Finn billige fly til Verona

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Verona (VRN)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Verona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Verona fra din nærmeste by eller flyplass
Kristiansand
Bologna

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Kristiansand TIL Verona

Stavanger (SVG) til Milano (MIL)

Vanligvis er flyvninger til Verona fra Kristiansand billigere når du flyr fra Stavanger Sola til Milano, som i gjennomsnitt koster 2 028 kr


Når er det best å reise til Verona?

Operasesongen i Verona varer fra juni-august, og byen fylles med musikkglade mennesker som strømmer til for å oppleve vakre forestillinger på kveldstid. Det kan bli spesielt travelt rundt juli og august når mange har ferie, og du bør derfor booke fly til Verona god tid i forveien. Det anbefales også å bestille hotell så fort du har feriedatoen klar. Du kan derimot finne ganske billige fly til Verona om våren og høsten. Temperaturene er varme og behagelige fra mai-oktober, og du kan nyte de største attraksjonene uten å være omringet av altfor store folkemengder. Våren er et spesielt godt tidspunkt for alle som ønsker å ha en aktiv ferie. Gardersjøen ligger en kort kjøretur unna Verona, og det vakre landskapet rundt innsjøen er perfekt for lange sykkelturer under vårsolen. Januar-februar er ofte den billigste tiden å finne flybilletter til Verona på. Det kan være ganske kjølig om vinteren, så husk å pakke med deg en varm jakke.

Hvilken flyvning til Verona er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Verona for 212 kr/person, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Verona. Du kan finne den billigste prisen til Verona fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Verona?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Verona fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 561 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Verona i løpet av mars, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av November også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 578 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Verona?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Verona 47 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Verona med en gjennomsnittspris på 2 047 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Verona?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Verona på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 2 090 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 662 kr for en reise fra Norge til Verona.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Verona?

Ifølge dataene våre er det på kvelden som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Verona. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Verona på kvelden for så lite som 1 803 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på ettermiddagen ettersom de ofte koster ca. 2 740 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Verona?

Bologna Guglielmo Marconi flyplass, Bergamo Orio Al Serio flyplass, Venezia Marco Polo flyplass, Milano Linate flyplass eller Milano Malpensa flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Verona.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Verona?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Milano Linate flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Verona, med en gjennomsnittspris på 1 571 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Verona

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Verona som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
6. jun.
06:35Trondheim Værnes (TRD)
7t 05m
2 stopp
13:40Verona
9. jun.
12:50Verona
25t 05m
2 stopp
13:55Trondheim Værnes (TRD)
3 064 kr
Finn lignende
Lufthansa
6. jun.
06:35Trondheim Værnes (TRD)
7t 05m
2 stopp
13:40Verona
9. jun.
12:50Verona
26t 15m
2 stopp
15:05Trondheim Værnes (TRD)
3 072 kr
Finn lignende
Air France
14. mai
13:30Oslo Gardermoen
21t 30m
2 stopp
11:00Verona
17. mai
11:35Verona
25t 05m
2 stopp
12:40Oslo Gardermoen
3 403 kr
Finn lignende
Air France
14. mai
13:30Oslo Gardermoen
21t 30m
2 stopp
11:00Verona
17. mai
11:35Verona
25t 05m
2 stopp
12:40Oslo Gardermoen
3 411 kr
Finn lignende
Lufthansa
28. mai
10:00Kristiansand Kjevik
26t 05m
2 stopp
12:05Verona
31. mai
12:50Verona
24t 55m
2 stopp
13:45Kristiansand Kjevik
2 478 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Verona?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Verona

Lufthansa og KLM flyr til Verona på ca. 4-5 timer fra Oslo/Gardermoen. De flyr ikke direkte og du må mellomlande underveis, og den nøyaktige tiden avhenger derfor av reiseruten. Ryanair tilbyr ganske billige flybilletter til Verona tur-retur fra Sandefjord/Torp, men du må beregne noen timer ekstra på reisen. Det kan ta 11-12 timer på det lengste, men du sparer til gjengjeld ganske mye penger. Du skaffer deg full oversikt over alle valgmulighetene dine ved å sammenligne priser på nett.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Verona, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Det er ganske enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum. Flybussen bruker 15 minutter inn til byen og stopper ved togstasjonen. Bussen går hvert 20 minutt på dagtid og hvert 40 minutt om morgenen og på kveldstid. Det anbefales å sjekke bussrutene når du skal tilbake til flyplassen, særlig om du skal reise enten veldig tidlig eller seint. Du kan enten kjøpe billett på nett, ved informasjonssenteret i ankomsthallen eller på billettautomater. En enkeltbillett koster 6 EUR (60 NOK) og varer i 75 minutter etter at den valideres ombord på bussen. Resterende tid kan brukes på andre busser i sentrum, noe som er spesielt praktisk om du må ta buss videre til hotellet. Du kan også ta taxi eller leie bil. Taxiholdeplassen finner du rett utenfor ankomsthallen.


Populære flybilletter til Verona

Finn dine flybilletter til Verona med disse populære rutene
Flyvninger fra Kristiansand til Verona
Raskeste flytid
26t 05m
Billigste pris
2 478 kr
Flyvninger fra Trondheim til Verona
Raskeste flytid
7t 05m
Billigste pris
3 064 kr
Flyvninger fra Oslo til Verona
Raskeste flytid
21t 30m
Billigste pris
3 403 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Verona?

Verona har et godt busstilbud med ruter rundt i sentrum og til de ulike nabolagene. Bussene har hyppige og pålitelige avganger. Billettene er dessuten ganske billige, og det kan lønne seg for alle med stramt reisebudsjett å bruke kollektivtransport fremfor taxi. Prisen for dagsbillett er 4 EUR (40 NOK). Når det er sagt, koster det ikke så veldig mye for taxi i Italia. Du bør imidlertid merke deg at taksameteret begynner å løpe det øyeblikket du bestiller taxien, ikke når du blir hentet. Et tredje alternativ er å leie sykler. Det er både enkelt og praktisk å navigere seg rundt på byens sykkelstier.


Kan man reise til Verona uten pass eller visum?

Norske statsborgere trenger ikke visum for å fly til Verona, men du kan derimot ikke reise til Italia uten pass. Du trenger passet for å kunne sjekke inn på hotellet og for å identifisere deg ved utreise. Det anbefales også ta med Europeisk helsetrygdkort når du skal reise til Verona og andre byer i Europa.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Verona?

Verona er en billedskjønn by med gamle kirker, broer og fascinerende arkitektur. En romersk arena fra det første århundre er blant de største severdighetene, og her holdes operafestivalen om sommeren. Museo di Castelvecchio er enda et historisk bygg som bør oppleves. Festningen ble bygget rundt 1350, og den er i dag hjemmet til spennende utstillinger av statuer, smykker og kunst fra middelalderen. Hvis du har tid til en dagstur ut av byen, anbefales et besøk til den idylliske Gardersjøen på det varmeste. (Priser sjekket 02/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse