Søk etter og finn billige fly til Tsjekkia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Tsjekkia

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Tsjekkia

Beste pris på enveisbillett

221 kr

Beste pris på tur/retur-billett

926 kr

Raskeste flytid

2t 00m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Tsjekkia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 221 kr (Oslo Torp Sandefjord til Praha Václav Havel Prague).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Tsjekkia fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 926 kr (Oslo Gardermoen til Praha Václav Havel Prague).
Den kjappeste flyvningen til Tsjekkia fra Norge tar 2t 00m (Oslo Gardermoen til Praha Václav Havel Prague).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Tsjekkia, deriblant Eurowings, Norwegian og Brussels Airlines.

Tsjekkia flyinnsikt og trender

Se innsikt for Tsjekkia-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hva koster en flybillett til Tsjekkia?

Det har blitt funnet flybilletter til Tsjekkia på momondo helt nede i 397 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 4 502 kr, og billetter til 4 309 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 21 727 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.
Se priser fra:

Hvilke er de mest populære byene å besøke i Tsjekkia?

Tsjekkia har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (298 %) besøkte Praha oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Tsjekkia inkluderer Ostrava og Brno.

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Tsjekkia?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Tsjekkia (Praha Václav Havel Prague), kan du regne med en flytid på henholdsvis 5t og 2t.

Hvilke flyselskaper flyr til Tsjekkia?

Du kan finne flyvninger til Tsjekkia fra 14 flyselskaper. Dersom du er usikker på hvem du skal velge, bør du vurdere å fly med Norwegian, Lufthansa eller KLM, da disse er de mest populære blant brukerne våre. Norwegian er det mest foretrukne blant 77 % av momondos brukere som har bestilt med dette flyselskapet.

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Tsjekkia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De billigste flyvningene til byer i Tsjekkia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Tsjekkia fra Norge
Praha
Praha

Nyttig informasjon om flyvningen din til Tsjekkia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Tsjekkia

Det er som regel best å fly til Praha flyplass når du skal besøke O2 Arena, ettersom denne flyplassen ligger nærmest.

De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Tsjekkia koster:
231 kr per person med Ryanair
331 kr per person med LOT
750 kr per person med Czech AirlinesDe nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Tsjekkia

Finn flyvninger til disse populære byene i Tsjekkia fra din nærmeste flyplass.

Andre kabinklasser for flyvninger til Tsjekkia

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Tsjekkia

Billige flybilletter til Tsjekkia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Tsjekkia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
OsloPraha2t 00m684 kr
StavangerPraha5t 20m1 631 kr
BergenPraha5t 00m1 821 kr
KristiansandPraha4t 50m2 305 kr
ÅlesundPraha18t 30m2 452 kr
NarvikPraha24t 45m2 841 kr
TromsøPraha5t 20m2 852 kr
LongyearbyenPraha35t 35m6 924 kr

De beste tingene å se og gjøre i Tsjekkia

Tsjekkia ligger i Sentral-Europa, og grenser blant annet til Tyskland, Polen og Østerrike. Hovedstaden er den populære byen Praha, som er en perfekt by for en spennende helgetur. Praha ligger omtrent midt i landet, og rundt byen er det mest åpent sletteland, omringet av høye fjell. Her finner du Sumava i sørvest, Krusne Hory i nodvest og Krknose i nordøst. Det høyeste fjellet i landet er 1602 meter høyt. Så Tsjekkia har også spennende natur å by på, selv om Praha er absolutt den mest populære destinasjonen. Dersom du vil utforske flere småbyer i landet, kan du blant annet reise til Karlovy Vary og Mariánské Lázne. Dessuten ligger både Cesky Krumlov og Ceské Budejovice på UNESCOs verdensarvliste. Er du ute etter å smake lokalbrygget øl, kan du ta turen til Ceské Budejovice og Plzen. Fra disse byene kommer pilsnerølet og den originale Budweiseren. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Tsjekkia, spesielt til Praha. Rundt sommeren, og i juleferie og påskeferien er det mange som reiser hit.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Tsjekkia?

Du kan fly til Tsjekkia fra flere flyplasser i Norge, og du kan velge å fly til Praha, Brno eller Ostrava. Det er mest populært å fly til Praha. Hit kan du fly fra Oslo/Gardermoen direkte med Norwegian og SAS. Flyr du fra andre byer i Norge, som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola kan du fly med blant annet KLM, SAS og KLM. Da er reisen med en mellomlanding, enten ved Oslo/Gardermoen, i København eller Amsterdam. Til andre byer i Tsjekkia, slik som Brno, flyr også Lufthansa. Flyr du fra Oslo/Gardermoen er det en mellomlanding underveis, som regel i München.

Når er det best å reise til Tsjekkia?

Været i Tsjekkia er relativt likt som her hjemme i Norge. Den mest populære destinasjonen Praha er et sted man kan reise året rundt. Gamlebyen er utrolig vakkert om vinteren når den er dekket i snø, men du bør merke deg at det kan bli kaldt. Fra desember-mars er det fra omtrent 3 minusgrader – 7 varmegrader. Men det er uansett en god tid å reise til Praha for å handle julegaver, eller besøke noen av byens koselige restauranter og kaféer. Om våren blir det mer behagelige temperaturer, og da er det mindre nedbør enn midt på sommeren. Fra mars-mai er det rundt 7-18 grader. Om sommeren er det flest turister her, men det er også da det er varmest. Da kan du kose deg utendørs med temperaturer på rundt 21-23 grader. Du bør ta med en paraply, for det kan regne en del om sommeren. I tillegg bør du bestille reisen din i god tid når du vil reise hit om sommeren, slik at du får de rimeligste flybillettene og beste hotellet. Så dette landet er altså en helårsdestinasjon, og spesielt Praha, men det er mest anbefalt å reise til Tsjekkia fra april-oktober.

Hvor lang tid tar det å fly til Tsjekkia?

Skal du fly til Tsjekkia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 3 timer og 25 minutter. Vil du fly fra Oslo/Gardermoen til Brno, tar dette fra omtrent 4 timer og 20 minutter med en mellomlanding. Fra Oslo/Gardermoen til Ostrava tar det fra omtrent 5 timer og 55 minutter med to mellomlandinger. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Tsjekkia uten pass eller visum?

Når du skal fly til Tsjekkia trenger du ikke visum. Du må ha med deg gyldig pass. Dette er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet som er gjeldende i utlandet. Dette må som regel vises når du skal gå om bord på flyet når du reiser ut av Tsjekkia. I tillegg er det vanlig å måtte vise pass når du sjekker inn på hotell.


Internasjonale flyreiser til Tsjekkia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Praha
Raskeste flytid2t 00m
Laveste pris684 kr
Flyvninger fra Stavanger til Praha
Raskeste flytid5t 20m
Laveste pris1 631 kr
Flyvninger fra Bergen til Praha
Raskeste flytid5t 00m
Laveste pris1 821 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Praha
Raskeste flytid4t 50m
Laveste pris2 305 kr
Flyvninger fra Ålesund til Praha
Raskeste flytid18t 30m
Laveste pris2 452 kr
Flyvninger fra Tromsø til Praha
Raskeste flytid5t 20m
Laveste pris2 852 kr
Flyvninger fra Narvik til Praha
Raskeste flytid24t 45m
Laveste pris2 841 kr
Flyvninger fra Gdansk til Praha
Raskeste flytid3t 40m
Laveste pris2 673 kr

Flyvninger til regioner i Tsjekkia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Tsjekkia


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Tsjekkia for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Tsjekkia. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Tsjekkia. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.