Finn billige fly til Lviv

1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 26.9.
ti. 3.10.
Reiseadvarsel: Sjekk lokale reiseråd før du bestiller.

Lviv flyinnsikt og trender

Se innsikt for Lviv-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Lviv?


Ofte stilte spørsmål om å fly til Lviv

Det er best å reise til Lviv sent på våren når det er behagelige temperaturer, men likevel utenfor høysesongen, som er på senvinteren og tidlig om våren. I disse månedene er det vanskelig å finne billig fly til Lviv, og det samme gjelder i julen fra 22.-27. desember og 19.-23. oktober når den årlige ost- og vinfestivalen finner sted. Dersom du ønsker å besøke Lviv fra november til april bør du være forberedt på at det kan være noe snø i byen, men du vil til gjengjeld ha gode muligheter for å finne både rimelig overnatting og billige flybilletter til Lviv i denne perioden.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Lviv?

Ivano-Frankivsk Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Lviv.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Lviv Danylo Halytskyi Intl flyplass fra flyvninger sist?

Priser for Lviv Danylo Halytskyi Intl flyplass fra flyvninger oppdateres hver dag.

Hvor gammel må du være for å fly til Lviv Danylo Halytskyi Intl flyplass?

Barn som reiser alene må være minst fem år gamle, men flyselskaper som tilbyr (UNMR)-tjeneste (mindreårige uten ledsagelse), har egne aldersbegrensninger, samt regler rundt flylengde, tidspunkter og mellomlandinger med overnattinger. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte flyselskapet du reiser til Lviv Danylo Halytskyi Intl flyplass med.

Hvilke dokumenter behøver du for å fly til Lviv Danylo Halytskyi Intl flyplass?

Nødvendige reise- og helsedokumenter for reisen din til Lviv Danylo Halytskyi Intl flyplass, kan variere avhengig av reiseruten din og personlige forhold. Som regel bør du vurdere å ha med flere dokumenter, for eksempel et nasjonalt ID-kort eller førerkort, og et pass som er gyldig i seks måneder etter planlagt å ankomst Lviv Danylo Halytskyi Intl flyplass. Vi anbefaler å søke råd fra flyselskapet ditt eller en pålitelig tredjepart, for eksempel IATA


Populære flybilletter til Lviv

Finn dine flybilletter til Lviv med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Lviv
Raskeste flytid5t 45m
Laveste pris691 kr
Flyvninger fra Trondheim til Lviv
Raskeste flytid31t 05m
Laveste pris6 292 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Lviv

Det er enkelt å komme seg rundt i Lviv med både trikk og trolleybuss, og det er flere minibusser, marshrutky, som kjører på kryss og tvers av byen. Du kan få et kart over nettverket av kollektivtransport hos turistinformasjonen og på de fleste hoteller. Du kan også leie sykkel på pl Rynok for å utforske byen fra sykkelsetet, men den mest praktiske måten å besøke byen på er imidlertid til fots. Gamlebyen er hovedsakelig bilfri, og det er kun ved å ta beina fatt at du virkelig får opplevd byens sjel og kan kjenne på atmosfæren. Det finnes også mange taxier her som du kan ta dersom du foretrekker det.


Visumkrav for Lviv

Dersom du skal reise til Ukraina for å jobbe, tjenestegjøre som diplomat, studere, gjenforenes med familie eller bosette deg, må du søke om oppholdstillatelse eller visum før du flyr til Lviv. For reiser av andre grunner enn disse, kan du oppholde deg i Ukraina i inntil 90 dager uten visum. Du kan ikke reise hit uten pass, som er den eneste gyldige legitimasjonen for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Lviv


De beste tingene å se og gjøre i Lviv

Hva bør du se i Lviv?

Lviv er en gammel by full av historiske bygninger, brosteinsbelagte gater og små torg. Det er mer enn 60 museer og 104 katedraler og kirker her, og i de siste årene har byen blitt en mer populær turistdestinasjon enn både Kiev og Odessa. Mens du er i byen bør du ta turen innom byens opera og ballet, som ofte blir sammenlignet med statsoperaen i Wien grunnet sin storslåtte fasade og interiør. Videre bør du besøke den verdensarvlistede markedsplassen, og se plassens hovedattraksjon – rådhuset fra 1300-tallet.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Folketrygden dekker vanligvis ikke utgifter i forbindelse med ulykker og sykdom i Ukraina, og du bør derfor ha gyldig reiseforsikring før du reiser hit.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke ukokt vann fra springen i Ukraina, og alt vann som brukes til tannpuss, isbiter og skylling av mat bør kokes på forhånd.

Gir du tips?

Det er vanlig å tipse omtrent 10-15 % på hoteller, restauranter og i taxier.


Finn fly til andre byer i Ukraina

Lviv har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å finne et flytilbud til Lviv?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Lviv på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Lviv som passer deg.

Kan jeg finne flyreiser til Lviv med fleksible bestillingsregler på momondo?

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Lviv for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Hvirdan kan momondo hjelpe meg med flyvninger til Lviv?

Når du har søkt etter flyvinger til Lviv, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Jeg er ikke klar til å bestille en flyreise til Lviv akkurat nå. Kan momondo varsle meg hvis prisene endres?

Ja. momondo kan spore flypriser for Lviv og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


En enklere måte å administrere reisen til Lviv på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.