Finn billige flyvninger til Bremen fra 1 796 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 27.3.
ma. 3.4.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Bremen

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Bremen

Beste pris på enveisbillett

1 796 kr

Beste pris på tur/retur-billett

4 295 kr

Raskeste flytid

4t 30m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Bremen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 796 kr (Oslo Gardermoen til Bremen).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Bremen fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 4 295 kr (Oslo Gardermoen til Bremen).
Den kjappeste flyvningen til Bremen fra Norge tar 4t 30m (Oslo Gardermoen til Bremen).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Bremen, deriblant Lufthansa og KLM.

Bremen flyinnsikt og trender

Se innsikt for Bremen-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken måned er det billigst å fly til Bremen?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til Bremen fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 2 153 kr. Hvis du ikke kan fly til Bremen i November, er Januar det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Bremen i Januar ligger i gjennomsnitt på 2 184 kr.

Hvilken flyvning til Bremen er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bremen for 103 kr/person, noe som er 97 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bremen. Du kan finne den billigste prisen til Bremen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Bremen?

I gjennomsnitt tar det 7t 15m å fly fra Norge til Bremen dersom du flyr fra Oslo Gardermoen (den mest populære flyplassen i Norge) og til Bremen (den mest populære flyplassen i Bremen). Hvis du flyr fra Bergen Flesland og til Bremen, ligger flytiden på rundt .

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bremen?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Bremen fra Norge hvis du bestiller 55 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Bremen for ca. 2 995 kr når du søker 55 dager før.

De billigste flyvningene til flyplassene i Bremen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bremen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bremen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bremen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Bremen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 692 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember28 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bremen koster i gjennomsnitt kun 2 153 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli37 % dyrereDet koster ca. 4 106 kr for flyvninger til Bremen fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober378 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bremen fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Bremen

Når du bør reise til Bremen avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Byen har to høysesonger, en om sommeren fra juli til august og en om vinteren fra desember til mars. Dersom du ønsker en typisk byferie med koselige utekafeer, spaserturer i handlegater og mye liv i gatene, bør du reise hit om sommeren. Hvis du reiser hit for å stå på ski, bør du derimot besøke byen i vintermånedene. I begge disse periodene kan det imidlertid være vanskelig å finne billig overnatting og billig fly til Bremen, og dersom du reiser på budsjett bør du derfor unngå disse sesongene. I mai, juni og september er det både færre mennesker her og samtidig behagelige temperaturer, og det kan være lettere å finne billige flybilletter til Bremen i disse månedene.

De som skal fly til Bremen kan potensielt finne bedre priser for Hannover flyplass (91 km fra sentrum i Bremen), Hamburg flyplass (100 km fra sentrum i Bremen), Itzehoe EDHF flyplass (114 km fra sentrum i Bremen), Muenster flyplass (129 km fra sentrum i Bremen), eller Braunschweig-Wolfsburg flyplass (145 km fra sentrum i Bremen), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Bremen, er vanligvis Braunschweig-Wolfsburg flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 226 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bremen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bremen som nylig ble funnet av brukere på momondo
KLM
4. apr.
OSL13:20Oslo Gardermoen
21t 15m
1 stopp
BRE10:35Bremen
9. apr.
BRE14:10Bremen
14t 35m
1 stopp
OSL04:45Oslo Gardermoen
4 295 kr
Finn lignende
KLM
4. apr.
TRF12:30Oslo Torp Sandefjord
5t 00m
1 stopp
BRE17:30Bremen
9. apr.
BRE02:20Bremen
9t 40m
1 stopp
TRF12:00Oslo Torp Sandefjord
4 663 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. apr.
TRF02:20Oslo Torp Sandefjord
8t 15m
1 stopp
BRE10:35Bremen
9. apr.
BRE14:10Bremen
23t 45m
2 stopp
TRF13:55Oslo Torp Sandefjord
4 946 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. apr.
OSL13:20Oslo Gardermoen
24t 20m
1 stopp
BRE13:40Bremen
9. apr.
BRE14:10Bremen
29t 40m
2 stopp
OSL19:50Oslo Gardermoen
4 957 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. apr.
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
17t 10m
2 stopp
BRE10:35Bremen
9. apr.
BRE14:10Bremen
20t 40m
2 stopp
TRF10:50Oslo Torp Sandefjord
5 461 kr
Finn lignende
Lufthansa
4. apr.
OSL03:15Oslo Gardermoen
6t 35m
2 stopp
BRE09:50Bremen
9. apr.
BRE02:15Bremen
10t 20m
2 stopp
OSL12:35Oslo Gardermoen
5 671 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bremen

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Bremen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Lufthansa
Lufthansa
2. mai
OSL07:35Oslo Gardermoen
4t 30m
1 stopp
BRE12:05Bremen
1 796 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
2. mai
TRF08:00Oslo Torp Sandefjord
9t 30m
2 stopp
BRE17:30Bremen
1 943 kr
Finn lignende
Lufthansa
2. mai
OSL05:50Oslo Gardermoen
6t 15m
2 stopp
BRE12:05Bremen
2 184 kr
Finn lignende

Andre kabinklasser for flyvninger til Bremen

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Bremen

Hvilke flyselskaper flyr til Bremen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bremen

Det mest populære flyselskapet for fly til Bremen på momondo, er KLM som har 17 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Amsterdam Schiphol, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Bremen, kostet 1 809 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Bremen, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 181 KLM vurdering, har det fått en score på 7,5 av momondo-brukere.

Flytilbud med Lufthansa til Bremen starter fra 1 509 kr – dette er den beste prisen som nylig er funnet på momondo, og den var for en tur/retur-reise med avreise fra Bergen Flesland. I løpet av en normal uke er flyprisene for Lufthansa vanligvis høyere, men de varierer avhengig av hvor du flyr fra – Munchen Franz Josef Strauss er den mest populære avreiseflyplassen for Lufthansa til Bremen, og har derfor generelt størst tilgjengelighet. Lufthansa får 7,0/10 i score, basert på 589 vurderinger.


Populære flybilletter til Bremen

Finn dine flybilletter til Bremen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bremen
Raskeste flytid7t 15m
Laveste pris1 628 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Bremen

Du kan enkelt komme deg rundt i Bremen sentrum med buss eller trikk. Hovedknutepunktene er foran Hauptbanhof og ved Domsheide i nærheten av Rathaus. En enkeltbillett koster 2,80 EUR (ca. 27 NOK), og dekker mesteparten av sentrumsområdet i Bremen. En dagsbillett koster 8 EUR (ca. 78 NOK), og du kan også kjøpe en pakke med fire rabatterte enkeltbilletter for 10,20 EUR (ca. 100 NOK). Alternativt kan du leie sykkel for å utforske byen, eller leie bil ved flyplassen eller i sentrum. Det er også lett å få tak i taxi her, og dette er en praktisk og komfortabel måte å komme seg rundt i byen på.


Visumkrav for Bremen

Selv om både Norge og Tyskland er medlem av Schengen, kan du ikke fly til Bremen uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for norske borgere i utlandet. Du må derfor alltid ta med passet ditt på reiser i utlandet. Du trenger imidlertid ikke visum for å reise til Bremen.


Start planleggingen av reisen til Bremen


De beste tingene å se og gjøre i Bremen

Bremen er en by som er full av opplevelser og severdigheter for folk i alle aldre. Mens du er her bør du blant annet dra til Marktplatz i hjertet av gamlebyen (Altstadt), hvor du vil se det vakre rådhuset, en av de mest ikoniske bygningene i Tyskland. Her finner du også statuen av landets mest kjente ridder, Roland, fra 1404. I tillegg bør du ta en spasertur i det gamle Schnoor-kvarteret fra middelalderen, samt besøke St. Peter-katedralen.

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Bremen. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.


Hvorfor bruke momondo?

momondo samler alle flyalternativene dine på ett sted og lar deg filtrere dem for å finne den perfekte flyreisen til Bremen. momondo sparer deg tid og kan spare deg penger på reisen.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Bremen for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.