Finn billige fly til Köln

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 16.8.
ti. 23.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Köln

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Köln

Beste pris på enveisbillett

327 kr

Beste pris på tur/retur-billett

827 kr

Raskeste flytid

3t 45m

Opereres av

3 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Köln fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 327 kr (Oslo Gardermoen til Köln/Bonn).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Köln fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 827 kr (Oslo Gardermoen til Köln/Bonn).
Den kjappeste flyvningen til Köln fra Norge tar 3t 45m (Oslo Gardermoen til Köln/Bonn).
Det finnes 3 andre flyselskaper som flyr til Köln, deriblant Eurowings, Ryanair og Wizz Air.

De billigste flyvningene til flyplassene i Köln

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Köln fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Köln

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Köln

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dortmund (DTM)

Vanligvis er flyvninger til Köln fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dortmund, som i gjennomsnitt koster 1 041 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL KÖLN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars58 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Köln koster i gjennomsnitt kun 789 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL KÖLN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember48 % dyrereDet koster ca. 2 760 kr for flyvninger til Köln fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL KÖLN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember276 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Köln fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Köln?

Köln er en vennlig by som ønsker besøkende velkommen året rundt. Det er ingen utpreget høysesong eller lavsesong i byen, men noen perioder er mer populære enn andre. Sommermånedene juli og august kan være veldig varme, men en populær tid å besøke byen på grunnet fellesferien. Høsten og våren er perfekt for de som ønsker å dra på sightseeing, når temperaturene er mer behagelige og det ofte er mindre turister. Om vinteren kan det være kjølig, og du kan ofte få billige flybilletter til Köln i denne perioden. Imidlertid er desember også høysesong, med et julemarked som tiltrekker besøkende fra hele Europa.

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Köln fra Katowice for 132 kr. Dette er 96 % billigere enn de fleste flytilbudene til Köln. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Köln fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke kan fly til Köln i mars, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Köln i Januar ligger i gjennomsnitt på 991 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Köln fra Norge hvis du bestiller 0 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Köln for ca. 1 866 kr når du søker 0 dager før. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 827 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Köln. Hvis du planlegger å fly til Köln, bør du vurdere å bestille flyvninger til Dusseldorf Intl flyplass (40 km fra sentrum i Köln), Dortmund flyplass (79 km fra sentrum i Köln), Dusseldorf Niederrhein flyplass (92 km fra sentrum i Köln), Frankfurt-Hahn flyplass (112 km fra sentrum i Köln), eller Frankfurt am Main flyplass (151 km fra sentrum i Köln).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Dortmund flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Köln, med en gjennomsnittspris på 1 581 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Köln

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Köln som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
12. sep.
OSL03:10Oslo Gardermoen
26t 30m
1 stopp
CGN05:40Köln/Bonn
4. okt.
CGN04:55Köln/Bonn
6t 05m
1 stopp
OSL11:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
12. sep.
TRF10:15Oslo Torp Sandefjord
17t 50m
1 stopp
CGN04:05Köln/Bonn
4. okt.
CGN12:45Köln/Bonn
16t 35m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
12. sep.
TRF07:05Oslo Torp Sandefjord
5t 55m
1 stopp
CGN13:00Köln/Bonn
4. okt.
CGN12:45Köln/Bonn
16t 35m
1 stopp
TRF05:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
2. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
27t 00m
1 stopp
CGN20:45Köln/Bonn
4. sep.
CGN02:40Köln/Bonn
25t 40m
1 stopp
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
2. sep.
OSL09:10Oslo Gardermoen
19t 25m
1 stopp
CGN04:35Köln/Bonn
4. sep.
CGN10:30Köln/Bonn
22t 15m
1 stopp
OSL08:45Oslo Gardermoen
Ryanair
3. sep.
TRF05:00Oslo Torp Sandefjord
15t 45m
1 stopp
CGN20:45Köln/Bonn
4. sep.
CGN02:40Köln/Bonn
25t 40m
1 stopp
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
1 106 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Köln

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Köln, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Wizz Air
Ryanair
12. des.
OSL09:55Oslo Gardermoen
9t 00m
1 stopp
CGN18:55Köln/Bonn
Flere flyselskaper
2. nov.
OSL17:45Oslo Gardermoen
11t 15m
1 stopp
CGN05:00Köln/Bonn
Flere flyselskaper
1. nov.
OSL18:25Oslo Gardermoen
11t 05m
1 stopp
CGN05:30Köln/Bonn

Hvilke flyselskaper flyr til Köln?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Köln

Hvilke flyselskaper flyr til Köln?

På flyreiser fraNorge til Köln, benytter momondos brukere som regel airlines such as Lufthansa, Ryanair, Eurowings og easyJet. Avhengig av hvilken flyplass du reiser fra, kan det være flere flyselskaper å velge blant.

Flyvninger med Lufthansa til Köln

Lufthansa har ca. 15 flyvninger til Köln i uken. Det vanligste avreisestedet for disse flyvningene, var Munchen Franz Josef Strauss, og det beste tilbudet på en tur/retur-reise med Lufthansa, kostet 1 664 kr (Bergen Flesland til Köln). Brukere har gitt de en score på Lufthansa 7,2/10 basert på 343 vurderinger på momondo.

Flyvninger med Ryanair til Köln

Flytilbud med Ryanair til Köln starter fra 266 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Oslo Gardermoen. I løpet av en normal uke er flyprisene for Ryanair vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Palma de Mallorca Son Sant Joan er den mest populære avreiseflyplassen for Ryanair til Köln, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Ryanair får 7,0/10 i score, basert på 822 vurderinger.


Flyplasser nære Köln

Under finner du alle flyplassene i Köln sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Köln ankommer du Köln/Cologne Bonn lufthavn. Dette er byens hovedflyplass, som ligger relativt nærme sentrum. Du har flere alternativer å velge mellom når du skal inn til byen, avhengig av dine preferanser. Den raskeste måten å komme inn til sentrum på er med buss eller tog, og det er en helt ny og moderne togstasjon på flyplassen. Du kan også velge å ta taxi eller forhåndsbestille transport, og dersom du ønsker å kjøre bil selv ligger motorveien A59 rett ved siden av flyplassen. Det er gode muligheter for parkering på ved terminalene, og det pleier å være relativt rimelig.


Populære flybilletter til Köln

Finn dine flybilletter til Köln med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Köln
Raskeste flytid5t 55m
Laveste pris721 kr
Flyvninger fra Bergen til Köln
Raskeste flytid15t 25m
Laveste pris2 664 kr
Flyvninger fra Ålesund til Köln
Raskeste flytid12t 35m
Laveste pris3 299 kr
Flyvninger fra Trondheim til Köln
Raskeste flytid18t 25m
Laveste pris2 087 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Köln

Den beste måten å komme seg rundt i Köln på er uten tvil med sykkel. Du finner et svært velutviklet nettverk av sykkelveier her, og det er ofte mye raskere å komme seg rundt i byen med sykkel enn med trikk. I tillegg får du oppdaget så mye mer på veien! Det er flere steder du kan leie sykler, og det pleier å koste omtrent 5 EUR (ca. 50 NOK) for tre timer. Dersom du ønsker å ta kollektivtransport i Köln, kan du reise med både trikk, t-bane, buss og lokaltog. Det finnes også mange taxier i byen som er lette å få tak i.


Visumkrav for Köln

Både Norge og Tyskland er medlem av Schengen, men du må likevel ta med pass for å reise hit. Pass er det eneste gyldige identifikasjons- og reisedokumentet for nordmenn i utlandet, og må alltid medbringes på reiser i utlandet. Du trenger ikke å søke om visum for å fly til Köln.


Start planleggingen av reisen til Köln


De beste tingene å se og gjøre i Köln

Köln er full av severdigheter og opplevelser, og du bør undersøke på forhånd hva du vil få med deg under oppholdet ditt her. Først og fremst bør du besøke den verdensarvlistede katedralen i Köln, et mesterverk av gotisk arkitektur og en av Europas største katedraler. Videre kan du ta en rusletur i gamlebyen for å utforske byens mange historiske kirker og museer, og avslutte med et elvecruise på Rhinen.

Det er som regel trygt å drikke vann fra springen i Tyskland. Imidlertid foretrekker mange likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.

I Tyskland er det vanlig å runde opp regningen på restauranter, gi 10 % i tips til taxisjåfører, samt å tipse litt på museer og slott du besøker.

Köln har noen av de beste handlegatene i Tyskland, og blant annet Hohe Straße og Schildergasse er svært populære. På Mittelstraße finner du eksklusive merker, og de siste innen motebildet finner du rundt Ehrenstraße.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Köln på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Köln som passer deg.

Flyreiser til Köln med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Köln ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Köln. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Andre kabinklasser for flyvninger til Köln

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Köln

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.