Finn billige fly til Newquay

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 6.7.
on. 13.7.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Newquay

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Newquay fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cardiff

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Newquay

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cardiff (CWL)

Vanligvis er flyvninger til Newquay fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cardiff Wales, som i gjennomsnitt koster 2 904 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Newquay?

Når du skal reise til Cornwall Airport Newquay fra Norge, må du ofte regne med et par mellomlandinger på veien, noe som fører til litt lengre reisetid. Skal du reise fra Oslo, tar det ofte i overkant av 8 timer, med mellomlandinger i for eksempel Amsterdam og Newcastle. Flyr du fra Trondheim og Værnes, tar det omtrent en halvtime lenger, fortsatt med to stopp, ofte på de samme flyplassene som fra Oslo. Flygninger til Newquay, England, fra Bergen tar også ofte omtrent 8 timer, inkludert to mellomlandinger. Du finner flybilletter til Newquay, som du enkelt og greit kan bestille gjennom momondo.

Dessverre finnes det ingen direkteflygninger til Newquay fra byer i Norge, men du kan likevel finne gode Newquay-flytilbud. Flygninger fra Norge mellomlander ofte et par ganger på veien, da ofte i Amsterdam og Newcastle. Du kan også enkelt fly til London Heathrow og ta direktefly derfra. Direkteflygninger fra Heathrow til Newquay tar bare omtrent en time, så om du finner gode flybilletter til London, så er det kjapt og enkelt å komme seg videre til Newquay.

Brukere som har bestilt reiser til Newquay fra Roma fant flyvninger som er 69 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Newquay. Du kan finne den billigste prisen til Newquay fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Newquay kan potensielt finne bedre priser for Penzance flyplass (46 km fra sentrum i Newquay), Lands End flyplass (55 km fra sentrum i Newquay), Plymouth flyplass (68 km fra sentrum i Newquay), Isles of Scilly St Mary's flyplass (103 km fra sentrum i Newquay), eller Exeter flyplass (122 km fra sentrum i Newquay), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Cornwall Newquay flyplass for i gjennomsnitt 3 721 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Newquay?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Newquay

Hvilke flyselskaper flyr til Newquay?

Scandinavian Airlines er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til Newquay med. British Airways er også et populært valg ved reiser til Newquay from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til Newquay jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære Newquay

Under finner du alle flyplassene i Newquay sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Cornwall Airport Newquay?

Du har mange gode alternativer for transport fra Cornwall Airport Newquay og inn til sentrum av byen. Du kan for eksempel benytte deg av buss, rute 56, som kjører mellom Newquay og Padstow. Du kan også velge å benytte deg av taxi. Du finner offisielle taxitjenester ved flyplassen i ankomstområdet, og du kan enkelt finne skyss når du ankommer. Det er for øvrig anbefalt å forhåndsbestille drosje om du reiser når det er mye trafikk, og du får ofte rabatt om du velger å bestille taxi på forhånd. Det tar stort sett under halvtimen med bil fra flyplassen og inn til byen. Føler du deg riktig så sprek, så kan du velge å benytte deg av sykkelutleie, og det er vanlig å kunne få hjelp til å transportere bagasjen med bil til det hotellet du har bestilt. Det er selvfølgelig også mulig å leie bil på flyplassen. Bilutleieselskaper er lett tilgjengelige i ankomstområdet.


Visumkrav for Newquay

Når du skal reise til Storbritannia og Newquay fra Norge, trenger du pass, som må være gyldig for hele oppholdet. Skal du oppholde deg i landet i mindre enn seks måneder, trenger du ikke visum, men hvis du planlegger å være der lengre, så er visum påkrevd. Reiser du med barn, kan det være at du må dokumentere din relasjonen til barna.


Start planleggingen av reisen til Newquay


De beste tingene å se og gjøre i Newquay

Newquay har en rekke attraksjoner og opplevelser for hele familien. Hva med en tur til Fistral Beach for en dose strandliv, bading, surfing og bodyboarding? Eller hva med en utsiktstur med jernbane i Lappa Valley? For dyreglade store og små, kan Newquay Zoo være et spennende sted å besøke. For deg som er interessert i militærhistorie, kan du avlegge Cornwall Aviation Heritage Centre et besøk. Dette er et militærmuseum med fokus på luftfart. Her finner du utstillinger både innen- og utendørs, og flymodeller og -historie som er spennende å lære mer om for de fleste. Du finner flere fine strender i området, som Porth Beach, Watergate Bay og Holywell Bay Beach, som byr på deilig strandliv og vakker utsikt. Ellers finner du arkitektur og spennende bygninger i Newquay, så kanskje vil du bare vandre gatelangs og se hva som kommer din vei? Uansett hva du er i humør til, så bør både du og det eventuelle reisefølget ditt finne noe som faller i smak i Newquay.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Newquay på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Newquay som passer deg.

Alle flysøk til Newquay på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

Når du har utført et søk i skjemaet på siden, tilbyr momondo nyttige filtre og innsikt. Vi kan vise deg de billigste dagene og tidspunktene å fly, samt filtrere alternativene dine for å hjelpe deg med å ta et informert valg når du bestiller flyreiser til Newquay.

Ja. momondo kan spore flypriser for Newquay og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.