Finn billige fly til Kansas City

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 14.8.
sø. 21.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kansas City

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kansas City fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Kansas City

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kansas City

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Kansas City (MCI)

Vanligvis er flyvninger til Kansas City fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Kansas City Intl, som i gjennomsnitt koster 9 238 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Kansas City?

Fra Norges hovedflyplass Gardermoen vil raskeste flyrute ta 19 timer til Kansas City International Airport, inkludert en mellomlanding. Flyr du fra Bergen Flesland vil det i snitt ta rundt 19 timer og 30 minutter til Kansas City flyplass, inkludert en mellomlanding i Europa. Fra Stavanger vil det også ta rundt 19 timer og 30 minutter, litt avhengig av mellomlandinger og forbindelser. Det er mulig med flyreiser fra Trondheim Værnes, noe som øker den totale flytiden til nesten 21 timer før du er fremme i Kansas City.

Kansas City har gode forbindelser til flere av de største flyplassene i USA, som Atlanta Hartsfield- Jackson, Chicago O`Hare, New York La Guardia og Houston-Intercontinental, for å nevne noen. Det betyr at det er enkelt å komme seg fra Europa, via byer som Amsterdam, London eller Paris til Kansas City, med et stopp ved de store amerikanske flyplassene. Her finner du også gode tilbud på billige flybilletter og hos momondo har vi alltid attraktive flytilbud. Fra Amsterdam Schipol er det utmerkede forbindelser, særlig til hovedflyplassen i Atlanta. Det finnes dessverre ingen direktefly fra Norge eller Skandinavia, slik at kortest rute blir fra Oslo via Amsterdam Schipol og videre mot Atlanta eller Chicago, hvor man bytter fly.

I gjennomsnitt er februar den billigste måneden å fly til Kansas City fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 7 053 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Kansas City i løpet av februar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av april i stedet. Flyvninger til Kansas City i april er ikke like billige som de i februar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 8 955 kr.

De som skal fly til Kansas City kan potensielt finne bedre priser for Kansas City Intl flyplass (28 km fra sentrum i Kansas City), avhengig av måned og avreiseflyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Kansas City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kansas City

Hvilke flyselskaper flyr til Kansas City?

På reiser til Kansas City fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Scandinavian Airlines, Icelandair, British Airways eller KLM. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Icelandair til Kansas City

Icelandair har ca. 7 flyvninger til Kansas City i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Boston Logan Intl, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Icelandair, kostet 5 401 kr (Oslo Gardermoen til Kansas City). Brukere har gitt de en score på Icelandair 7,4/10 basert på 90 vurderinger på momondo.

Flyvninger med British Airways til Kansas City

E annet populært valg for fly til Kansas City, er British Airways (6,3/10, 591 vurderinger). De fleste flyvninger med British Airways som lander i Kansas City, ankommer fra Dallas Fort Worth Intl, men det finnes 28 flyvninger med British Airways til Kansas City fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med British Airways på momondo denne uken, lå på 8 501 kr (Oslo Gardermoen til Kansas City, tur/retur).


Flyplasser nære Kansas City

Under finner du alle flyplassene i Kansas City sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Kansas City flyplass?

Det finnes flybusser på denne ruten som trafikkeres av RideKC med deres rute 129. Det finnes også en egen shuttlebuss, som tar passasjerer fra flyplassterminalen inn mot hotellene i sentrum. Kansas City Airport har gode veiforbindelser inn til byen, og det er lett å finne en drosje som vil kjøre deg inn for en billig penge. De fleste av drosjene står klare for reisende ved ankomsthallen, så det ikke er noe behov å bestille en på forhånd. Når det gjelder leiebil, har Kansas City et enormt utvalg av leiebiler tilgjengelige. Enten du ser etter en liten og praktisk bybil eller noe stort og lusuriøst, vil du finne det her. Det er også mulig å levere tilbake bilen et annet sted mot et tillegg i prisen, for folk som legger ut på langtur.


Visumkrav for Kansas City

Når du reiser til USA og Kansas City, er det krav om at nordmenn søker om et elektronisk visum på nett som dekker opphold opp mot 90 dager. For opphold lengre enn det, må man søke om eget visum på den amerikanske ambassaden i Oslo.


Start planleggingen av reisen til Kansas City


De beste tingene å se og gjøre i Kansas City

Besøkende til Kansas City bør sjekke ut det sjarmerende og familievennlige Historic City Market, som tilbyr shopping, restauranter og underholdning, samt konserter i samme område. For den som er glad i jazzmusikk, bør en tur til American Jazz Museum stå på menyen. Her får man et godt innblikk i jazzens spede opprinnelse, og det er interessant å høre mer om personene som har formet musikksjangeren. Du finner det museet i det historiske distriktet. Det finnes også et enestående museum tett på, som er dedikert til amerikansk militærhistorie fra første verdenskrig. Dette museet blir av mange regnet som det aller fremste museet som omhandler første verdenskrig, og dets globale ringvirkninger. Et virkelig must for alle som interesserer seg for verdenshistorie. Sea Life Kansas City Aquarium er en annen populær utflukt, som spesielt egner seg for familier med barn. Her finner man en stor mengde eksotiske og sjeldne dyrearter, som garantert vil underholde ungene. Like ved finner du et spennende museum som tar for seg den amerikanske sentralbanken og historien bak dollaren. Virkelig spennende for både voksne og barn.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Kansas City når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Kansas City, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Kansas City på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Kansas City ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Kansas City nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Kansas City og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Kansas City

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Kansas City

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.