Finn billige fly til Stuttgart

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
to. 21.10.
to. 28.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Stuttgart

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Stuttgart fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Stuttgart

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Stuttgart

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Stuttgart (STR)

Vanligvis er flyvninger til Stuttgart fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Stuttgart Echterdingen, som i gjennomsnitt koster 1 667 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL STUTTGART FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai19 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Stuttgart koster i gjennomsnitt kun 1 348 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL STUTTGART FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember20 % dyrereDet koster ca. 2 005 kr for flyvninger til Stuttgart fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL STUTTGART FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember504 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Stuttgart fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Stuttgart?

I sommermånedene er det høysesong i hele Tyskland, inkludert Stuttgart. I denne perioden vil offentlig transport være svært folksomt, og både fly og overnatting er ofte dyrere enn resten av året. Likevel er det en flott tid å besøke byen på, med behagelige temperaturer og mange festivaler og andre arrangementer rundt om i byen. Videre er både tiden rundt Oktoberfest og jul høysesonger med mange turister, og følgende også et høyere prisnivå. Dersom du ser etter billig fly til Stuttgart bør du derfor prøve å unngå disse periodene, og spesielt fra januar til mars kan du finne billige flybilletter til Stuttgart.

 • Hvilken flyvning til Stuttgart er den absolutt billigste?

  93 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Stuttgart. Denne flyvningen er fra København, og er 96 % billigere enn de fleste flyvninger til Stuttgart. Du kan finne den billigste prisen til Stuttgart fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Stuttgart?

  Den billigste måneden å fly til Stuttgart fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 348 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke har lyst til å besøke Stuttgart i mai, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 1 500 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Stuttgart?

  Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Stuttgart på, er ca. 25 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 667 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 365 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Stuttgart?

  Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Stuttgart. Hvis du planlegger å fly til Stuttgart, bør du vurdere å bestille flyvninger til Karlsruhe Söllingen flyplass (80 km fra sentrum i Stuttgart), Mannheim flyplass (91 km fra sentrum i Stuttgart), Memmingen Memmingen-Allgau flyplass (117 km fra sentrum i Stuttgart), Friedrichshafen flyplass (126 km fra sentrum i Stuttgart), eller Frankfurt am Main flyplass (148 km fra sentrum i Stuttgart).

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Stuttgart?

  Stuttgart Echterdingen flyplass har en gjennomsnittspris på 1 982 kr per person, og er vanligvis den billigste flyplassen å fly til når man skal besøke reise til Stuttgart. Denne gjennomsnittsprisen varierer basert på avreiseby. Prøv momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass for å finne den billigste flyvningen.


Flotte tilbud på flyreiser til Stuttgart

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Stuttgart som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
2. nov.
OSL02:10Oslo Gardermoen
4t 10m
1 stopp
STR06:20Stuttgart Echterdingen
8. nov.
STR01:35Stuttgart Echterdingen
4t 30m
1 stopp
OSL06:05Oslo Gardermoen
1 365 kr
Finn lignende
Lufthansa
4. nov.
OSL02:10Oslo Gardermoen
4t 10m
1 stopp
STR06:20Stuttgart Echterdingen
7. nov.
STR01:40Stuttgart Echterdingen
4t 25m
1 stopp
OSL05:05Oslo Gardermoen
1 466 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
20t 40m
2 stopp
STR06:10Stuttgart Echterdingen
7. nov.
STR07:25Stuttgart Echterdingen
24t 30m
2 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
1 609 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. nov.
OSL09:30Oslo Gardermoen
20t 40m
2 stopp
STR06:10Stuttgart Echterdingen
7. nov.
STR12:05Stuttgart Echterdingen
19t 50m
1 stopp
OSL07:55Oslo Gardermoen
1 617 kr
Finn lignende
SAS
14. mar.
OSL13:15Oslo Gardermoen
5t 00m
1 stopp
STR18:15Stuttgart Echterdingen
16. mar.
STR02:00Stuttgart Echterdingen
4t 15m
1 stopp
OSL06:15Oslo Gardermoen
1 626 kr
Finn lignende
KLM
14. jan.
TRF09:15Oslo Torp Sandefjord
8t 15m
1 stopp
STR17:30Stuttgart Echterdingen
18. jan.
STR04:45Stuttgart Echterdingen
4t 00m
1 stopp
TRF08:45Oslo Torp Sandefjord
1 702 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Stuttgart

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Stuttgart, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Austrian Airlines, KLM og Lufthansa
Flere flyselskaper
28. nov.
TRF05:40Oslo Torp Sandefjord
21t 55m
2 stopp
STR03:35Stuttgart Echterdingen
Flere flyselskaper
28. nov.
OSL04:50Oslo Gardermoen
22t 45m
2 stopp
STR03:35Stuttgart Echterdingen
Flere flyselskaper
28. nov.
TRF03:55Oslo Torp Sandefjord
28t 55m
3 stopp
STR08:50Stuttgart Echterdingen

Hvilke flyselskaper flyr til Stuttgart?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Stuttgart
 • Hvilke flyselskaper flyr til Stuttgart?

  SAS er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Stuttgart med. KLM, Lufthansa og Air France er også populære valg ved reiser til Stuttgart from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Stuttgart jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Stuttgart

Under finner du alle flyplassene i Stuttgart sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Stuttgart ankommer du sannsynligvis Stuttgart/Stuttgart lufthavn. Herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum. Du kan velge å ta S-Bahn S2 eller S3, som tar i underkant av 30 minutter til byen, eller buss fra bussholdeplassen som ligger rett utenfor terminal 4. Alternativt kan du også ta taxi mellom flyplassen og sentrum, eller velge å forhåndsbestille transport før reisen din slik at en sjåfør venter på deg i ankomsthallen. Dersom du ønsker full fleksibilitet og vil reise på egen hånd, kan du også leie bil for å komme deg inn til sentrum selv.


Populære flybilletter til Stuttgart

Finn dine flybilletter til Stuttgart med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Stuttgart
Raskeste flytid4t 10m
Billigst pris1 365 kr
Flyvninger fra Bergen til Stuttgart
Raskeste flytid5t 15m
Billigst pris1 912 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Stuttgart
Raskeste flytid3t 40m
Billigst pris2 022 kr
Flyvninger fra Stavanger til Stuttgart
Raskeste flytid23t 20m
Billigst pris2 216 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Stuttgart

Det er et bredt utvalg av alternativer for kollektivtransport i Stuttgart. Her finner du både Zahnradbahn, Strassenbahn, Stadtbahn, S-Bahn, RegionalBahn og busser på kryss og tvers av byen. På fredager og lørdager går det også nattbusser (som starter på N), med avganger fra Schlossplats kl. 01:11, 02:22 og 03:33. Billetter til kollektivtransport koster 2,50 EUR (ca. 25 NOK) for en enkeltbillett og 9,70 EUR (ca. 92 NOK) for fire turer i én sone. Alternativt kan du kjøpe et dagspass for to soner for 7 EUR (ca. 67 NOK), eller 12,30 EUR (ca. 118 NOK) for en gruppe mellom to og fire.


Visumkrav for Stuttgart

Visum er ikke nødvendig for nordmenn i Tyskland, så du trenger ikke å søke om dette før du skal fly til Stuttgart. Imidlertid må du ha med deg gyldig pass, for selv om både Tyskland og Norge er medlem av Schengen, er pass det eneste gyldige identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet.


Start planleggingen av reisen til Stuttgart


De beste tingene å se og gjøre i Stuttgart

Hva bør du se i Stuttgart?

I Stuttgart finner du mange attraksjoner og severdigheter du bør ta turen innom mens du er i byen. Se det storslåtte Schloss Solitutde, som ble bygget i 1763 for Duke Karl Eugen av Württemberg som et jaktpalass og sommerbolig, og hans private leiligheter i Ludwigsburg-palasset, som er fantastisk dekorert med blant annet freskomalerier av Matthäus Günther. Ta en tur i den idylliske parken Scholssgarten og gå innom det sentrale torget Schlossplatz, før du drar opp i det 217 meter høye Fernsehturm. For de kunstinteresserte kan Kunstmuseum Stuttgart være verdt et besøk, og de bilinteresserte bør ta turen til Mercedes-Benz-museet eller Porsche-museet.

Kan du drikke vann fra springen?

Springvannet i Tyskland regnes som regel som trygt å drikke. Imidlertid velger mange turister likevel å kjøpe flaske på vann grunnet smaken.

Gir du tips?

En god tommelfingerregel er å gi minst 10 % i tips. Dersom du ønsker å gi godt med tips kan du gi 15 %, og dersom du er spesielt fornøyd med servicen kan du gi 20 %. Som oftest er det mest logisk å runde opp regningen, og tips blir tatt imot med stor takknemlighet.