Finn billig fly til Tsjekkia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 22.9.
on. 29.9.

De billigste flyvningene til byer i Tsjekkia

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Tsjekkia fra Norge
Praha
Praha

Nyttig informasjon om flyvningen din til Tsjekkia

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Tsjekkia
 • Hvilke er de mest populære byene å besøke i Tsjekkia?

  Tsjekkia har mange spennende byer å besøke hvis du ønsker å oppleve landet. Majoriteten av brukerne våre (298 %) besøkte Praha oftere enn andre byer i landet, men andre populære byer i Tsjekkia inkluderer Brno og Ostrava.

 • Hvor mye koster den billigste flyvningen til Tsjekkia?

  De beste prisene funnet på momondo for flyvninger til Tsjekkia koster:
  209 kr per person med Ryanair
  359 kr per person med LOT
  427 kr per person med easyJet


Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Tsjekkia? Sjekk ut disse byene og ta deg tid til å se noen av landets mest populære severdigheter

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Tsjekkia

Finn flyvninger til disse populære byene i Tsjekkia fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Tsjekkia

Disse rutene har de billigste flyvningene til Tsjekkia som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste pris
OsloPraha697 kr
BergenPraha1 093 kr
StavangerPraha1 610 kr
NarvikPraha1 825 kr
ÅlesundPraha1 989 kr
KristiansandPraha2 066 kr
LongyearbyenPraha2 944 kr
TromsøPraha3 125 kr

Tsjekkia ligger i Sentral-Europa, og grenser blant annet til Tyskland, Polen og Østerrike. Hovedstaden er den populære byen Praha, som er en perfekt by for en spennende helgetur. Praha ligger omtrent midt i landet, og rundt byen er det mest åpent sletteland, omringet av høye fjell. Her finner du Sumava i sørvest, Krusne Hory i nodvest og Krknose i nordøst. Det høyeste fjellet i landet er 1602 meter høyt. Så Tsjekkia har også spennende natur å by på, selv om Praha er absolutt den mest populære destinasjonen. Dersom du vil utforske flere småbyer i landet, kan du blant annet reise til Karlovy Vary og Mariánské Lázne. Dessuten ligger både Cesky Krumlov og Ceské Budejovice på UNESCOs verdensarvliste. Er du ute etter å smake lokalbrygget øl, kan du ta turen til Ceské Budejovice og Plzen. Fra disse byene kommer pilsnerølet og den originale Budweiseren. Høytider og ferier kan påvirke flypriser noe, men om du bruker tid på å sammenligne flypriser online i god tid kan du som regel finne rimelige priser for fly med hotell. Høytider og ferier påvirker også når andre turister tar seg turen til Tsjekkia, spesielt til Praha. Rundt sommeren, og i juleferie og påskeferien er det mange som reiser hit.

Hvilke flyselskap flyr direkte til Tsjekkia?

Du kan fly til Tsjekkia fra flere flyplasser i Norge, og du kan velge å fly til Praha, Brno eller Ostrava. Det er mest populært å fly til Praha. Hit kan du fly fra Oslo/Gardermoen direkte med Norwegian og SAS. Flyr du fra andre byer i Norge, som Bergen/Flesland eller Stavanger/Sola kan du fly med blant annet KLM, SAS og KLM. Da er reisen med en mellomlanding, enten ved Oslo/Gardermoen, i København eller Amsterdam. Til andre byer i Tsjekkia, slik som Brno, flyr også Lufthansa. Flyr du fra Oslo/Gardermoen er det en mellomlanding underveis, som regel i München.

Når er det best å reise til Tsjekkia?

Været i Tsjekkia er relativt likt som her hjemme i Norge. Den mest populære destinasjonen Praha er et sted man kan reise året rundt. Gamlebyen er utrolig vakkert om vinteren når den er dekket i snø, men du bør merke deg at det kan bli kaldt. Fra desember-mars er det fra omtrent 3 minusgrader – 7 varmegrader. Men det er uansett en god tid å reise til Praha for å handle julegaver, eller besøke noen av byens koselige restauranter og kaféer. Om våren blir det mer behagelige temperaturer, og da er det mindre nedbør enn midt på sommeren. Fra mars-mai er det rundt 7-18 grader. Om sommeren er det flest turister her, men det er også da det er varmest. Da kan du kose deg utendørs med temperaturer på rundt 21-23 grader. Du bør ta med en paraply, for det kan regne en del om sommeren. I tillegg bør du bestille reisen din i god tid når du vil reise hit om sommeren, slik at du får de rimeligste flybillettene og beste hotellet. Så dette landet er altså en helårsdestinasjon, og spesielt Praha, men det er mest anbefalt å reise til Tsjekkia fra april-oktober.

Hvor lang tid tar det å fly til Tsjekkia?

Skal du fly til Tsjekkia fra Oslo/Gardermoen kan du forvente en reisetid fra omtrent 2 timer. Reiser du fra andre flyplasser i Norge, som Bergen/Flesland, tar reisen fra omtrent 3 timer og 25 minutter. Vil du fly fra Oslo/Gardermoen til Brno, tar dette fra omtrent 4 timer og 20 minutter med en mellomlanding. Fra Oslo/Gardermoen til Ostrava tar det fra omtrent 5 timer og 55 minutter med to mellomlandinger. I tillegg vil reisetiden avhenge av hvor lange mellomlandinger du har og hvor du mellomlander.

Kan man reise til Tsjekkia uten pass eller visum?

Når du skal fly til Tsjekkia trenger du ikke visum. Du må ha med deg gyldig pass. Dette er det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet som er gjeldende i utlandet. Dette må som regel vises når du skal gå om bord på flyet når du reiser ut av Tsjekkia. I tillegg er det vanlig å måtte vise pass når du sjekker inn på hotell.


Internasjonale flyreiser til Tsjekkia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Praha
Raskeste flytid13t 45m
Billigst pris628 kr
Flyvninger fra Bergen til Praha
Raskeste flytid22t 55m
Billigst pris921 kr
Flyvninger fra Stavanger til Praha
Raskeste flytid4t 55m
Billigst pris1 489 kr
Flyvninger fra Narvik til Praha
Raskeste flytid6t 50m
Billigst pris1 756 kr
Flyvninger fra Ålesund til Praha
Raskeste flytid5t 25m
Billigst pris1 989 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Praha
Raskeste flytid7t 40m
Billigst pris2 066 kr
Flyvninger fra Tromsø til Praha
Raskeste flytid10t 20m
Billigst pris3 125 kr

Finn flyvninger til Tsjekkia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Flyvninger til regioner i Tsjekkia

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Tsjekkia