Finn billige fly til Fort Myers

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 5.7.
ti. 12.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Fort Myers

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Fort Myers

Beste pris på tur/retur-billett

3 613 kr

Raskeste flytid

20t 13m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Fort Myers fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 3 613 kr (Oslo Gardermoen til Fort Myers SW Florida Intl).
Den kjappeste flyvningen til Fort Myers fra Norge tar 20t 13m (Oslo Gardermoen til Fort Myers SW Florida Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Fort Myers, deriblant British Airways og KLM.

De billigste flyvningene til flyplassene i Fort Myers

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Fort Myers fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Fort Myers

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Fort Myers

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Fort Myers (RSW)

Vanligvis er flyvninger til Fort Myers fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Fort Myers SW Florida Intl, som i gjennomsnitt koster 6 254 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT MYERS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli24 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Fort Myers koster i gjennomsnitt kun 4 765 kr i juli
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT MYERS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust90 % dyrereDet koster ca. 11 892 kr for flyvninger til Fort Myers fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL FORT MYERS FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember370 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Fort Myers fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Fort Myers?

Våren er et ypperlig tidspunkt å fly til Fort Myers på, særlig rundt mars-mai. Prisene er som regel lave, turistene har enda ikke inntatt byen og hotellrommene er ganske billige. Det anbefales å bestille 2-3 måneder på forhånd om du skal reise i juni-august, særlig midt i fellesferien i juli. Det kan nemlig bli svært travelt på denne tiden. Været holder seg varmt og behagelig om høsten og vinteren også, og du kan for all del reise til Fort Myers i lavsesong og likevel nyte det gode klimaet. Prisene øker i desember og rundt juleferien, men ellers har du gode sjanser til å finne billige flybilletter til Fort Myers tur-retur.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Fort Myers fra Richmond, Virginia for 1 350 kr. Dette er 74 % billigere enn de fleste flytilbudene til Fort Myers. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Fort Myers fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er juli den billigste måneden å fly til Fort Myers fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 4 765 kr. Hvis du ikke kan fly til Fort Myers i juli, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Fort Myers i mars ligger i gjennomsnitt på 5 149 kr.

De fleste flyreisende har funnet ut at det å bestille billetter 20 dager i forkant av planlagt avreisedato er best for å sikre seg billige flyvninger til Fort Myers. I denne tidsperioden ligger koster flybillettene ca. 6 254 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Fort Myers utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Fort Myers for 3 613 kr.

De som skal fly til Fort Myers kan potensielt finne bedre priser for Punta Gorda Charlotte County flyplass (33 km fra Fort Myers ), Napoli Naples flyplass (55 km fra sentrum i Fort Myers) eller Sarasota Bradenton Intl flyplass (108 km fra sentrum i Fort Myers), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Sarasota Bradenton Intl flyplass for i gjennomsnitt 5 102 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Fort Myers

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Fort Myers som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Fort Myers?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Fort Myers

Hvilke flyselskaper flyr til Fort Myers?

KLM er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Fort Myers med. Lufthansa, United Airlines og British Airways er også populære valg ved reiser til Fort Myers from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Fort Myers jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med KLM til Fort Myers

Det går 19 fly med KLM til Fort Myers under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Atlanta Hartsfield Jackson, og den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo, kostet 4 514 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Bergen Flesland til Fort Myers). KLM har en score på 7,7 basert på 133 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Lufthansa til Fort Myers

Lufthansa flyr til Fort Myers 7 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Fort Myers fra New York Newark. Lufthansa (score: 7,3, 316 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Fort Myers fra. Den beste billettprisen med Lufthansa som er funnet på momondo til Fort Myers, hadde avgang fra Bergen Flesland (4 803 kr tur/retur).


Flyplasser nære Fort Myers

Under finner du alle flyplassene i Fort Myers sammen med avstanden til sentrum

Flyplassen ligger ca. 30 minutter unna Fort Myers Beach, og det tar omtrent 45 minutter til Sanibel Island. Dersom du ønsker å leie bil under oppholdet ditt, anbefales det å bestille på nett i forkant og hente den ved ankomst på flyplassen. Ikke bare kommer du deg enkelt videre til hotellet, men du kan ofte få et godt tilbud ved å forhåndsbestille. Ellers står det mange taxier utenfor ankomstterminalen, og det er også mulig å ta lokalbuss inn til byen. Busstidene varierer etter årstid, men det går som regel flere busser på dagtid både i ukedager og i helger. Det bør nevnes at flere av hotellene i byen tilbyr transport til og fra flyplassen.


Populære flybilletter til Fort Myers

Finn dine flybilletter til Fort Myers med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Fort Myers
Raskeste flytid20t 13m
Billigst pris3 613 kr
Flyvninger fra Bergen til Fort Myers
Raskeste flytid34t 07m
Billigst pris7 649 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Fort Myers

Du bør vurdere å leie bil under oppholdet ditt. Byen er ikke så stor, men det kan være lange avstander mellom severdigheter. Leiebil er dessuten svært praktisk når du skal til nasjonalparken. Buss og trikk er billige alternativer. Du kommer deg enkelt til stranden og inn til sentrum ved hjelp av trikken, og den koster ikke mer enn ca. 1 USD (10 NOK) Bussen koster ca. 1-2 USD (10-20 NOK). Du bør vurdere å kjøpe reisepass om du skal være i mer enn en dag. Du kan kjøpe reisepass om varer i opptil en til tre dager på trikken og fra en dag til en måned på bussen.


Visumkrav for Fort Myers

Du må enten søke visum eller registrere deg online i Esta-databasen i god tid før du skal fly til Fort Myers. Det er derfor ikke mulig å reise til USA uten pass. Det utføres grundige og strenge kontroller ved innreise, og det er helt nødvendig å påse at du har alle reisedokumenter i god orden før avreise.


Start planleggingen av reisen til Fort Myers


De beste tingene å se og gjøre i Fort Myers

Fort Myers er kjent for sine vakre strender, palmetrær og idylliske parker, og dette er et perfekt sted for å lade opp kreftene dine. Nasjonalparken Everglades er en av de største severdighetene i området hvor du kan se alligatorer og andre spennende dyrearter.

Det anbefales på det sterkeste å kjøpe reiseforsikring når du skal reise til Fort Myers, ettersom sykehus og legehjelp koster mye penger i USA.

Du kan drikke vannet som er i springen, men det kan smake uvant grunnet tilsatt klor.

Det er vanlig å gi driks i USA, og det kan vekke kraftige reaksjoner om du ikke gir ca. 15-20 % på restauranter. Du skal ikke bli forundret om kokken kommer ut for å spørre om noe er galt om du ikke tipser.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Fort Myers når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Fort Myers, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. Alle flyreiser til Fort Myers på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når alle potensielle Fort Myers flyalternativer er foran deg, lar momondo deg sortere og filtrere flyreiser basert på preferanser som flyselskap, pris og flytider blant mange andre alternativer.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Fort Myers. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.