Finn billige fly til Fort Myers

tor.. 21.11.
tor.. 28.11.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

Når er det best å reise til Fort Myers?

9 452 NOK
7 318 NOK
5 183 NOK
3 049 NOK
Hinta
27 804 NOK - 79 141 NOK

Våren er et ypperlig tidspunkt å fly til Fort Myers på, særlig rundt mars-mai. Prisene er som regel lave, turistene har enda ikke inntatt byen og hotellrommene er ganske billige. Det anbefales å bestille 2-3 måneder på forhånd om du skal reise i juni-august, særlig midt i fellesferien i juli. Det kan nemlig bli svært travelt på denne tiden. Været holder seg varmt og behagelig om høsten og vinteren også, og du kan for all del reise til Fort Myers i lavsesong og likevel nyte det gode klimaet. Prisene øker i desember og rundt juleferien, men ellers har du gode sjanser til å finne billige flybilletter til Fort Myers tur-retur.


Flotte tilbud på flyreiser til Fort Myers

De raskeste rutene og billigste flybillettene til Fort Myers funnet av brukerne
Raskeste
Billigste
British Airways
British Airways
30 des.
OSL
21:15
Oslo Gardermoen flyplass
32t 03m
2 Stopp
23:18
+1
RSW
Fort Myers SW Florida Intl flyplass
British Airways
05 jan.
RSW
09:57
Fort Myers SW Florida Intl flyplass
18t 53m
2 Stopp
10:50
+1
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
7 332 NOK
British Airways
British Airways
30 des.
OSL
21:15
Oslo Gardermoen flyplass
32t 03m
2 Stopp
23:18
+1
RSW
Fort Myers SW Florida Intl flyplass
British Airways
05 jan.
RSW
09:57
Fort Myers SW Florida Intl flyplass
18t 53m
2 Stopp
10:50
+1
OSL
Oslo Gardermoen flyplass
7 332 NOK

Hvilke flyselskaper flyr til Fort Myers?

Eurowings, Lufthansa og United Airlines er noen blant flyselskapene som tilbyr flybilletter til Fort Myers. Det er ikke mulig å reise direkte fra Norge, men du kan allikevel fly til Fort Myers på ca. 14-15 timer fra Oslo/Gardermoen. Hvis du har et stramt budsjett, anbefales det å se på flyreiser som tar lengre tid. Du har ofte gode sjanser til å finne billige fly til Fort Myers om du velger reiseruter med flere mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Fort Myers, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum
Fort Myers SW Florida Intl
14 km fra sentrum

Flyplassen ligger ca. 30 minutter unna Fort Myers Beach, og det tar omtrent 45 minutter til Sanibel Island. Dersom du ønsker å leie bil under oppholdet ditt, anbefales det å bestille på nett i forkant og hente den ved ankomst på flyplassen. Ikke bare kommer du deg enkelt videre til hotellet, men du kan ofte få et godt tilbud ved å forhåndsbestille. Ellers står det mange taxier utenfor ankomstterminalen, og det er også mulig å ta lokalbuss inn til byen. Busstidene varierer etter årstid, men det går som regel flere busser på dagtid både i ukedager og i helger. Det bør nevnes at flere av hotellene i byen tilbyr transport til og fra flyplassen.


Populære flybilletter til Fort Myers

Finn dine flybilletter til Fort Myers med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Fort Myers
Raskeste flytid
21t 30m
Billigste pris
4 550 NOK
Flyvninger fra Bergen til Fort Myers
Raskeste flytid
36t 06m
Billigste pris
6 575 NOK

Hvordan kommer man seg rundt i Fort Myers?

Du bør vurdere å leie bil under oppholdet ditt. Byen er ikke så stor, men det kan være lange avstander mellom severdigheter. Leiebil er dessuten svært praktisk når du skal til nasjonalparken. Buss og trikk er billige alternativer. Du kommer deg enkelt til stranden og inn til sentrum ved hjelp av trikken, og den koster ikke mer enn ca. 1 USD (10 NOK) Bussen koster ca. 1-2 USD (10-20 NOK). Du bør vurdere å kjøpe reisepass om du skal være i mer enn en dag. Du kan kjøpe reisepass om varer i opptil en til tre dager på trikken og fra en dag til en måned på bussen.


Kan man reise til Fort Myers uten pass eller visum?

Du må enten søke visum eller registrere deg online i Esta-databasen i god tid før du skal fly til Fort Myers. Det er derfor ikke mulig å reise til USA uten pass. Det utføres grundige og strenge kontroller ved innreise, og det er helt nødvendig å påse at du har alle reisedokumenter i god orden før avreise.


Kombiner fly til Fort Myers med bilutleie og hotell


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Fort Myers?

Fort Myers er kjent for sine vakre strender, palmetrær og idylliske parker, og dette er et perfekt sted for å lade opp kreftene dine. Nasjonalparken Everglades er en av de største severdighetene i området hvor du kan se alligatorer og andre spennende dyrearter.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales på det sterkeste å kjøpe reiseforsikring når du skal reise til Fort Myers, ettersom sykehus og legehjelp koster mye penger i USA.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Du kan drikke vannet som er i springen, men det kan smake uvant grunnet tilsatt klor.

Bør jeg gi tips?

Det er vanlig å gi driks i USA, og det kan vekke kraftige reaksjoner om du ikke gir ca. 15-20 % på restauranter. Du skal ikke bli forundret om kokken kommer ut for å spørre om noe er galt om du ikke tipser. (Priser sjekket 15/05/2019).

*Flypriser til Fort Myers er basert på priser for økonomibilletter funnet av momondo brukere som har søkt innen de siste 72 timene. Disse prisene er kanskje ikke lenger tilgjengelig.