Finn billige fly til Angeles City

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Angeles City

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Angeles City

Beste pris på tur/retur-billett

9 673 kr

Raskeste flytid

17t 50m

Opereres av

2 flyselskaper
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Angeles City fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 9 673 kr (Oslo Gardermoen til Angeles City Clark Intl).
Den kjappeste flyvningen til Angeles City fra Norge tar 17t 50m (Oslo Gardermoen til Angeles City Clark Intl).
Det finnes 2 andre flyselskaper som flyr til Angeles City, deriblant Qatar Airways og Emirates.

De billigste flyvningene til flyplassene i Angeles City

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Angeles City fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Angeles City

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Angeles City

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Manila (MNL)

Vanligvis er flyvninger til Angeles City fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Manila Ninoy Aquino Intl, som i gjennomsnitt koster 9 950 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANGELES CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober18 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Angeles City koster i gjennomsnitt kun 9 311 kr i oktober
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANGELES CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSfebruar44 % dyrereDet koster ca. 16 368 kr for flyvninger til Angeles City fra Oslo Gardermoen flyplass i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ANGELES CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuni783 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Angeles City fra Oslo Gardermoen flyplass i juni enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Angeles City?

Filippinene har et tropisk klima med en tørkesesong og en regnsesong. Ikke overraskende er det mest populært å fly til Angeles City i tørketiden mellom november og april, når det er enkelt å komme seg rundt til alle øyene og andre avsidesliggende steder. I mars og april er det svært varmt i hele landet, mens månedene desember, januar og februar har mer behagelige temperaturer. Dersom du ser etter billig fly til Angeles City derimot, kan det være lurt å reise utenom høysesongen i regntiden. Det er også en god idé å være tidlig ute med å bestille flybilletter til Angeles City slik at du sikrer deg de flytidene og prisene som passer best for deg.

Som regel er det oktober som er den billigste måneden å fly fra Norge til Angeles City. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 9 311 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Angeles City i løpet av oktober, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av mai også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 9 673 kr.

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til Angeles City 60 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til Angeles City med en gjennomsnittspris på 11 355 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Angeles City fra Norge for så lite som 9 673 kr på momondo.Flotte tilbud på flyreiser til Angeles City

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Angeles City som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
24. jan.
OSL09:10Oslo Gardermoen
36t 20m
2 stopp
CRK21:30Angeles City Clark Intl
31. jan.
CRK14:50Angeles City Clark Intl
44t 00m
2 stopp
OSL10:50Oslo Gardermoen
9 673 kr
Finn lignende
Qatar Airways
24. jan.
OSL10:00Oslo Gardermoen
17t 50m
1 stopp
CRK03:50Angeles City Clark Intl
31. jan.
CRK13:10Angeles City Clark Intl
26t 10m
1 stopp
OSL15:20Oslo Gardermoen
9 701 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. jan.
OSL09:10Oslo Gardermoen
36t 20m
2 stopp
CRK21:30Angeles City Clark Intl
31. jan.
CRK14:50Angeles City Clark Intl
44t 00m
2 stopp
OSL10:50Oslo Gardermoen
9 768 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. jan.
OSL09:10Oslo Gardermoen
36t 20m
2 stopp
CRK21:30Angeles City Clark Intl
31. jan.
CRK14:50Angeles City Clark Intl
42t 10m
2 stopp
OSL09:00Oslo Gardermoen
9 853 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. jan.
OSL06:30Oslo Gardermoen
21t 20m
2 stopp
CRK03:50Angeles City Clark Intl
31. jan.
CRK13:10Angeles City Clark Intl
26t 10m
1 stopp
OSL15:20Oslo Gardermoen
10 367 kr
Finn lignende
Qatar Airways
24. jan.
OSL10:00Oslo Gardermoen
17t 50m
1 stopp
CRK03:50Angeles City Clark Intl
31. jan.
CRK13:10Angeles City Clark Intl
26t 10m
1 stopp
OSL15:20Oslo Gardermoen
10 900 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Angeles City

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Angeles City, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Emirates
Emirates
OSLOslo Gardermoen
24t 50m
CRKAngeles City Clark Intl

Hvilke flyselskaper flyr til Angeles City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Angeles City

Hvilke flyselskaper flyr til Angeles City?

På reiser til Angeles City fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: Qatar Airways, Emirates, Korean Air eller Turkish Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med Emirates til Angeles City

Det mest populære flyselskapet for fly til Angeles City på momondo, er Emirates som har 6 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Dubai Intl, og det beste tilbudet på en flyvning med Emirates til Angeles City, kostet 7 641 kr (tur/retur, Oslo Gardermoen til Angeles City, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 129 Emirates vurdering, har det fått en score på 8,4 av momondo-brukere.

Flyvninger med Korean Air til Angeles City

Priser for fly med Korean Air til Angeles City kan koste fra så lite som 9 987 kr (tur/retur fra Oslo Gardermoen, funnet i løpet av de siste 72 timene). Prisene på de 7 flyene som Korean Air flyr til Angeles City i en vanlig uke, kan variere betraktelig. Det mest populære flyet med Korean Air til Angeles City, koster fra Incheon Intl. Korean Air har fått en score på 8,2/10 av momondo-brukere basert på totalt 56 vurdering.


Flyplasser nære Angeles City

Under finner du alle flyplassene i Angeles City sammen med avstanden til sentrum

Når du flyr til Angeles City, lander du sannsynligvis på Angeles City/Clark internasjonale lufthavn. Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum på, er å forhåndsbestille en taxi. Da møter sjåføren deg i ankomsthallen og tar deg trygt og sikkert med til hotellet ditt, eller en annen ønsket destinasjon. Alt du trenger å gjøre, er å oppgi reisedetaljene dine, hvor du ønsker å bli sluppet av, antall passasjerer og hvor mye bagasje du har med. Deretter får du en bekreftelse med detaljer rundt hentingen din. Dersom du ikke ønsker å forhåndsbestille transport, kan du også ta en av taxiene som står og venter utenfor ankomsthallen. Her finner du også buss og jeepney som kan ta deg inn til byen for en billig penge.


Populære flybilletter til Angeles City

Finn dine flybilletter til Angeles City med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Angeles City
Raskeste flytid24t 50m
Laveste pris9 673 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Angeles City

Det er både enkelt og rimelig å komme seg rundt i Angeles City, med mange ulike transportalternativer. Jeepney er en populær og kanskje den billigste måten å komme seg rundt i byen på, og det koster rundt 10 PHP (1,6 NOK) per person. Du kan også ta buss i Angeles City, og prisen avhenger av hvor du skal og hvor langt du skal. Du finner også flere trehjulssykler som tar deg rundt i byen som passer best for korte avstander. Alternativt kan du også leie en bil eller van, med eller uten sjåfør. Uansett hvilket budsjett du har, kan du være sikker på at du finner et fremkomstmiddel som passer deg.


Visumkrav for Angeles City

Du trenger ikke visum for å reise til Angeles City for opphold på inntil 30 dager. Imidlertid må du må vise frem gyldig billett for retur eller for reise til et tredjeland innen 30 dager ved innreise til Filippinene. Du kan ikke reise hit uten pass, og passet må være gyldig i minimum seks måneder etter planlagt utreisedato.


Start planleggingen av reisen til Angeles City


De beste tingene å se og gjøre i Angeles City

Angeles City er kanskje mest kjent for sitt pulserende uteliv, men det er også mange attraksjoner og severdigheter du bør få med deg når du er i byen. Dersom du vil oppleve litt av byens historie kan du dra til Bale Matua, byens eldste hus som ble bygget for mer enn 180 år siden. Ta også turen innom Holy Rosary-katedralen fra 1877, som ble brukt som sykehus for den amerikanske hæren fra 1899-1900. Museer som er verdt et besøk er blant annet Museo Ning Angeles og Clark Museum.

Du bør ikke drikke vann fra springen i Angeles City, og du får kjøpt vann på flaske de fleste steder. Du bør også unngå isbiter og fersk mat som er skylt i springvann.

Noen ganger kan en serviceavgift på 10 % være inkludert i regningene du får, men du bør likevel tipse rundt 10 % til servitører og andre servicearbeidere i Filippinene.


Hvorfor bruke momondo?

For å finne flyreisen som passer best for dine behov, samler momondo en rekke flyreiser fra en stor gruppe forskjellige flyselskaper og agenter; Deretter kan du bruke vår innsikt og filtre for å finne og bestille den riktige flyreisen til Angeles City.

Flyreiser til Angeles City med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Angeles City. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Angeles City flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Angeles City

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Angeles City

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.