Hoteller i Hannover, Tyskland

Finn tilbud på 215 hoteller i Hannover, Tyskland

Hannover, Tyskland
29. mar. — 30. mar.2
to. 30.3.
ma. 3.4.

De beste hotellene i Hannover

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Hannover
Pris
kr409
kr1584
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Hannover

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Hannover

Pris

537 kr–1 344 kr

BILLIGSTE BYDEL I HANNOVERBothfeld-Vahrenheide42 % billigereHoteller i Bothfeld-Vahrenheide er de billigste i Hannover med en gjennomsnittspris på kun 537 kr per natt
DYRESTE BYDEL I HANNOVERDöhren-Wülfel31 % dyrereDöhren-Wülfel har de dyreste hotellene i Hannover med rom med en gjennomsnittspris på 1 344 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I HANNOVERMitte80 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Mitte enn noen andre land i Hannover

Ting å gjøre i Hannover


Hoteller i populære bydeler i Hannover

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Hannover, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Hannover

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Hannover
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
HøysesongJanuardyreste tid å overnatte
57 %forventet prisnedgang
44 %forventet prisøkning

Pris

451 kr–1 874 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
2 047 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
471 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Hannover på er: 4-5 stjerne, 14 dag før.

1-2 stjerne

535 kr–766 kr

3 stjerne

734 kr–933 kr

4-5 stjerne

1 028 kr–1 311 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Hannover

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Hannover

Laveste hotellpris

430 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Kastens Hotel Luisenhof

Hoteller i nærheten av flyplassen

1803
Den rimeligste prisen for et rom i Hannover funnet siste 7 dager er 430 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel Charlton, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Kastens Hotel Luisenhof, det mest populære 5-stjerners hotellet i Hannover(8,7/10 rating - basert på 1 099 anmeldelser).
Det er er 1 803 hoteller i Hannover i nærheten av Hannover. Maritim Airport Hotel Hannover med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.

Hannover reisetips

Prisen for hotell i Hannover er meget varierende, og prisen svinger fra knappe 350 NOK til hele 11 000 NOK. Du vil allikevel kunne bestille et bra hotell med dobbelt- eller familierom for rundt en tusenlapp for en natt. Prisen på et konferansehotell svinger fra ca. 1000-2000 NOK per natt, og det pleier å påløpe ekstra kostnader for tjenester som tidlig innsjekk. Flere av hotellene er dyrevennlige, men du må allikevel sende inn forespørsel selv om det står at dyr er tillatt.

Sommerhalvåret er en populær tid å bestille hotell i Hannover på. Været er varmere og mildere, og du kan starte dagen med en deilig frokost på balkongen før du begir deg inn til byen på sightseeing. Hannover er alltid verdt et besøk, særlig hvis du elsker fotball og vil på kamp.


Hvor mye koster et hotell i Hannover per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Hannover med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 579 kr

Gjennomsnittlig 679 kr

Dyrest 1 022 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Hannover

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Hannover

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Hannover

Disse hotellene i Hannover har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Hannover

Hannover er det rette stedet for deg som er på jakt etter en langhelg med shopping, teater, live musikk, livlig natteliv og fascinerende historiske severdigheter, samtidig som du har vakker natur tett på byen. Bydelen Mitte er et bra område for backpackere som er på jakt etter billig overnatting i Hannover, men som samtidig ønsker å bo nært sentrum. Alle som elsker shopping bør vurdere å booke hotell i Linden, et energisk område med butikker, restauranter på ethvert gatehjørne og interessant uteliv. Par trives nok også godt i dette området, og dere finner enkelt et romantisk hotell med nok luksus til at dette blir en minneverdig helg.

List er et egnet sted for familier, ettersom denne bydelen er ganske rolig. Dere har allikevel et godt utvalg av restauranter tett på dere, og dere bor rett i nærheten av den vakre skogen Eilenriede Forest. Det finnes også hotell i Hannover sentrum som passer for de aller fleste, inkludert foodies, familier og par. Fordelen med å bo i hjertet av byen er at du har kort avstand til Market Hall, Old Town Flea Market og handlegaten Georgstrasse.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Hannover

Hannover er en fascinerende blanding av historie og moderne trender. Du bør så absolutt få med deg de store, vakre hagene fra 1600-tallet, Herrenhausen Gardens, og New Town Hall. Den vakre hallen gir deg en fantastisk utsikt over byen om du klatrer opp på toppen. Et besøk til gamlebyen er også på listen over ting du er nødt å gjøre i Hannover. Sjarmerende kafeer, snirklete gater og koselige hus gjør at området har en helt egen sjarm. Matparadiset Market Hall bør også nevnes, og dette stedet er himmelriket for foodies. Her kan du velge mellom internasjonale og lokale retter, uten at det koster spesielt mye å spise her.

Hannover er et flott sted å reise på ferie med barna. De små kommer garantert til å stortrives i dyreparken, og det finnes mange lekeplasser og sykkelstier dere kan boltre dere på. På sommerstid anbefales et besøk til den populære stranden Strandbad, en perfekt avveksling til sightseeing, shopping og byliv.


Informasjon om opphold i Hannover

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Hannover

Et hotellrom i Hannover vil normalt koste deg 1 781 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Hoteller i Hannover er vanligvis billigst i september. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 57 % i denne perioden.


momondos favoritthoteller i Hannover

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Hannover

Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Hannover og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Hannover.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Hannover


<