Finn billige fly til Nord-Sumatra

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 24.8.
on. 31.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til byer i Nord-Sumatra

Klikk på byene nedenfor for å finne ut når det er billigst å fly til Nord-Sumatra fra Norge
Medan
Medan

Nyttig informasjon om flyvningen din til Nord-Sumatra

Få oppdaterte svar på noen av de vanligste spørsmålene vedrørende flyreiser til Nord-Sumatra

Gjennomsnittsprisen for en flyvning til Nord-Sumatra ligger på 7 024 kr/per person, og den billigste flyvningen til Nord-Sumatra koster 493 kr/per person. Denne prisen kan variere basert på en rekke ulike faktorer som avgangsflyplass, flyselskap, bestillingstidspunkt og når du planlegger å reise.

Temperaturene i Nord-Sumatra ligger på mellom 26 °C og 27 °C avhengig av årstiden. Den varmeste måneden i Nord-Sumatra er februar, og den kaldeste måneden i Nord-Sumatra er Januar. Det som ønsker å reise når det er mindre nedbør bør reise i løpet av februar, mars eller Januar som er måneder med minst sannsynlighet for regn sammenlignet med resten av året.

Den laveste prisen til Nord-Sumatra som nylig ble funnet på momondo, var 6 891 kr. Dersom du ikke finner så lave priser, så husk at alt under 13 961 kr er en bra pris på flyvninger til Nord-Sumatra. 14 433 kr er snittprisen på en flybillett til Nord-Sumatra, mens 39 693 kr er den høyeste prisen.Populære byer og severdigheter

Lyst til å besøke Nord-Sumatra? Sjekk ut disse byene og ta deg tiden til å sjekke ut noen av de mest populære severdighetene i Nord-Sumatra.

De nyligste flyvningene som er funnet til populære byer i Nord-Sumatra

Finn flyvninger til disse populære byene i Nord-Sumatra fra din nærmeste flyplass.

Finn flyvninger til Nord-Sumatra

Velg en destinasjon for flyvningen din nedenfor

Start planleggingen av reisen til Nord-Sumatra


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Nord-Sumatra. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. Alle flyreiser til Nord-Sumatra på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Nord-Sumatra, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Dersom du ikke er klar til å bestille en flyreise til Nord-Sumatra nå, kan du bruke vår innsikt ovenfor for å finne nyttige tips eller sette opp et prisvarsel; her vil momondo spore priser på flyreiser til Nord-Sumatra og gi deg beskjed når de endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Nord-Sumatra

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Nord-Sumatra

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.