Fly Europa Tyskland Dortmund

Finn billige fly til Dortmund

Tur/retur
Økonomi
Boston (BOS)
Dortmund (DTM)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Dortmund

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Dortmund fra din nærmeste by eller flyplass
Ålesund
Dusseldorf

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Ålesund TIL Dortmund

Ålesund (AES) til Dusseldorf (DUS)

Vanligvis er flyvninger til Dortmund fra Ålesund billigere når du flyr fra Ålesund Vigra til Dusseldorf Intl, som i gjennomsnitt koster 2 166 kr


Når er det best å reise til Dortmund?

De fleste turister besøker Dortmund mellom mai og september når det er behagelige temperaturer og mye liv i byen. Dette er også den tiden det er dyrest å reise hit, og du bør være ute i god tid med bestillingen dersom du vil reise til Dortmund om sommeren. Dersom du reiser på budsjett og ser etter billig fly til Dortmund bør du derfor vurdere å planlegge ferien din om høsten eller vinteren, når det er færre turister og lavere priser. Vær imidlertid forberedt på en del nedbør og kaldere temperaturer i disse månedene, så det kan være lurt å pakke med seg varmere klær og regntett yttertøy.

Hvilken flyvning til Dortmund er den absolutt billigste?

Brukere som har bestilt reiser til Dortmund fra Stockholm fant flyvninger som er 87 % billigere enn gjennomsnittsprisen på flyvninger til Dortmund. Du kan finne den billigste prisen til Dortmund fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Dortmund?

Som regel er det Januar som er den billigste måneden å fly fra Norge til Dortmund. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 843 kr. Hvis du ikke har lyst til å besøke Dortmund i Januar, bør du vente til mars med å fly fra Norge. Da er billettprisene fortsatt lave, og koster i gjennomsnitt 843 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Dortmund?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Dortmund på, er 29 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 383 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Dortmund?

Dataene våre viser at det er onsdag som er den billigste dagen å fly til Dortmund på. Billetter for avreise på denne ukedagen kan være koste så lite som 1 048 kr. Den dyreste dagen å fly til Dortmund på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 2 548 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Dortmund?

Datene våre viser at de billigste flyvningene fra Norge til Dortmund vanlgivis er flyvningene med avgang kl. 12:00. Brukerne våre har funnet flyvninger til Dortmund kl. 12:00 for så lite som 1 222 kr. Det er større etterspørsel på flyvniger til Dortmund som har avgang på ettermiddagen, og prisene er derfor også dyrere med en prislapp på ca. 2 381 kr per billett.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Dortmund?

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Dortmund. Hvis du planlegger å fly til Dortmund, bør du vurdere å bestille flyvninger til Dusseldorf Intl flyplass (55 km fra sentrum i Dortmund), Muenster flyplass (70 km fra sentrum i Dortmund), Köln/Bonn flyplass (75 km fra sentrum i Dortmund), Paderborn flyplass (80 km fra sentrum i Dortmund), eller Dusseldorf Niederrhein flyplass (91 km fra sentrum i Dortmund).

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Dortmund?

Du kan finne tilbud for Muenster flyplass for i gjennomsnitt 1 520 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Dortmund

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Dortmund som nylig ble funnet av brukere på momondo
Lufthansa
23. apr.
05:15
Ålesund Vigra
9t 15m
2 stopp
14:30
Dortmund
26. apr.
02:05
Dortmund
7t 35m
2 stopp
09:40
Ålesund Vigra
2 563 kr
Finn lignende
Lufthansa
23. apr.
05:15
Ålesund Vigra
12t 40m
2 stopp
17:55
Dortmund
26. apr.
02:05
Dortmund
10t 00m
2 stopp
12:05
Ålesund Vigra
2 580 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Dortmund

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Dortmund, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
6. mar.
06:30
Oslo Gardermoen
27t 10m
2 stopp
09:40
Dortmund
3 660 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
6. mar.
06:30
Oslo Gardermoen
34t 35m
3 stopp
17:05
Dortmund
4 376 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Dortmund?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Dortmund

Du kan ikke fly direkte til Dortmund fra Norge, og vanligvis får du ett eller to stopp på veien hit. Flyselskapene som flyr hit er blant annet LOT Polish Airlines, Ryanair, Eurowings, Lufthansa og Norwegian, og den totale flytiden hver vei er 5-12 timer. Som regel er det større sjanse for å finne billige flybilletter til Dortmund dersom du syns det er greit med lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Dortmund, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Dortmund, ankommer du Dortmund/Dortmund lufthavn og som regel får du ett eller to stopp på veien hit. Flyplassen ligger omtrent 13 kilometer fra sentrum, og du kan komme deg inn til sentralbanestasjonen med en shuttlebuss for 8,50 EUR (ca. 85 NOK). Alternativt er det også enkelt å få tak i taxi her, som koster omtrent 25-30 EUR (ca. 250-300 NOK). Dersom du ønsker å ordne med transport på forhånd, kan du også forhåndsbestille privat transport før du reiser hit. Da vil en profesjonell sjåfør vente på deg i flyplassens ankomsthall eller annet avtalt sted, hjelpe deg med bagasjen og kjøre deg til ønsket destinasjon.


Populære flybilletter til Dortmund

Finn dine flybilletter til Dortmund med disse populære rutene
Flyvninger fra Ålesund til Dortmund
Raskeste flytid
12t 40m
Billigste pris
2 581 kr
Flyvninger fra Trondheim til Dortmund
Raskeste flytid
12t 35m
Billigste pris
3 171 kr
Flyvninger fra Oslo til Dortmund
Raskeste flytid
47t 35m
Billigste pris
4 242 kr

Hvordan kommer man seg rundt i Dortmund?

Dortmund er en del av et samarbeid om kollektivtransport i hele Ruhr-distriktet, og det er enkelt å komme seg rundt med både S-Bahn, regionale tog, t-bane og buss. Dortmund sentralstasjon er byens hovedknutepunkt, hvor nasjonale tog, regionale tog og t-banen møtes. Herfra kan du enkelt komme deg inn til sentrum eller de omkringliggende områdene med enten t-bane eller buss, og du kan reise til nærliggende byer som Bochum, Essen, Düsseldorf, Münster, Köln og Wuppertal med regionale tog. Du kan også utforske byen til fots, eller leie sykkel for å oppleve Dortmund fra sykkelsetet. Alternativt kan du ta taxi for å reise rundt i byen, og det er enkelt å få tak i en bil.


Kan man reise til Dortmund uten pass eller visum?

Selv om både Norge og Tyskland er medlem av Schengen, kan du ikke fly til Dortmund uten pass. Passet er det eneste gyldige reise- og identifikasjonsdokumentet for norske borgere i utlandet, og må derfor alltid medbringes på reise. Nødpass aksepteres også i Tyskland, og du trenger ikke visum for å reise hit.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Dortmund?

Dortmund er en sjarmerende tysk by med mange spennende severdigheter å friste sine besøkende med. Blant annet bør du dra innom Alter Markt og se Altes Stadthaus i gamlebyen, som dateres tilbake til 1100-tallet. Besøk også den 104 meter høye St. Reinolds-kirken som ble ferdigstilt i år 1454, og se den tidligere kullminen Zollern Colliery. Ta en spasertur i Westfalenpark, en av byens største og mest populære grønne lunger, hvor du kan besøke Fernsehturm, rosehagen, isstadion og Westfalenstadion, Europas største fotballstadion.

Bør du kjøpe reiseforsikring?

Du bør sørge for å ha en god reiseforsikring i orden før du flyr til Dortmund. Denne burde minimum dekke reisegods, avbestilling, sykdom, ulykker, dødsfall og hjemtransport ved sykdom.

Kan du drikke vann fra springen?

Det er helt trygt å drikke vannet fra springen i Dortmund.

Gir du tips?

Det er vanlig å runde opp regningen på restauranter i Tyskland, samt tipse omtrent 10 % til taxisjåfører. Du kan også gjerne gi litt tips på slott og museer. (Priser sjekket 15/05/2019).


Fly Europa Tyskland Dortmund
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse