Fly Asia Usbekistan

Finn billig fly til Usbekistan

fre.. 27.3.
fre.. 3.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Usbekistan

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Usbekistan

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Usbekistan? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Tasjkent
Amir Timur Monument
Amir Timur Museum
Tashkent Galley of Modern Art
History Museum
Pakhtakor Markaziy Stadium
Samarkand
Afrasiab
Kok Gumbaz Mosque
Dorussiadat Mausoleum
Aq-Saray Palace
Ulugbek's Observatory
Bukhara
Bolo Hauz Mosque
Abdallah Khan Madrasa
Kalyan Minaret
Ark Fortress
Chashma-Ayub
Termez
Sultan Saodat Mausuleum
Termez National Museum

Billige flybilletter til Usbekistan

De billigste flyene til Usbekistan funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Tasjkent 3 468 kr
Stavanger Tasjkent 7 806 kr
Ålesund Tasjkent 10 154 kr

Fly til Usbekistan

Du bør booke fly til Usbekistan sporenstreks hvis du vil vandre gjennom gamle karavanebyer, grønne oaser, drikke te på alle mulige gatehjørner og gå deg vill på basarer. Den beste tiden å besøke landet på er fra våren til høsten når temperaturene er varme og komfortable. Vinteren er også fin, men det kan bli endel minusgrader og du bør pakke med deg varme klær. Fordelen ved å reise i lavsesong er at du ofte har gode sjanser for å finne billige billetter. Det anbefales å sammenligne flypriser online for å sørge for at du får et så godt tilbud som mulig.

Hovedstaden Tasjkent er som regel første destinasjon når du ankommer landet med fly, og det er her du finner landets internasjonale flyplass Tasjkent/ Vostochny. Du bør vurdere å bestille innenlandsreiser for å utforske det vakre landet når du først er i gang. Det er flere steder som er verdt å besøke, for eksempel Bukhara og Samarkand. Det sies at disse er blant verdens eldste byer, og de kan på mange måter beskrives som levende museer. Bukhara er en hellig by med over 100 monumenter, mens Samarkand er kjent for sin storslåtte skjønnhet.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Usbekistan?

Du må som regel regne med et stopp eller to på veien når du skal kjøpe flybilletter til Usbekistan, for eksempel i Moskva/Vnukoovo og Istanbul/Ataturk. Du kan bestille flyreiser med mellomlanding fra store flyplasser som Oslo/Gardermoen, Bergen/Flesland og Stavanger/Sola med flyselskaper som airBaltic, easyJet, Wizz Air, Turkish Airlines og Utair. Du kan skaffe deg en god oversikt over ulike flyselskaper og flyruter ved å søke etter flyreiser på nett hos momondo.

Når er det best å reise til Usbekistan?

Du bør fly til Usbekistan på sommerhalvåret om du foretrekker varme temperaturer. Våren og høsten er spesielt gode tidspunkt å reise på, ettersom været er varmt og tørt. Du kan til og med sette pris på varmen fra ørkenen uten at det blir altfor hett. Du må være innstilt på at det kan koste litt mer å reise i fellesferien enn ellers på året, og de rimeligste billettene er som oftest tilgjengelige om vinteren. Det kan bli ganske kaldt fra november til mars, men været er allikevel klart og fint. Du kan få noen ganske flotte bilder og naturopplevelser på vinterstid, samtidig som du slipper unna store turistflokker. Det bør allikevel sies at Usbekistan ikke er overrent av reisende uansett når du reiser, og landet er på mange måter en litt ukjent perle som bare venter på å bli utforsket.

Hvor lang tid tar det å fly til Usbekistan?

Tiden det tar å fly fra Norge til Usbekistan er svært varierende, og det avhenger om du prioriterer raskeste rute eller om du helst vil spare penger på billetten. Det tar rundt 10 t å fly til Usbekistan på det raskeste, men du kan skaffe deg ganske billige flybilletter om du vurderer å heller booke en av de lengre flyreisene. Du kan spare flere tusenlapper om du belager deg på en reise som tar ca. 15 t istedenfor. Du skaffer deg raskt og enkelt en god oversikt over priser ved å søke på nett. Du kan også sjekke om flysete og måltider er inkludert, samt sjekke om det finnes tilbud på pakkereiser med hotell på momondo.

Kan man reise til Usbekistan uten pass eller visum?

Du kan reise visumfritt til Usbekistan i 30 dager så lenge du er norsk statsborger. Skal du oppholde deg i landet lengre enn dette, må du søke ved Usbekistans ambassade som befinner seg i London. Det henvises til ambassaden for videre informasjon om søknadsprosedyren. Du må derimot ha med deg passet ditt på tur til Usbekistan. Det bør nevnes at reglene kan endre seg på kort varsel, og du bør alltid se etter oppdatert informasjon om pass og visum før du reiser.


Internasjonale flyreiser til Usbekistan

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo Gardermoen til Tashkent
Raskeste flytid
10t 45m
Billigste pris
3 468 kr
Flyvninger fra Stavanger til Tashkent
Raskeste flytid
14t 50m
Billigste pris
7 806 kr
Flyvninger fra Ålesund til Tashkent
Raskeste flytid
15t 00m
Billigste pris
10 155 kr
Fly Asia Usbekistan