Finn billige fly til Kassel

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 9.8.
ti. 16.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kassel

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kassel fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dortmund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kassel

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dortmund (DTM)

Vanligvis er flyvninger til Kassel fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dortmund, som i gjennomsnitt koster 1 053 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Kassel?

Det er dessverre ingen flyrute fra Norge til Kassel lufthavn (KSF). Dette er en mindre flyplass med et moderat flytilbud, primært til destinasjoner lenger sør i Europa. Som følge av dette, er det både bedre og lettere å få flybilletter til eksempelvis Frankfurt am Main (FRA), og ta tog videre derfra. Fra Bergen tar turen snaue 10 timer, med en mellomlanding i Oslo. En flytur fra Oslo lufthavn Gardermoen (OSL), etterfulgt av tog, er nede i rundt syv timer. Fra Stavanger må man også via Oslo, som medfører en tid på 14 timer eller mer.

Som nevnt over, finnes det ingen direktefly til Kassel fra Norge. Den enkleste ruten går som sagt via større flyplasser, som for eksempel Frankfurt am Main flyplass (FRA), med tog derfra. Det er verdt å nevne at både togtilbud, samt komforten om bord, er av høy standard i Tyskland, så dette alternativet på mange måter tilsvarer det å fly hele veien, både tids- og komfortmessig.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Kassel, lå på 133 kr/per person fra Katowice, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kassel. Du kan finne den billigste prisen til Kassel fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

De som skal fly til Kassel kan potensielt finne bedre priser for Paderborn flyplass (68 km fra sentrum i Kassel), Erfurt-Weimar flyplass (109 km fra sentrum i Kassel), Hannover flyplass (128 km fra sentrum i Kassel), Dortmund flyplass (132 km fra sentrum i Kassel), eller Frankfurt am Main flyplass (156 km fra sentrum i Kassel), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Kassel, er vanligvis Dortmund flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 642 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Kassel?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Kassel

Hvilke flyselskaper flyr til Kassel?

På reiser til Kassel fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med that one popular airline: Lufthansa. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med that popular airline.


Flyplasser nære Kassel

Under finner du alle flyplassene i Kassel sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Kassel flyplass?

Det er flere forskjellige transportmuligheter fra Kassel flyplass til Kassel sentrum. Det er to togstasjoner i byen, og det går flytog til begge disse. Videre finnes det busstilbud, med flere ulike linjer til både Kassel og andre nærliggende områder. Dette er tydelig merket på bussholdeplassen. Naturligvis finner man både taxi og muligheter for å leie bil på flyplassen i Kassel. Merk derimot, som nevnt over, at de fleste reiser fra Norge går via Frankfurt flyplass (FRA), hvor det er et godt togtilbud inn til Kassel sentrum.


Visumkrav for Kassel

For innreise til Tyskland, og oppholdet der, behøver man ikke noe visum. Alt nordmenn behøver er norsk pass. Nødpass aksepteres også, eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Reisedokumentet behøver ikke være gyldig lenger enn til utreisedato fra Tyskland.


Start planleggingen av reisen til Kassel


De beste tingene å se og gjøre i Kassel

Kassel er både et kulturelt, administrativt og økonomisk sentrum i sin del av det sentrale Tyskland. Samtidig er byen av en moderat størrelse, så den er lett å ta seg frem i. Dette er en gammel by med mye historie og et godt og livlig kulturtilbud, så det er mye spennende å se og oppleve i byen. Noe av det enhver bør få med seg i Kassel, er blant annet Bergpark-Wilhelmshöhe. Dette er Europas største åssidepark, som også har havnet på UNESCO sin liste over verdensarv. Glem heller ikke Schloss Wilhelmshöhe - et slott som har vært sentralt i tysk historie, og som i dag huser en rekke utstillinger både innen kunst og historie. Rett ved finner man Löwenburg slott, som ble bygget på 1800-tallet og ser ut som et skikkelig eventyrslott. Apropos eventyr, må også Grimm World - Kassel nevnes. Brødrene Grimm bodde en periode i byen, og dette interaktive museet utforsker eventyrsamlerne og deres ettermæle, en opplevelse for hele familien. I sentrum av Kassel, finner man en rekke andre attraksjoner. Ta en tur på det naturhistoriske museet, eller gå en tur i Karlsaue Park, rett ved elven Fulda. Hvis du er i det litt morbide hjørnet, kan du besøke det veldig spesielle Sepukral-museet i Kassel. Det er et museum viet til døden, om det er ritualer og skikker, filosofiske betrakgninger, kunstnerisk fremstilling av døden og andre fenomener. Å spasere gjennom Kassel gir en rekke muligheter for å se både de mange flotte parkene, som er strødd utover byen, og også besøke en av byens mange serveringssteder, for å prøve seg på den lokale matkulturen. Det mangler heller ikke på fasjonable og hippe kafeer, barer og kaffebarer. Det meste er tilgjengelig med flybilletter som tar deg til Kassel.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Kassel.

momondo tillater brukere å vise bare de flyvningene til Kassel som tilbyr en fleksibel bestillingspolicy samt andre nyttige filtre og funksjoner.

Når du har søkt etter flyvinger til Kassel, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Kassel og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.