Finn billige fly til Bremen

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 17.5.
ma. 24.5.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bremen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bremen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bremen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bremen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Bremen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 039 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bremen koster i gjennomsnitt kun 1 412 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember22 % dyrereDet koster ca. 2 238 kr for flyvninger til Bremen fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember390 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bremen fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Bremen?

Når du bør reise til Bremen avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Byen har to høysesonger, en om sommeren fra juli til august og en om vinteren fra desember til mars. Dersom du ønsker en typisk byferie med koselige utekafeer, spaserturer i handlegater og mye liv i gatene, bør du reise hit om sommeren. Hvis du reiser hit for å stå på ski, bør du derimot besøke byen i vintermånedene. I begge disse periodene kan det imidlertid være vanskelig å finne billig overnatting og billig fly til Bremen, og dersom du reiser på budsjett bør du derfor unngå disse sesongene. I mai, juni og september er det både færre mennesker her og samtidig behagelige temperaturer, og det kan være lettere å finne billige flybilletter til Bremen i disse månedene.

 • Hvilken flyvning til Bremen er den absolutt billigste?

  I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bremen for 223 kr/person, noe som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bremen. Du kan finne den billigste prisen til Bremen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Bremen?

  I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Bremen fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 404 kr. Hvis du ikke kan fly til Bremen i mai, er juni det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Bremen i juni ligger i gjennomsnitt på 1 412 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bremen?

  Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bremen fra Norge hvis du bestiller 60 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bremen for ca. 1 773 kr når du søker 60 dager før. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Bremen med en prislapp på kun 776 kr.

 • Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bremen?

  Ifølge dataene våre er det fredag som er den billigste dagen når man skal fly til Bremen fra Norge. Den laveste billettprisen som nylig ble funnet for avreiser på fredag, lå på 1 558 kr. Husk at prisene alltid kan variere avhengig av ruten din, og om du flyr innenlands eller utenlands. Hvis du kan være fleksibel i reiseplanleggingen, bør du prøve å unngå avreise på en søndag ettersom billetter da ofte ligger på ca. 2 177 kr. Dog kan disse prisene endre seg, så sørg for å opprette prisvarsler for flyvninger til Bremen.

 • Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bremen?

  Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Bremen på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Bremen på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 841 kr. Flyvninger til Bremen er dyrere på kvelden med en flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 444 kr. Avganger på kvelden har høy etterspørsel, og billettene kan derfor være dyrere.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bremen?

  De som skal fly til Bremen kan potensielt finne bedre priser for Hannover flyplass (91 km fra sentrum i Bremen), Hamburg flyplass (100 km fra sentrum i Bremen), Muenster flyplass (129 km fra sentrum i Bremen), Braunschweig Braunschweig-Wolfsburg flyplass (145 km fra sentrum i Bremen), eller Hamburg Luebeck-Blankensee flyplass (150 km fra sentrum i Bremen), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bremen?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Bremen, er vanligvis Muenster flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 489 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bremen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bremen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
22. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
9t 55m
1 stopp
BRE17:20Bremen
5. aug.
BRE17:50Bremen
21t 00m
1 stopp
OSL14:50Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
23. jul.
OSL07:25Oslo Gardermoen
10t 05m
1 stopp
BRE17:30Bremen
6. aug.
BRE06:40Bremen
8t 10m
1 stopp
OSL14:50Oslo Gardermoen
1 231 kr
Finn lignende
KLM
23. jul.
TRF10:25Oslo Torp Sandefjord
7t 05m
1 stopp
BRE17:30Bremen
6. aug.
BRE02:20Bremen
7t 35m
1 stopp
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
1 495 kr
Finn lignende
KLM
22. jul.
TRF04:55Oslo Torp Sandefjord
12t 35m
2 stopp
BRE17:30Bremen
5. aug.
BRE02:20Bremen
7t 35m
1 stopp
TRF09:55Oslo Torp Sandefjord
1 520 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. jul.
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
13t 50m
1 stopp
BRE05:15Bremen
6. aug.
BRE06:40Bremen
10t 15m
2 stopp
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
1 569 kr
Finn lignende
Ryanair
22. jul.
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
24t 35m
2 stopp
BRE17:30Bremen
5. aug.
BRE17:50Bremen
23t 05m
2 stopp
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
1 627 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bremen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bremen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
11. jul.
TRF13:55Oslo Torp Sandefjord
16t 15m
1 stopp
BRE06:10Bremen
Flere flyselskaper
13. jul.
OSL09:00Oslo Gardermoen
8t 25m
1 stopp
BRE17:25Bremen
Flere flyselskaper
12. jul.
TRF15:25Oslo Torp Sandefjord
26t 00m
1 stopp
BRE17:25Bremen

Flyplasser nære Bremen

Under finner du alle flyplassene i Bremen sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Bremen, ankommer du Bremen/Bremen lufthavn, som ligger 3,5 kilometer sør for byen. Herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum med trikk, buss, taxi eller bil. Trikk linje 6 har avgang hvert 10. minutt til sentrum, og buss linje 52 går hver halvtime. Alternativt kan du også ta en taxi til byen, og taxituren tar omtrent 20 minutter avhengig av trafikken. Det koster rundt 10 EUR (ca. 100 NOK) å ta taxi fra flyplassen til sentrum. Du kan også leie egen bil her, eller forhåndsbestille transport slik at en privat sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Bremen

Finn dine flybilletter til Bremen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bremen
Raskeste flytid9t 55m
Billigst pris776 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Bremen?

Du kan enkelt komme deg rundt i Bremen sentrum med buss eller trikk. Hovedknutepunktene er foran Hauptbanhof og ved Domsheide i nærheten av Rathaus. En enkeltbillett koster 2,80 EUR (ca. 27 NOK), og dekker mesteparten av sentrumsområdet i Bremen. En dagsbillett koster 8 EUR (ca. 78 NOK), og du kan også kjøpe en pakke med fire rabatterte enkeltbilletter for 10,20 EUR (ca. 100 NOK). Alternativt kan du leie sykkel for å utforske byen, eller leie bil ved flyplassen eller i sentrum. Det er også lett å få tak i taxi her, og dette er en praktisk og komfortabel måte å komme seg rundt i byen på.


Kan man reise til Bremen uten pass eller visum?

Selv om både Norge og Tyskland er medlem av Schengen, kan du ikke fly til Bremen uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for norske borgere i utlandet. Du må derfor alltid ta med passet ditt på reiser i utlandet. Du trenger imidlertid ikke visum for å reise til Bremen.


Start planleggingen av reisen til Bremen


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Bremen?

Bremen er en by som er full av opplevelser og severdigheter for folk i alle aldre. Mens du er her bør du blant annet dra til Marktplatz i hjertet av gamlebyen (Altstadt), hvor du vil se det vakre rådhuset, en av de mest ikoniske bygningene i Tyskland. Her finner du også statuen av landets mest kjente ridder, Roland, fra 1404. I tillegg bør du ta en spasertur i det gamle Schnoor-kvarteret fra middelalderen, samt besøke St. Peter-katedralen.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Bremen. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Kan du drikke vann fra springen?

Det regnes som trygt å drikke vannet fra springen i Tyskland, men noen velger likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.

Gir du tips?

I Tyskland er det vanlig å runde opp regningen på restauranter, gi 10 % til taxisjåfører samt å tipse på museer og slott. (Priser sjekket 14/05/2019).