Fly Europa Tyskland Hannover

Finn billige fly til Hannover

Tur/retur
Økonomi
San Francisco (SFO)
Hannover (HAJ)
tor.. 13.5.
tor.. 20.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Hannover

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hannover fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hannover

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hannover

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Hannover fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 039 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Hannover koster i gjennomsnitt kun 1 594 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember46 % dyrereDet koster ca. 2 891 kr for flyvninger til Hannover fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember249 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Hannover fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Hannover?

Hannover er en spennende storby som fortjener et besøk uansett årstid. Det er vanskelig å si hva som er den beste tiden å fly til Hannover på, ettersom det i stor grad avhenger av dine interesser og hvilket reisebudsjett du har. Sommeren er desidert best om du vil sole deg og nyte varme temperaturer, og du ikke har noe imot store folkemengder. Det anbefales å booke flybilletter til Hannover i god tid, særlig om du skal reise i fellesferien. Det er mange som velger å heller dra om våren eller høsten. Været er ganske bra, prisene er lavere og du har severdighetene mer for deg selv når du skal på sightseeing. Vintermånedene pleier å være den beste tiden for å finne billige fly til Hannover tur-retur, bortsett fra i desember. Byen fylles av julelys og koselig stemning i ukene før jul, og mange reiser hit for å dra på førjulsshopping og kjøpe gaver på koselige julemarkeder.

Hvilken flyvning til Hannover er den absolutt billigste?

223 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Hannover. Denne flyvningen er fra London, og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Hannover. Du kan finne den billigste prisen til Hannover fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Hannover?

Den billigste måneden å fly til Hannover fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 594 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Hannover i løpet av mars, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 710 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Hannover?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Hannover fra Norge er 36 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 002 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Hannover?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Hannover fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 1 745 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Flyvninger fra Norge til Hannover på en torsdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 339 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Hannover?

Kl. 12:00 er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Hannover, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 1 830 kr. Å fly til Hannover kl. 12:00 er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. Prøv å unngå å kjøpe billetter med avreise på ettermiddagen ettersom de ofte koster ca. 2 081 kr. Prisene kan selvfølgelig variere, avhengig av tid på året og hvilken flyplass du flyr til.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Hannover?

Braunschweig Braunschweig-Wolfsburg flyplass, Bremen flyplass, Kassel Kassel-Calden flyplass, Paderborn flyplass eller Hamburg flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Hannover.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Hannover?

Du kan finne tilbud for Bremen flyplass for i gjennomsnitt 2 029 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Hannover

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hannover som nylig ble funnet av brukere på momondo
Finnair
OSLOslo Gardermoen
6t 35m
HAJHannover
HAJHannover
OSLOslo Gardermoen
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
3t 15m
HAJHannover
HAJHannover
TRFOslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Hannover

Finnair
OSLOslo Gardermoen
6t 35m
HAJHannover
KLM
TRFOslo Torp Sandefjord
3t 15m
HAJHannover

Hvilke flyselskaper flyr til Hannover?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hannover

SAS, Lufthansa, LOT Polish Airlines og British Airways flyr til Hannover fra Oslo/Gardermoen og andre norske flyplasser på ca. tre timer og oppover. Ingen av dem flyr for øyeblikket direkte til Hannover. Du får som regel ganske billige flybilletter til Hannover om du velger flyvninger med flere eller lengre mellomlandinger. Søk på nett for å få full oversikt over tilgjengelige priser og flytider, og velg det alternativet som passer best for både timeplanen og budsjettet ditt. Du kan som regel finne svært gode tilbud om du ikke har noe imot flytider på ca. 7-8 timer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Hannover, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Togstasjonen ligger under Terminal C i kjelleren, og toget tar deg fra flyplassen til hovedstasjonen i sentrum på 18 minutter. Den har avgang hvert 30. minutt. Foretrekker du buss, kan du ta linje 470 som kjører frem og tilbake mellom flyplassen og Langenhagen Zentrum. Busstoppet ligger rett i nærheten av Terminal C. Taxiholdeplassen er plassert rett utenfor ankomsthallen. Kjøreturen inn til byen tar omtrent 25 minutter, så sant det ikke er travelt på veiene. Det er også mulig å leie bil på flyplassen, noe som er spesielt praktisk om du har tenkt deg mye på sightseeing i områdene utenfor sentrum.


Populære flybilletter til Hannover

Finn dine flybilletter til Hannover med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Hannover
Raskeste flytid
6t 35m
Billigste pris
2 024 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Hannover?

Offentlig transport er en billig og praktisk måte å utforske Hannover på. Du må velge hvilke soner du ønsker når du skal kjøpe billett, og en enkeltbillett kan dermed koste alt fra 2-5 EUR (20-50 NOK). Du kan også kjøpe et klippekort som består av enten fire eller seks turer, eller du kan velge et dagspass som koster ca. 5-9 EUR (50-90 NOK). I helgene går det buss, metro og lokaltog om natten. Det er mulig å bestille egne taxier kun for kvinner om natten eller seint på kvelden. Det bør også nevnes at sentrum er ganske kompakt, og du bør derfor ikke ha noen problemer med å komme deg rundt til ulike severdigheter.


Kan man reise til Hannover uten pass eller visum?

Tyskland er en del av Schengen-området, men du kan allikevel ikke fly til Hannover uten pass. Det er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere under et opphold i Tyskland, og du er nødt til å kunne identifisere deg ved behov. Det er imidlertid ikke nødvendig å søke visum, og du trenger heller ikke tillatelse for opphold på under tre måneder.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Hannover?

Gamlebyen, Herrenhausen Gardens og The New Town Hall er noen av de mest populære severdighetene i Hannover, og disse attraksjonene gir deg et lite innblikk i byens historie. Det anbefales også å spasere en tur langs den idylliske strandpromenaden Maschsee.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det er slett ikke vanskelig å finne på noe med barna i Hannover. Du finner både akvariet Sealife og Herrenhausen Gardens rett i nærheten av hverandre, og dere kan helt fint kombinere en tur på akvariet med piknik i de vakre hagene etterpå. Marienburg Castle kan også være spennende for både store og små, og det vakre slottet ser ut som om det er hentet rett ut av et gammelt eventyr.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ta med europeisk helsetrygdekort når du skal reise til Hannover, og i tillegg kjøpe en privat reiseforsikring som dekker hjemtransport ved ulykker eller sykdom. Helsesystemet er svært bra, både på offentlige og private sykehus. (Priser sjekket 11/05/2019).


Fly Europa Tyskland Hannover
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse