Finn billige fly til Hannover

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Hannover

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Hannover

Beste pris på enveisbillett

704 kr

Beste pris på tur/retur-billett

980 kr

Raskeste flytid

9t 10m

Opereres av

6 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Hannover fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 704 kr (Oslo Gardermoen til Hannover).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Hannover fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 980 kr (Oslo Gardermoen til Hannover).
Den kjappeste flyvningen til Hannover fra Norge tar 9t 10m (Oslo Torp Sandefjord til Hannover).
Det finnes 6 andre flyselskaper som flyr til Hannover, deriblant Air France, KLM og Scandinavian Airlines.

De billigste flyvningene til flyplassene i Hannover

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Hannover fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hannover

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Hannover

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Hannover fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 582 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober32 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Hannover koster i gjennomsnitt kun 1 674 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli103 % dyrereDet koster ca. 5 003 kr for flyvninger til Hannover fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL HANNOVER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember362 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Hannover fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Hannover?

Hannover er en spennende storby som fortjener et besøk uansett årstid. Det er vanskelig å si hva som er den beste tiden å fly til Hannover på, ettersom det i stor grad avhenger av dine interesser og hvilket reisebudsjett du har. Sommeren er desidert best om du vil sole deg og nyte varme temperaturer, og du ikke har noe imot store folkemengder. Det anbefales å booke flybilletter til Hannover i god tid, særlig om du skal reise i fellesferien. Det er mange som velger å heller dra om våren eller høsten. Været er ganske bra, prisene er lavere og du har severdighetene mer for deg selv når du skal på sightseeing. Vintermånedene pleier å være den beste tiden for å finne billige fly til Hannover tur-retur, bortsett fra i desember. Byen fylles av julelys og koselig stemning i ukene før jul, og mange reiser hit for å dra på førjulsshopping og kjøpe gaver på koselige julemarkeder.

93 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Hannover. Denne flyvningen er fra London, og er 97 % billigere enn de fleste flyvninger til Hannover. Du kan finne den billigste prisen til Hannover fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Hannover fra Norge på, er oktober. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 674 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Hannover i løpet av oktober, kan du også fly billig i November. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 817 kr.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Hannover fra Norge er 32 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 2 461 kr. Husk at det kan være mulig å også finne billige flyvninger til Hannover utenom dette tidsvinduet. Faktisk så fant momondo-brukere nylig flyvninger fra Norge til Hannover for 980 kr.

Braunschweig-Wolfsburg flyplass, Bremen flyplass, Kassel-Calden flyplass, Paderborn flyplass eller Hamburg flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Hannover.

Du kan finne tilbud for Kassel-Calden flyplass for i gjennomsnitt 2 719 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Hannover

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Hannover som nylig ble funnet av brukere på momondo
Air Serbia
10. okt.
OSL05:45Oslo Gardermoen
10t 25m
1 stopp
HAJ16:10Hannover
14. okt.
HAJ05:30Hannover
10t 30m
1 stopp
OSL16:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL16:45Oslo Gardermoen
23t 25m
1 stopp
HAJ16:10Hannover
13. sep.
HAJ15:35Hannover
21t 05m
1 stopp
OSL12:40Oslo Gardermoen
1 541 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
10. okt.
OSL02:30Oslo Gardermoen
11t 50m
2 stopp
HAJ14:20Hannover
14. okt.
HAJ05:30Hannover
10t 30m
1 stopp
OSL16:00Oslo Gardermoen
1 645 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
5. okt.
OSL10:20Oslo Gardermoen
24t 15m
1 stopp
HAJ10:35Hannover
11. okt.
HAJ16:15Hannover
17t 20m
1 stopp
OSL09:35Oslo Gardermoen
1 845 kr
Finn lignende
Scandinavian Airlines
5. okt.
OSL08:45Oslo Gardermoen
5t 35m
2 stopp
HAJ14:20Hannover
11. okt.
HAJ14:50Hannover
3t 10m
1 stopp
OSL18:00Oslo Gardermoen
2 473 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
11. sep.
OSL05:30Oslo Gardermoen
34t 40m
2 stopp
HAJ16:10Hannover
13. sep.
HAJ08:40Hannover
9t 35m
1 stopp
OSL18:15Oslo Gardermoen
2 654 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Hannover

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Hannover, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air France, Air Serbia og Scandinavian Airlines
Air Serbia
28. aug.
OSL16:45Oslo Gardermoen
23t 25m
1 stopp
HAJ16:10Hannover
Flere flyselskaper
2. sep.
TRF10:00Oslo Torp Sandefjord
42t 45m
3 stopp
HAJ04:45Hannover
Flere flyselskaper
2. sep.
OSL04:45Oslo Gardermoen
48t 00m
3 stopp
HAJ04:45Hannover
1 075 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Hannover?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Hannover

Hvilke flyselskaper flyr til Hannover?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Hannover from Norge are KLM, Lufthansa, Finnair and LOT. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med KLM til Hannover

KLM er et populært valg for de som reiser til Hannover. Flyselskapet har 7 ukentlige flyvninger til Hannover, med flest avganger fra Amsterdam Schiphol. KLM sine billettpriser avhenger av når og hvor du flyr fra – på momondo har brukere funnet priser fra så lite som 1 411 kr (fra Bergen Flesland). Basert på 154 vurderinger, har momondo-brukere gitt KLM en gjennomsnittsscore på 7,6/10.

Flyvninger med Lufthansa til Hannover

Lufthansa flyr til Hannover 24 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Hannover fra Munchen Franz Josef Strauss. Lufthansa (score: 7,2, 348 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Hannover fra. Den beste billettprisen med Lufthansa som er funnet på momondo til Hannover, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 423 kr tur/retur).


Flyplasser nære Hannover

Under finner du alle flyplassene i Hannover sammen med avstanden til sentrum

Togstasjonen ligger under Terminal C i kjelleren, og toget tar deg fra flyplassen til hovedstasjonen i sentrum på 18 minutter. Den har avgang hvert 30. minutt. Foretrekker du buss, kan du ta linje 470 som kjører frem og tilbake mellom flyplassen og Langenhagen Zentrum. Busstoppet ligger rett i nærheten av Terminal C. Taxiholdeplassen er plassert rett utenfor ankomsthallen. Kjøreturen inn til byen tar omtrent 25 minutter, så sant det ikke er travelt på veiene. Det er også mulig å leie bil på flyplassen, noe som er spesielt praktisk om du har tenkt deg mye på sightseeing i områdene utenfor sentrum.


Populære flybilletter til Hannover

Finn dine flybilletter til Hannover med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Hannover
Raskeste flytid16t 55m
Laveste pris1 541 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Hannover

Offentlig transport er en billig og praktisk måte å utforske Hannover på. Du må velge hvilke soner du ønsker når du skal kjøpe billett, og en enkeltbillett kan dermed koste alt fra 2-5 EUR (20-50 NOK). Du kan også kjøpe et klippekort som består av enten fire eller seks turer, eller du kan velge et dagspass som koster ca. 5-9 EUR (50-90 NOK). I helgene går det buss, metro og lokaltog om natten. Det er mulig å bestille egne taxier kun for kvinner om natten eller seint på kvelden. Det bør også nevnes at sentrum er ganske kompakt, og du bør derfor ikke ha noen problemer med å komme deg rundt til ulike severdigheter.


Visumkrav for Hannover

Tyskland er en del av Schengen-området, men du kan allikevel ikke fly til Hannover uten pass. Det er det eneste ID-beviset som er gyldig for norske borgere under et opphold i Tyskland, og du er nødt til å kunne identifisere deg ved behov. Det er imidlertid ikke nødvendig å søke visum, og du trenger heller ikke tillatelse for opphold på under tre måneder.


Start planleggingen av reisen til Hannover


De beste tingene å se og gjøre i Hannover

Gamlebyen, Herrenhausen Gardens og The New Town Hall er noen av de mest populære severdighetene i Hannover, og disse attraksjonene gir deg et lite innblikk i byens historie. Det anbefales også å spasere en tur langs den idylliske strandpromenaden Maschsee.

Det anbefales å ta med europeisk helsetrygdekort når du skal reise til Hannover, og i tillegg kjøpe en privat reiseforsikring som dekker hjemtransport ved ulykker eller sykdom. Helsesystemet er svært bra, både på offentlige og private sykehus.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Hannover på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Hannover.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Hannover. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Hannover

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Hannover

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.