Finn billige fly til Köln

Tur/retur
Økonomi
Saint George (SGU)
Köln (CGN)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Köln

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Köln fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Köln

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Köln

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dortmund (DTM)

Vanligvis er flyvninger til Köln fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dortmund, som i gjennomsnitt koster 1 359 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KÖLN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Köln koster i gjennomsnitt kun 1 248 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KÖLN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober51 % dyrereDet koster ca. 2 580 kr for flyvninger til Köln fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KÖLN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember417 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Köln fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Köln?

Köln er en vennlig by som ønsker besøkende velkommen året rundt. Det er ingen utpreget høysesong eller lavsesong i byen, men noen perioder er mer populære enn andre. Sommermånedene juli og august kan være veldig varme, men en populær tid å besøke byen på grunnet fellesferien. Høsten og våren er perfekt for de som ønsker å dra på sightseeing, når temperaturene er mer behagelige og det ofte er mindre turister. Om vinteren kan det være kjølig, og du kan ofte få billige flybilletter til Köln i denne perioden. Imidlertid er desember også høysesong, med et julemarked som tiltrekker besøkende fra hele Europa.

Hvilken flyvning til Köln er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Köln fra Stockholm for 263 kr. Dette er 87 % billigere enn de fleste flytilbudene til Köln. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Köln fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Köln?

I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Köln fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 130 kr. Hvis du ikke kan fly til Köln i Januar, er februar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Köln i februar ligger i gjennomsnitt på 1 459 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Köln?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Köln 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Köln med en gjennomsnittspris på 1 700 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 003 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Köln?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Köln fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 1 482 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er lørdag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 961 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Köln?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Köln på, er på kvelden. Flyvninger fra Norge til Köln på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 554 kr. Flyvninger på ettermiddagen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 1 817 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Köln?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Köln. Hvis du planlegger å fly til Köln, bør du vurdere å bestille flyvninger til Dusseldorf Intl flyplass (40 km fra sentrum i Köln), Dortmund flyplass (79 km fra sentrum i Köln), Dusseldorf Niederrhein flyplass (92 km fra sentrum i Köln), Frankfurt-Hahn flyplass (112 km fra sentrum i Köln), eller Frankfurt am Main flyplass (151 km fra sentrum i Köln).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Köln?

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Dusseldorf Niederrhein flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Köln, med en gjennomsnittspris på 1 627 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Köln/Bonn

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Köln/Bonn som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
3. mai
05:10
Oslo Gardermoen
5t 40m
1 stopp
10:50
Köln/Bonn
10. mai
06:30
Köln/Bonn
4t 00m
1 stopp
10:30
Oslo Gardermoen
1 476 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
26. mai
08:10
Trondheim Værnes (TRD)
7t 05m
2 stopp
15:15
Köln/Bonn
29. mai
02:30
Köln/Bonn
8t 25m
2 stopp
10:55
Trondheim Værnes (TRD)
2 766 kr
Finn lignende
Austrian Airlines
9. aug.
08:10
Bergen Flesland
9t 35m
2 stopp
17:45
Köln/Bonn
13. aug.
06:20
Köln/Bonn
8t 00m
2 stopp
14:20
Bergen Flesland
3 955 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
3. mai
05:10
Oslo Gardermoen
5t 40m
1 stopp
10:50
Köln/Bonn
10. mai
19:25
Köln/Bonn
13t 10m
2 stopp
08:35
Oslo Gardermoen
1 003 kr
Finn lignende
Lufthansa
9. aug.
05:20
Bergen Flesland
10t 15m
2 stopp
15:35
Köln/Bonn
13. aug.
02:00
Köln/Bonn
11t 50m
2 stopp
13:50
Bergen Flesland
2 403 kr
Finn lignende
Lufthansa
26. mai
04:20
Trondheim Værnes (TRD)
7t 40m
2 stopp
12:00
Köln/Bonn
29. mai
16:20
Köln/Bonn
16t 50m
2 stopp
09:10
Trondheim Værnes (TRD)
2 740 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Köln/Bonn

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Köln, vis tilbudet vårt nedenfor levert av Austrian Airlines
Austrian Airlines
16. apr.
08:10
Bergen Flesland
22t 10m
2 stopp
06:20
Köln/Bonn
1 779 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Köln?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Köln

Når du skal fly til Köln fra Norge får du som regel en mellomlanding på veien, enten i London, Hamburg eller Berlin. Flyturen tar alt fra fire til åtte timer hver vei avhengig av mellomlandingen, og flyselskapene som flyr de ulike strekningene er blant annet easyJet, Eurowings, Ryanair eller Norwegian. Dersom du prioriterer billig fly til Köln må du ofte regne med lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Köln, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Köln ankommer du Köln/Cologne Bonn lufthavn. Dette er byens hovedflyplass, som ligger relativt nærme sentrum. Du har flere alternativer å velge mellom når du skal inn til byen, avhengig av dine preferanser. Den raskeste måten å komme inn til sentrum på er med buss eller tog, og det er en helt ny og moderne togstasjon på flyplassen. Du kan også velge å ta taxi eller forhåndsbestille transport, og dersom du ønsker å kjøre bil selv ligger motorveien A59 rett ved siden av flyplassen. Det er gode muligheter for parkering på ved terminalene, og det pleier å være relativt rimelig.


Populære flybilletter til Köln

Finn dine flybilletter til Köln med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Köln
Raskeste flytid
5t 40m
Billigste pris
1 004 kr
Flyvninger fra Ålesund til Köln
Raskeste flytid
6t 45m
Billigste pris
2 690 kr
Flyvninger fra Trondheim til Köln
Raskeste flytid
7t 05m
Billigste pris
2 766 kr
Flyvninger fra Bergen til Köln
Raskeste flytid
9t 35m
Billigste pris
3 955 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Köln?

Den beste måten å komme seg rundt i Köln på er uten tvil med sykkel. Du finner et svært velutviklet nettverk av sykkelveier her, og det er ofte mye raskere å komme seg rundt i byen med sykkel enn med trikk. I tillegg får du oppdaget så mye mer på veien! Det er flere steder du kan leie sykler, og det pleier å koste omtrent 5 EUR (ca. 50 NOK) for tre timer. Dersom du ønsker å ta kollektivtransport i Köln, kan du reise med både trikk, t-bane, buss og lokaltog. Det finnes også mange taxier i byen som er lette å få tak i.


Kan man reise til Köln uten pass eller visum?

Både Norge og Tyskland er medlem av Schengen, men du må likevel ta med pass for å reise hit. Pass er det eneste gyldige identifikasjons- og reisedokumentet for nordmenn i utlandet, og må alltid medbringes på reiser i utlandet. Du trenger ikke å søke om visum for å fly til Köln.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Köln?

Köln er full av severdigheter og opplevelser, og du bør undersøke på forhånd hva du vil få med deg under oppholdet ditt her. Først og fremst bør du besøke den verdensarvlistede katedralen i Köln, et mesterverk av gotisk arkitektur og en av Europas største katedraler. Videre kan du ta en rusletur i gamlebyen for å utforske byens mange historiske kirker og museer, og avslutte med et elvecruise på Rhinen.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er som regel trygt å drikke vann fra springen i Tyskland. Imidlertid foretrekker mange likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.

Gir du tips?

I Tyskland er det vanlig å runde opp regningen på restauranter, gi 10 % i tips til taxisjåfører, samt å tipse litt på museer og slott du besøker.

Hvor kan du shoppe?

Köln har noen av de beste handlegatene i Tyskland, og blant annet Hohe Straße og Schildergasse er svært populære. På Mittelstraße finner du eksklusive merker, og de siste innen motebildet finner du rundt Ehrenstraße. (Priser sjekket 23/04/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse