Finn billige fly til Lahore

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Lahore

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Lahore

Beste pris på enveisbillett

2 935 kr

Beste pris på tur/retur-billett

5 425 kr

Raskeste flytid

13t 05m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Lahore fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 2 935 kr (Oslo Gardermoen til Lahore).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Lahore fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 5 425 kr (Oslo Gardermoen til Lahore).
Den kjappeste flyvningen til Lahore fra Norge tar 13t 05m (Oslo Gardermoen til Lahore).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Lahore, deriblant Qatar Airways.

De billigste flyvningene til flyplassene i Lahore

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Lahore fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Lahore

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Lahore

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Lahore (LHE)

Vanligvis er flyvninger til Lahore fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Lahore, som i gjennomsnitt koster 6 811 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL LAHORE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar16 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Lahore koster i gjennomsnitt kun 5 692 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL LAHORE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober13 % dyrereDet koster ca. 7 718 kr for flyvninger til Lahore fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL LAHORE FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember350 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Lahore fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Lahore?

Lahore er mest populært på sommeren mellom mai og september. Dette er tiden hvor det er deilig og varmt, og det er over 30 varmegrader i gjennomsnitt. Det er verdt å merke seg at det vanligvis er perioder med regn mellom juli til september, og det kan ofte oppleves litt ekstra klamt i denne perioden.

Hvis du ønsker ekstra billige flybilletter til Lahore kan det lønne seg å reise utenom den travleste turistsesongen. På vårparten mellom mars og mai, og på høsten mellom oktober og november, kan du finne ekstra lave priser på fly fra Norge. Ta en titt i vår priskalender, slik at du kan sammenligne ulike flyvninger både med hotell og uten.

Selv om Pakistan generelt er ganske varmt, er det faktisk vanlig med litt snø og minusgrader om vinteren. Reiser du med fly til Lahore i denne perioden er det derfor greit å være forberedt på kalde temperaturer, så husk å pakke med deg varme klær.

2 458 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Lahore. Denne flyvningen er fra Dubai, og er 52 % billigere enn de fleste flyvninger til Lahore. Du kan finne den billigste prisen til Lahore fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Lahore. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 5 692 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Lahore i løpet av Januar, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av mars i stedet. Flyvninger til Lahore i mars er ikke like billige som de i Januar, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 5 899 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Lahore 44 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Lahore med en gjennomsnittspris på 6 811 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Lahore utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Lahore for 5 425 kr.

Sialkot flyplass eller Faisalabad flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Lahore.

Faisalabad flyplass har en gjennomsnittspris på 3 359 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Lahore. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Lahore

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Lahore som nylig ble funnet av brukere på momondo

Hvilke flyselskaper flyr til Lahore?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Lahore

Hvilke flyselskaper flyr til Lahore?

Det kan være andre flyselskaper som flyr til Lahore fra Norge, men det mest populære flyselskapet blant våre brukere er Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines og Pakistan International Airlines. These airlines tilbyr vanligvis reiser til Lahore jevnlig dersom du reiser fra en de mer populære flyplassene i Norge.

Flyvninger med Pakistan International Airlines til Lahore

Pakistan International Airlines har ca. 13 flyvninger til Lahore i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Karachi Quaid-E-Azam Intl, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Pakistan International Airlines, kostet 5 476 kr (Oslo Gardermoen til Lahore). Brukere har gitt de en score på Pakistan International Airlines 10,0/10 basert på 1 vurdering på momondo.

Flyvninger med Emirates til Lahore

Emirates flyr til Lahore 9 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Lahore fra Dubai Intl. Emirates (score: 8,6, 122 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Lahore fra. Den beste billettprisen med Emirates som er funnet på momondo til Lahore, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (4 580 kr tur/retur).


Flyplasser nære Lahore

Under finner du alle flyplassene i Lahore sammen med avstanden til sentrum

Lahore Airport ligger ca. 6 km og 20 minutter fra byens sentrum. Herfra kan du reise med lokale busser inn til byen, og billettprisen ligger på rundt 21 PKR (omtrent 1,50 NOK). Ganske rimelig sett med norske øyne. For øyeblikket er det kun lokale busser, drosje eller leiebil som kan ta deg fra flyplassen.

Når det er tid for hjemreise kan du nok en gang reise med en lokal buss til flyplassen. Da kan det være lurt å beregne litt ekstra god tid i tilfelle det oppstår noen forsinkelser. Hvis du er usikker burde du snakke med hotellet for å få et par tips til hjemreisen.


Populære flybilletter til Lahore

Finn dine flybilletter til Lahore med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Lahore
Raskeste flytid12t 25m
Billigst pris5 425 kr
Flyvninger fra Bodø til Lahore
Raskeste flytid16t 10m
Billigst pris16 760 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Lahore

Den enkleste måten å komme seg rundt i Lahore på er å ta den lokale bussen. Det er verdt å merke seg at den ofte er ganske full, og du bør derfor være forberedt på å stå under reisen. Skal du utforske mer av Pakistan kan du dessuten ta toget til flere store byer og destinasjoner.

Et annet alternativ er såkalte rickshaws, altså små trehjulte biler med et meget «luftig» design. Ovennevnte er ofte billigere enn drosjer, men en drosje kan være et bedre valg om du foretrekker å reise så trygt som mulig. Et annet alternativ kan være å bruke Uber. Dette kan gi deg en litt lavere pris enn ved en vanlig drosje, men tar deg likevel direkte dit du skal. Det er anbefalt å ta med et kart slik at du kan peke på hvor du skal, siden ikke alle sjåfører er like gode i engelsk.


Visumkrav for Lahore

Før du reiser med fly til Lahore og Pakistan anbefaler vi deg å ta kontakt med den Pakistanske ambassaden i Oslo. Det er nemlig et krav til både visum og pass for å komme inn til landet. Det er ikke lurt å vente til i siste liten med å skaffe visum, for det kan ta litt flere måneder i behandlingstid.


Start planleggingen av reisen til Lahore


De beste tingene å se og gjøre i Lahore

Hvis du elsker kultur og vil se de mest historiske bygningene i Lahore bør du besøke Badshahi Moskeen, Anarkali’s gravkammer og Wazir Khan Hammam.

Ta med barna til Lahore Zoo og se spennende dyr som nesehorn, løver og tigre.

Du kan besøke Emporium Mall eller Fortress Stadium om du har lyst til å shoppe.

Gaten M M Alam Road går fra hovedmarkedet til Firdous markedet, og huser noen av de beste restaurantene i Lahore. Dette nabolaget er perfekt om du ønsker en kulinarisk opplevelse!


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Lahore på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Lahore som passer deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Lahore for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Lahore.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Lahore, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Lahore og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.