Finn billige fly til Hannover

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 26.9.
sø. 3.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Hannover

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hannover fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hannover

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hannover

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Hannover fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 098 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Hannover koster i gjennomsnitt kun 1 685 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember46 % dyrereDet koster ca. 3 056 kr for flyvninger til Hannover fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember249 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Hannover fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Hannover?

Hannover er en spennende storby som fortjener et besøk uansett årstid. Det er vanskelig å si hva som er den beste tiden å fly til Hannover på, ettersom det i stor grad avhenger av dine interesser og hvilket reisebudsjett du har. Sommeren er desidert best om du vil sole deg og nyte varme temperaturer, og du ikke har noe imot store folkemengder. Det anbefales å booke flybilletter til Hannover i god tid, særlig om du skal reise i fellesferien. Det er mange som velger å heller dra om våren eller høsten. Været er ganske bra, prisene er lavere og du har severdighetene mer for deg selv når du skal på sightseeing. Vintermånedene pleier å være den beste tiden for å finne billige fly til Hannover tur-retur, bortsett fra i desember. Byen fylles av julelys og koselig stemning i ukene før jul, og mange reiser hit for å dra på førjulsshopping og kjøpe gaver på koselige julemarkeder.

 • Hvilken flyvning til Hannover er den absolutt billigste?

  235 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Hannover. Denne flyvningen er fra London, og er 91 % billigere enn de fleste flyvninger til Hannover. Du kan finne den billigste prisen til Hannover fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Hannover?

  Den billigste måneden å fly til Hannover fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 685 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Hannover i løpet av mars, kan du også fly billig i mai. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 808 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Hannover?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Hannover fra Norge er 35 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 088 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Hannover utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Hannover for 1 388 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Hannover?

  Braunschweig Braunschweig-Wolfsburg flyplass, Bremen flyplass, Kassel Kassel-Calden flyplass, Paderborn flyplass eller Hamburg flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Hannover.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Hannover?

  Du kan finne tilbud for Bremen flyplass for i gjennomsnitt 2 145 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Hannover

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hannover som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL13:00Oslo Gardermoen
5t 05m
1 stopp
HAJ18:05Hannover
8. nov.
HAJ01:35Hannover
10t 00m
1 stopp
OSL11:35Oslo Gardermoen
1 388 kr
Finn lignende
KLM
5. nov.
TRF10:15Oslo Torp Sandefjord
3t 25m
1 stopp
HAJ13:40Hannover
8. nov.
HAJ01:05Hannover
7t 40m
1 stopp
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
2 445 kr
Finn lignende
Air France
5. nov.
TRF10:15Oslo Torp Sandefjord
20t 35m
2 stopp
HAJ06:50Hannover
8. nov.
HAJ01:35Hannover
7t 10m
2 stopp
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
3 144 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL13:00Oslo Gardermoen
5t 05m
1 stopp
HAJ18:05Hannover
8. nov.
HAJ04:10Hannover
34t 00m
3 stopp
OSL14:10Oslo Gardermoen
1 851 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
5. nov.
OSL17:50Oslo Gardermoen
12t 20m
2 stopp
HAJ06:10Hannover
8. nov.
HAJ13:10Hannover
4t 10m
1 stopp
OSL17:20Oslo Gardermoen
2 139 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Hannover

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Hannover, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Austrian Airlines, KLM og Pegasus Airlines
KLM
26. okt.
OSL02:30Oslo Gardermoen
4t 30m
1 stopp
HAJ07:00Hannover
Flere flyselskaper
26. okt.
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
21t 05m
2 stopp
HAJ07:00Hannover
Pegasus Airlines
12. okt.
OSL10:30Oslo Gardermoen
12t 00m
1 stopp
HAJ22:30Hannover
1 327 kr
Finn lignende

Flyplasser nære Hannover

Under finner du alle flyplassene i Hannover sammen med avstanden til sentrum

Togstasjonen ligger under Terminal C i kjelleren, og toget tar deg fra flyplassen til hovedstasjonen i sentrum på 18 minutter. Den har avgang hvert 30. minutt. Foretrekker du buss, kan du ta linje 470 som kjører frem og tilbake mellom flyplassen og Langenhagen Zentrum. Busstoppet ligger rett i nærheten av Terminal C. Taxiholdeplassen er plassert rett utenfor ankomsthallen. Kjøreturen inn til byen tar omtrent 25 minutter, så sant det ikke er travelt på veiene. Det er også mulig å leie bil på flyplassen, noe som er spesielt praktisk om du har tenkt deg mye på sightseeing i områdene utenfor sentrum.


Populære flybilletter til Hannover

Finn dine flybilletter til Hannover med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Hannover
Raskeste flytid3t 25m
Billigst pris1 362 kr

Offentlig transport er en billig og praktisk måte å utforske Hannover på. Du må velge hvilke soner du ønsker når du skal kjøpe billett, og en enkeltbillett kan dermed koste alt fra 2-5 EUR (20-50 NOK). Du kan også kjøpe et klippekort som består av enten fire eller seks turer, eller du kan velge et dagspass som koster ca. 5-9 EUR (50-90 NOK). I helgene går det buss, metro og lokaltog om natten. Det er mulig å bestille egne taxier kun for kvinner om natten eller seint på kvelden. Det bør også nevnes at sentrum er ganske kompakt, og du bør derfor ikke ha noen problemer med å komme deg rundt til ulike severdigheter.


Tyskland er en del av Schengen-området, men du kan allikevel ikke fly til Hannover uten pass. Det er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere under et opphold i Tyskland, og du er nødt til å kunne identifisere deg ved behov. Det er imidlertid ikke nødvendig å søke visum, og du trenger heller ikke tillatelse for opphold på under tre måneder.


Start planleggingen av reisen til Hannover


Hva bør oppleves i Hannover?

Gamlebyen, Herrenhausen Gardens og The New Town Hall er noen av de mest populære severdighetene i Hannover, og disse attraksjonene gir deg et lite innblikk i byens historie. Det anbefales også å spasere en tur langs den idylliske strandpromenaden Maschsee.

Aktiviteter og opplevelser med barn

Det er slett ikke vanskelig å finne på noe med barna i Hannover. Du finner både akvariet Sealife og Herrenhausen Gardens rett i nærheten av hverandre, og dere kan helt fint kombinere en tur på akvariet med piknik i de vakre hagene etterpå. Marienburg Castle kan også være spennende for både store og små, og det vakre slottet ser ut som om det er hentet rett ut av et gammelt eventyr.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å ta med europeisk helsetrygdekort når du skal reise til Hannover, og i tillegg kjøpe en privat reiseforsikring som dekker hjemtransport ved ulykker eller sykdom. Helsesystemet er svært bra, både på offentlige og private sykehus. (Priser sjekket 11/05/2019).