Finn billige fly til Rovaniemi

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rovaniemi

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rovaniemi fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Rovaniemi

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rovaniemi

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Rovaniemi (RVN)

Vanligvis er flyvninger til Rovaniemi fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Rovaniemi, som i gjennomsnitt koster 3 203 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROVANIEMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember33 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Rovaniemi koster i gjennomsnitt kun 1 957 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ROVANIEMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust80 % dyrereDet koster ca. 5 277 kr for flyvninger til Rovaniemi fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ROVANIEMI FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember700 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Rovaniemi fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Rovaniemi?

Fra Norge til Rovaniemi, går det dessverre ingen direkte flygninger. I stedet må man mellomlande. Den korteste reisetiden er fra Oslo og er på rett under fem timer. Dersom du skal reise fra en annen by i Norge, vil reisetiden bli lenger, med seks og en halv time på det minste.

Det går dessverre ingen direkte flyreiser fra Norge til Rovaniemi. For å reise til Rovaniemi er det derfor behov for minst én mellomlanding, og det vanligste stoppestedet er i Helsinki, Finlands hovedstad. Fra Oslo til Helsinki bruker flyet rundt to timer, og videre fra Helsinki til Rovaniemi tar flyreisen i underkant av to timer.

456 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Rovaniemi. Denne flyvningen er fra Brussel, og er 88 % billigere enn de fleste flyvninger til Rovaniemi. Du kan finne den billigste prisen til Rovaniemi fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Som regel er det November som er den billigste måneden å fly fra Norge til Rovaniemi. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 957 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Rovaniemi i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av Januar i stedet. Flyvninger til Rovaniemi i Januar er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 2 046 kr.

momondo-brukere som har lyst til å stå på ski i Rovaniemi vil se at Januar er den beste tiden å begi seg ut i løypene på. De lave temperaturene, kombinert med stor sjanse for snøfall, gjør destinasjoner som Rovaniemi perfekt for skiferier.

Kemi/Tornio flyplass eller Kittilä flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Rovaniemi.

Kittilä flyplass har en gjennomsnittspris på 3 788 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Rovaniemi. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.Flotte tilbud på flyreiser til Rovaniemi

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rovaniemi som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Hvilke flyselskaper flyr til Rovaniemi?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Rovaniemi

Hvilke flyselskaper flyr til Rovaniemi?

Finnair er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Rovaniemi med. Norwegian Air International er også et populært valg ved reiser til Rovaniemi from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Rovaniemi jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Norwegian Air International til Rovaniemi

Det går 2 fly med Norwegian Air International til Rovaniemi under en normal uke. Det vanligste avreisestedet er Helsinki Helsingfors Vantaa, og den beste billettprisen med Norwegian Air International som er funnet på momondo, kostet 1 455 kr (de siste 72 timene, med avreise fra Oslo Gardermoen til Rovaniemi). Norwegian Air International har en score på 8,9 basert på 24 brukervurderinger på momondo.

Flyvninger med Finnair til Rovaniemi

Finnair flyr til Rovaniemi 21 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Rovaniemi fra Helsinki Helsingfors Vantaa. Finnair (score: 7,6, 103 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Rovaniemi fra. Den beste billettprisen med Finnair som er funnet på momondo til Rovaniemi, hadde avgang fra Oslo Gardermoen (2 016 kr tur/retur).


Flyplasser nære Rovaniemi

Under finner du alle flyplassene i Rovaniemi sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Rovaniemis flyplass?

For å komme deg fra Rovaniemi flyplass til sentrum av Rovaniemi, har du flere forskjellige muligheter for transport. En mulighet er å leie bil, og en annen er å ta taxi. Det tar mellom 10 og 20 minutter å kjøre fra flyplassen til sentrum. Du kan også velge å ta buss, og da har du flere alternativer. Flybussen er én mulighet, og den går til hoteller, hjemmeadresser og Rovaniemi busstasjon. Avgang skjer i forbindelse med flytider. Et annet alternativ er skibussen, og den går mellom flyplassen og skiresort Pyhä-Luosto. I tillegg, er det noen hoteller som tilbyr gjestene sine egen transport til og fra flyplassen.


Visumkrav for Rovaniemi

I Norden er det passfrihet. Det kan likevel hende at du må dokumentere at du er en nordisk borger når du krysser grensen, og det er derfor alltid en god idé å ha med seg ID-kort, gyldig førerkort eller pass når du er på reise i de nordiske landene. Barn har ikke behov for egen legitimasjon når de reiser sammen med foreldrene sine. Dette er avhengig av at foreldrene kan fremlegge legitimasjon. Dersom du er utenlandsk borger med oppholdstillatelse i Norge, har du ikke behov for visum ved reise til Finland. Ved tap av reisebevis, oppholdskort, ID-kort eller pass må dette meldes til finsk politi, og den norske ambassaden i Helsingfors må kontaktes. For å søke om nytt reisedokument, må du møte opp personlig, og denne søknadsprosessen kan ta opptil flere dager.


Start planleggingen av reisen til Rovaniemi


De beste tingene å se og gjøre i Rovaniemi

Rovaniemi er hovedstaden i Lappland, i Nord-Finland. Det er en moderne by, som er verdt å besøke både om sommeren og om vinteren, men det er spesielt på vinteren at Rovaniemi virkelig blir livlig. Byen er nemlig best kjent for å være det «offisielle» hjemmet til Julenissen. Her kan du med andre ord oppleve Santa Claus Village, som byr på alt innen jul, med et postkontor som frakter brevene direkte til Julenissen, pepperkaker bakt av selveste Nissemor og en forklaring fra Julenissen på hvordan han og alvene forbereder seg til jul hvert år i verkstedet. Du kan også ta et bilde av at du tar et skritt over polarsirkelen, ved siden av et skilt som markerer at du befinner deg på en breddegrad som ligger 66°33'45.9" over ekvator. Ønsker du å møte Julenissen under besøket, må du passe på å stille deg i kø så fort parken åpner, hvis du vil slippe å vente i timevis. Vil du også prøve å reise som Julenissen, kan du sette deg i en slede som trekkes av reinsdyr. Lev deg inn i den billedskjønne vintermagien, mens de majestetiske dyrene beveger seg stille gjennom skogen. Gjør så opplevelsen komplett, med et besøk til en landsby laget av is, som bygges på nytt hvert år. Her kan du sove i rom som holdes under null grader, med ordentlige madrasser og tjukke vinterdyner. På toppen av det hele får du kanskje et glimt av nordlyset under oppholdet i Rovaniemi, enten ved et uhell mens du går på langrenn på vidda, eller med viten og vilje etter timer med venting og leting. Rovaniemi er også hjem til Arktikum, et museum og vitenskapssenter som utforsker den arktiske regionen og historien til finske Lappland.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Rovaniemi på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Rovaniemi som passer deg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Rovaniemi for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Rovaniemi.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Rovaniemi flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.