Finn billige flyvninger til Skottland fra 415 kr

1 voksen
0 bager
Fra?
Til?
on. 13.12.
on. 20.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Skottland

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Skottland

Beste pris på enveisbillett

415 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 332 kr

Raskeste flytid

1t 20m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Skottland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 415 kr (Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Skottland fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 332 kr (Oslo Gardermoen til Edinburgh Turnhouse).
Den kjappeste flyvningen til Skottland fra Norge tar 1t 20m (Stavanger Sola til Aberdeen Dyce).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Skottland, deriblant British Airways, Lufthansa og KLM.

Skottland flyinnsikt og trender

Se innsikt for Skottland-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken er den billigste flyvningen jeg kan finne til Skottland?

Gjennomsnittsprisen for en flyvning til Skottland ligger på 2 220 kr/per person, og den billigste flyvningen til Skottland koster 453 kr/per person. Denne prisen kan variere basert på en rekke ulike faktorer som avgangsflyplass, flyselskap, bestillingstidspunkt og når du planlegger å reise.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly fra Norge til Skottland?

Dersom du flyr fra en populær flyplass i Norge, som for eksempel Oslo Gardermoen eller Bergen Flesland, og reiser til den mest populøre flyplassen i Skottland (Edinburgh Turnhouse), kan du regne med en flytid på henholdsvis og 2t.

Hvilke flyselskaper flyr til Skottland?

Norwegian er det mest populære flyselskapet som tilbyr flyvninger til Skottland – 60 % av brukerne våre velger å fly med dem når de skal reise til Skottland. Andre populære alternativer inkluderer KLM og Wideroe. Totalt 7 ulike flyselskaper flyr til Skottland.

De billigste flyvningene til byer i Skottland

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Skottland fra Norge
Edinburgh
Edinburgh

Nyttig informasjon om flyvningen din til Skottland

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Skottland

Hvilken flyplass er det best å fly til når man skal besøke Edinburgh?

Hvordan er været i Skottland?

Skottland har som regel en temperatur på mellom 4 °C(Januar) og 15 °C(juli). Hvis man ønsker å unngå regn og/eller snø under reisen til Skottland, er det lurt å planlegge å reise i løpet av april, februar eller februar, da dette er måneder med mindre sannsynlighet for nedbør.

Hva koster en flybillett til Skottland?

Det har blitt funnet flybilletter til Skottland på momondo helt nede i 453 kr per billett nylig. Men, gjennomsnittprisen ligger vanligvis på 2 220 kr, og billetter til 1 875 kr eller under er en god pris på denne strekningen. 8 433 kr er den dyreste billetten vi har sett den siste uken, men du kan unngå å måtte betale dette, avhengig av hvilken flyplass du flyr fra, hvilket flyselskap du velger og hvor langt i forveien du bestiller billetter.

Fra hvor er det billigst å fly til Skottland?

Edinburgh Turnhouse flyplass i Edinburgh har de billigste flyreisene når du besøker Skottland, med en gjennomsnittlig flybillett på 453 kr. Aberdeen Dyce flyplass i Aberdeen er den nest billigste destinasjonen i Skottland, med en gjennomsnittlig flybillett på 977 kr.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Skottland fra flyvninger sist?

Priser for Skottland fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Skottland fra flyvninger?

Fra og med desember 2023, er det 9 tilbydere å velge mellom fra Skottland flyvninger.

Hvor gammel må du være for å fly til Skottland?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsager), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Skottland med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Skottland?

De nødvendige reise- og helsedokumentene for reisen din til Skottland kan variere avhengig av reiseplanene dine og individuelle omstendigheter. Vanligvis bør du ha ulike dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort og et pass som er gyldig i seks måneder etter din planlagte ankomstdato. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Skottland

Finn flyvninger til disse populære byene i Skottland fra din nærmeste flyplass.

Billige flybilletter til Skottland

Disse rutene har de billigste flyvningene til Skottland som ble funnet av momondo-brukere i Norge
AvgangDestinasjonBeste tidBeste pris
StavangerAberdeen1t 05m1 496 kr
OsloEdinburgh1t 50m1 660 kr
OsloGlasgow5t 15m1 682 kr
TrondheimEdinburgh7t 00m2 293 kr
OsloAberdeen4t 45m2 380 kr
TromsøEdinburgh6t 55m2 894 kr
TrondheimGlasgow16t 20m2 926 kr
StavangerEdinburgh5t 45m3 068 kr
TromsøGlasgow13t 50m3 243 kr
BergenAberdeen1t 25m3 341 kr
BergenLerwick25t 10m5 656 kr
BergenGlasgow7t 00m7 534 kr

De beste tingene å se og gjøre i Skottland

Fra hvor kan du fly direkte til Skottland?

Det er flere flytilbud til Edinburgh Lufthavn (EDI), blant annet fra London eller Oslo. Flyplassen omtaler seg selv som punktet der Skottland møter verden, og her lander det daglig direkteruter fra flere steder i Storbritannia og fra Nord-Irland og Irland. Fra og til Norge går det fly direkte mellom Edinburgh Lufthavn og Oslo (OSL), Bergen (BGO) og Stavanger (SVG). Du kan også ta direktefly fra Gøteborg (GOT), Stockholm (ARN) og København (CPH). De fleste hovedstedene i Europa har et flytibud direkte til denne skotske sjarmbomben av en by. Kommer du fra Tromsø (TOS) eller Bodø (BOO), og skal videre til Edinburgh fra Oslo, kan det være lurt å overnatte på Gardermoen, eller kombinere reisen til Edinburgh med en eller flere netter i hovedstaden. Mulighetene er mange, og du kan søke opp hoteller her hos momondo, etter at du har funnet den perfekte flyreisen. Det ligger stadig fristende kampanjer på nettet som ikke tømmer lommeboka , men som lar det være igjen penger til shopping og opplevelser. På noen nettsteder er det smart å følge med på prisen, og hoppe på det beste tilbudet når kampanjen er tilgjengelig her på momondo. Det er flere flyruter til Glasgow (GLA) også, men da fra byer som London og Dublin, og også de mindre øyene på vestkysten av Skottland som for eksempel Tiree. Dersom du skal reise til Glasgow fra Oslo, må du nok mellomlande i London eller Edinburgh. Glasgow GLA har også direktefly over Altanteren, som til Orlando, Toronto og Cancun.

Hvor enkelt er det å reise rundt i Skottland?

Når du først har kommet deg til denne huben mellom Skottland og resten av verden, vil du oppdage at Edinburgh Lufthavn (EDI) ikke bare er en link til resten av verden, men også til resten av Skottland. Her kan du hoppe på en buss, en trikk, en taxi eller flytoget inn til byen, eller leie deg en bil eller sykkel og navigere deg frem selv. Alternativt, kan du hoppe på den bussen eller det toget som går til Glasgow, eller et annet sted i denne vakre delen av Storbritannia. Skottland har mye å by på med sin robuste natur og røffe middelalderborger, og fra Edinburgh Lufthavn kan du enkelt komme deg videre. Utenfor lufthavnen finner du både betalte og gratis hentesoner, der du kan hentes eller settes av når du skal reise, og det er også enkelt å finne buss- og togavgangene fra flyplassen. Skal du se hele Skottland, er det gjerne smart å leie en bil. Dette gjør du enkelt via sidene her hos momondo i samme slengen. På den måten kan du finne frem til gode tilbud og kampanjer. Dersom du ikke vil se hele Skottland, men reise til én bestemt destinasjon, er det enkelt å finne frem til en tog- eller bussrute dit. Det er enkelt å finne skyss både i Glasgow og i Edinburgh, som er de to største byene i Skottland. Glasgow har to flyplasser, der den ene er internasjonal og tar imot utenlandsflyvninger, mens den andre tar imot innenlandsflyvninger. Mellom flyplassene kan du hoppe på en transferbuss, som tar deg fra Glasgow Internasjonale Lufthavn GLA til Glasgow Prestwick Lufthavn GPA.

Hvilke krav er det til pass og visum når du skal besøke Skottland?

Nettopp fordi Storbritannia ikke er medlem av Schengen eller EU, må du huske å ta med deg passet når du reiser fra Norge til Skottland. Ingen norske borgere trenger visum for innreise til Skottland så lenge reisen ikke overskrider seks måneder. Dersom du skal være lenger, og kanskje har tenkt å studere i Skottland, må du ha visum for å oppholde deg der, akkurat slik som alle andre ikke-britiske studenter. Disse reglene var nye fra 1. januar 2021, etter at Storbritannia gikk ut av EU.


Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Skottland

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Skottland?

    Du kan dra nytte av momondos prisvarsler ved å første søke etter dine flyvninger til Skottland. Flytilbud vises i sanntid. Derfra kan du opprette et prisvarsel ved å bruke miniprogrammet vårt på siden.

  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Skottland med momondo?

    Ved å bruke verktøy som «Priskalender» kan du se hvilken dag det er best å fly tur/retur til destinasjonen din. «Prisprognose»-verktøyet vårt bruker kunstig intelligens til å forutsi om du bør kjøpe nå, eller vente på potensielt lavere priser. Explore viser deg alle flyalternativene fra en by eller flyplass, slik at du kan skape ditt eget, unike eventyr. Bloggen Discover gir verdifull innsikt i hvordan du kan spare penger mens du bestiller reisen din. Etter at du har gjennomført et søk, kan du aktivere «Prisvarsler» for å spore prisene på flyvningen du er interessert i og bestille den på det beste tidspunktet.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Skottland?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Skottland. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Kan jeg finne flyreiser til Skottland med fleksible bestillingsregler på momondo?

Flyreiser til Skottland med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Skottland?

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Skottland. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Skottland akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Skottland flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


En enklere måte å administrere reisen til Skottland på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.