Finn billige fly til Köln

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Köln (CGN)
tor.. 13.5.
tor.. 20.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Köln

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Köln fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Köln

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Köln

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dortmund (DTM)

Vanligvis er flyvninger til Köln fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dortmund, som i gjennomsnitt koster 1 331 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KÖLN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Köln koster i gjennomsnitt kun 1 222 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KÖLN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober51 % dyrereDet koster ca. 2 527 kr for flyvninger til Köln fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KÖLN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember417 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Köln fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Köln?

Köln er en vennlig by som ønsker besøkende velkommen året rundt. Det er ingen utpreget høysesong eller lavsesong i byen, men noen perioder er mer populære enn andre. Sommermånedene juli og august kan være veldig varme, men en populær tid å besøke byen på grunnet fellesferien. Høsten og våren er perfekt for de som ønsker å dra på sightseeing, når temperaturene er mer behagelige og det ofte er mindre turister. Om vinteren kan det være kjølig, og du kan ofte få billige flybilletter til Köln i denne perioden. Imidlertid er desember også høysesong, med et julemarked som tiltrekker besøkende fra hele Europa.

Hvilken flyvning til Köln er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Köln fra Stockholm for 257 kr. Dette er 88 % billigere enn de fleste flytilbudene til Köln. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Köln fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Köln?

Hvis du ikke kan fly til Köln i Januar, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Köln i februar ligger i gjennomsnitt på 1 429 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Köln?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Köln fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Köln for ca. 1 665 kr når du søker 60 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Köln?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Köln på, er på en tirsdag da man kan finne priser fra så lite som 1 457 kr. Flyvninger fra Norge til Köln på en søndag vil generelt være dyrene og ligge på ca. 1 942 kr. Husk at prisene for begge disse dagene kan svinge, avhengig av sesong og etterspørsel.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Köln?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Köln fra Norge er på kvelden. momondo-brukere har funnet priser helt nede i 1 518 kr når de så etter fly med avgang på kvelden. Flyvninger til Köln er dyrere på ettermiddagen med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 822 kr. Avganger på ettermiddagen har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Köln?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Köln. Hvis du planlegger å fly til Köln, bør du vurdere å bestille flyvninger til Dusseldorf Intl flyplass (40 km fra sentrum i Köln), Dortmund flyplass (79 km fra sentrum i Köln), Dusseldorf Niederrhein flyplass (92 km fra sentrum i Köln), Frankfurt-Hahn flyplass (112 km fra sentrum i Köln), eller Frankfurt am Main flyplass (151 km fra sentrum i Köln).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Köln?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Dusseldorf Niederrhein flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Köln, med en gjennomsnittspris på 1 593 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Köln/Bonn

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Köln/Bonn som nylig ble funnet av brukere på momondo
Austrian Airlines
23. jul.
OSL09:55Oslo Gardermoen
5t 20m
1 stopp
CGN15:15Köln/Bonn
25. jul.
CGN16:00Köln/Bonn
16t 45m
1 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
2 040 kr
Finn lignende
Lufthansa
21. jun.
BGO10:15Bergen Flesland
22t 00m
2 stopp
CGN08:15Köln/Bonn
25. jun.
CGN08:55Köln/Bonn
8t 25m
2 stopp
BGO17:20Bergen Flesland
3 081 kr
Finn lignende
Lufthansa
13. jun.
TRD06:35Trondheim Værnes (TRD)
25t 40m
2 stopp
CGN08:15Köln/Bonn
17. jun.
CGN08:55Köln/Bonn
8t 40m
2 stopp
TRD17:35Trondheim Værnes (TRD)
3 039 kr
Finn lignende
Lufthansa
21. jun.
BGO10:15Bergen Flesland
22t 00m
2 stopp
CGN08:15Köln/Bonn
25. jun.
CGN05:00Köln/Bonn
12t 20m
2 stopp
BGO17:20Bergen Flesland
3 072 kr
Finn lignende
Lufthansa
13. jun.
TRD09:40Trondheim Værnes (TRD)
28t 55m
2 stopp
CGN14:35Köln/Bonn
17. jun.
CGN05:00Köln/Bonn
12t 35m
2 stopp
TRD17:35Trondheim Værnes (TRD)
3 023 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Köln/Bonn

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Köln, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Lufthansa
21. mai
OSL07:35Oslo Gardermoen
24t 05m
1 stopp
CGN07:40Köln/Bonn
2 123 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. mai
TRF05:15Oslo Torp Sandefjord
46t 50m
2 stopp
CGN04:05Köln/Bonn
1 842 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
21. mai
OSL04:05Oslo Gardermoen
48t 00m
2 stopp
CGN04:05Köln/Bonn
1 743 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Köln?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Köln

Når du skal fly til Köln fra Norge får du som regel en mellomlanding på veien, enten i London, Hamburg eller Berlin. Flyturen tar alt fra fire til åtte timer hver vei avhengig av mellomlandingen, og flyselskapene som flyr de ulike strekningene er blant annet easyJet, Eurowings, Ryanair eller Norwegian. Dersom du prioriterer billig fly til Köln må du ofte regne med lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Köln, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Köln ankommer du Köln/Cologne Bonn lufthavn. Dette er byens hovedflyplass, som ligger relativt nærme sentrum. Du har flere alternativer å velge mellom når du skal inn til byen, avhengig av dine preferanser. Den raskeste måten å komme inn til sentrum på er med buss eller tog, og det er en helt ny og moderne togstasjon på flyplassen. Du kan også velge å ta taxi eller forhåndsbestille transport, og dersom du ønsker å kjøre bil selv ligger motorveien A59 rett ved siden av flyplassen. Det er gode muligheter for parkering på ved terminalene, og det pleier å være relativt rimelig.


Populære flybilletter til Köln

Finn dine flybilletter til Köln med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Köln
Raskeste flytid
5t 20m
Billigste pris
2 040 kr
Flyvninger fra Trondheim til Köln
Raskeste flytid
25t 40m
Billigste pris
3 040 kr
Flyvninger fra Bergen til Köln
Raskeste flytid
22t 00m
Billigste pris
3 081 kr
Flyvninger fra Ålesund til Köln
Raskeste flytid
9t 20m
Billigste pris
3 973 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Köln?

Den beste måten å komme seg rundt i Köln på er uten tvil med sykkel. Du finner et svært velutviklet nettverk av sykkelveier her, og det er ofte mye raskere å komme seg rundt i byen med sykkel enn med trikk. I tillegg får du oppdaget så mye mer på veien! Det er flere steder du kan leie sykler, og det pleier å koste omtrent 5 EUR (ca. 50 NOK) for tre timer. Dersom du ønsker å ta kollektivtransport i Köln, kan du reise med både trikk, t-bane, buss og lokaltog. Det finnes også mange taxier i byen som er lette å få tak i.


Kan man reise til Köln uten pass eller visum?

Både Norge og Tyskland er medlem av Schengen, men du må likevel ta med pass for å reise hit. Pass er det eneste gyldige identifikasjons- og reisedokumentet for nordmenn i utlandet, og må alltid medbringes på reiser i utlandet. Du trenger ikke å søke om visum for å fly til Köln.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Köln?

Köln er full av severdigheter og opplevelser, og du bør undersøke på forhånd hva du vil få med deg under oppholdet ditt her. Først og fremst bør du besøke den verdensarvlistede katedralen i Köln, et mesterverk av gotisk arkitektur og en av Europas største katedraler. Videre kan du ta en rusletur i gamlebyen for å utforske byens mange historiske kirker og museer, og avslutte med et elvecruise på Rhinen.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er som regel trygt å drikke vann fra springen i Tyskland. Imidlertid foretrekker mange likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.

Gir du tips?

I Tyskland er det vanlig å runde opp regningen på restauranter, gi 10 % i tips til taxisjåfører, samt å tipse litt på museer og slott du besøker.

Hvor kan du shoppe?

Köln har noen av de beste handlegatene i Tyskland, og blant annet Hohe Straße og Schildergasse er svært populære. På Mittelstraße finner du eksklusive merker, og de siste innen motebildet finner du rundt Ehrenstraße. (Priser sjekket 23/04/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse