Finn billige fly til Lviv

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Lviv flyinnsikt og trender

Se innsikt for Lviv-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Lviv er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Lviv for 282 kr/person, noe som er 91 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Lviv. Du kan finne den billigste prisen til Lviv fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:


De billigste flyvningene til flyplassene i Lviv

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Lviv fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Lviv

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Lviv

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Lviv (LWO)

Vanligvis er flyvninger til Lviv fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Lviv Danylo Halytskyi Intl, som i gjennomsnitt koster 2 785 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars74 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Lviv koster i gjennomsnitt kun 652 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli408 % dyrereDet koster ca. 12 954 kr for flyvninger til Lviv fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LVIV FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober597 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Lviv fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Lviv

Det er best å reise til Lviv sent på våren når det er behagelige temperaturer, men likevel utenfor høysesongen, som er på senvinteren og tidlig om våren. I disse månedene er det vanskelig å finne billig fly til Lviv, og det samme gjelder i julen fra 22.-27. desember og 19.-23. oktober når den årlige ost- og vinfestivalen finner sted. Dersom du ønsker å besøke Lviv fra november til april bør du være forberedt på at det kan være noe snø i byen, men du vil til gjengjeld ha gode muligheter for å finne både rimelig overnatting og billige flybilletter til Lviv i denne perioden.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Lviv i løpet av mars, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av November i stedet. Flyvninger til Lviv i November er ikke like billige som de i mars, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 968 kr.

Ivano-Frankivsk Intl flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Lviv.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Ivano-Frankivsk Intl flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Lviv, med en gjennomsnittspris på 3 006 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Lviv

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Lviv som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Andre kabinklasser for flyvninger til Lviv

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Lviv

Hvilke flyselskaper flyr til Lviv?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Lviv

Hvilke flyselskaper flyr til Lviv?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Lviv fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er LOT, Austrian Airlines, KLM og Wizz Air. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Lviv jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.


Flyplasser nære Lviv

Under finner du alle flyplassene i Lviv sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Lviv, ankommer du Lviv/Lviv Danylo Halytskyi internasjonale lufthavn. Flyplassen ligger i den sørvestlige delen av byen, kun 15 kilometer fra bysentrum. Det tar omtrent 17 minutter å komme seg inn til byen, og 12 minutter til sentralbanestasjonen. Du kan velge å ta en ekspressbuss til sentralbanestasjonen, og en billett koster 10 UAH (ca. 3,50 NOK). Du kan også ta lokalbuss nummer 48 til halve prisen, eller trolleybuss nummer 9 til samme pris. Alternativt kan du velge å ta taxi inn til sentrum, eller leie egen bil på flyplassen slik at du kan kjøre på egen hånd uten å være avhengig av noen andre.


Populære flybilletter til Lviv

Finn dine flybilletter til Lviv med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Lviv
Raskeste flytid5t 45m
Laveste pris674 kr
Flyvninger fra Trondheim til Lviv
Raskeste flytid31t 05m
Laveste pris6 135 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Lviv

Det er enkelt å komme seg rundt i Lviv med både trikk og trolleybuss, og det er flere minibusser, marshrutky, som kjører på kryss og tvers av byen. Du kan få et kart over nettverket av kollektivtransport hos turistinformasjonen og på de fleste hoteller. Du kan også leie sykkel på pl Rynok for å utforske byen fra sykkelsetet, men den mest praktiske måten å besøke byen på er imidlertid til fots. Gamlebyen er hovedsakelig bilfri, og det er kun ved å ta beina fatt at du virkelig får opplevd byens sjel og kan kjenne på atmosfæren. Det finnes også mange taxier her som du kan ta dersom du foretrekker det.


Visumkrav for Lviv

Dersom du skal reise til Ukraina for å jobbe, tjenestegjøre som diplomat, studere, gjenforenes med familie eller bosette deg, må du søke om oppholdstillatelse eller visum før du flyr til Lviv. For reiser av andre grunner enn disse, kan du oppholde deg i Ukraina i inntil 90 dager uten visum. Du kan ikke reise hit uten pass, som er den eneste gyldige legitimasjonen for nordmenn i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Lviv


De beste tingene å se og gjøre i Lviv

Hva bør du se i Lviv?

Lviv er en gammel by full av historiske bygninger, brosteinsbelagte gater og små torg. Det er mer enn 60 museer og 104 katedraler og kirker her, og i de siste årene har byen blitt en mer populær turistdestinasjon enn både Kiev og Odessa. Mens du er i byen bør du ta turen innom byens opera og ballet, som ofte blir sammenlignet med statsoperaen i Wien grunnet sin storslåtte fasade og interiør. Videre bør du besøke den verdensarvlistede markedsplassen, og se plassens hovedattraksjon – rådhuset fra 1300-tallet.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Folketrygden dekker vanligvis ikke utgifter i forbindelse med ulykker og sykdom i Ukraina, og du bør derfor ha gyldig reiseforsikring før du reiser hit.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke ukokt vann fra springen i Ukraina, og alt vann som brukes til tannpuss, isbiter og skylling av mat bør kokes på forhånd.

Gir du tips?

Det er vanlig å tipse omtrent 10-15 % på hoteller, restauranter og i taxier.


Finn fly til andre byer i Ukraina

Lviv har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Lviv på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Lviv som passer deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Lviv for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har søkt etter flyvinger til Lviv, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Lviv og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.