Finn billige fly til Milano

Tur/retur
Økonomi
Seattle (SEA)
Milano (MIL)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Milano

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Milano fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bergamo

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Milano

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Bergamo (BGY)

Vanligvis er flyvninger til Milano fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Bergamo Orio Al Serio, som i gjennomsnitt koster 932 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MILANO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Milano koster i gjennomsnitt kun 1 019 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MILANO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril30 % dyrereDet koster ca. 1 920 kr for flyvninger til Milano fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MILANO FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember460 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Milano fra Oslo Gardermoen flyplass i september enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Milano?

Milano regnes gjerne som Europas motehovedstad, men har mye mer å by på. Vil du oppleve fotball, kultur og kunst, shopping og mat bør du reise til Milano. Destinasjonen har blitt populær blant nordmenn, og billige flybilletter til Milano har mye med saken å gjøre. Her kan du virkelig kjenne historiens sus mens du beundrer vakker arkitektur og kunst. Det går jevnlige fly til Milano, og du kan finne billige flybilletter til Milano året rundt. Byen er et populært reisemål sommerstid, med høysesong i juli. I november finnes det gjerne litt billigere flybilletter til Milano. Benytter du priskalenderen hos momondo og booker online, er det gode muligheter for å finne billige flybilletter. Fly til Milano og nyt det fantastiske synet av Leonardo da Vincis verdensberømte maleri Den siste nattverd i kirken Santa Maria delle Grazie.

Hvilken flyvning til Milano er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Milano fra Oslo fant flyvninger som er 79 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Milano. Du kan finne den billigste prisen til Milano fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Milano?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Milano. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 019 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Milano i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 036 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Milano?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 37 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Milano. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 455 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Milano med en prislapp på kun 544 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Milano?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Milano er på tirsdag med priser helt nede i 1 431 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 804 kr for en reise fra Norge til Milano.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Milano?

På kvelden er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Milano, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 408 kr. Å fly til Milano på kvelden er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. På den annen side er om morgenen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Milano, med priser som ligger på ca. 1 664 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Milano?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Milano. Hvis du planlegger å fly til Milano, bør du vurdere å bestille flyvninger til Milano Malpensa flyplass (40 km fra sentrum i Milano), Bergamo Orio Al Serio flyplass (46 km fra sentrum i Milano), eller Parma flyplass (112 km fra sentrum i Milano).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Milano?

Du kan finne tilbud for Milano Linate flyplass for i gjennomsnitt 1 573 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Milano

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Milano som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
13. jul.
12:50Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
15:20Bergamo Orio Al Serio
17. jul.
04:00Bergamo Orio Al Serio
2t 25m
06:25Oslo Torp Sandefjord
Lufthansa
16. sep.
13:45Oslo Gardermoen
4t 15m
1 stopp
18:00Milano Linate
19. sep.
06:55Milano Linate
4t 05m
1 stopp
11:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
16. sep.
16:55Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
19:25Bergamo Orio Al Serio
19. sep.
07:25Bergamo Orio Al Serio
6t 05m
1 stopp
13:30Oslo Torp Sandefjord
Lufthansa
16. sep.
13:45Oslo Gardermoen
5t 05m
1 stopp
18:50Milano Malpensa
19. sep.
09:30Milano Malpensa
8t 10m
1 stopp
17:40Oslo Gardermoen
Lufthansa
13. jul.
03:30Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
08:50Milano Malpensa
17. jul.
09:30Milano Malpensa
8t 10m
1 stopp
17:40Oslo Gardermoen
KLM
14. jul.
02:30Oslo Gardermoen
5t 30m
1 stopp
08:00Milano Malpensa
18. jul.
08:50Milano Malpensa
9t 45m
1 stopp
18:35Oslo Gardermoen
1 113 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Milano

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Milano, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
13. jul.
12:50Oslo Torp Sandefjord
2t 30m
15:20Bergamo Orio Al Serio
SAS
7. jul.
05:35Oslo Gardermoen
2t 40m
08:15Milano Malpensa
SAS
20. jun.
10:50Oslo Gardermoen
2t 40m
13:30Milano Malpensa

Hvilke flyselskaper flyr til Milano?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Milano

Fly til Milano lander på flyplassene Bergamo (BGY), Linate (LIN) og Malpensa (MXP). Norwegian, SAS og Ryanair er populære flyselskaper som flyr til Milano. På ca. 2 timer og 40 minutter kan du ta direktefly til Milano fra Oslo. Er du villig til å mellomlande kan du fly til Milano også fra mange andre byer, og det er godt mulig å finne billige flybilletter til Milano fra flere lavprisselskaper. Da kan ekstra kostnader for bagasje, mat ombord eller flysete tilkomme. Dersom du sammenligner priser online før du bestiller reisen og kan fly til Milano på en tidlig ukedag, er det svært gode muligheter for å finne billige flybilletter til Milano.


Flyplasser i nærheten av Milano

Nedenunder finner du alle flyplassene i Milano, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Den raskeste måten å ta seg til og fra Malpensa lufthavn (MXP) er med et av ekspresstogene som går mellom flyplassen og sentralstasjonen på ca. 40 minutter. Togene går fra ca. kl. 04.30 om morgenen til midnatt, og stopper ved begge flyplassens terminaler. Den billigste måten å reise til og fra flyplassen på er med buss. Det går flere busslinjer ca. hvert 20. minutt og de bruker om lag 50 minutter til sentrum. Billetter kan kjøpes om bord og koster fra € 8. Taxi koster ca. € 90, litt avhengig av hvor i byen du skal, og tar ca. 50 minutter, avhengig av trafikk.

Linate lufthavn (LIN) er, sammen med Malpensa, en av de to store flyplassene nær Milano, og ligger bare syv kilometer fra sentrum av Milano. Denne flyplassen brukes primært til kortdistanse- og innenriksflyvninger. Shuttlebuss kjører hver halvtime fra tidlig morgen til kveld for ca. € 10 og du kjøper billett om bord. Taxi går hele døgnet, koster ca. € 85 og tar ca. 20 minutter. Buss linje 73 går fra kl. 05.35 til 12.35 på dagtid hvert 10. minutt og koster ca. € 1,5.

Bergamo lufthavn (BGY), også kalt Orio al Serio, ligger én kilometer øst for Bergamo, 42 kilometer øst for Milano. Shuttlebuss med Terravision er en av de mest populære, enkleste og billigste måtene å ta seg inn til sentrum av Milano på. Turen tar én time og koster ca. € 5. Tur-returbillett koster fra € 9. Bussene går hele dagen og samkjører med alle avgangs- og ankomsttider. Du kan også komme deg til og fra flyplassen med taxi på ca. én time, med leiebil, privat shuttle som tar deg dør til dør til en litt høyere kostnad, eller du kan ta buss til Bergamo stasjon og deretter toget til sentrum.

Parma lufthavn (PMF) ligger i Nord-Italia, ca. 130 km fra Milano sentrum. Turen tar ca. 1 time og 30 minutter med taxi. Pris avtales med sjåfør. Billigste transport til og fra Parma til Milano sentrum er med buss, som tar fra to til tre timer og koster fra € 8 til 20, avhengig av om du tar den raskeste bussen, samt når på døgnet. Det går tre nattbusser fra Milano til Parma. De kjører mellom kl. 20.45 og 23.05 og har ankomst i Parma mellom kl. 00.15 og 01.05 om natten. Du kan også ta buss nr. 6 fra flyplassen 5 kilometer unna Parma togstasjon. Den går hver time fra kl. 06.30 til 20.00 og koster ca. € 1,30. Derfra kan man ta tog til Milano. Trenitalia opererer strekningen og har oversikt over tider og priser, som ligger fra ca. € 11 til 24, avhengig av avgangs- og reisetid.


Populære flybilletter til Milano

Finn dine flybilletter til Milano med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Milano
Raskeste flytid
2t 40m
Billigste pris
986 kr
Flyvninger fra Trondheim til Milano
Raskeste flytid
25t 40m
Billigste pris
1 691 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Milano
Raskeste flytid
6t 15m
Billigste pris
2 150 kr
Flyvninger fra Bergen til Milano
Raskeste flytid
14t 55m
Billigste pris
3 203 kr
Flyvninger fra Stavanger til Milano
Raskeste flytid
5t 55m
Billigste pris
3 467 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Milano?

Det er enkelt å ta seg frem i Milano. Billetter til trikk, buss og metro kjøper du i kiosker merket med T (Tabaccheria) eller i aviskiosker. Du kan også kjøpe billetter ved automater ved metrostasjonene, og billettene stemples om bord. Togbilletter kjøper du på togstasjonen eller på nettet. Papirbilletter stemples før ombordstigning.

Det er trygt å ta taxi i Milano, og pris avtales gjerne på forhånd med sjåføren. Til og fra flyplassen er det ofte faste takster, så her kan du be om «Prezzo fisso». Dersom en taxisjåfør forsøker å praie kunder, er det en indikator på at det er en piratdrosje som gjerne koster mer. Godkjente drosjesjåfører har ikke lov til å praie kunder. Taxiholdeplasser er lett tilgjengelig over hele byen. Flere taxisjåfører er vant til å kjøre ganske raskt, men lytter til hva du er komfortabel med.


Kan man reise til Milano uten pass eller visum?

Når du flyr til Milano behøver du ikke visum ved innreise i Italia på grunn av Schengen-samarbeidet. For opphold som ikke varer i over 90 dager over en periode på et halvt år, behøver ikke norske statsborgere og statsborgere av EU-land visum for opphold i Italia. Skal du besøke landet lenger, kreves det oppholdstillatelse. Pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn, så det bør medbringes. Bankkort eller førerkort gjelder ikke som identifikasjon. Som regel er det alltid passkontroll ved utreise fra Italia, men ikke nødvendigvis fra Norge og inn i Italia. På hoteller må du ofte vise pass ved innsjekk. Offisielle nettsider kan bidra til oppdatert informasjon angående regler for pass og visum.


Tips og anbefalinger til en reise til Milano

Hva bør jeg oppleve i Milano?

Når du reiser til Milano bør du få med deg det beste av shopping, kunst og kultur, og god mat og drikke. Få med deg den gotiske katedralen Duomo di Milano som kan romme 40 000 mennesker, og operahuset La Scala. For den kunstinteresserte anbefales en tur til Leonardo da Vincis «Nattverden» i Santa Maria delle Grazie-klosteret, eller se Milanos største kunstsamling på Pinacoteca Di Brera. Etter en dag med sightseeing starter du kvelden med en aperitivo, innledningen til et måltid. Det er gjerne en musserende drikke med litt fingermat til. Italia forbindes med pizza og pasta, men du bør gjerne smake en klassisk rett til middag; risotto Milanese som blant annet inneholder safran, Polenta med pølse eller sopp eller en minestronesuppe med sesongens råvarer.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta med barna til barnemuseet MUBA – Museo dei Bambini, hvor barn i alle aldre kan utfolde seg og lære om både kunst og vitenskap. Enten du er fotballinteressert eller ei, er det en opplevelse for store og små å besøke fotballstadionet San Siro – hjemmebanen til både Inter og AC Milan.

Hvor bør jeg shoppe?

Milano er virkelig en av de største motebyene i verden. Shoppingområdets hjerte finner du i gatene Via Monte Napoleone og Via Della Spiga. Her ligger flaggskipsbutikkene til alle de kjente designerne og de store motehusene. I Milano finner du også et av verdens største kjøpesentre, Galleria Vittorio Emanuele II, som er vel verdt et besøk, ikke bare på grunn av shoppingmulighetene, men også på grunn av den imponerende arkitekturen, glasskuplene og de vakre maleriene. Dersom du vil gjøre gode kupp på merkeklær kan du ta turen til Serravalle Scrivia, et av de største outlets i Europa. Billige flybilletter til Milano gjør at du kan unne deg å handle litt ekstra.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I tillegg til alle de kjente severdighetene i Duomo i sentrum av Milano, burde du ta deg en tur til kunstnerkvarteret Brera som ligger ti minutters spasertur fra Milano-domen. Dette er et perfekt område for å nyte livet på restaurant eller kafé. Øst for Brera ligger Montenapo med alle sine museer. Vil du ha en pause i en av byens grønne lunger, så ta turen til Milanos bypark Giardini Pubblici. I det gamle arbeiderstrøket Ticinese og Navigli kan du titte i små butikker og nyte noe å drikke på en av de hyggelige barene. Nyt synet av den vakre kirken Bassilica San Lorenzo nord for den lille parken Parco delle Basiliche, og følg Navigli-kanalene til Porta Genova for å ta del i nattelivet.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse