Finn billige fly til Salerno

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

De billigste flyvningene til flyplassene i Salerno

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Salerno fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Napoli

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Salerno

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Napoli (NAP)

Vanligvis er flyvninger til Salerno fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Napoli Capodichino, som i gjennomsnitt koster 1 337 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Salerno?

Fra Norge til Salerno går det ingen direkte flygninger. Derfor er det beste alternativet å fly direkte til Napoli, for så å kjøre bil, ta tog, buss eller taxi til Salerno. Flyreisen fra Oslo til Napoli tar mellom tre og fire timer. Kjøreturen fra Napoli flyplass til Salerno tar mellom 40 minutter og én time, og tog- og bussreiser tar mellom én og to timer. Total reisetid fra Oslo til Salerno vil ligge på rundt seks-sju timer. Reiser du fra andre byer i Norge vil det være nødvendig med en mellomlanding på vei til Napoli, og den totale reisetiden vil derfor være lengre.

Fra Norge til Salerno er det dessverre ingen direkte flygninger. Et annet alternativ er derfor å fly til Napoli, for så å dra videre til Salerno med bakketransport. Det går direktefly fra Oslo til Napoli, ofte på mandager og fredager, men skal du fly utenom disse dagene vil det stort sett være nødvendig med en mellomlanding. De vanligste stedene å mellomlande er da München, Zurich eller Frankfurt. Flyreisen fra Oslo til disse destinasjonene tar mellom to timer og to og en halv time, og videre fra disse stoppestedene tar det mellom halvannen og to timer til Napoli.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Salerno for 172 kr/person, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Salerno. Du kan finne den billigste prisen til Salerno fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Salerno kan potensielt finne bedre priser for Napoli Capodichino flyplass (46 km fra sentrum i Salerno), eller Foggia Gino Lisa flyplass (106 km fra sentrum i Salerno), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Salerno, er vanligvis Salerno Costa d'Amalfi flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 4 370 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flyplasser nære Salerno

Under finner du alle flyplassene i Salerno sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Salerno lufthavn?

Det er flere transportmuligheter for å komme seg fra Salerno flyplass til Salerno sentrum. Et alternativ er å leie bil, og et annet er å ta taxi. Å kjøre fra flyplassen til sentrum tar omtrent en halvtime, avhengig av trafikk. En annen mulighet er å ta buss nummer 8 med selskapet Busitalia Campania, og denne går mellom Salerno og Battipaglia, med stopp ved flyplassen. Reisetiden med buss er på omtrent 50 minutter.


Visumkrav for Salerno

De eneste gyldige reisedokumentene for norske statsborgere som skal inn i Italia er pass og norsk ID-kort med reiserett. Du kan komme deg inn i Italia uten reisedokument, da det ikke er passkontroll ved avreise fra Norge, men når du skal reise tilbake til Norge må du fremvise gyldig reisedokument. I tillegg må du vise pass eller norsk ID-kort når du sjekker inn på hoteller i Italia. Ved tap av ditt ID-kort, pass, oppholdskort eller reisebevis, må dette meldes til italiensk politi, og den norske ambassaden i Roma må kontaktes. For å søke om nytt reisedokument kreves personlig oppmøte. Søknadsprosessen kan ta opptil flere dager.


Start planleggingen av reisen til Salerno


De beste tingene å se og gjøre i Salerno

Salerno er en nydelig havneby på den sydøstlige kanten av Italias Amalfikyst. Selv om regionen for det meste er kjent som et glamorøst paradis, er den mindre staselige byen Salerno blitt en mer og mer populær destinasjon for reisende som ser etter et roligere, men likevel fascinerende, sted å gå langs fantastiske strender, sette pris på gamle historiske severdigheter og smake autentisk søritaliensk mat. Begynn med et besøk til den praktfulle katedralen Salerno Duomo, et imponerende bygg med flott arkitektur, som er dedikert til byens skytshelgen, St. Matthew. Du kan også finne St. Matthews grav i katedralen. Er du videre interessert i arkitektur og historie kan du ta turen til ruinene ved Paestum, som er et av de viktigste stedene fra oldtidens Hellas sør i Italia. Paestum består av tre templer, ett dedikert til gudinnen Hera, ett til guden Neptun og ett til gudinnen Atene. Museet på stedet tilbyr en utstilling av en betydelig samling funn som forteller historien om Paestum og de mystiske kultene og ritualene som fant sted der. Er du videre i humør for en både aktiv og vakker opplevelse, så kan du bevege deg opp i høyden til Castello di Arechi, et middelaldersk slott som kan skryte av den beste utsikten utover Salernogulfen. Gir gåturen mersmak kan du begi deg inn i Parco Naturale Diecimare, med sine fire forskjellige turstier, og om det heller ikke er nok natur, så kan du besøke Giardino della Minerva for å lukte på rosene.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Salerno. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Salerno som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når alle potensielle Salerno flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Salerno nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Salerno og gi deg beskjed når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.