Finn billige fly til Bremen

Tur/retur
Økonomi
Orlando (ORL)
Bremen (BRE)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Bremen

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Bremen fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Bremen

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Bremen

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Bremen fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 061 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni23 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Bremen koster i gjennomsnitt kun 1 442 kr i juni
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember22 % dyrereDet koster ca. 2 285 kr for flyvninger til Bremen fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BREMEN FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember390 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Bremen fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Bremen?

Når du bør reise til Bremen avhenger av både ditt budsjett og hva du ønsker å oppleve her. Byen har to høysesonger, en om sommeren fra juli til august og en om vinteren fra desember til mars. Dersom du ønsker en typisk byferie med koselige utekafeer, spaserturer i handlegater og mye liv i gatene, bør du reise hit om sommeren. Hvis du reiser hit for å stå på ski, bør du derimot besøke byen i vintermånedene. I begge disse periodene kan det imidlertid være vanskelig å finne billig overnatting og billig fly til Bremen, og dersom du reiser på budsjett bør du derfor unngå disse sesongene. I mai, juni og september er det både færre mennesker her og samtidig behagelige temperaturer, og det kan være lettere å finne billige flybilletter til Bremen i disse månedene.

Hvilken flyvning til Bremen er den absolutt billigste?

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Bremen for 278 kr/person, noe som er 86 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Bremen. Du kan finne den billigste prisen til Bremen fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Bremen?

I gjennomsnitt er mai den billigste måneden å fly til Bremen fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 433 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Bremen i løpet av mai, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av juni i stedet. Flyvninger til Bremen i juni er ikke like billige som de i mai, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 442 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Bremen?

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Bremen på, er ca. 60 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 1 810 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 737 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Bremen?

Den billigste dagen å reise fra Norge til Bremen på, er på en fredag da man kan finne priser fra så lite som 1 583 kr. Når du flyr på en søndag, som er den dyreste ukedagen å reise på, kan du forvente deg flybillettpriser på ca. 2 182 kr for en reise fra Norge til Bremen.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Bremen?

Ifølge dataene våre er det kl. 12:00 som er det billigste tidspunktet på dagen når man skal fly til Bremen. momondo-brukere har funnet flyvninger med avreise fra Norge til Bremen kl. 12:00 for så lite som 1 700 kr. Husk at prisene kan variere svinge ut i fra hvilket flyselskap du velger og når på året du planlegger å reise. Flyvninger om morgenen er ofte dyrere med en billettpris på i gjennomsnitt 1 832 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Bremen?

De som skal fly til Bremen kan potensielt finne bedre priser for Hannover flyplass (91 km fra sentrum i Bremen), Hamburg flyplass (100 km fra sentrum i Bremen), Muenster flyplass (129 km fra sentrum i Bremen), Braunschweig Wolfsburg flyplass (145 km fra sentrum i Bremen), eller Hamburg Luebeck-Blankensee flyplass (150 km fra sentrum i Bremen), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Bremen?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Bremen, er vanligvis Muenster flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 520 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Bremen

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Bremen som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
17. aug.
07:35
Oslo Gardermoen
8t 15m
1 stopp
15:50
Bremen
20. aug.
09:30
Bremen
4t 40m
1 stopp
14:10
Oslo Gardermoen
1 737 kr
Finn lignende
KLM
17. aug.
02:15
Oslo Torp Sandefjord
3t 25m
1 stopp
05:40
Bremen
20. aug.
02:20
Bremen
9t 35m
1 stopp
11:55
Oslo Torp Sandefjord
1 804 kr
Finn lignende
SWISS
17. aug.
06:45
Oslo Gardermoen
8t 10m
1 stopp
14:55
Bremen
20. aug.
05:30
Bremen
9t 30m
1 stopp
15:00
Oslo Gardermoen
2 049 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Bremen

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Bremen, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av KLM og Lufthansa
KLM
4. mar.
01:30
Oslo Gardermoen
11t 15m
1 stopp
12:45
Bremen
1 745 kr
Finn lignende
KLM
5. mar.
01:30
Oslo Gardermoen
11t 15m
1 stopp
12:45
Bremen
1 956 kr
Finn lignende
Lufthansa
4. mar.
01:40
Oslo Gardermoen
13t 10m
2 stopp
14:50
Bremen
4 014 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Bremen?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Bremen

Du kan ikke fly direkte til Bremen fra Norge, og som regel får du en mellomlanding i enten Amsterdam eller Frankfurt, og flyselskapene som flyr hit er KLM og Lufthansa. Flytiden er 3,5-10 timer avhengig av lengden på mellomlandingene. Du kan fly enten fra Oslo/Oslo lufthavn eller Oslo/Torp Sandefjord lufthavn.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Bremen, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Bremen, ankommer du Bremen/Bremen lufthavn, som ligger 3,5 kilometer sør for byen. Herfra er det enkelt å komme seg inn til sentrum med trikk, buss, taxi eller bil. Trikk linje 6 har avgang hvert 10. minutt til sentrum, og buss linje 52 går hver halvtime. Alternativt kan du også ta en taxi til byen, og taxituren tar omtrent 20 minutter avhengig av trafikken. Det koster rundt 10 EUR (ca. 100 NOK) å ta taxi fra flyplassen til sentrum. Du kan også leie egen bil her, eller forhåndsbestille transport slik at en privat sjåfør venter på deg i ankomsthallen.


Populære flybilletter til Bremen

Finn dine flybilletter til Bremen med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Bremen
Raskeste flytid
11t 15m
Billigste pris
1 738 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Bremen?

Du kan enkelt komme deg rundt i Bremen sentrum med buss eller trikk. Hovedknutepunktene er foran Hauptbanhof og ved Domsheide i nærheten av Rathaus. En enkeltbillett koster 2,80 EUR (ca. 27 NOK), og dekker mesteparten av sentrumsområdet i Bremen. En dagsbillett koster 8 EUR (ca. 78 NOK), og du kan også kjøpe en pakke med fire rabatterte enkeltbilletter for 10,20 EUR (ca. 100 NOK). Alternativt kan du leie sykkel for å utforske byen, eller leie bil ved flyplassen eller i sentrum. Det er også lett å få tak i taxi her, og dette er en praktisk og komfortabel måte å komme seg rundt i byen på.


Kan man reise til Bremen uten pass eller visum?

Selv om både Norge og Tyskland er medlem av Schengen, kan du ikke fly til Bremen uten pass, som er det eneste gyldige ID- og reisedokumentet for norske borgere i utlandet. Du må derfor alltid ta med passet ditt på reiser i utlandet. Du trenger imidlertid ikke visum for å reise til Bremen.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Bremen?

Bremen er en by som er full av opplevelser og severdigheter for folk i alle aldre. Mens du er her bør du blant annet dra til Marktplatz i hjertet av gamlebyen (Altstadt), hvor du vil se det vakre rådhuset, en av de mest ikoniske bygningene i Tyskland. Her finner du også statuen av landets mest kjente ridder, Roland, fra 1404. I tillegg bør du ta en spasertur i det gamle Schnoor-kvarteret fra middelalderen, samt besøke St. Peter-katedralen.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Bremen. Denne burde minimum dekke sykdom, ulykker, avbestilling, reisegods, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Kan du drikke vann fra springen?

Det regnes som trygt å drikke vannet fra springen i Tyskland, men noen velger likevel å kjøpe vann på flaske for smakens skyld.

Gir du tips?

I Tyskland er det vanlig å runde opp regningen på restauranter, gi 10 % til taxisjåfører samt å tipse på museer og slott. (Priser sjekket 14/05/2019).


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse