Hoteller i Miami i FL

Finn tilbud på 487 hoteller i Miami i FL

Miami, FL, USA
22. mai — 23. mai2
Miami, FL, USA
sø. 22.5.
ma. 23.5.

De beste hotellene i Miami

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Miami
Pris
kr223.63
kr2314.06
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Miami

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Miami

Pris

1 087 kr–2 839 kr

BILLIGSTE BYDEL I MIAMIFlagami38 % billigereHoteller i Flagami er de billigste i Miami med en gjennomsnittspris på kun 1 087 kr per natt
DYRESTE BYDEL I MIAMIBrickell38 % dyrereBrickell har de dyreste hotellene i Miami med rom med en gjennomsnittspris på 2 839 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I MIAMIDowntown81 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Downtown enn noen andre land i Miami

Ting å gjøre i Miami


Hoteller i populære bydeler i Miami

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Miami, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Miami

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Miami
Lavsesongaprilbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
56 %forventet prisnedgang
61 %forventet prisøkning

Pris

967 kr–5 541 kr

Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
19 051 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
7 507 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Miami på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.

1-2 stjerne

972 kr–1 070 kr

3 stjerne

1 313 kr–1 468 kr

4-5 stjerne

2 479 kr–2 703 kr


Miami reisetips

Vil du bo billig på hotell i Miami, bør du sammenligne priser på momondo. De rimeligste hotellene starter på omtrent 400 kr. per natt, og ligger litt utenfor bysenteret. I Downtown Miami starter prisene på rundt 500 kr. natten, og på Miami Beach starter prisene på ca. 200 kr. natten. Hoteller på Miami South Beach koster fra omtrent 700 kr. per natt. 4-stjerners hoteller i Miami starter på omtrent 1000 kr. natten, og 5-stjerners hotell med svømmebasseng koster fra ca. 2000 kr. natten.

Det er enkelt å komme seg rundt i Miami, spesielt hvis du bor på hotell i South Beach. Da har du gåavstand til vannet, butikker og restauranter. Det er også en god idé å leie sykler for å utforske byen, dette er en anbefalt fremkomstmåte for turister. Du finner mange utleiesteder på Washington Avenue i South Beach. Taxi er også et enkelt alternativ når du skal reise mellom ulike områder i byen. Du kan skaffe taxi på gaten, og om kvelden er det enda flere taxier tilgjengelig. Du kan også ta buss for å reise rundt, og da betaler du i kontant til sjåføren når du går på bussen. I South Beach har du et bussalternativ som kalles SoBe Local. Metrobus er også et godt alternativ for andre områder i Miami, og du betaler med kontant når du går på. Ha riktig beløp i sedler, for du kan ikke betale med mynter og du får ikke tilbake vekslepenger.

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Miami, men det kan være 18-årsgrense eller høyere enkelte steder.

Noen hoteller i Miami krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Det anses som trygt å være i Miami som turist, men det er en storby så du bør uansett passe godt på tingene dine i folksomme områder og utvise normal forsiktighet på kvelds- og nattestid.

Du trenger adapter for å lade telefonen din og bruke annet elektronisk utstyr når du bor på hotell i Miami, det er lurt å kjøpe før du reiser. I Miami brukes 2- og 3-hulls stikkontakt.

Det er vanlig å gi tips i Miami. Spiser du på restaurant kan du gi 20-25% i tips dersom du opplever god service. Er du passe fornøyd kan du gi mellom 15-20%. Tar du taxi kan du også gi ca. 10% i tips.


Hvor mye koster et hotell i Miami per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Miami med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 1 089 kr

Gjennomsnittlig 1 184 kr

Dyrest 1 184 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Miami

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Miami
Finn hosteller i Miami

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Miami

Disse hotellene i Miami har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Miami

Skal du bo på hotell i Miami har du mye å velge mellom. Hos momondo kan du sammenligne hotelltilbud og finne det hotellet som passer reisen din best, i det området du helst vil bo. Du kan velge mellom blant annet å bo på stranda, eller midt i storbyen. Sjekk kartet på momondo så får du en god oversikt over beliggenheten.

South Beach er Miami’s hovedattraksjon, og her bor du sentralt ved restauranter, stranden og shopping. Den populære stranda ligger ved Seafront Ocean Drive, som bare er helt klassisk Miami og langs Collins Avenue kalt the Strip finner du fargerike Art Deco-hoteller. Forbi 21st Streeet finner du Miami Beach, med Miami Modern arkitektur, og den lange Boardwalken som er svært populær for joggere. Dette er områdene for deg som liker typisk Miami-stemning, strandliv og shopping.

I sentrum av Miami finner du Downtown som ligger vest for South Beach og Miami Beach, her finner du finansdistriktet, og Bayside Marketplace med butikker og restauranter. Little Havana ligger vest for Downtown igjen, og her finner du Cuban Memorial Boulevard, Máximo Gómez Park og nord for Downtown er det en rekke gallerier og restauranter i Design District. Ved siden av finner du Little Haiti. Dette er altså området for deg som vil bo på hotell i Miami med mer by-atmosfære, med en rekke ulike kulturelle influenser.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Miami

Skal du bo på hotell i Miami kan du forvente deg solfylte dager på stranda, en livlig storby og masse kulturinntrykk. Her er du i nærheten av glamorøse hoteller, kunstgallerier og fargerik 1930-talls Art Deco-arkitektur og livlige nabolag. Besøk the Cuban quarter, Little Havana, og gå rundt i Downtown Miami og opplev storbyen. For kos bør du dra på en av de flotte sandstrendene i South Beach eller Miami Beach. Her finner du en rekke beach-barer, brunsj-steder og restauranter.

Bor du på hotell i Miami og er opptatt av historie, bør du oppleve det Cubanske nabolaget og Little Havana på 8th Street, eller Calla Ocho. Her sitter lokale og spiller dominos, og spansk musikk høres over stereoene rundt omkring. I Miami kan du spise det som kalles Floribbian mat, smaker fra Florida blandet med Karibiske mattradisjoner. Om kvelden er det en rekke takterrasser du kan ta en drink, beach-klubber, som NIkki Beach Miami Skybar på Shore Club, er svært populære. Vil du shoppe, kan du dra til fashion central i South Beach, her finner du blant annet Lincoln Road Mall.

I Miami er det deilig, tropisk klima og du bor like ved vannet. I tillegg kan du dra til Everglades, nasjonalparken i Miami der man kan dra på guidede turer og kanskje se krokodiller.


Informasjon om opphold i Miami

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Miami

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 6 netter i Miami.

Et hotellrom i Miami vil normalt koste deg 1 810 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

I april er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Miami. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 56 %.

torsdag er den billigste dagen for hotellrom i Miami. fredag er den dyreste dagen.

Hosteller og hoteller i Miami med 2 stjerner eller færre koster omkring 1 177 kr for en seng per person. Dette blir omkring 633 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Miami.

Folk bestiller ofte hotell i Brickell, Wynwood, Downtown og West Flagler når de skal reise til Miami.

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Miami i løpet av mai, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 135 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i mai med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Miami vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.

Ja, Miami har 54 ferieboliger tilgjengelig. Hvis du ønsker en feriebolig i Miami, er Casa Gaby by Royal Stays det mest populære valget i denne byen. Sammenlign tilbud på ferieboliger i Miami.

Miami har 50 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Travelodge by Wyndham Miami Biscayne Bay er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i Miami.


momondos favoritthoteller i Miami

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Miami
Grove 27 by Sextant

Grove 27 by Sextant

Miami, FL, USA

8,7
1 653 kr
High Rise Brickell Modern Studio

High Rise Brickell Modern Studio

Miami, FL, USA

9,8
2 528 kr
AC Hotel By Marriott Miami Dadeland

AC Hotel By Marriott Miami Dadeland

7695 North Kendall Drive, Miami, FL, United States

8,6
1 176 kr

Art Hostel Wynwood Concept

5895 Northwest 12th Avenue, Miami, FL, United States

7,8
301 kr
Private Oasis at Arya

Private Oasis at Arya

2889 Mcfarlane Road, Miami, FL, United States

8,2
1 779 kr
Wynwood Design District 30 Day Rentals

Wynwood Design District 30 Day Rentals

Miami, FL, USA

8,6
10 248 kr
Charter Grady White 330 Express Private Vessel

Charter Grady White 330 Express Private Vessel

Miami, FL, USA

9 694 kr

S - Close to Everything (Apt 3)

Miami, FL, USA

8,4
681 kr

W Icon Brickell-Luxury Unit- Free Spa

Miami, FL, USA

7,6
3 841 kr

Lovely & Modern Room in Miami

11120 sw 154th st, Miami, FL, United States

9,1
706 kr

V - Cozy Room in the Heart of Little Havana (Ap 3)

Miami, FL, USA

8,4
632 kr

Miami Designer Studio in the Upper East-Side #1

Miami, FL, USA

8,2
1 050 kr

House hostel world connect

Miami, FL, USA

7,2
369 kr

V - Private Room in the Heart of Calle Ocho (Ap 1)

Miami, FL, USA

8,3
593 kr

S - Heaven in Little Havana (Apt 1)

Miami, FL, USA

8,3
710 kr
Hostel Brazilian Calle Ocho

Hostel Brazilian Calle Ocho

851 Sw 14th Ave, Miami, FL, United States

6,2
389 kr

Adorable private apartments in the Heart of Miami!

Miami, FL, USA

7,7
1 429 kr

Cozy Private Room

17705 Southwest 114th Court, Miami, FL, United States

8,8
525 kr
Nuovo Miami Airport Coral Gables

Nuovo Miami Airport Coral Gables

Miami, FL, USA

8,2
2 382 kr
Ramona Motel

Ramona Motel

3301 West Flagler Street, Miami, FL, United States

6,4
1 099 kr

Start planleggingen av reisen til Miami


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Miami som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Du kan finne et flott sted å bo i Miami ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.