05Kristiansand Kjevik
26t 50m
1 stopp
VRN16:55Verona
18. jul.
VRN07:30Verona
30t 05m
2 stopp
KRS13:35Kristiansand Kjevik
2 512 kr
Finn lignende
KLM
15. jul.
KRS04:55Kristiansand Kjevik
36t 00m
2 stopp
VRN16:55Verona
18. jul.
VRN07:30Verona
30t 05m
2 stopp
KRS13:35Kristiansand Kjevik
2 537 kr
Finn lignende
KLM
15. jul.
KRS04:55Kristiansand Kjevik
36t 00m
2 stopp
VRN16:55Verona
18. jul.
VRN02:30Verona
11t 20m
2 stopp
KRS13:50Kristiansand Kjevik
2 545 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Verona

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Verona, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM
KLM
29. jul.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
21t 35m
1 stopp
VRN08:00Verona
1 165 kr
Finn lignende
KLM
29. jul.
OSL02:30Oslo Gardermoen
14t 40m
1 stopp
VRN17:10Verona
1 173 kr
Finn lignende
KLM
1. aug.
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
23t 15m
2 stopp
VRN08:00Verona
1 198 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Verona?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Verona

Lufthansa og KLM flyr til Verona på ca. 4-5 timer fra Oslo/Gardermoen. De flyr ikke direkte og du må mellomlande underveis, og den nøyaktige tiden avhenger derfor av reiseruten. Ryanair tilbyr ganske billige flybilletter til Verona tur-retur fra Sandefjord/Torp, men du må beregne noen timer ekstra på reisen. Det kan ta 11-12 timer på det lengste, men du sparer til gjengjeld ganske mye penger. Du skaffer deg full oversikt over alle valgmulighetene dine ved å sammenligne priser på nett.


Flyplasser nære Verona

Under finner du alle flyplassene i Verona sammen med avstanden til sentrum

Det er ganske enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum. Flybussen bruker 15 minutter inn til byen og stopper ved togstasjonen. Bussen går hvert 20 minutt på dagtid og hvert 40 minutt om morgenen og på kveldstid. Det anbefales å sjekke bussrutene når du skal tilbake til flyplassen, særlig om du skal reise enten veldig tidlig eller seint. Du kan enten kjøpe billett på nett, ved informasjonssenteret i ankomsthallen eller på billettautomater. En enkeltbillett koster 6 EUR (60 NOK) og varer i 75 minutter etter at den valideres ombord på bussen. Resterende tid kan brukes på andre busser i sentrum, noe som er spesielt praktisk om du må ta buss videre til hotellet. Du kan også ta taxi eller leie bil. Taxiholdeplassen finner du rett utenfor ankomsthallen.


Populære flybilletter til Verona

Finn dine flybilletter til Verona med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Verona
Raskeste flytid26t 40m
Billigst pris1 529 kr
Flyvninger fra Trondheim til Verona
Raskeste flytid21t 55m
Billigst pris2 371 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Verona
Raskeste flytid25t 05m
Billigst pris2 512 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Verona?

Verona har et godt busstilbud med ruter rundt i sentrum og til de ulike nabolagene. Bussene har hyppige og pålitelige avganger. Billettene er dessuten ganske billige, og det kan lønne seg for alle med stramt reisebudsjett å bruke kollektivtransport fremfor taxi. Prisen for dagsbillett er 4 EUR (40 NOK). Når det er sagt, koster det ikke så veldig mye for taxi i Italia. Du bør imidlertid merke deg at taksameteret begynner å løpe det øyeblikket du bestiller taxien, ikke når du blir hentet. Et tredje alternativ er å leie sykler. Det er både enkelt og praktisk å navigere seg rundt på byens sykkelstier.


Kan man reise til Verona uten pass eller visum?

Norske statsborgere trenger ikke visum for å fly til Verona, men du kan derimot ikke reise til Italia uten pass. Du trenger passet for å kunne sjekke inn på hotellet og for å identifisere deg ved utreise. Det anbefales også ta med Europeisk helsetrygdkort når du skal reise til Verona og andre byer i Europa.


Start planleggingen av reisen til Verona


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Verona?

Verona er en billedskjønn by med gamle kirker, broer og fascinerende arkitektur. En romersk arena fra det første århundre er blant de største severdighetene, og her holdes operafestivalen om sommeren. Museo di Castelvecchio er enda et historisk bygg som bør oppleves. Festningen ble bygget rundt 1350, og den er i dag hjemmet til spennende utstillinger av statuer, smykker og kunst fra middelalderen. Hvis du har tid til en dagstur ut av byen, anbefales et besøk til den idylliske Gardersjøen på det varmeste. (Priser sjekket 02/05/2019).