Finn billige fly til Milano

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Milano

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Milano

Beste pris på enveisbillett

97 kr

Beste pris på tur/retur-billett

292 kr

Raskeste flytid

2t 30m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Milano fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 97 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bergamo Orio Al Serio).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Milano fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 292 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bergamo Orio Al Serio).
Den kjappeste flyvningen til Milano fra Norge tar 2t 30m (Oslo Torp Sandefjord til Bergamo Orio Al Serio).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Milano, deriblant Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Milano

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Milano fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Milano Malpensa flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Milano

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bergamo (BGY)

Vanligvis er flyvninger til Milano fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bergamo Orio Al Serio, som i gjennomsnitt koster 1 043 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MILANO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Milano koster i gjennomsnitt kun 1 245 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MILANO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli63 % dyrereDet koster ca. 3 006 kr for flyvninger til Milano fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MILANO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli356 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Milano fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Milano?

Milano regnes gjerne som Europas motehovedstad, men har mye mer å by på. Vil du oppleve fotball, kultur og kunst, shopping og mat bør du reise til Milano. Destinasjonen har blitt populær blant nordmenn, og billige flybilletter til Milano har mye med saken å gjøre. Her kan du virkelig kjenne historiens sus mens du beundrer vakker arkitektur og kunst. Det går jevnlige fly til Milano, og du kan finne billige flybilletter til Milano året rundt. Byen er et populært reisemål sommerstid, med høysesong i juli. I november finnes det gjerne litt billigere flybilletter til Milano. Benytter du priskalenderen hos momondo og booker online, er det gode muligheter for å finne billige flybilletter. Fly til Milano og nyt det fantastiske synet av Leonardo da Vincis verdensberømte maleri ”Den siste nattverd” i kirken Santa Maria delle Grazie.

Brukere som har bestilt reiser til Milano fra Athen fant flyvninger som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Milano. Du kan finne den billigste prisen til Milano fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Milano i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Milano i mars er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 265 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 26 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Milano. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 850 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Milano utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Milano for 292 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Milano. Hvis du planlegger å fly til Milano, bør du vurdere å bestille flyvninger til Milano Malpensa flyplass (40 km fra sentrum i Milano), Bergamo Orio Al Serio flyplass (46 km fra sentrum i Milano), eller Parma flyplass (112 km fra sentrum i Milano).

Du kan finne tilbud for Parma flyplass for i gjennomsnitt 1 601 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Ja, hvis du flyr til Milano Linate i Milano som er den mest tilgjengelige flyplassen med kortest avstand til Porta Romana (5,2 km unna).

Milano Linate i Milano er den flyplassen som har kortest avstand til Milano Centrale jernbanestasjon (avstand: 6,7 km).Flotte tilbud på flyreiser til Milano

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Milano som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
20. okt.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
BGY16:05Bergamo Orio Al Serio
27. okt.
BGY10:35Bergamo Orio Al Serio
2t 35m
TRF13:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
17. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
BGY07:30Bergamo Orio Al Serio
24. sep.
BGY02:00Bergamo Orio Al Serio
2t 35m
TRF04:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
28. okt.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
BGY20:15Bergamo Orio Al Serio
30. okt.
BGY07:00Bergamo Orio Al Serio
2t 35m
TRF09:35Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
27. sep.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
BGY08:25Bergamo Orio Al Serio
4. okt.
BGY02:55Bergamo Orio Al Serio
2t 35m
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
23. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
BGY20:15Bergamo Orio Al Serio
27. sep.
BGY02:55Bergamo Orio Al Serio
2t 35m
TRF05:30Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
17. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
BGY07:30Bergamo Orio Al Serio
23. sep.
BGY14:25Bergamo Orio Al Serio
2t 35m
TRF17:00Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Milano

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Milano, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
11. aug.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
BGY16:05Bergamo Orio Al Serio
Ryanair
11. aug.
TRF13:35Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
BGY16:05Bergamo Orio Al Serio
Ryanair
27. sep.
TRF05:55Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
BGY08:25Bergamo Orio Al Serio

Hvilke flyselskaper flyr til Milano?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Milano

Hvilke flyselskaper flyr til Milano?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Milano from Norge are Scandinavian Airlines, Lufthansa, Norwegian and KLM. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med SWISS til Milano

SWISS flyr til Milano ca. 24 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med SWISS, men det er funnet priser helt nede i 1 005 kr fra Oslo Gardermoen til Milano. SWISS har fått en score på 8,4/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Finnair til Milano

Flytilbud med Finnair til Milano starter fra 2 639 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Bergen Flesland. I løpet av en normal uke er flyprisene for Finnair vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Helsinki Helsingfors Vantaa er den mest populære avreiseflyplassen for Finnair til Milano, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Finnair får 7,8/10 i score, basert på 137 vurderinger.


Flyplasser nære Milano

Under finner du alle flyplassene i Milano sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Milano fra flyplassen

Den raskeste måten å ta seg til og fra Malpensa lufthavn (MXP) er med et av ekspresstogene som går mellom flyplassen og sentralstasjonen på ca. 40 minutter. Togene går fra ca. kl. 04.30 om morgenen til midnatt, og stopper ved begge flyplassens terminaler. Den billigste måten å reise til og fra flyplassen på er med buss. Det går flere busslinjer ca. hvert 20. minutt og de bruker om lag 50 minutter til sentrum. Billetter kan kjøpes om bord og koster fra € 8. Taxi koster ca. € 90, litt avhengig av hvor i byen du skal, og tar ca. 50 minutter, avhengig av trafikk.

Linate lufthavn (LIN) er, sammen med Malpensa, en av de to store flyplassene nær Milano, og ligger bare syv kilometer fra sentrum av Milano. Denne flyplassen brukes primært til kortdistanse- og innenriksflyvninger. Shuttlebuss kjører hver halvtime fra tidlig morgen til kveld for ca. € 10 og du kjøper billett om bord. Taxi går hele døgnet, koster ca. € 85 og tar ca. 20 minutter. Buss linje 73 går fra kl. 05.35 til 12.35 på dagtid hvert 10. minutt og koster ca. € 1,5.

Bergamo lufthavn (BGY), også kalt Orio al Serio, ligger én kilometer øst for Bergamo, 42 kilometer øst for Milano. Shuttlebuss med Terravision er en av de mest populære, enkleste og billigste måtene å ta seg inn til sentrum av Milano på. Turen tar én time og koster ca. € 5. Tur-returbillett koster fra € 9. Bussene går hele dagen og samkjører med alle avgangs- og ankomsttider. Du kan også komme deg til og fra flyplassen med taxi på ca. én time, med leiebil, privat shuttle som tar deg dør til dør til en litt høyere kostnad, eller du kan ta buss til Bergamo stasjon og deretter toget til sentrum.

Parma lufthavn (PMF) ligger i Nord-Italia, ca. 130 km fra Milano sentrum. Turen tar ca. 1 time og 30 minutter med taxi. Pris avtales med sjåfør. Billigste transport til og fra Parma til Milano sentrum er med buss, som tar fra to til tre timer og koster fra € 8 til 20, avhengig av om du tar den raskeste bussen, samt når på døgnet. Det går tre nattbusser fra Milano til Parma. De kjører mellom kl. 20.45 og 23.05 og har ankomst i Parma mellom kl. 00.15 og 01.05 om natten. Du kan også ta buss nr. 6 fra flyplassen 5 kilometer unna Parma togstasjon. Den går hver time fra kl. 06.30 til 20.00 og koster ca. € 1,30. Derfra kan man ta tog til Milano. Trenitalia opererer strekningen og har oversikt over tider og priser, som ligger fra ca. € 11 til 24, avhengig av avgangs- og reisetid.


Populære flybilletter til Milano

Finn dine flybilletter til Milano med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Milano
Raskeste flytid2t 30m
Laveste pris292 kr
Flyvninger fra Bergen til Milano
Raskeste flytid4t 55m
Laveste pris1 167 kr
Flyvninger fra Stavanger til Milano
Raskeste flytid8t 50m
Laveste pris1 274 kr
Flyvninger fra Trondheim til Milano
Raskeste flytid10t 35m
Laveste pris3 142 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Milano
Raskeste flytid11t 25m
Laveste pris3 172 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Milano

Det er enkelt å ta seg frem i Milano. Billetter til trikk, buss og metro kjøper du i kiosker merket med T (Tabaccheria) eller i aviskiosker. Du kan også kjøpe billetter ved automater ved metrostasjonene, og billettene stemples om bord. Togbilletter kjøper du på togstasjonen eller på nettet. Papirbilletter stemples før ombordstigning.

Det er trygt å ta taxi i Milano, og pris avtales gjerne på forhånd med sjåføren. Til og fra flyplassen er det ofte faste takster, så her kan du be om «Prezzo fisso». Dersom en taxisjåfør forsøker å praie kunder, er det en indikator på at det er en piratdrosje som gjerne koster mer. Godkjente drosjesjåfører har ikke lov til å praie kunder. Taxiholdeplasser er lett tilgjengelig over hele byen. Flere taxisjåfører er vant til å kjøre ganske raskt, men lytter til hva du er komfortabel med.


Visumkrav for Milano

Når du flyr til Milano behøver du ikke visum ved innreise i Italia på grunn av Schengen-samarbeidet. For opphold som ikke varer i over 90 dager over en periode på et halvt år, behøver ikke norske statsborgere og statsborgere av EU-land visum for opphold i Italia. Skal du besøke landet lenger, kreves det oppholdstillatelse. Pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn, så det bør medbringes. Bankkort eller førerkort gjelder ikke som identifikasjon. Som regel er det alltid passkontroll ved utreise fra Italia, men ikke nødvendigvis fra Norge og inn i Italia. På hoteller må du ofte vise pass ved innsjekk. Offisielle nettsider kan bidra til oppdatert informasjon angående regler for pass og visum.


Start planleggingen av reisen til Milano


De beste tingene å se og gjøre i Milano

Når du reiser til Milano bør du få med deg det beste av shopping, kunst og kultur, og god mat og drikke. Få med deg den gotiske katedralen Duomo di Milano som kan romme 40 000 mennesker, og operahuset La Scala. For den kunstinteresserte anbefales en tur til Leonardo da Vincis «Nattverden» i Santa Maria delle Grazie-klosteret, eller se Milanos største kunstsamling på Pinacoteca Di Brera. Etter en dag med sightseeing starter du kvelden med en aperitivo, innledningen til et måltid. Det er gjerne en musserende drikke med litt fingermat til. Italia forbindes med pizza og pasta, men du bør gjerne smake en klassisk rett til middag; risotto Milanese som blant annet inneholder safran, Polenta med pølse eller sopp eller en minestronesuppe med sesongens råvarer.

Ta med barna til barnemuseet MUBA – Museo dei Bambini, hvor barn i alle aldre kan utfolde seg og lære om både kunst og vitenskap. Enten du er fotballinteressert eller ei, er det en opplevelse for store og små å besøke fotballstadionet San Siro – hjemmebanen til både Inter og AC Milan.

Milano er virkelig en av de største motebyene i verden. Shoppingområdets hjerte finner du i gatene Via Monte Napoleone og Via Della Spiga. Her ligger flaggskipsbutikkene til alle de kjente designerne og de store motehusene. I Milano finner du også et av verdens største kjøpesentre, Galleria Vittorio Emanuele II, som er vel verdt et besøk, ikke bare på grunn av shoppingmulighetene, men også på grunn av den imponerende arkitekturen, glasskuplene og de vakre maleriene. Dersom du vil gjøre gode kupp på merkeklær kan du ta turen til Serravalle Scrivia, et av de største outlets i Europa. Billige flybilletter til Milano gjør at du kan unne deg å handle litt ekstra.

I tillegg til alle de kjente severdighetene i Duomo i sentrum av Milano, burde du ta deg en tur til kunstnerkvarteret Brera som ligger ti minutters spasertur fra Milano-domen. Dette er et perfekt område for å nyte livet på restaurant eller kafé. Øst for Brera ligger Montenapo med alle sine museer. Vil du ha en pause i en av byens grønne lunger, så ta turen til Milanos bypark Giardini Pubblici. I det gamle arbeiderstrøket Ticinese og Navigli kan du titte i små butikker og nyte noe å drikke på en av de hyggelige barene. Nyt synet av den vakre kirken Bassilica San Lorenzo nord for den lille parken Parco delle Basiliche, og følg Navigli-kanalene til Porta Genova for å ta del i nattelivet.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Milano for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Milano ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja. momondo kan spore flypriser for Milano og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Milano

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Milano

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.