Finn billige fly til Padang

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Når er det beste tidspunktet for å fly til Padang?

Hvor lang tid det tar å reise med fly til Padang er avhengig av hvor i Norge du reiser fra, samt antall mellomlandinger. Fra Oslo lufthavn Gardermoen (OSL) er det fort to stopp og en flytid på 22 timer og oppover. En flyreise fra Stavanger lufthavn Sola innebærer ofte tre mellomlandinger, og tar raskt 25 timer eller mer. For deg som reiser fra Tromsø flyplass Langnes må du gjerne først til Oslo og så videre, med en flytid som strekker seg fra rundt 30 timer.

Det er dessverre per nå ingen direkte flytilbud fra Norge til Padang. Det er gjerne to, eller tre, mellomlandinger underveis. Hvis du skal fly fra Norge til Padang, må du som oftest fly til Oslo (OSL) først, så til Doha Hamad (DOH), for deretter å ta et fly til (Jakarta Soekarno (CGK), for et siste flybytte mot Padang Tabing (PDG). La derimot ikke ruta avskrekke deg fra å finne en billig reise til Padang. Destinasjonen er verdt det, og mellomlandingene går som oftest fint fordi det er på store, internasjonale flyplasser med god merking og mange tilbud. Dette gir en viss komfort, både når det gjelder servicetilbud på reisen og komfort.Nyttig informasjon for å finne tilbud på flyvninger til Padang

Finn ut mer om alle flybestillingsfunksjonene som momondo tilbyr helt gratis.
  • Hvordan kan jeg spare penger på flyvninger til Padang med momondo?

    Planlegg reisene dine på en smart måte med «Prisprognose»-funksjonen som bruker flydata for å hjelpe deg med å velge den beste dagen å fly på for å få de laveste prisene. «Priskalenderen» vår hjelper deg med å få mest mulig for pengene dine ved å vise deg når det er mest fordelsaktig å fly. Skap dine egne reiseopplevelser for en billigere penge med «Explore». Reisetips fra eksperter som gir deg ideer til det neste eventyret ditt er bare ett klikk unna med «Discover» fra momondo. Aktiver «Prisvarsler» for å spore prisendringer og bestille når prisene er på sitt laveste.

  • Hvordan får jeg prisvarsler for flyvninger til Padang?

    Prisvarsler varsler deg via e-post når prisen for flyvninger til Padang minsker. For å aktivere dette må du velge ønskede reisedatoer, og deretter søke etter tilbud. Når du blar gjennom tilbud, vil du se Prisvarsel-miniprogrammet. Klikk på den for å aktivere varsler.

  • Hvordan finner momondo flyprisene sine?

    Vi henter prisene våre fra over 700 konkurrenter, bestående av flyselskaper og nettbaserte reisebyråer. Vi opererer i over 30 markeder over hele verden for å gi deg et bredt utvalg av reisealternativer.


Flyplasser nære Padang

Under finner du alle flyplassene i Padang sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Padang lufthavn?

Fra terminal 1 kan du benytte deg av buss, taxi, eller forhåndsbestilt transport. Det enkleste er nemlig å bestille en pickup på flyplassen på forhånd på internett. Den vil ta deg inn til sentrum av Padang og direkte til det hotellet du har bestilt. Vi anbefaler at du bestiller en slik transfer direkte fra flyplassen, etter at du har funnet dine flybilletter til Padang.


Visumkrav for Padang

Vest-Sumatra ligger i Indonesia, som har både pass- og visumkrav til norske reisende. Turister kan enkelt skaffe seg et visum som er gyldig i opptill 60 dager, via den indonesiske ambassaden i Oslo. Dette gjøres enten via post eller med et personlig oppmøte. Både for visumsøknad og innreise godtas kun vanlig pass, med minst seks måneders gyldighet ved innreise. Nødpass og liknende godtas i praksis ikke.


Start planleggingen av reisen til Padang


De beste tingene å se og gjøre i Padang

Padang er hovedstaden i Indonesia sin provins Vest Sumatra, og et område med mye å se og oppleve for reisende. Utforsk den slående vakre naturen i områdene rundt byen, book gjerne en tur som tar deg ut i fjellregionene og landsbygdene. Det er en rekke aktører som arrangerer turer av varierende lengde og innhold, som kan gjøre reisen enda mer innholdsrik. I selve byen Padang er det en rekke attraksjoner å besøke. Noen fremtredende er blant annet: Padang beach, perfekt for den som liker behagelig og lett tilgjengelig strandliv. Hovedmoskeen "Grand Mosque of West Sumatra" er også vel verdt å se, og et av byens viktigste landemerker. Et annet kulturtilbud er Adityawarman museum. Offisielt er det kjent som statsmuseet av Vest-Sumatra, hvor du kan oppleve og utforske dette landets kultur og historie. På høyden Nobita får du en uslåelig utsikt over byen og områdene rundt. Det er alt i alt svært mye å se og gjøre i Padang, så det er ganske smart å sette seg litt inn i attraksjoner og aktiviteter som kan friste deg og ditt reisefølge, før eller mens du reiser. Litt planlegging kombinert med impulsive opplevelser, kan bli akkurat den reisen du ønsker. Den beste ferien og turen i Padang består av det yrende sentrum, videre til å nyte de vakre strendene og de små øyene rett utenfor, for så å reise innover i høylandet i nærheten, med perler av innsjøer og fjell å bestige.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Padang på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Padang som passer deg.

Alle flysøk til Padang på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Padang. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Padang, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Padang og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.