Fly Europa Tsjekkia

Finn billig fly til Tsjekkia

ons.. 26.2.
ons.. 4.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til byer i Tsjekkia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Tsjekkia

Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Tsjekkia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter
Praha
Prague Region
Karlsbroen
O2 Arena
Wenzelsplassen
Borgen i Praha
Zlatá ulička
Brno
South Moravian
Country Museum
Špilberk Castle
Brno Circuit
DRFG Arena
Mestský fotbalový stadion Srbská
Ostrava
Moravian-Silesian Region
Silesian Ostrava Castle
Museum of Mining
CEZ Arena
Ostrava Museum
Bazaly Stadium
Karlsbad
Prague Region
Museum of Karlovy Vary
KV Arena
Mill Colonnade
Mattoni Mineral Water
Jan Becher Museum

Billige flybilletter til Tsjekkia

De billigste flyene til Tsjekkia funnet av brukere
Avgang Destinasjon Beste pris
Oslo Praha 888 kr
Bergen Praha 1 524 kr
Stavanger Praha 1 833 kr
Kristiansand Praha 2 245 kr
Tromsø Praha 2 731 kr
Narvik Praha 2 806 kr
Longyearbyen Praha 4 442 kr
Ålesund Praha 7 267 kr

Fly til Tsjekkia

Tsjekkia ligger i Sentral-Europa, og grenser blant annet til Tyskland, Polen og Østerrike. Hovedstaden er den populære byen Praha, som er en perfekt by for en spennende helgetur. Praha ligger omtrent midt i landet, og rundt byen er det mest åpent sletteland, omringet av høye fjell. Her finner du Sumava i sørvest, Krusne Hory i nodvest og Krknose i nordøst. Det høyeste fjellet i landet er 1602 meter høyt. Så Tsjekkia har også spennende natur å by på, selv om Praha er absolutt den mest populære destinasjonen. Dersom du vil utforske flere småbyer i landet, kan du blant annet reise til Karlovy Vary og Mariánské Lázne. Dessuten ligger både Cesky Krumlov og Ceské Budejovice på UNESCOs verdensarvliste. Er du ute etter å smake lokalbrygget øl, kan du ta turen til Ceské Budejovice og Plzen. Fra disse byene kommer pilsnerølet og den originale Budweiseren. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Tsjekkia, spesielt til Praha. Rundt sommeren, og i juleferie og påskeferien er det mange som reiser hit.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Tsjekkia?

Du kan fly til Tsjekkia fra flere flyplasser i Norge, og du kan velge å fly til Praha, Brno eller Ostrava. Det er mest populært å fly til Praha. Hit kan du fly fra Oslo/Gardermoen direkte med Norwegian og SAS. Flyr du fra andre byer i Norge, som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola kan du fly med blant annet KLM, SAS og KLM. Da er reisen med en mellomlanding, enten ved Oslo/Gardermoen, i København eller Amsterdam. Til andre byer i Tsjekkia, slik som Brno, flyr også Lufthansa. Flyr du fra Oslo/Gardermoen er det en mellomlanding underveis, som regel i München.

Når er det best å reise til Tsjekkia?

Været i Tsjekkia er relativt likt som her hjemme i Norge. Den mest populære destinasjonen Praha er et sted man kan reise året rundt. Gamlebyen er utrolig vakkert om vinteren når den er dekket i snø, men du bør merke deg at det kan bli kaldt. Fra desember-mars er det fra omtrent 3 minusgrader – 7 varmegrader. Men det er uansett en god tid å reise til Praha for å handle julegaver, eller besøke noen av byens koselige restauranter og kaféer. Om våren blir det mer behagelige temperaturer, og da er det mindre nedbør enn midt på sommeren. Fra mars-mai er det rundt 7-18 grader. Om sommeren er det flest turister her, men det er også da det er varmest. Da kan du kose deg utendørs med temperaturer på rundt 21-23 grader. Du bør ta med en paraply, for det kan regne en del om sommeren. I tillegg bør du bestille reisen din i god tid når du vil reise hit om sommeren, slik at du får de rimeligste flybillettene og beste hotellet. Så dette landet er altså en helårsdestinasjon, og spesielt Praha, men det er mest anbefalt å reise til Tsjekkia fra april-oktober.

Hvor lang tid tar det å fly til Tsjekkia?

Skal du fly til Tsjekkia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 3 timer og 25 minutter. Vil du fly fra Oslo/Gardermoen til Brno, tar dette fra omtrent 4 timer og 20 minutter med en mellomlanding. Fra Oslo/Gardermoen til Ostrava tar det fra omtrent 5 timer og 55 minutter med to mellomlandinger. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Tsjekkia uten pass eller visum?

Når du skal fly til Tsjekkia trenger du ikke visum. Du må ha med deg gyldig pass. Dette er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet som er gjeldende i utlandet. Dette må som regel vises når du skal gå om bord på flyet når du reiser ut av Tsjekkia. I tillegg er det vanlig å måtte vise pass når du sjekker inn på hotell.


Populære destinasjoner i Tsjekkia

Utforsk byene Tsjekkia som momondos brukere elsker

Internasjonale flyreiser til Tsjekkia

Sammenlign flyreiser til og fra de nærmeste flyplassene for å finne de beste prisene og avgangstidene
Flyvninger fra Oslo til Praha
Raskeste flytid
1t 55m
Billigste pris
889 kr
Flyvninger fra Bergen til Praha
Raskeste flytid
3t 35m
Billigste pris
1 524 kr
Flyvninger fra Stavanger til Praha
Raskeste flytid
8t 20m
Billigste pris
1 833 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Praha
Raskeste flytid
14t 05m
Billigste pris
2 245 kr
Flyvninger fra Tromsø til Praha
Raskeste flytid
8t 00m
Billigste pris
2 731 kr
Flyvninger fra Narvik til Praha
Raskeste flytid
7t 40m
Billigste pris
2 806 kr
Flyvninger fra Longyearbyen til Praha
Raskeste flytid
22t 40m
Billigste pris
4 442 kr
Flyvninger fra Ålesund til Praha
Raskeste flytid
24t 05m
Billigste pris
7 267 kr
Vis flere
Fly Europa Tsjekkia