Finn billige flyvninger til Dubai-emiratet fra 1 456 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
fr. 1.12.
fr. 8.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Dubai-emiratet

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Dubai-emiratet

Beste pris på enveisbillett

1 456 kr

Beste pris på tur/retur-billett

3 009 kr

Raskeste flytid

9t 45m

Opereres av

7 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Dubai-emiratet fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 456 kr (Oslo Torp Sandefjord til Dubai Intl).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Dubai-emiratet fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 009 kr (Oslo Gardermoen til Dubai Intl).
Den kjappeste flyvningen til Dubai-emiratet fra Norge tar 9t 45m (Oslo Gardermoen til Dubai Intl).
Det finnes 7 andre flyselskaper som flyr til Dubai-emiratet, deriblant Lufthansa, KLM og LOT.

Dubai-emiratet flyinnsikt og trender

Se innsikt for Dubai-emiratet-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken er den billigste flyvningen jeg kan finne til Dubai-emiratet?

Flyvninger til Dubai-emiratet varierer basert på flyselskap, bestillingstidspunkt, hvor du reiser fra og en rekke andre faktorer, men i gjennomsnitt kan momondo-brukere forvente seg å betale ca. 8 547 kr/per person. Den absolutt billigste flyvningen til Dubai-emiratet koster 691 kr/per person
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Dubai-emiratet?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Dubai-emiratet (Dubai Intl), kan du regne med en flytid på henholdsvis 12t 55m og 6t 45m.

Hvilke flyselskaper flyr til Dubai-emiratet?

Det er totalt 14 flyselskaper som har flyruter til Dubai-emiratet, og Emirates er det mest populære alternativet. Det er estimert at 58 % av de som flyr til Dubai-emiratet velger å fly med Emirates. Hvis du ikke klarer å finne billetter med Emirates, er Turkish Airlines og KLM også populære flyselskaper å fly med.

De billigste flyvningene til byer i Dubai-emiratet

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Dubai-emiratet fra Norge

Nyttig informasjon om flyvningen din til Dubai-emiratet

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Dubai-emiratet

Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Dubai?

Jeg planlegger å reise til Souk Madinat Jumeirah. Hvilken flyplass er det kortest vei å kjøre til?

Souk Madinat Jumeirah ligger nærmest Dubai flyplass. De som ser etter en alternativ flyplass i nærheten av Souk Madinat Jumeirah, kan prøve å fly til Abu Dhabi flyplass.

Hvordan er været i Dubai-emiratet?

Temperaturene i Dubai-emiratet kan variere mellom 18 °C og 35 °C basert på årstiden. Vanligvis er det Januar som er den kaldeste måneden i Januar, og den varmeste måneden er august. Hvis man vil unngå regn og/eller snø, er det lurt å planlegge avreise til Dubai-emiratet i Januar, Januar og Januar ettersom dette er måneder med minst sannsynlighet for nedbør.

Hva koster en flybillett til Dubai-emiratet?

Det har blitt funnet flybilletter til Dubai-emiratet på momondo helt nede i 4 629 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 15 821 kr, og billetter til 14 658 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 33 097 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Dubai-emiratet fra flyvninger sist?

Priser for Dubai-emiratet fra flyvninger oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Dubai-emiratet fra flyvninger?

Fra og med november 2023, er det 18 tilbydere å velge mellom fra Dubai-emiratet flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Dubai-emiratet?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger. Varighet på flyreise, tidsplaner og mellomlandinger er blant faktorene som kan påvirke aldersgrensene. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Dubai-emiratet med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Dubai-emiratet?

Reise- og helsedokumentene du trenger for reisen til Dubai-emiratet, kan variere basert på reiseruten din og personlige situasjon. Vanligvis bør du ha flere dokumenter tilgjengelig, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter den planlagte ankomsten til Dubai-emiratet. Det er alltid tilrådelig å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Dubai-emiratet? Sjekk ut disse byene og ta deg tiden til å sjekke ut noen av de mest populære severdighetene i Dubai-emiratet.

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Dubai-emiratet

Finn flyvninger til disse populære byene i Dubai-emiratet fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Dubai-emiratet

Disse rutene har de billigste flyvningene til Dubai-emiratet som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloDubai6t 45m2 088 kr
BergenDubai12t 55m4 422 kr
StavangerDubai11t 10m5 407 kr

Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Dubai-emiratet

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Dubai-emiratet?

    Du kan dra nytte av momondos prisvarsler ved å første søke etter dine flyvninger til Dubai-emiratet. Flytilbud vises i sanntid. Derfra kan du opprette et prisvarsel ved å bruke miniprogrammet vårt på siden.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Dubai-emiratet med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi sammenligner priser fra mer enn 700 konkurrenter for å hjelpe deg med å finne den prisen som fungerer best for deg. momondo opererer i over 30 internasjonale markeder og gir deg tilgang til et bredt utvalg av priser og tilbud. Søk etter reisen din ved å bruke momondo for å få varierte alterantiver fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Dubai-emiratet?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Dubai-emiratet på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Dubai-emiratet som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Dubai-emiratet med fleksible bestillingsregler på momondo?

Alle flysøk til Dubai-emiratet på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Dubai-emiratet?

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Dubai-emiratet.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Dubai-emiratet akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Dubai-emiratet og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Dubai-emiratet på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.