Søk etter og finn billige fly til Usbekistan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 6.2.
ma. 13.2.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Usbekistan

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Usbekistan

Beste pris på tur/retur-billett

5 914 kr

Raskeste flytid

10t 10m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Usbekistan fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 914 kr (Oslo Gardermoen til Tasjkent Vostochny).
Den kjappeste flyvningen til Usbekistan fra Norge tar 10t 10m (Oslo Gardermoen til Tasjkent Vostochny).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Usbekistan, deriblant Turkish Airlines.

Usbekistan flyinnsikt og trender

Se innsikt for Usbekistan-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor mye koster den billigste flyvningen til Usbekistan?

De billigste flyvningene til Usbekistan som nylig ble funnet av momondo-brukere ligger på 2 103 kr med Turkish Airlines, 2 264 kr med Uzbekistan Airways og 4 883 kr med airBaltic.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Usbekistan?

Ifølge momondo-brukerne er det Tasjkent som er den mest populære byen i Usbekistan, og den besøkes 605 % oftere enn andre byer i Usbekistan. Samarkand og Urgench er også populære byer som mange av brukerne våre reiser til.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Usbekistan?

Gjennomsnittlig flytid fra Norge til Usbekistan avhenger av hvilken flyplass du flyr fra og til. Flyr du fra Oslo Gardermoen til Tasjkent Vostochny tar det i snitt 16t 15m, men flyr du fra Bergen Flesland til Tasjkent Vostochny ligger flytiden på rundt . Tasjkent Vostochny er den mest populære flyplassen i Usbekistan.


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Usbekistan? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Usbekistan

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Usbekistan fra Norge
Tasjkent
Tasjkent

Nyttig informasjon om flyvningen din til Usbekistan

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Usbekistan

Du kan finne flybilletter til Usbekistan helt nede i 2 169 kr per billett. Som regel finner våre brukere flybilletter til Usbekistan til rundt 8 957 kr i snitt. Dersom du er på utkikk etter en god deal til Usbekistan, bør du vurdere å bestille dersom du finner billetter til 8 840 kr eller mindre.


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Usbekistan

Finn flyvninger til disse populære byene i Usbekistan fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Usbekistan

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Usbekistan

Billige flybilletter til Usbekistan

Disse rutene har de billigste flyvningene til Usbekistan som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloTasjkent9t 35m5 914 kr
StavangerTasjkent12t 55m7 845 kr
ÅlesundTasjkent12t 45m8 515 kr

De beste tingene å se og gjøre i Usbekistan

Du må som regel regne med et stopp eller to på veien når du skal kjøpe flybilletter til Usbekistan, for eksempel i Moskva/Vnukoovo og Istanbul/Ataturk. Du kan bestille flyreiser med mellomlanding fra store flyplasser som Oslo/Gardermoen, Bergen/Flesland og Stavanger/Sola med flyselskaper som airBaltic, easyJet, Wizz Air, Turkish Airlines og Utair. Du kan skaffe deg en god oversikt over ulike flyselskaper og flyruter ved å søke etter flyreiser på nett hos momondo.

Du bør fly til Usbekistan på sommerhalvåret om du foretrekker varme temperaturer. Våren og høsten er spesielt gode tidspunkt å reise på, ettersom været er varmt og tørt. Du kan til og med sette pris på varmen fra ørkenen uten at det blir altfor hett. Du må være innstilt på at det kan koste litt mer å reise i fellesferien enn ellers på året, og de rimeligste billettene er som oftest tilgjengelige om vinteren. Det kan bli ganske kaldt fra november til mars, men været er allikevel klart og fint. Du kan få noen ganske flotte bilder og naturopplevelser på vinterstid, samtidig som du slipper unna store turistflokker. Det bør allikevel sies at Usbekistan ikke er overrent av reisende uansett når du reiser, og landet er på mange måter en litt ukjent perle som bare venter på å bli utforsket.

Tiden det tar å fly fra Norge til Usbekistan er svært varierende, og det avhenger om du prioriterer raskeste rute eller om du helst vil spare penger på billetten. Det tar rundt 10 t å fly til Usbekistan på det raskeste, men du kan skaffe deg ganske billige flybilletter om du vurderer å heller booke en av de lengre flyreisene. Du kan spare flere tusenlapper om du belager deg på en reise som tar ca. 15 t istedenfor. Du skaffer deg raskt og enkelt en god oversikt over priser ved å søke på nett. Du kan også sjekke om flysete og måltider er inkludert, samt sjekke om det finnes tilbud på pakkereiser med hotell på momondo.

Du kan reise visumfritt til Usbekistan i 30 dager så lenge du er norsk statsborger. Skal du oppholde deg i landet lengre enn dette, må du søke ved Usbekistans ambassade som befinner seg i London. Det henvises til ambassaden for videre informasjon om søknadsprosedyren. Du må derimot ha med deg passet ditt på tur til Usbekistan. Det bør nevnes at reglene kan endre seg på kort varsel, og du bør alltid se etter oppdatert informasjon om pass og visum før du reiser.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Usbekistan

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Usbekistan?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Usbekistan minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Usbekistan med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi sammenligner priser fra mer enn 700 konkurrenter for å hjelpe deg med å finne den prisen som fungerer best for deg. momondo opererer i over 30 internasjonale markeder og gir deg tilgang til et bredt utvalg av priser og tilbud. Søk etter reisen din ved å bruke momondo for å få varierte alterantiver fra flyselskaper og nettbaserte reisebyråer.


Internasjonale flyreiser til Usbekistan

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Tasjkent
Raskeste flytid9t 35m
Laveste pris5 914 kr
Flyvninger fra Ålesund til Tasjkent
Raskeste flytid12t 45m
Laveste pris8 515 kr
Flyvninger fra Stavanger til Tasjkent
Raskeste flytid12t 55m
Laveste pris7 845 kr

Start planleggingen av reisen til Usbekistan


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Usbekistan. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Usbekistan for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Usbekistan, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Prisvarsler for flyreiser til Usbekistan er raske og enkle å sette opp på momondo. Bare utfør et søk og velg prisvarslingsfunksjonen. Det er så enkelt som det.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.