Hoteller i Miami i FL

Finn tilbud på 449 hoteller i Miami i FL

Miami, FL, USA
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Miami

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Miami
Pris
kr1176
kr5987
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Miami

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Miami

Pris

1 298 kr–3 504 kr

BILLIGSTE BYDEL I MIAMIUpper East Side44 % billigereHoteller i Upper East Side er de billigste i Miami med en gjennomsnittspris på kun 1 298 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MIAMIBrickell34 % dyrereBrickell har de dyreste hotellene i Miami med rom med en gjennomsnittspris på 3 504 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MIAMIDowntown82 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Downtown enn noen andre land i Miami

Ting å gjøre i Miami


Hoteller i populære bydeler i Miami

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Miami, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Miami

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Miami
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
57 %forventet prisnedgang
49 %forventet prisøkning

Pris

818 kr–3 704 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
3 346 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 643 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Miami

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Miami

Laveste hotellpris

126 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Four Seasons Hotel Miami

Hoteller i nærheten av flyplassen

11390

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Miami funnet siste 7 dager er 126 kr/natten. Denne prisen fås hos Hudson House, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Four Seasons Hotel Miami, det mest populære 5-stjerners hotellet i Miami(9,1/10 rating - basert på 202 anmeldelser).
Det er er 11 390 hoteller i Miami i nærheten av Miami Intl. Miami International Airport Hotel med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Miami. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Miami siste uken er 6 236 kr.

Miami reisetips

Vil du bo billig på hotell i Miami, bør du sammenligne priser på momondo. De rimeligste hotellene starter på omtrent 400 kr. per natt, og ligger litt utenfor bysenteret. I Downtown Miami starter prisene på rundt 500 kr. natten, og på Miami Beach starter prisene på ca. 200 kr. natten. Hoteller på Miami South Beach koster fra omtrent 700 kr. per natt. 4-stjerners hoteller i Miami starter på omtrent 1000 kr. natten, og 5-stjerners hotell med svømmebasseng koster fra ca. 2000 kr. natten.

Det er enkelt å komme seg rundt i Miami, spesielt hvis du bor på hotell i South Beach. Da har du gåavstand til vannet, butikker og restauranter. Det er også en god idé å leie sykler for å utforske byen, dette er en anbefalt fremkomstmåte for turister. Du finner mange utleiesteder på Washington Avenue i South Beach. Taxi er også et enkelt alternativ når du skal reise mellom ulike områder i byen. Du kan skaffe taxi på gaten, og om kvelden er det enda flere taxier tilgjengelig. Du kan også ta buss for å reise rundt, og da betaler du i kontant til sjåføren når du går på bussen. I South Beach har du et bussalternativ som kalles SoBe Local. Metrobus er også et godt alternativ for andre områder i Miami, og du betaler med kontant når du går på. Ha riktig beløp i sedler, for du kan ikke betale med mynter og du får ikke tilbake vekslepenger.


Hvor mye koster et hotell i Miami per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Miami med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 1 456 kr

Gjennomsnittlig 2 501 kr

Dyrest 3 671 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Miami

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Miami
Finn hosteller i Miami

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Miami

Disse hotellene i Miami har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Miami

Skal du bo på hotell i Miami har du mye å velge mellom. Hos momondo kan du sammenligne hotelltilbud og finne det hotellet som passer reisen din best, i det området du helst vil bo. Du kan velge mellom blant annet å bo på stranda, eller midt i storbyen. Sjekk kartet på momondo så får du en god oversikt over beliggenheten.

South Beach er Miami’s hovedattraksjon, og her bor du sentralt ved restauranter, stranden og shopping. Den populære stranda ligger ved Seafront Ocean Drive, som bare er helt klassisk Miami og langs Collins Avenue kalt the Strip finner du fargerike Art Deco-hoteller. Forbi 21st Streeet finner du Miami Beach, med Miami Modern arkitektur, og den lange Boardwalken som er svært populær for joggere. Dette er områdene for deg som liker typisk Miami-stemning, strandliv og shopping.

I sentrum av Miami finner du Downtown som ligger vest for South Beach og Miami Beach, her finner du finansdistriktet, og Bayside Marketplace med butikker og restauranter. Little Havana ligger vest for Downtown igjen, og her finner du Cuban Memorial Boulevard, Máximo Gómez Park og nord for Downtown er det en rekke gallerier og restauranter i Design District. Ved siden av finner du Little Haiti. Dette er altså området for deg som vil bo på hotell i Miami med mer by-atmosfære, med en rekke ulike kulturelle influenser.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Miami

Skal du bo på hotell i Miami kan du forvente deg solfylte dager på stranda, en livlig storby og masse kulturinntrykk. Her er du i nærheten av glamorøse hoteller, kunstgallerier og fargerik 1930-talls Art Deco-arkitektur og livlige nabolag. Besøk the Cuban quarter, Little Havana, og gå rundt i Downtown Miami og opplev storbyen. For kos bør du dra på en av de flotte sandstrendene i South Beach eller Miami Beach. Her finner du en rekke beach-barer, brunsj-steder og restauranter.

Bor du på hotell i Miami og er opptatt av historie, bør du oppleve det Cubanske nabolaget og Little Havana på 8th Street, eller Calla Ocho. Her sitter lokale og spiller dominos, og spansk musikk høres over stereoene rundt omkring. I Miami kan du spise det som kalles Floribbian mat, smaker fra Florida blandet med Karibiske mattradisjoner. Om kvelden er det en rekke takterrasser du kan ta en drink, beach-klubber, som NIkki Beach Miami Skybar på Shore Club, er svært populære. Vil du shoppe, kan du dra til fashion central i South Beach, her finner du blant annet Lincoln Road Mall.


Informasjon om opphold i Miami

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Miami

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 3 netter i Miami.

Et hotellrom i Miami vil normalt koste deg 2 410 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.


momondos favoritthoteller i Miami

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Miami

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Miami som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Du kan finne et flott sted å bo i Miami ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Miami