Finn billige fly til Lviv

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 27.9.
ma. 4.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Lviv

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Lviv fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Lviv

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Lviv

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Lviv (LWO)

Vanligvis er flyvninger til Lviv fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Lviv Danylo Halytskyi Intl, som i gjennomsnitt koster 1 967 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars35 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Lviv koster i gjennomsnitt kun 1 285 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember29 % dyrereDet koster ca. 2 535 kr for flyvninger til Lviv fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember404 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Lviv fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Lviv?

Det er best å reise til Lviv sent på våren når det er behagelige temperaturer, men likevel utenfor høysesongen, som er på senvinteren og tidlig om våren. I disse månedene er det vanskelig å finne billig fly til Lviv, og det samme gjelder i julen fra 22.-27. desember og 19.-23. oktober når den årlige ost- og vinfestivalen finner sted. Dersom du ønsker å besøke Lviv fra november til april bør du være forberedt på at det kan være noe snø i byen, men du vil til gjengjeld ha gode muligheter for å finne både rimelig overnatting og billige flybilletter til Lviv i denne perioden.

 • Hvilken flyvning til Lviv er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Lviv for 575 kr/person, noe som er 74 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Lviv. Du kan finne den billigste prisen til Lviv fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Lviv?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Lviv i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av august i stedet. Flyvninger til Lviv i august er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 380 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Lviv?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Lviv fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Lviv for ca. 1 967 kr når du søker 60 dager før. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til Lviv på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 556 kr i løpet av de siste 72 timene.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Lviv?

  Ivano-Frankivsk Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Lviv.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Lviv?

  Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Ivano-Frankivsk Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Lviv, med en gjennomsnittspris på 2 175 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Lviv

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Lviv som nylig ble funnet av brukere på momondo
Wizz Air
26. nov.
TRF08:05Oslo Torp Sandefjord
18t 20m
1 stopp
LWO02:25Lviv Danylo Halytskyi Intl
29. nov.
LWO11:25Lviv Danylo Halytskyi Intl
23t 10m
1 stopp
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
26. nov.
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
31t 25m
2 stopp
LWO15:55Lviv Danylo Halytskyi Intl
29. nov.
LWO11:25Lviv Danylo Halytskyi Intl
23t 10m
1 stopp
TRF10:35Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
26. nov.
TRF08:30Oslo Torp Sandefjord
31t 25m
2 stopp
LWO15:55Lviv Danylo Halytskyi Intl
29. nov.
LWO05:35Lviv Danylo Halytskyi Intl
28t 55m
2 stopp
TRF10:30Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
25. okt.
TRD12:55Trondheim Værnes (TRD)
28t 30m
2 stopp
LWO17:25Lviv Danylo Halytskyi Intl
15. nov.
LWO09:00Lviv Danylo Halytskyi Intl
30t 15m
2 stopp
TRD15:15Trondheim Værnes (TRD)
1 189 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. okt.
TRD12:55Trondheim Værnes (TRD)
28t 30m
2 stopp
LWO17:25Lviv Danylo Halytskyi Intl
15. nov.
LWO15:05Lviv Danylo Halytskyi Intl
19t 15m
3 stopp
TRD10:20Trondheim Værnes (TRD)
1 510 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Lviv

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Lviv, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
5. okt.
TRF09:00Oslo Torp Sandefjord
8t 25m
1 stopp
LWO17:25Lviv Danylo Halytskyi Intl
Flere flyselskaper
17. okt.
TRF12:15Oslo Torp Sandefjord
5t 20m
1 stopp
LWO17:35Lviv Danylo Halytskyi Intl
Wizz Air
18. okt.
TRF10:45Oslo Torp Sandefjord
4t 35m
1 stopp
LWO15:20Lviv Danylo Halytskyi Intl

Flyplasser nære Lviv

Under finner du alle flyplassene i Lviv sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Lviv, ankommer du Lviv/Lviv Danylo Halytskyi internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger i den sørvestlige delen av byen, kun 15 kilometer fra bysentrum. Det tar omtrent 17 minutter å komme seg inn til byen, og 12 minutter til sentralbanestasjonen. Du kan velge å ta en ekspressbuss til sentralbanestasjonen, og en billett koster 10 UAH (ca. 3,50 NOK). Du kan også ta lokalbuss nummer 48 til halve prisen, eller trolleybuss nummer 9 til samme pris. Alternativt kan du velge å ta taxi inn til sentrum, eller leie egen bil på flyplassen slik at du kan kjøre på egen hånd uten å være avhengig av noen andre.


Populære flybilletter til Lviv

Finn dine flybilletter til Lviv med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Lviv
Raskeste flytid18t 20m
Billigst pris556 kr
Flyvninger fra Trondheim til Lviv
Raskeste flytid28t 30m
Billigst pris1 189 kr

Det er enkelt å komme seg rundt i Lviv med både trikk og trolleybuss, og det er flere minibusser, marshrutky, som kjører på kryss og tvers av byen. Du kan få et kart over nettverket av kollektivtransport hos turistinformasjonen og på de fleste hoteller. Du kan også leie sykkel på pl Rynok for å utforske byen fra sykkelsetet, men den mest praktiske måten å besøke byen på er imidlertid til fots. Gamlebyen er hovedsakelig bilfri, og det er kun ved å ta beina fatt at du virkelig får opplevd byens sjel og kan kjenne på atmosfæren. Det finnes også mange taxier her som du kan ta dersom du foretrekker det.


Dersom du skal reise til Ukraina for å jobbe, tjenestegjøre som diplomat, studere, gjenforenes med familie eller bosette deg, må du søke om oppholdstillatelse eller visum før du flyr til Lviv. For reiser av andre grunner enn disse, kan du oppholde deg i Ukraina i inntil 90 dager uten visum. Du kan ikke reise hit uten pass, som er den eneste gyldige legitimasjonen for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Lviv


Hva bør du se i Lviv?

Lviv er en gammel by full av historiske bygninger, brosteinsbelagte gater og små torg. Det er mer enn 60 museer og 104 katedraler og kirker her, og i de siste årene har byen blitt en mer populær turistdestinasjon enn både Kiev og Odessa. Mens du er i byen bør du ta turen innom byens opera og ballet, som ofte blir sammenlignet med statsoperaen i Wien grunnet sin storslåtte fasade og interiør. Videre bør du besøke den verdensarvlistede markedsplassen, og se plassens hovedattraksjon – rådhuset fra 1300-tallet.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Folketrygden dekker vanligvis ikke utgifter i forbindelse med ulykker og sykdom i Ukraina, og du bør derfor ha gyldig reiseforsikring før du reiser hit.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke ukokt vann fra springen i Ukraina, og alt vann som brukes til tannpuss, isbiter og skylling av mat bør kokes på forhånd.

Gir du tips?

Det er vanlig å tipse omtrent 10-15 % på hoteller, restauranter og i taxier. (Priser sjekket 07/05/2019).