Finn billige flyvninger til Verona fra 1 039 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
ti. 12.12.
ti. 19.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Verona

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Verona

Beste pris på enveisbillett

1 039 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 958 kr

Raskeste flytid

6t 30m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Verona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 039 kr (Oslo Gardermoen til Verona).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Verona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 958 kr (Oslo Gardermoen til Verona).
Den kjappeste flyvningen til Verona fra Norge tar 6t 30m (Oslo Gardermoen til Verona).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Verona, deriblant Lufthansa og KLM.

Verona flyinnsikt og trender

Se innsikt for Verona-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Verona?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Verona i løpet av oktober, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av september i stedet. Flyvninger til Verona i september er ikke like billige som de i oktober, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 166 kr.

Hvilken flyvning til Verona er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Verona for 591 kr/person, noe som er 63 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Verona. Du kan finne den billigste prisen til Verona fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Verona?

Hvor lang tid tar det å fly til Verona?

Flytiden avhenger av hvilken flyplass i Norge du flyr til, og hvilken flyplass i Verona Du flyr fra. Som eksempel tar det 4t i snitt å fly fra Oslo Gardermoen til Venezia Marco Polo. På den annen side tar det 4t 55m å fly fra Bergen Flesland til Venezia Marco Polo i snitt. Husk at det alltid er raskere å velge flyreiser uten mellomlanding, så ta en titt på momondo om du finner noen der.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Verona?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Verona fra Norge hvis du bestiller 37 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Verona for ca. 2 906 kr når du søker 37 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Verona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Verona fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Verona

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Verona

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bergamo (BGY)

Vanligvis er flyvninger til Verona fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bergamo Orio Al Serio, som i gjennomsnitt koster 1 300 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VERONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober34 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Verona koster i gjennomsnitt kun 1 926 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VERONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni36 % dyrereDet koster ca. 3 982 kr for flyvninger til Verona fra Oslo Gardermoen flyplass i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VERONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli384 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Verona fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Verona

Operasesongen i Verona varer fra juni-august, og byen fylles med musikkglade mennesker som strømmer til for å oppleve vakre forestillinger på kveldstid. Det kan bli spesielt travelt rundt juli og august når mange har ferie, og du bør derfor booke fly til Verona god tid i forveien. Det anbefales også å bestille hotell så fort du har feriedatoen klar. Du kan derimot finne ganske billige fly til Verona om våren og høsten. Temperaturene er varme og behagelige fra mai-oktober, og du kan nyte de største attraksjonene uten å være omringet av altfor store folkemengder. Våren er et spesielt godt tidspunkt for alle som ønsker å ha en aktiv ferie. Gardersjøen ligger en kort kjøretur unna Verona, og det vakre landskapet rundt innsjøen er perfekt for lange sykkelturer under vårsolen. Januar-februar er ofte den billigste tiden å finne flybilletter til Verona på. Det kan være ganske kjølig om vinteren, så husk å pakke med deg en varm jakke.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Verona?

Parma flyplass, Venezia Treviso flyplass, Bologna Guglielmo Marconi flyplass, Bergamo Orio Al Serio flyplass eller Venezia Marco Polo flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Verona.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Verona?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Milano Malpensa flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Verona, med en gjennomsnittspris på 1 026 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Verona flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Verona flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Verona flyplass fra flyvninger?

Antall tilbydere fraVerona flyplass flyvninger er 3 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å fly til Verona flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Verona flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Verona flyplass?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Verona flyplass kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Flotte tilbud på flyreiser til Verona

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Verona som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
17. apr.
OSL18:45Oslo Gardermoen
4t 20m
1 stopp
VRN23:05Verona
28. apr.
VRN06:30Verona
26t 30m
1 stopp
OSL09:00Oslo Gardermoen
1 958 kr
Finn lignende
Lufthansa
4. apr.
OSL07:25Oslo Gardermoen
5t 30m
1 stopp
VRN12:55Verona
7. apr.
VRN06:30Verona
26t 30m
1 stopp
OSL09:00Oslo Gardermoen
2 221 kr
Finn lignende
Lufthansa
17. apr.
OSL11:35Oslo Gardermoen
10t 45m
2 stopp
VRN22:20Verona
28. apr.
VRN06:30Verona
26t 30m
1 stopp
OSL09:00Oslo Gardermoen
2 691 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. apr.
OSL07:25Oslo Gardermoen
5t 30m
1 stopp
VRN12:55Verona
7. apr.
VRN06:45Verona
13t 30m
2 stopp
OSL20:15Oslo Gardermoen
2 899 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. apr.
OSL13:55Oslo Gardermoen
9t 10m
2 stopp
VRN23:05Verona
7. apr.
VRN06:45Verona
8t 10m
2 stopp
OSL14:55Oslo Gardermoen
3 348 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. apr.
OSL15:10Oslo Gardermoen
7t 10m
2 stopp
VRN22:20Verona
28. apr.
VRN14:25Verona
9t 45m
2 stopp
OSL00:10Oslo Gardermoen
4 486 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Verona

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Verona, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
3. mar.
OSL10:20Oslo Gardermoen
6t 30m
1 stopp
VRN16:50Verona
1 039 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mar.
TRF20:45Oslo Torp Sandefjord
24t 40m
2 stopp
VRN21:25Verona
1 291 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mar.
OSL18:55Oslo Gardermoen
23t 10m
2 stopp
VRN18:05Verona
1 400 kr
Finn lignende

Slik kommer du deg rundt omkring i Verona

Verona har et godt busstilbud med ruter rundt i sentrum og til de ulike nabolagene. Bussene har hyppige og pålitelige avganger. Billettene er dessuten ganske billige, og det kan lønne seg for alle med stramt reisebudsjett å bruke kollektivtransport fremfor taxi. Prisen for dagsbillett er 4 EUR (40 NOK). Når det er sagt, koster det ikke så veldig mye for taxi i Italia. Du bør imidlertid merke deg at taksameteret begynner å løpe det øyeblikket du bestiller taxien, ikke når du blir hentet. Et tredje alternativ er å leie sykler. Det er både enkelt og praktisk å navigere seg rundt på byens sykkelstier.


Visumkrav for Verona

Norske statsborgere trenger ikke visum for å fly til Verona, men du kan derimot ikke reise til Italia uten pass. Du trenger passet for å kunne sjekke inn på hotellet og for å identifisere deg ved utreise. Det anbefales også ta med Europeisk helsetrygdkort når du skal reise til Verona og andre byer i Europa.


De beste tingene å se og gjøre i Verona

Hva bør oppleves i Verona?

Verona er en billedskjønn by med gamle kirker, broer og fascinerende arkitektur. En romersk arena fra det første århundre er blant de største severdighetene, og her holdes operafestivalen om sommeren. Museo di Castelvecchio er enda et historisk bygg som bør oppleves. Festningen ble bygget rundt 1350, og den er i dag hjemmet til spennende utstillinger av statuer, smykker og kunst fra middelalderen. Hvis du har tid til en dagstur ut av byen, anbefales et besøk til den idylliske Gardersjøen på det varmeste.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Verona?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Kan jeg finne flyreiser til Verona med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Verona med denne policyen.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Verona?

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Verona.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Verona akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Verona og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Verona på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.