Finn billige fly til Verona

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Verona

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Verona

Beste pris på enveisbillett

567 kr

Beste pris på tur/retur-billett

914 kr

Raskeste flytid

2t 40m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Verona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 567 kr (Oslo Gardermoen til Verona).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Verona fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 914 kr (Oslo Gardermoen til Verona).
Den kjappeste flyvningen til Verona fra Norge tar 2t 40m (Oslo Gardermoen til Verona).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Verona, deriblant Lufthansa, Finnair og airBaltic.

De billigste flyvningene til flyplassene i Verona

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Verona fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Verona

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Verona

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bergamo (BGY)

Vanligvis er flyvninger til Verona fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bergamo Orio Al Serio, som i gjennomsnitt koster 1 031 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL VERONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars30 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Verona koster i gjennomsnitt kun 1 568 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL VERONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli56 % dyrereDet koster ca. 3 510 kr for flyvninger til Verona fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL VERONA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli253 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Verona fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Verona?

Operasesongen i Verona varer fra juni-august, og byen fylles med musikkglade mennesker som strømmer til for å oppleve vakre forestillinger på kveldstid. Det kan bli spesielt travelt rundt juli og august når mange har ferie, og du bør derfor booke fly til Verona god tid i forveien. Det anbefales også å bestille hotell så fort du har feriedatoen klar. Du kan derimot finne ganske billige fly til Verona om våren og høsten. Temperaturene er varme og behagelige fra mai-oktober, og du kan nyte de største attraksjonene uten å være omringet av altfor store folkemengder. Våren er et spesielt godt tidspunkt for alle som ønsker å ha en aktiv ferie. Gardersjøen ligger en kort kjøretur unna Verona, og det vakre landskapet rundt innsjøen er perfekt for lange sykkelturer under vårsolen. Januar-februar er ofte den billigste tiden å finne flybilletter til Verona på. Det kan være ganske kjølig om vinteren, så husk å pakke med deg en varm jakke.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Verona for 90 kr/person, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Verona. Du kan finne den billigste prisen til Verona fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Verona i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Verona i November er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 596 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Verona fra Norge hvis du bestiller 32 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Verona for ca. 2 249 kr når du søker 32 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Verona på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 914 kr i løpet av de siste 72 timene.

Bologna Guglielmo Marconi flyplass, Bergamo Orio Al Serio flyplass, Venezia Marco Polo flyplass, Milano Linate flyplass eller Milano Malpensa flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Verona.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Bergamo Orio Al Serio flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Verona, med en gjennomsnittspris på 1 703 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Verona

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Verona som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
1. okt.
OSL19:20Oslo Gardermoen
11t 35m
1 stopp
VRN06:55Verona
11. okt.
VRN09:15Verona
6t 15m
1 stopp
OSL15:30Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
30. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
11t 55m
2 stopp
VRN16:55Verona
4. okt.
VRN10:40Verona
6t 10m
1 stopp
TRF16:50Oslo Torp Sandefjord
1 068 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. des.
OSL17:15Oslo Gardermoen
19t 10m
1 stopp
VRN12:25Verona
3. des.
VRN06:45Verona
10t 05m
1 stopp
OSL16:50Oslo Gardermoen
1 173 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
28. sep.
OSL06:05Oslo Gardermoen
10t 35m
1 stopp
VRN16:40Verona
11. okt.
VRN09:15Verona
6t 15m
1 stopp
OSL15:30Oslo Gardermoen
1 221 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
30. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
11t 55m
2 stopp
VRN16:55Verona
7. okt.
VRN05:40Verona
5t 15m
1 stopp
TRF10:55Oslo Torp Sandefjord
1 375 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. okt.
OSL05:10Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
VRN17:05Verona
11. okt.
VRN09:15Verona
6t 15m
1 stopp
OSL15:30Oslo Gardermoen
1 414 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Verona

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Verona, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian og Ryanair
Flere flyselskaper
10. sep.
OSL19:20Oslo Gardermoen
11t 35m
1 stopp
VRN06:55Verona
Ryanair
14. sep.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
25t 45m
3 stopp
VRN07:30Verona
Norwegian
10. sep.
OSL04:40Oslo Gardermoen
2t 40m
VRN07:20Verona

Hvilke flyselskaper flyr til Verona?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Verona

Hvilke flyselskaper flyr til Verona?

På reiser til Verona fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Lufthansa, Norwegian ellerKLM. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med KLM til Verona

Det mest populære flyselskapet for fly til Verona på momondo, er KLM som har 4 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Amsterdam Schiphol, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Verona, kostet 1 570 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Verona, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 154 KLM vurdering, har det fått en score på 7,6 av momondo-brukere.

Flyvninger med Lufthansa til Verona

Lufthansa (7,2/10, 346 vurderinger) er også et populært alternativ for flyvninger til Verona, med tilbud fra så lite som 1 439 kr fra Bergen Flesland, tur/retur. Med i gjennomsnitt 13 Lufthansa flyvninger i uken til Verona, kan prisene variere betraktelig avhengig av avreiseflyplass og tilgjengelighet.


Flyplasser nære Verona

Under finner du alle flyplassene i Verona sammen med avstanden til sentrum

Det er ganske enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum. Flybussen bruker 15 minutter inn til byen og stopper ved togstasjonen. Bussen går hvert 20 minutt på dagtid og hvert 40 minutt om morgenen og på kveldstid. Det anbefales å sjekke bussrutene når du skal tilbake til flyplassen, særlig om du skal reise enten veldig tidlig eller seint. Du kan enten kjøpe billett på nett, ved informasjonssenteret i ankomsthallen eller på billettautomater. En enkeltbillett koster 6 EUR (60 NOK) og varer i 75 minutter etter at den valideres ombord på bussen. Resterende tid kan brukes på andre busser i sentrum, noe som er spesielt praktisk om du må ta buss videre til hotellet. Du kan også ta taxi eller leie bil. Taxiholdeplassen finner du rett utenfor ankomsthallen.


Populære flybilletter til Verona

Finn dine flybilletter til Verona med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Verona
Raskeste flytid8t 10m
Laveste pris1 068 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Verona
Raskeste flytid26t 05m
Laveste pris3 328 kr
Flyvninger fra Trondheim til Verona
Raskeste flytid13t 05m
Laveste pris6 867 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Verona

Verona har et godt busstilbud med ruter rundt i sentrum og til de ulike nabolagene. Bussene har hyppige og pålitelige avganger. Billettene er dessuten ganske billige, og det kan lønne seg for alle med stramt reisebudsjett å bruke kollektivtransport fremfor taxi. Prisen for dagsbillett er 4 EUR (40 NOK). Når det er sagt, koster det ikke så veldig mye for taxi i Italia. Du bør imidlertid merke deg at taksameteret begynner å løpe det øyeblikket du bestiller taxien, ikke når du blir hentet. Et tredje alternativ er å leie sykler. Det er både enkelt og praktisk å navigere seg rundt på byens sykkelstier.


Visumkrav for Verona

Norske statsborgere trenger ikke visum for å fly til Verona, men du kan derimot ikke reise til Italia uten pass. Du trenger passet for å kunne sjekke inn på hotellet og for å identifisere deg ved utreise. Det anbefales også ta med Europeisk helsetrygdkort når du skal reise til Verona og andre byer i Europa.


Start planleggingen av reisen til Verona


De beste tingene å se og gjøre i Verona

Verona er en billedskjønn by med gamle kirker, broer og fascinerende arkitektur. En romersk arena fra det første århundre er blant de største severdighetene, og her holdes operafestivalen om sommeren. Museo di Castelvecchio er enda et historisk bygg som bør oppleves. Festningen ble bygget rundt 1350, og den er i dag hjemmet til spennende utstillinger av statuer, smykker og kunst fra middelalderen. Hvis du har tid til en dagstur ut av byen, anbefales et besøk til den idylliske Gardersjøen på det varmeste.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Verona med denne policyen.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Verona.

Ja. momondo kan spore flypriser for Verona og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Verona

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Verona

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.