Finn billige fly til Bremen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 24.5.
ti. 31.5.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bremen

Oversiktinformasjon om flypriser, flytid og flyselskaper for Bremen

Beste pris på enveisbillett

273 kr

Beste pris på tur/retur-billett

595 kr

Raskeste flytid

5t 35m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bremen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 273 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bremen).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bremen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 595 kr (Oslo Torp Sandefjord til Bremen).
Den kjappeste flyvningen til Bremen fra Norge tar 5t 35m (Oslo Torp Sandefjord til Bremen).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Bremen, deriblant KLM og Ryanair.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bremen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bremen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bremen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bremen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Bremen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 228 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bremen koster i gjennomsnitt kun 1 669 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember22 % dyrereDet koster ca. 2 645 kr for flyvninger til Bremen fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember390 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bremen fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bremen?

Når du bør reise til Bremen avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Byen har to høysesonger, en om sommeren fra juli til august og en om vinteren fra desember til mars. Dersom du ønsker en typisk byferie med koselige utekafeer, spaserturer i handlegater og mye liv i gatene, bør du reise hit om sommeren. Hvis du reiser hit for å stå på ski, bør du derimot besøke byen i vintermånedene. I begge disse periodene kan det imidlertid være vanskelig å finne billig overnatting og billig fly til Bremen, og dersom du reiser på budsjett bør du derfor unngå disse sesongene. I mai, juni og september er det både færre mennesker her og samtidig behagelige temperaturer, og det kan være lettere å finne billige flybilletter til Bremen i disse månedene.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bremen for 399 kr/person, noe som er 84 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bremen. Du kan finne den billigste prisen til Bremen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

I gjennomsnitt er juni den billigste måneden å fly til Bremen fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 669 kr. Hvis du ikke kan fly til Bremen i juni, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Bremen i Januar ligger i gjennomsnitt på 1 747 kr.

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bremen fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bremen for ca. 2 159 kr når du søker 60 dager før. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Bremen med en prislapp på kun 595 kr.

De som skal fly til Bremen kan potensielt finne bedre priser for Hannover flyplass (91 km fra sentrum i Bremen), Hamburg flyplass (100 km fra sentrum i Bremen), Muenster flyplass (129 km fra sentrum i Bremen), Braunschweig-Wolfsburg flyplass (145 km fra sentrum i Bremen), eller Hamburg Luebeck-Blankensee flyplass (150 km fra sentrum i Bremen), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Bremen, er vanligvis Muenster flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 253 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Bremen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bremen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
1. jun.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
27t 45m
2 stopp
BRE09:20Bremen
8. jun.
BRE06:00Bremen
30t 45m
2 stopp
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
1. jun.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
7t 45m
1 stopp
BRE13:30Bremen
8. jun.
BRE12:35Bremen
24t 10m
2 stopp
TRF12:45Oslo Torp Sandefjord
Flere flyselskaper
1. jun.
OSL04:50Oslo Gardermoen
28t 30m
2 stopp
BRE09:20Bremen
8. jun.
BRE12:35Bremen
15t 20m
2 stopp
OSL03:55Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
1. jun.
OSL04:50Oslo Gardermoen
28t 30m
2 stopp
BRE09:20Bremen
8. jun.
BRE11:00Bremen
16t 45m
1 stopp
OSL03:45Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
1. jun.
OSL08:40Oslo Gardermoen
24t 40m
1 stopp
BRE09:20Bremen
8. jun.
BRE11:00Bremen
16t 45m
1 stopp
OSL03:45Oslo Gardermoen
1 083 kr
Finn lignende
KLM
1. jun.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
17t 15m
1 stopp
BRE05:40Bremen
8. jun.
BRE14:10Bremen
4t 50m
1 stopp
TRF19:00Oslo Torp Sandefjord
2 762 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bremen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bremen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Ryanair
1. jun.
TRF05:45Oslo Torp Sandefjord
27t 35m
1 stopp
BRE09:20Bremen
Ryanair
1. jun.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
27t 45m
2 stopp
BRE09:20Bremen
Flere flyselskaper
24. mai
OSL15:55Oslo Gardermoen
13t 35m
1 stopp
BRE05:30Bremen

Hvilke flyselskaper flyr til Bremen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bremen

Hvilke flyselskaper flyr til Bremen?

KLM er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Bremen med. Lufthansa, Air France og Ryanair er også populære valg ved reiser til Bremen from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Bremen jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med KLM til Bremen

Det mest populære flyselskapet for fly til Bremen på momondo, er KLM som har 4 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Amsterdam Schiphol, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Bremen, kostet 1 621 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Bremen, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 121 KLM vurdering, har det fått en score på 7,8 av momondo-brukere.

Flyvninger med Lufthansa til Bremen

Flytilbud med Lufthansa til Bremen starter fra 1 668 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Bergen Flesland. I løpet av en normal uke er flyprisene for Lufthansa vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Munchen Franz Josef Strauss er den mest populære avreiseflyplassen for Lufthansa til Bremen, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Lufthansa får 7,3/10 i score, basert på 299 vurderinger.


Flyplasser nære Bremen

Under finner du alle flyplassene i Bremen sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Bremen, ankommer du Bremen/Bremen lufthavn, som ligger 3,5 kilometer sør for byen. Herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum med trikk, buss, taxi eller bil. Trikk linje 6 har avgang hvert 10. minutt til sentrum, og buss linje 52 går hver halvtime. Alternativt kan du også ta en taxi til byen, og taxituren tar omtrent 20 minutter avhengig av trafikken. Det koster rundt 10 EUR (ca. 100 NOK) å ta taxi fra flyplassen til sentrum. Du kan også leie egen bil her, eller forhåndsbestille transport slik at en privat sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Bremen

Finn dine flybilletter til Bremen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bremen
Raskeste flytid23t 30m
Billigst pris595 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bremen

Du kan enkelt komme deg rundt i Bremen sentrum med buss eller trikk. Hovedknutepunktene er foran Hauptbanhof og ved Domsheide i nærheten av Rathaus. En enkeltbillett koster 2,80 EUR (ca. 27 NOK), og dekker mesteparten av sentrumsområdet i Bremen. En dagsbillett koster 8 EUR (ca. 78 NOK), og du kan også kjøpe en pakke med fire rabatterte enkeltbilletter for 10,20 EUR (ca. 100 NOK). Alternativt kan du leie sykkel for å utforske byen, eller leie bil ved flyplassen eller i sentrum. Det er også lett å få tak i taxi her, og dette er en praktisk og komfortabel måte å komme seg rundt i byen på.


Visumkrav for Bremen

Selv om både Norge og Tyskland er medlem av Schengen, kan du ikke fly til Bremen uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for norske borgere i utlandet. Du må derfor alltid ta med passet ditt på reiser i utlandet. Du trenger imidlertid ikke visum for å reise til Bremen.


Start planleggingen av reisen til Bremen


De beste tingene å se og gjøre i Bremen

Bremen er en by som er full av opplevelser og severdigheter for folk i alle aldre. Mens du er her bør du blant annet dra til Marktplatz i hjertet av gamlebyen (Altstadt), hvor du vil se det vakre rådhuset, en av de mest ikoniske bygningene i Tyskland. Her finner du også statuen av landets mest kjente ridder, Roland, fra 1404. I tillegg bør du ta en spasertur i det gamle Schnoor-kvarteret fra middelalderen, samt besøke St. Peter-katedralen.

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Bremen. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Det regnes som trygt å drikke vannet fra springen i Tyskland, men noen velger likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.

I Tyskland er det vanlig å runde opp regningen på restauranter, gi 10 % til taxisjåfører samt å tipse på museer og slott.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Bremen. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Bremen for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Bremen.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Bremen flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.