Fly Europa Tyskland Hannover

Finn billige fly til Hannover

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Hannover (HAJ)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Hannover

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hannover fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hannover

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hannover

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Hannover fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 061 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Hannover koster i gjennomsnitt kun 1 627 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember46 % dyrereDet koster ca. 2 951 kr for flyvninger til Hannover fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember249 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Hannover fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Hannover?

Hannover er en spennende storby som fortjener et besøk uansett årstid. Det er vanskelig å si hva som er den beste tiden å fly til Hannover på, ettersom det i stor grad avhenger av dine interesser og hvilket reisebudsjett du har. Sommeren er desidert best om du vil sole deg og nyte varme temperaturer, og du ikke har noe imot store folkemengder. Det anbefales å booke flybilletter til Hannover i god tid, særlig om du skal reise i fellesferien. Det er mange som velger å heller dra om våren eller høsten. Været er ganske bra, prisene er lavere og du har severdighetene mer for deg selv når du skal på sightseeing. Vintermånedene pleier å være den beste tiden for å finne billige fly til Hannover tur-retur, bortsett fra i desember. Byen fylles av julelys og koselig stemning i ukene før jul, og mange reiser hit for å dra på førjulsshopping og kjøpe gaver på koselige julemarkeder.

Hvilken flyvning til Hannover er den absolutt billigste?

278 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Hannover. Denne flyvningen er fra Oslo, og er 89 % billigere enn de fleste flyvninger til Hannover. Du kan finne den billigste prisen til Hannover fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Hannover?

I gjennomsnitt er mars den billigste måneden å fly til Hannover fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 627 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Hannover i mars, bør du vente til mai med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 745 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Hannover?

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Hannover fra Norge er 36 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 044 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 568 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Hannover?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Hannover fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 1 782 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Flyvninger fra Norge til Hannover på en torsdag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 2 313 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Hannover?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Hannover på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Hannover på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 908 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på kvelden når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 309 kr. Flyvninger til Hannover fra Norge på kvelden er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Hannover?

Braunschweig Wolfsburg flyplass, Bremen flyplass, Kassel Kassel-Calden flyplass, Paderborn flyplass eller Hamburg flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Hannover.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Hannover?

Du kan finne tilbud for Hamburg flyplass for i gjennomsnitt 2 141 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Hannover

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hannover som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
22. apr.
10:20
Oslo Gardermoen
7t 45m
2 stopp
18:05
Hannover
25. apr.
14:50
Hannover
5t 20m
1 stopp
20:10
Oslo Gardermoen
2 707 kr
Finn lignende
KLM
22. apr.
02:30
Oslo Gardermoen
11t 15m
1 stopp
13:45
Hannover
25. apr.
06:50
Hannover
7t 40m
1 stopp
14:30
Oslo Gardermoen
1 729 kr
Finn lignende
KLM
8. mar.
01:30
Oslo Gardermoen
11t 15m
1 stopp
12:45
Hannover
19. mar.
02:45
Hannover
9t 30m
1 stopp
12:15
Oslo Gardermoen
1 611 kr
Finn lignende
Lufthansa
8. mar.
10:50
Oslo Gardermoen
16t 30m
2 stopp
03:20
Hannover
21. mar.
10:35
Hannover
8t 20m
1 stopp
18:55
Oslo Gardermoen
1 897 kr
Finn lignende
KLM
7. mar.
12:00
Oslo Gardermoen
24t 45m
1 stopp
12:45
Hannover
23. mar.
02:45
Hannover
5t 10m
1 stopp
07:55
Oslo Gardermoen
1 661 kr
Finn lignende
KLM
9. mar.
12:00
Oslo Gardermoen
24t 45m
1 stopp
12:45
Hannover
19. mar.
02:45
Hannover
9t 30m
1 stopp
12:15
Oslo Gardermoen
1 585 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Hannover

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Hannover, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France og KLM
Air France
30. jul.
11:20
Oslo Gardermoen
8t 10m
1 stopp
19:30
Hannover
Flere flyselskaper
30. jul.
05:55
Oslo Torp Sandefjord
8t 40m
2 stopp
14:35
Hannover
9 022 kr
Finn lignende
KLM
30. jul.
12:25
Oslo Torp Sandefjord
17t 55m
1 stopp
06:20
Hannover

Hvilke flyselskaper flyr til Hannover?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hannover

SAS, Lufthansa, LOT Polish Airlines og British Airways flyr til Hannover fra Oslo/Gardermoen og andre norske flyplasser på ca. tre timer og oppover. Ingen av dem flyr for øyeblikket direkte til Hannover. Du får som regel ganske billige flybilletter til Hannover om du velger flyvninger med flere eller lengre mellomlandinger. Søk på nett for å få full oversikt over tilgjengelige priser og flytider, og velg det alternativet som passer best for både timeplanen og budsjettet ditt. Du kan som regel finne svært gode tilbud om du ikke har noe imot flytider på ca. 7-8 timer.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Hannover, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Togstasjonen ligger under Terminal C i kjelleren, og toget tar deg fra flyplassen til hovedstasjonen i sentrum på 18 minutter. Den har avgang hvert 30. minutt. Foretrekker du buss, kan du ta linje 470 som kjører frem og tilbake mellom flyplassen og Langenhagen Zentrum. Busstoppet ligger rett i nærheten av Terminal C. Taxiholdeplassen er plassert rett utenfor ankomsthallen. Kjøreturen inn til byen tar omtrent 25 minutter, så sant det ikke er travelt på veiene. Det er også mulig å leie bil på flyplassen, noe som er spesielt praktisk om du har tenkt deg mye på sightseeing i områdene utenfor sentrum.


Populære flybilletter til Hannover

Finn dine flybilletter til Hannover med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Hannover
Raskeste flytid
21t 30m
Billigste pris
2 539 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Hannover?

Offentlig transport er en billig og praktisk måte å utforske Hannover på. Du må velge hvilke soner du ønsker når du skal kjøpe billett, og en enkeltbillett kan dermed koste alt fra 2-5 EUR (20-50 NOK). Du kan også kjøpe et klippekort som består av enten fire eller seks turer, eller du kan velge et dagspass som koster ca. 5-9 EUR (50-90 NOK). I helgene går det buss, metro og lokaltog om natten. Det er mulig å bestille egne taxier kun for kvinner om natten eller seint på kvelden. Det bør også nevnes at sentrum er ganske kompakt, og du bør derfor ikke ha noen problemer med å komme deg rundt til ulike severdigheter.


Kan man reise til Hannover uten pass eller visum?

Tyskland er en del av Schengen-området, men du kan allikevel ikke fly til Hannover uten pass. Det er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere under et opphold i Tyskland, og du er nødt til å kunne identifisere deg ved behov. Det er imidlertid ikke nødvendig å søke visum, og du trenger heller ikke tillatelse for opphold på under tre måneder.


Tips og anbefalinger

Hva bør oppleves i Hannover?

Gamlebyen, Herrenhausen Gardens og The New Town Hall er noen av de mest populære severdighetene i Hannover, og disse attraksjonene gir deg et lite innblikk i byens historie. Det anbefales også å spasere en tur langs den idylliske strandpromenaden Maschsee.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det er slett ikke vanskelig å finne på noe med barna i Hannover. Du finner både akvariet Sealife og Herrenhausen Gardens rett i nærheten av hverandre, og dere kan helt fint kombinere en tur på akvariet med piknik i de vakre hagene etterpå. Marienburg Castle kan også være spennende for både store og små, og det vakre slottet ser ut som om det er hentet rett ut av et gammelt eventyr.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ta med europeisk helsetrygdekort når du skal reise til Hannover, og i tillegg kjøpe en privat reiseforsikring som dekker hjemtransport ved ulykker eller sykdom. Helsesystemet er svært bra, både på offentlige og private sykehus. (Priser sjekket 11/05/2019).


Fly Europa Tyskland Hannover
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse