Finn billige fly til Rostock

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

De billigste flyvningene til flyplassene i Rostock

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Rostock fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Hamburg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Rostock

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Hamburg (HAM)

Vanligvis er flyvninger til Rostock fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Hamburg, som i gjennomsnitt koster 1 634 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Rostock?

Det tar rundt syv timer å komme seg til Rostock Laage lufthavn, Tyskland fraOslo Gardermoen, med en hurtig mellomlanding ellers i Tyskland. Flyr du fra Bergen Flesland så vil det ta i overkant av åtte timer frem til Rostock Laage lufthavn i den tyske byen. Fra Stavanger Sola er det også omtrent åtte timers reise til Rostock med fly. Reiser du fra Trondheim Værnes så vil en gjennomsnittlig flyreise ta litt over ni timer. Lengre nord, fra byer som Bodø, så vil det ta litt over ti timer, og fra Tromsø lufthavn er forventet flytid litt over 11 timer.

Det finnes ingen direkte flyforbindelser fra norske flyplasser eller andre byer i den nordiske regionen. Rostock lufthavn er forbundet med München og Luxembourg, samt et knippe charterdestinasjoner ved Middelhavet. For nordmenn så er det enkelt å komme seg til Rostock ved å mellomlande i München, som har hyppige flygninger til Oslo lufthavn Gardermoen. For reisende fra andre deler av landet så vil det være enkelt med flyreiser til Oslo for deretter å fly til Rostock Laage lufthavn via München. Du finner ofte gode flytilbud på denne strekningen via momondo, samt en rekke billige flybilletter til andre destinasjoner. Ruten fra München lufthavn til Rostock lufthavn er den hurtigste og raskeste ruten. Alternativt, så ligger Rostock kun noen få timer fra både Hamburg og Berlin sine flyplasser, slik at det også vil være en mulighet for enkelte reisende å benytte seg av denne ruten.

404 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Rostock. Denne flyvningen er fra Amsterdam, og er 79 % billigere enn de fleste flyvninger til Rostock. Du kan finne den billigste prisen til Rostock fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hamburg Luebeck-Blankensee flyplass, Heringsdorf flyplass eller Hamburg flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Rostock.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Rostock, er vanligvis Heringsdorf flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 513 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Rostock

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Rostock som nylig ble funnet av brukere på momondo
0

Flyplasser nære Rostock

Under finner du alle flyplassene i Rostock sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Rostock flyplass?

Flyplassen tilbyr en direktebuss som kjører fra flyplassområdet og inn mot Rostock Hauptbahnhof ved behov, slik at du enkelt kommer deg rundt i byen eller videre til andre destinasjoner i Rostock. Det finnes også et godt utvalg av internasjonale firmaer som driver med bilutleie ved flyplassen, slik at du enkelt kan ta turen inn til Rostock sentrum på egenhånd. Flyplassen er tilknyttet det tyske motorveinettet, slik at det bare er en kort tur inn til sentrum av byen hvis du leier egen bil.


Visumkrav for Rostock

For reisende fra Norge så er det ingen spesielle visumkrav ved innreise til Rostock. Det er likevel lurt å medbringe et gyldig pass.


Start planleggingen av reisen til Rostock


De beste tingene å se og gjøre i Rostock

Du finner flere strender ved Rostock som er svært populære når været er godt om sommeren. Warnemünde i den nordlige delen av byen regnes av mange for å være den beste. Her finnes det gode bade- og surfemuligheter i det klare Baltiske havet. En annen viktig destinasjon i Rostock er Petrikirche, som er den høyeste kirken i hele byen. Dette er en klassisk og vakker kirke fylt med ornamenter. Det er mulig å klatre helt opp til toppen for deg som ønsker det, og utenfor kirken er det en hyggelig åpen plass som er en favoritt blant de lokale for å slappe av. Sjekk også ut Rostock dyrehage like i nærheten, som er en fin dagstur for både store og små. Warnemünde fyrtårn ved vannkanten er et annet utmerket reisemål for besøkende til Rostock. Fra toppen har du fantastisk utsikt ut over vannet, og selve bygget er reist i en unik øst-tysk stil. Den mest storslagne av alle kirkene er St. Maria-kirken, som ble bygget mellom 1200- og 1400-tallet – verdt et besøk for å få med seg den enorme gotiske fasaden. Stadtmauer midt i sentrum bør også utforskes. Dette var opprinnelig en del av forsvarsverket som skulle forsvare byen fra inntrengere. Mesteparten av muren er borte, men du finner rester igjen på denne plassen.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Rostock. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Flyreiser til Rostock med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Rostock. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Rostock, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Rostock og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.