Finn billige fly til Milano

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Milano (MIL)
fre.. 22.1.
fre.. 29.1.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Milano

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Milano fra din nærmeste by eller flyplass
Det finnes for øyeblikket ingen data for den valgte ruten. Velg en annen avreiseflyplass

Når er det beste tidspunktet for å fly til Milano?

Milano regnes gjerne som Europas motehovedstad, men har mye mer å by på. Vil du oppleve fotball, kultur og kunst, shopping og mat bør du reise til Milano. Destinasjonen har blitt populær blant nordmenn, og billige flybilletter til Milano har mye med saken å gjøre. Her kan du virkelig kjenne historiens sus mens du beundrer vakker arkitektur og kunst. Det går jevnlige fly til Milano, og du kan finne billige flybilletter til Milano året rundt. Byen er et populært reisemål sommerstid, med høysesong i juli. I november finnes det gjerne litt billigere flybilletter til Milano. Benytter du priskalenderen hos momondo og booker online, er det gode muligheter for å finne billige flybilletter. Fly til Milano og nyt det fantastiske synet av Leonardo da Vincis verdensberømte maleri Den siste nattverd i kirken Santa Maria delle Grazie.

Hvilken flyvning til Milano er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Milano fra Oslo fant flyvninger som er 81 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Milano. Du kan finne den billigste prisen til Milano fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Milano?

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Milano. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 021 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Milano i løpet av November, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av Januar også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 038 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Milano?

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 37 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Milano. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 1 457 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Milano med en prislapp på kun 893 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Milano?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Milano er på tirsdag med priser helt nede i 1 380 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 1 787 kr for en reise fra Norge til Milano.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Milano?

På kvelden er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Milano, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 072 kr. Å fly til Milano på kvelden er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. På den annen side er om morgenen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Milano, med priser som ligger på ca. 1 661 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Milano?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Milano. Hvis du planlegger å fly til Milano, bør du vurdere å bestille flyvninger til Milano Malpensa flyplass (40 km fra sentrum i Milano), Bergamo Orio Al Serio flyplass (46 km fra sentrum i Milano), eller Parma flyplass (112 km fra sentrum i Milano).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Milano?

Du kan finne tilbud for Milano Linate flyplass for i gjennomsnitt 1 557 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Flotte tilbud på flyreiser til Milano

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Milano som nylig ble funnet av brukere på momondo
Norwegian
12. apr.
2t 40m
Oslo Gardermoen
2t 40m
09:20
Milano Malpensa
16. apr.
07:30
Milano Malpensa
2t 40m
10:10
Oslo Gardermoen
1 361 kr
Finn lignende
Norwegian
12. apr.
2t 40m
Oslo Gardermoen
2t 40m
09:20
Milano Malpensa
16. apr.
07:30
Milano Malpensa
2t 40m
10:10
Oslo Gardermoen
1 370 kr
Finn lignende
Lufthansa
12. apr.
4t 20m
Oslo Gardermoen
4t 20m
1 stopp
19:20
Milano Malpensa
16. apr.
02:00
Milano Malpensa
4t 50m
1 stopp
06:50
Oslo Gardermoen
Lufthansa
25. mar.
6t 25m
Oslo Gardermoen
6t 25m
1 stopp
08:45
Milano Linate
3. apr.
06:30
Milano Linate
4t 30m
1 stopp
11:00
Oslo Gardermoen
1 038 kr
Finn lignende
Lufthansa
12. apr.
8t 50m
Oslo Gardermoen
8t 50m
1 stopp
12:35
Milano Malpensa
16. apr.
02:00
Milano Malpensa
4t 50m
1 stopp
06:50
Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
18. mar.
11t 40m
Oslo Gardermoen
11t 40m
1 stopp
17:55
Milano Malpensa
25. mar.
09:30
Milano Malpensa
2t 40m
12:10
Oslo Gardermoen
1 429 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Milano

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Milano, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av SAS
SAS
2. jun.
2t 40m
Oslo Gardermoen
2t 40m
08:40
Milano Malpensa
Flere flyselskaper
4. mar.
7t 10m
Oslo Torp Sandefjord
7t 10m
2 stopp
17:55
Milano Malpensa
KLM
23. feb.
9t 40m
Oslo Gardermoen
9t 40m
1 stopp
11:10
Milano Malpensa


Hvilke flyselskaper flyr til Milano?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Milano

Fly til Milano lander på flyplassene Bergamo (BGY), Linate (LIN) og Malpensa (MXP). Norwegian, SAS og Ryanair er populære flyselskaper som flyr til Milano. På ca. 2 timer og 40 minutter kan du ta direktefly til Milano fra Oslo. Er du villig til å mellomlande kan du fly til Milano også fra mange andre byer, og det er godt mulig å finne billige flybilletter til Milano fra flere lavprisselskaper. Da kan ekstra kostnader for bagasje, mat ombord eller flysete tilkomme. Dersom du sammenligner priser online før du bestiller reisen og kan fly til Milano på en tidlig ukedag, er det svært gode muligheter for å finne billige flybilletter til Milano.


Flyplasser i nærheten av Milano

Nedenunder finner du alle flyplassene i Milano, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Den raskeste måten å ta seg til og fra Malpensa lufthavn (MXP) er med et av ekspresstogene som går mellom flyplassen og sentralstasjonen på ca. 40 minutter. Togene går fra ca. kl. 04.30 om morgenen til midnatt, og stopper ved begge flyplassens terminaler. Den billigste måten å reise til og fra flyplassen på er med buss. Det går flere busslinjer ca. hvert 20. minutt og de bruker om lag 50 minutter til sentrum. Billetter kan kjøpes om bord og koster fra € 8. Taxi koster ca. € 90, litt avhengig av hvor i byen du skal, og tar ca. 50 minutter, avhengig av trafikk.

Linate lufthavn (LIN) er, sammen med Malpensa, en av de to store flyplassene nær Milano, og ligger bare syv kilometer fra sentrum av Milano. Denne flyplassen brukes primært til kortdistanse- og innenriksflyvninger. Shuttlebuss kjører hver halvtime fra tidlig morgen til kveld for ca. € 10 og du kjøper billett om bord. Taxi går hele døgnet, koster ca. € 85 og tar ca. 20 minutter. Buss linje 73 går fra kl. 05.35 til 12.35 på dagtid hvert 10. minutt og koster ca. € 1,5.

Bergamo lufthavn (BGY), også kalt Orio al Serio, ligger én kilometer øst for Bergamo, 42 kilometer øst for Milano. Shuttlebuss med Terravision er en av de mest populære, enkleste og billigste måtene å ta seg inn til sentrum av Milano på. Turen tar én time og koster ca. € 5. Tur-returbillett koster fra € 9. Bussene går hele dagen og samkjører med alle avgangs- og ankomsttider. Du kan også komme deg til og fra flyplassen med taxi på ca. én time, med leiebil, privat shuttle som tar deg dør til dør til en litt høyere kostnad, eller du kan ta buss til Bergamo stasjon og deretter toget til sentrum.

Parma lufthavn (PMF) ligger i Nord-Italia, ca. 130 km fra Milano sentrum. Turen tar ca. 1 time og 30 minutter med taxi. Pris avtales med sjåfør. Billigste transport til og fra Parma til Milano sentrum er med buss, som tar fra to til tre timer og koster fra € 8 til 20, avhengig av om du tar den raskeste bussen, samt når på døgnet. Det går tre nattbusser fra Milano til Parma. De kjører mellom kl. 20.45 og 23.05 og har ankomst i Parma mellom kl. 00.15 og 01.05 om natten. Du kan også ta buss nr. 6 fra flyplassen 5 kilometer unna Parma togstasjon. Den går hver time fra kl. 06.30 til 20.00 og koster ca. € 1,30. Derfra kan man ta tog til Milano. Trenitalia opererer strekningen og har oversikt over tider og priser, som ligger fra ca. € 11 til 24, avhengig av avgangs- og reisetid.


Populære flybilletter til Milano

Finn dine flybilletter til Milano med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Milan
Raskeste flytid
2t 40m
Billigste pris
919 kr
Flyvninger fra Trondheim til Milan
Raskeste flytid
5t 40m
Billigste pris
1 872 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Milan
Raskeste flytid
9t 20m
Billigste pris
2 034 kr
Flyvninger fra Stavanger til Milan
Raskeste flytid
8t 20m
Billigste pris
2 060 kr
Flyvninger fra Bergen til Milan
Raskeste flytid
8t 30m
Billigste pris
2 264 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Milano?

Det er enkelt å ta seg frem i Milano. Billetter til trikk, buss og metro kjøper du i kiosker merket med T (Tabaccheria) eller i aviskiosker. Du kan også kjøpe billetter ved automater ved metrostasjonene, og billettene stemples om bord. Togbilletter kjøper du på togstasjonen eller på nettet. Papirbilletter stemples før ombordstigning.

Det er trygt å ta taxi i Milano, og pris avtales gjerne på forhånd med sjåføren. Til og fra flyplassen er det ofte faste takster, så her kan du be om «Prezzo fisso». Dersom en taxisjåfør forsøker å praie kunder, er det en indikator på at det er en piratdrosje som gjerne koster mer. Godkjente drosjesjåfører har ikke lov til å praie kunder. Taxiholdeplasser er lett tilgjengelig over hele byen. Flere taxisjåfører er vant til å kjøre ganske raskt, men lytter til hva du er komfortabel med.


Kan man reise til Milano uten pass eller visum?

Når du flyr til Milano behøver du ikke visum ved innreise i Italia på grunn av Schengen-samarbeidet. For opphold som ikke varer i over 90 dager over en periode på et halvt år, behøver ikke norske statsborgere og statsborgere av EU-land visum for opphold i Italia. Skal du besøke landet lenger, kreves det oppholdstillatelse. Pass er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for nordmenn, så det bør medbringes. Bankkort eller førerkort gjelder ikke som identifikasjon. Som regel er det alltid passkontroll ved utreise fra Italia, men ikke nødvendigvis fra Norge og inn i Italia. På hoteller må du ofte vise pass ved innsjekk. Offisielle nettsider kan bidra til oppdatert informasjon angående regler for pass og visum.


Tips og anbefalinger til en reise til Milano

Hva bør jeg oppleve i Milano?

Når du reiser til Milano bør du få med deg det beste av shopping, kunst og kultur, og god mat og drikke. Få med deg den gotiske katedralen Duomo di Milano som kan romme 40 000 mennesker, og operahuset La Scala. For den kunstinteresserte anbefales en tur til Leonardo da Vincis «Nattverden» i Santa Maria delle Grazie-klosteret, eller se Milanos største kunstsamling på Pinacoteca Di Brera. Etter en dag med sightseeing starter du kvelden med en aperitivo, innledningen til et måltid. Det er gjerne en musserende drikke med litt fingermat til. Italia forbindes med pizza og pasta, men du bør gjerne smake en klassisk rett til middag; risotto Milanese som blant annet inneholder safran, Polenta med pølse eller sopp eller en minestronesuppe med sesongens råvarer.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Ta med barna til barnemuseet MUBA – Museo dei Bambini, hvor barn i alle aldre kan utfolde seg og lære om både kunst og vitenskap. Enten du er fotballinteressert eller ei, er det en opplevelse for store og små å besøke fotballstadionet San Siro – hjemmebanen til både Inter og AC Milan.

Hvor bør jeg shoppe?

Milano er virkelig en av de største motebyene i verden. Shoppingområdets hjerte finner du i gatene Via Monte Napoleone og Via Della Spiga. Her ligger flaggskipsbutikkene til alle de kjente designerne og de store motehusene. I Milano finner du også et av verdens største kjøpesentre, Galleria Vittorio Emanuele II, som er vel verdt et besøk, ikke bare på grunn av shoppingmulighetene, men også på grunn av den imponerende arkitekturen, glasskuplene og de vakre maleriene. Dersom du vil gjøre gode kupp på merkeklær kan du ta turen til Serravalle Scrivia, et av de største outlets i Europa. Billige flybilletter til Milano gjør at du kan unne deg å handle litt ekstra.

Hvilke områder burde jeg besøke?

I tillegg til alle de kjente severdighetene i Duomo i sentrum av Milano, burde du ta deg en tur til kunstnerkvarteret Brera som ligger ti minutters spasertur fra Milano-domen. Dette er et perfekt område for å nyte livet på restaurant eller kafé. Øst for Brera ligger Montenapo med alle sine museer. Vil du ha en pause i en av byens grønne lunger, så ta turen til Milanos bypark Giardini Pubblici. I det gamle arbeiderstrøket Ticinese og Navigli kan du titte i små butikker og nyte noe å drikke på en av de hyggelige barene. Nyt synet av den vakre kirken Bassilica San Lorenzo nord for den lille parken Parco delle Basiliche, og følg Navigli-kanalene til Porta Genova for å ta del i nattelivet.

 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse