Finn billige fly til Medan

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Medan?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Medan fra Kuala Lumpur for 721 kr. Dette er 81 % billigere enn de fleste flytilbudene til Medan. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Medan fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Siborong-Borong Silangit flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Medan.

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Siborong-Borong Silangit flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Medan, med en gjennomsnittspris på 3 790 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Medan?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Medan

Hvilke flyselskaper flyr til Medan?

Malaysia Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Medan med. Emirates, Singapore Airlines og Qatar Airways er også populære valg ved reiser til Medan from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Medan jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Emirates til Medan

Emirates flyr til Medan ca. 8 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Emirates, men det er funnet priser helt nede i 5 944 kr fra Oslo Gardermoen til Medan. Emirates har fått en score på 8,4/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med Qatar Airways til Medan

6 977 kr er den beste prisen for en tur/retur-reise med Qatar Airways til Medan som er funnet på momondo i løpet av de siste dagene. Denne billetten hadde avreise fra Oslo Gardermoen. Qatar Airways har 4 flyvninger til Medan de aller fleste uker, med priser som varierer etter tilgjengelighet. 330 momondo-brukere har vurdert Qatar Airways og gitt flyselskapet en gjennomsnittsscore på 7,9/10.


Start planleggingen av reisen til Medan


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Medan. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Medan for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Medan. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Medan, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Medan og varsler deg når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Medan

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Medan

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.