Finn billige fly til Kassel

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ma. 25.10.
ma. 1.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Kassel

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Kassel fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Dortmund

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Kassel

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Dortmund (DTM)

Vanligvis er flyvninger til Kassel fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Dortmund, som i gjennomsnitt koster 1 348 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Kassel?

  • Hvilken flyvning til Kassel er den absolutt billigste?

    Den beste prisen som er funnet på momondo til Kassel, lå på 293 kr/per person fra Praha, noe som er 90 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Kassel. Du kan finne den billigste prisen til Kassel fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

  • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Kassel?

    De som skal fly til Kassel kan potensielt finne bedre priser for Paderborn flyplass (68 km fra sentrum i Kassel), Erfurt Erfurt-Weimar flyplass (109 km fra sentrum i Kassel), Hannover flyplass (128 km fra sentrum i Kassel), Dortmund flyplass (132 km fra sentrum i Kassel), eller Frankfurt am Main flyplass (156 km fra sentrum i Kassel), avhengig av måned og avreiseflyplass.

  • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Kassel?

    Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Kassel, er vanligvis Dortmund flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 1 961 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Start planleggingen av reisen til Kassel