Fly Europa Tyskland Dortmund

Finn billige fly til Dortmund

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Dortmund (DTM)
tor.. 13.5.
tor.. 20.5.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Dortmund

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dortmund fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dortmund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Dortmund

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dortmund (DTM)

Vanligvis er flyvninger til Dortmund fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dortmund, som i gjennomsnitt koster 1 331 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL DORTMUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar38 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Dortmund koster i gjennomsnitt kun 826 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL DORTMUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust45 % dyrereDet koster ca. 1 933 kr for flyvninger til Dortmund fra Oslo Gardermoen flyplass i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL DORTMUND FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril345 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Dortmund fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det best å reise til Dortmund?

De fleste turister besøker Dortmund mellom mai og september når det er behagelige temperaturer og mye liv i byen. Dette er også den tiden det er dyrest å reise hit, og du bør være ute i god tid med bestillingen dersom du vil reise til Dortmund om sommeren. Dersom du reiser på budsjett og ser etter billig fly til Dortmund bør du derfor vurdere å planlegge ferien din om høsten eller vinteren, når det er færre turister og lavere priser. Vær imidlertid forberedt på en del nedbør og kaldere temperaturer i disse månedene, så det kan være lurt å pakke med seg varmere klær og regntett yttertøy.

Hvilken flyvning til Dortmund er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Dortmund fra Stockholm fant flyvninger som er 88 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Dortmund. Du kan finne den billigste prisen til Dortmund fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Dortmund?

Den billigste måneden å fly til Dortmund fra Norge på, er Januar. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 826 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Hvis du ikke kan fly til Dortmund i Januar, er mars det nest beste alternativet. Flybilletter fra Norge til Dortmund i mars ligger i gjennomsnitt på 826 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dortmund?

Det er større sannsynlighet for at du finner billige flyvninger til Dortmund fra Norge hvis du bestiller 29 dager i forkant av avreisedatoen din. Generelt sett kan du forvente deg å finne flyvninger til Dortmund for ca. 1 354 kr når du søker 29 dager før.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Dortmund?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Dortmund er på torsdag med priser helt nede i 1 067 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Sørg for å unngå å bestille avreise på en lørdag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Dortmund på en lørdag, 2 561 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Dortmund?

Det billigste tidspunktet på døgnet å fly til Dortmund på, er kl. 12:00. Da har flybillettene har en prislapp på kun 1 094 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly på ettermiddagen når prisene i gjennomsnitt ligger på 2 224 kr. Flyvninger til Dortmund fra Norge på ettermiddagen er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dortmund?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Dortmund. Hvis du planlegger å fly til Dortmund, bør du vurdere å bestille flyvninger til Dusseldorf Intl flyplass (55 km fra sentrum i Dortmund), Muenster flyplass (70 km fra sentrum i Dortmund), Köln/Bonn flyplass (75 km fra sentrum i Dortmund), Paderborn flyplass (80 km fra sentrum i Dortmund), eller Dusseldorf Niederrhein flyplass (91 km fra sentrum i Dortmund).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Dortmund?

Du kan finne tilbud for Muenster flyplass for i gjennomsnitt 1 489 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Dortmund

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dortmund som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
11. jun.
OSL03:45Oslo Gardermoen
13t 20m
1 stopp
DTM17:05Dortmund
15. jun.
DTM03:10Dortmund
4t 15m
1 stopp
OSL07:25Oslo Gardermoen
1 982 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Dortmund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dortmund

Du kan ikke fly direkte til Dortmund fra Norge, og vanligvis får du ett eller to stopp på veien hit. Flyselskapene som flyr hit er blant annet LOT Polish Airlines, Ryanair, Eurowings, Lufthansa og Norwegian, og den totale flytiden hver vei er 5-12 timer. Som regel er det større sjanse for å finne billige flybilletter til Dortmund dersom du syns det er greit med lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Dortmund, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Dortmund, ankommer du Dortmund/Dortmund lufthavn og som regel får du ett eller to stopp på veien hit. Flyplassen ligger omtrent 13 kilometer fra sentrum, og du kan komme deg inn til sentralbanestasjonen med en shuttlebuss for 8,50 EUR (ca. 85 NOK). Alternativt er det også enkelt å få tak i taxi her, som koster omtrent 25-30 EUR (ca. 250-300 NOK). Dersom du ønsker å ordne med transport på forhånd, kan du også forhåndsbestille privat transport før du reiser hit. Da vil en profesjonell sjåfør vente på deg i flyplassens ankomsthall eller annet avtalt sted, hjelpe deg med bagasjen og kjøre deg til ønsket destinasjon.


Populære flybilletter til Dortmund

Finn dine flybilletter til Dortmund med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Dortmund
Raskeste flytid
7t 10m
Billigste pris
1 570 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dortmund
Raskeste flytid
22t 30m
Billigste pris
2 065 kr
Flyvninger fra Ålesund til Dortmund
Raskeste flytid
15t 10m
Billigste pris
4 865 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Dortmund?

Dortmund er en del av et samarbeid om kollektivtransport i hele Ruhr-distriktet, og det er enkelt å komme seg rundt med både S-Bahn, regionale tog, t-bane og buss. Dortmund sentralstasjon er byens hovedknutepunkt, hvor nasjonale tog, regionale tog og t-banen møtes. Herfra kan du enkelt komme deg inn til sentrum eller de omkringliggende områdene med enten t-bane eller buss, og du kan reise til nærliggende byer som Bochum, Essen, Düsseldorf, Münster, Köln og Wuppertal med regionale tog. Du kan også utforske byen til fots, eller leie sykkel for å oppleve Dortmund fra sykkelsetet. Alternativt kan du ta taxi for å reise rundt i byen, og det er enkelt å få tak i en bil.


Kan man reise til Dortmund uten pass eller visum?

Selv om både Norge og Tyskland er medlem av Schengen, kan du ikke fly til Dortmund uten pass. Passet er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reise. Nødpass aksepteres også i Tyskland, og du trenger ikke visum for å reise hit.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Dortmund?

Dortmund er en sjarmerende tysk by med mange spennende severdigheter å friste sine besøkende med. Blant annet bør du dra innom Alter Markt og se Altes Stadthaus i gamlebyen, som dateres tilbake til 1100-tallet. Besøk også den 104 meter høye St. Reinolds-kirken som ble ferdigstilt i år 1454, og se den tidligere kullminen Zollern Colliery. Ta en spasertur i Westfalenpark, en av byens største og mest populære grønne lunger, hvor du kan besøke Fernsehturm, rosehagen, isstadion og Westfalenstadion, Europas største fotballstadion.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Dortmund. Denne burde minimum dekke reisegods, avbestilling, sykdom, ulykker, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er helt trygt å drikke vannet fra springen i Dortmund.

Gir du tips?

Det er vanlig å runde opp regningen på restauranter i Tyskland, samt tipse omtrent 10 % til taxisjåfører. Du kan også gjerne gi litt tips på slott og museer. (Priser sjekket 15/05/2019).


Fly Europa Tyskland Dortmund
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse