Finn billige fly til Nürnberg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 20.8.
lø. 27.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Nürnberg

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Nürnberg

Beste pris på enveisbillett

239 kr

Beste pris på tur/retur-billett

1 176 kr

Raskeste flytid

7t 00m

Opereres av

5 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Nürnberg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 239 kr (Oslo Torp Sandefjord til Nürnberg).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Nürnberg fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 1 176 kr (Oslo Torp Sandefjord til Nürnberg).
Den kjappeste flyvningen til Nürnberg fra Norge tar 7t 00m (Oslo Torp Sandefjord til Nürnberg).
Det finnes 5 andre flyselskaper som flyr til Nürnberg, deriblant KLM, Austrian Airlines og Air Serbia.

De billigste flyvningene til flyplassene i Nürnberg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Nürnberg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Nürnberg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Nürnberg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Munchen (MUC)

Vanligvis er flyvninger til Nürnberg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Munchen Franz Josef Strauss, som i gjennomsnitt koster 1 892 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL NÜRNBERG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember35 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Nürnberg koster i gjennomsnitt kun 1 692 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL NÜRNBERG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSseptember35 % dyrereDet koster ca. 3 537 kr for flyvninger til Nürnberg fra Oslo Gardermoen flyplass i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL NÜRNBERG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli475 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Nürnberg fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Nürnberg?

Raskeste fly til Nürnberg lufthavn, Tyskland tar i underkant av fem timer fra Oslo lufthavn Gardermoen, med et raskt stopp ved Amsterdam Schiphol i Nederland. For reisende som kommer fra Bergen vil det ta omtrent fem og en halv time til Nürnberg i Tyskland. Hvis du reiser fra Stavanger Sola, så kan du også forvente en reisetid på nærmere fem og en halv time. For reisende fra Nord-Norge slik som Tromsø, så vil det ta om lag seks timer og tre kvarter til Nürnberg, og fra Trondheim Værnes er forventet flytid oppe i litt over seks timer.

Selv om det ikke finnes noen direkte flygninger til Nürnberg fra Norge eller resten av Skandinavia, så er det likevel enkelt å fly til byen via de store europeiske flyplassene. Det går direktefly fra Amsterdam Schiphol, Paris Charles de Gaulle, Zurich Airport og både Frankfurt og München i Tyskland. Dette gjør det enkelt for norske reisende å ta turen til Syd-Tyskland på en rask og effektiv måte, ettersom Oslo Gardermoen, Bergen Flesland og Stavanger Sola alle har direkte forbindelser til Schiphol. Videre betyr dette også at det er lett for deg som reiser fra mindre norske byer som Bodø eller Tromsø å bytte fly i enten Oslo eller Bergen, før du reiser videre mot Nürnberg. Du finner gode flytilbud og billige flybilletter til en rekke flygninger over hele verden gjennom momondo.

I løpet av de to siste ukene har brukere bestilt tilbud til Nürnberg for 296 kr/person, noe som er 92 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Nürnberg. Du kan finne den billigste prisen til Nürnberg fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Den billigste måneden å fly til Nürnberg fra Norge på, er November. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 692 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. oktober er også et godt alternativ når du skal reise til Nürnberg med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 845 kr fra Norge.

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Nürnberg på, er 56 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 611 kr. I løpet av de siste 72 timene har momondo-brukere funnet flyvninger fra Norge til Nürnberg med en prislapp på kun 1 176 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Nürnberg. Hvis du planlegger å fly til Nürnberg, bør du vurdere å bestille flyvninger til Munchen Augsburg/Mühlhausen flyplass (115 km fra sentrum i Nürnberg), Munchen Franz Josef Strauss flyplass (133 km fra sentrum i Nürnberg), Oberpfaffenhofen flyplass (153 km fra sentrum i Nürnberg), eller Stuttgart Echterdingen flyplass (161 km fra sentrum i Nürnberg).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Stuttgart Echterdingen flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Nürnberg, med en gjennomsnittspris på 2 765 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Nürnberg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Nürnberg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
22. sep.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
7t 00m
1 stopp
NUE19:10Nürnberg
26. sep.
NUE11:50Nürnberg
29t 05m
1 stopp
TRF16:55Oslo Torp Sandefjord
1 176 kr
Finn lignende
Ryanair
25. aug.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
7t 00m
1 stopp
NUE19:10Nürnberg
8. sep.
NUE15:55Nürnberg
13t 15m
1 stopp
TRF05:10Oslo Torp Sandefjord
1 310 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. sep.
OSL03:35Oslo Gardermoen
11t 55m
1 stopp
NUE15:30Nürnberg
15. sep.
NUE15:55Nürnberg
19t 20m
1 stopp
OSL11:15Oslo Gardermoen
1 635 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. aug.
OSL14:45Oslo Gardermoen
4t 25m
1 stopp
NUE19:10Nürnberg
8. sep.
NUE18:45Nürnberg
11t 15m
1 stopp
OSL06:00Oslo Gardermoen
1 711 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
25. aug.
TRF12:25Oslo Torp Sandefjord
25t 25m
1 stopp
NUE13:50Nürnberg
8. sep.
NUE13:45Nürnberg
22t 10m
2 stopp
TRF11:55Oslo Torp Sandefjord
1 845 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. sep.
OSL14:45Oslo Gardermoen
4t 25m
1 stopp
NUE19:10Nürnberg
26. sep.
NUE05:45Nürnberg
14t 25m
2 stopp
OSL20:10Oslo Gardermoen
1 902 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Nürnberg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Nürnberg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Air Serbia og Ryanair
Ryanair
26. sep.
TRF17:10Oslo Torp Sandefjord
26t 35m
1 stopp
NUE19:45Nürnberg
Ryanair
22. sep.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
7t 00m
1 stopp
NUE19:10Nürnberg
Air Serbia
25. sep.
OSL16:45Oslo Gardermoen
12t 15m
1 stopp
NUE05:00Nürnberg

Hvilke flyselskaper flyr til Nürnberg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Nürnberg

Hvilke flyselskaper flyr til Nürnberg?

Lufthansa er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Nürnberg med. KLM, LOT og Air France er også populære valg ved reiser til Nürnberg from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Nürnberg jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.

Flyvninger med Air France til Nürnberg

Det mest populære flyselskapet for fly til Nürnberg på momondo, er Air France som har 11 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Paris Charles de Gaulle, og det beste tilbudet på en flyvning med Air France til Nürnberg, kostet 1 572 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Nürnberg, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 211 Air France vurdering, har det fått en score på 7,6 av momondo-brukere.

Flyvninger med KLM til Nürnberg

KLM flyr til Nürnberg 13 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Nürnberg fra Amsterdam Schiphol. KLM (score: 7,6, 154 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Nürnberg fra. Den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo til Nürnberg, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 753 kr tur/retur).


Flyplasser nære Nürnberg

Under finner du alle flyplassene i Nürnberg sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Nürnberg flyplass?

Du finner U-bahn ved flyplassen, som er Tysklands svar på metro. Linje U2 trafikkerer ruta, og stopper ved stasjonen kjent som Flughafen. Her er det også muligheter for å bytte transportmiddel, slik at du kan hoppe på et tog i retning sentralbanestasjonen, Hauptbahnhof. Videre finner du også busstilgang ved denne flyplassen gjennom rute 30, som kjører mellom sentrum og flyplassen hele dagen lang. For deg som heller ønsker det, så er det mulig å benytte seg av leiebil ved flyplassen, ettersom du finner flere av de store leiebilfirmaene representert inne på terminalområdet. For en liten ekstrakostnad har du mulighet til å levere tilbake bilen ved et annet kontor, noe som gjør lufthaven til et godt utgangspunkt for en lengre biltur i Tyskland.


Populære flybilletter til Nürnberg

Finn dine flybilletter til Nürnberg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Nürnberg
Raskeste flytid7t 00m
Laveste pris1 310 kr
Flyvninger fra Stavanger til Nürnberg
Raskeste flytid12t 50m
Laveste pris1 577 kr
Flyvninger fra Trondheim til Nürnberg
Raskeste flytid8t 50m
Laveste pris3 977 kr

Visumkrav for Nürnberg

Det finnes ingen spesielle krav til visum for nordmenn som reiser til Tyskland eller Nürnberg. Det eneste du trenger å huske på er å medbringe et gyldig pass.


Start planleggingen av reisen til Nürnberg


De beste tingene å se og gjøre i Nürnberg

Nürnberg har en imponerende gamleby som er hjem til en rekke kjente monumenter og minneverdige kirker og bygninger. Et godt sted å starte turen i Nürnberg er ved å besøke Nürnberg slott, som er en vakker eldre bygning reist som en del av byens forsvarsverk. Denne bygningen dominerer store deler av sentrum, og besøkende har mulighet til å utforske slottet på innsiden mot en gyldig billett. Det er absolutt verdt å sjekke ut slottet for alle nye reisende til Nürnberg. En annen viktig attraksjon er slottet som ligger en kort spasertur unna. Her finner du et enormt slott med sin egen indre hage, som har vært hjem til noen av de mektigste rikene i Europa, slik som medlemmer fra det romerske riket. Dette slottet består av flere bygninger, og bør absolutt være på listen over aktiviteter for besøkende til byen. Du finner også en rekke andre slott og kirker i de nærliggende områdene. For deg som trenger gode tips til byens beste spisesteder, så er Kuhmuhne et supert sted å starte. Her finner du noen av byens beste burgere, med herlig stemning og utmerket tilbehør, noe som kan anbefales for alle som trenger smakfull mat etter en lang dag med sightseeing.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Nürnberg.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Nürnberg for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Nürnberg.

Ja. momondo kan spore flypriser for Nürnberg og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Andre kabinklasser for flyvninger til Nürnberg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Nürnberg

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.