Finn billige fly til Tampa

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 19.5.
on. 26.5.

De billigste flyvningene til flyplassene i Tampa

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Tampa fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Tampa

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Tampa

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Tampa (TPA)

Vanligvis er flyvninger til Tampa fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Tampa, som i gjennomsnitt koster 3 353 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL TAMPA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar31 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Tampa koster i gjennomsnitt kun 2 326 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL TAMPA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli97 % dyrereDet koster ca. 6 590 kr for flyvninger til Tampa fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL TAMPA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober501 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Tampa fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Tampa?

Tampa kan være svært varmt om sommeren, og det er fullt av mennesker i byen i denne perioden på grunn av sommerferien. Dermed kan det også være vanskelig å finne billig overnatting og billig fly til Tampa i disse månedene. Mange besøker Tampa mellom januar og april for å få et avbrekk fra vinterkulden i hjemlandet. Dette betyr igjen at prisene øker og byen er full av folk. Den beste tiden å besøke Tampa på er dermed mellom september og desember, når været er behagelig, hotellene har gode tilbud på rom og du har gode sjanser for å finne billige flybilletter til Tampa.

 • Hvilken flyvning til Tampa er den absolutt billigste?

  Brukere som har bestilt reiser til Tampa fra New York fant flyvninger som er 89 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Tampa. Du kan finne den billigste prisen til Tampa fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Tampa?

  Den billigste måneden å fly til Tampa fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 2 335 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Tampa i løpet av Januar, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 2 500 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Tampa?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Tampa fra Norge er 57 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 3 360 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Tampa?

  Den billigste dagen å reise fra Norge til Tampa på, er på en onsdag da man kan finne priser fra så lite som 3 159 kr. Når du flyr på en fredag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 3 750 kr for en reise fra Norge til Tampa.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Tampa?

  Om morgenen er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Tampa, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 3 121 kr. Å fly til Tampa om morgenen er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Flyvninger til Tampa er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 3 931 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Tampa?

  De som skal fly til Tampa kan potensielt finne bedre priser for Tampa St. Petersburg flyplass (23 km fra sentrum i Tampa), Sarasota Bradenton Intl flyplass (63 km fra sentrum i Tampa), Punta Gorda Charlotte County flyplass (124 km fra sentrum i Tampa), Orlando flyplass (124 km fra sentrum i Tampa), eller Orlando Sanford flyplass (150 km fra sentrum i Tampa), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Tampa?

  Du kan finne tilbud for Tampa St. Petersburg flyplass for i gjennomsnitt 2 007 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Tampa

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Tampa som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
8. sep.
OSL07:10Oslo Gardermoen
14t 19m
1 stopp
TPA21:29Tampa
20. sep.
TPA09:50Tampa
13t 30m
2 stopp
OSL23:20Oslo Gardermoen
7 012 kr
Finn lignende
KLM
8. sep.
OSL02:30Oslo Gardermoen
17t 26m
2 stopp
TPA19:56Tampa
20. sep.
TPA10:55Tampa
14t 10m
2 stopp
OSL01:05Oslo Gardermoen
4 702 kr
Finn lignende
KLM
8. sep.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
15t 34m
2 stopp
TPA01:59Tampa
20. sep.
TPA10:55Tampa
17t 00m
2 stopp
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
4 694 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
8. sep.
OSL04:35Oslo Gardermoen
21t 24m
3 stopp
TPA01:59Tampa
20. sep.
TPA07:47Tampa
16t 58m
3 stopp
OSL00:45Oslo Gardermoen
5 075 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jul.
OSL09:45Oslo Gardermoen
22t 15m
3 stopp
TPA08:00Tampa
3. jul.
TPA03:20Tampa
28t 30m
2 stopp
OSL07:50Oslo Gardermoen
18 967 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
1. jul.
OSL09:45Oslo Gardermoen
22t 15m
3 stopp
TPA08:00Tampa
4. jul.
TPA03:15Tampa
28t 35m
2 stopp
OSL07:50Oslo Gardermoen
19 497 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Tampa

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Tampa, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av American Airlines og Delta
American Airlines
OSLOslo Gardermoen
15t 34m
TPATampa
Delta
TRFOslo Torp Sandefjord
15t 34m
TPATampa

Flyplasser nære Tampa

Under finner du alle flyplassene i Tampa sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Tampa, lander du sannsynligvis enten på Tampa/Tampa internasjonale lufthavn eller Tampa/St. Pete–Clearwater internasjonale lufthavn. Tampa internasjonale lufthavn ligger i underkant av 10 km fra Tampa, og betjenes av over 20 store flyselskaper. Du kan komme deg inn til sentrum med buss eller taxi, eller du kan velge å leie egen bil. St. Pete–Clearwater internasjonale lufthavn ligger omtrent 27 km fra Tampa sentrum, og betjenes først og fremst lavprisselskapet Allegiant Air innenriks i USA og Sunwing Airlines til Canada. Herfra er taxi eller shuttletransport til byen de beste alternativene, men mange foretrekker heller å leie bil.


Populære flybilletter til Tampa

Finn dine flybilletter til Tampa med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Tampa
Raskeste flytid15t 34m
Billigst pris4 694 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Tampa?

Som i de fleste andre amerikanske byer, er bil den beste måten å komme seg rundt i Tampa på. Det er mange steder du kan leie bil både på flyplassene og i sentrum, og dette er uten tvil det mest praktiske fremkomstmiddelet. Kollektivnettverket er ikke spesielt godt utviklet her – fordi de fleste kjører bil – men det finnes en gammeldags trolleybil du kan hoppe på i sentrum, i tillegg til vanntaxier. Dersom du ikke ønsker å kjøre bil, kan du også leie sykkel her for å utforske sentrum. Alternativt kan du selvsagt også ta beina fatt og rusle rundt i byen til fots.


Kan man reise til Tampa uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å reise til Tampa dersom det er en turist- eller jobbreise på under tre måneder. Imidlertid er du nødt til å søke om innreisetillatelse, også kalt ESTA eller Visa Waiver, før du flyr til Tampa. Du kan heller ikke dra hit uten pass, og passet må være maskinlesbart og gyldig under hele ditt opphold i USA.


Start planleggingen av reisen til Tampa


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Tampa?

Tampa er en by som er full av berømte steder, fantastiske restauranter og unike severdigheter. Mens du er på besøk i byen bør du blant annet se vitenskapsmuseet Museum Of Science & Industry, Henry B. Plant Museum og Tampa Museum of Art, i tillegg til utallige opplevelser for barn.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Tampa er den perfekte feriedestinasjonen for de som reiser med barn. Her kan hele familien kose seg i fornøyelsesparkene Busch Gardens og SheiKra, se delfiner og pingviner i The Florida Aquarium og hilse på orangutanger og leoparder i ZooTampa i Lowry Park. Og mye, mye mer!

Gir du tips?

I motsetning til i mange land, er det ikke valgfritt å tipse i USA. Dersom du ikke tipser vil du få stygge blikk og bli sett på som svært uhøflig. På restauranter kan du gjerne tipse 15-25 % avhengig av servicen, og 15-20 % i taxier. På hoteller er det vanlig å gi 2-5 USD (ca. 17-43 NOK) per dag til stuepiken og 3-4 USD (ca. 25-35 NOK) per koffert til pikkoloen. (Priser sjekket 23/04/2019).