Fly Asia Filipinene Pampanga Angeles City

Finn billige fly til Angeles City

Tur/retur
Økonomi
Washington (WAS)
Angeles City (CRK)
lør.. 17.4.
lør.. 24.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Angeles City

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Angeles City fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Angeles City

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Angeles City

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Manila (MNL)

Vanligvis er flyvninger til Angeles City fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Manila Ninoy Aquino Intl, som i gjennomsnitt koster 5 682 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANGELES CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai12 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Angeles City koster i gjennomsnitt kun 5 727 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ANGELES CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember33 % dyrereDet koster ca. 8 729 kr for flyvninger til Angeles City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ANGELES CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember563 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Angeles City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Angeles City?

Filippinene har et tropisk klima med en tørkesesong og en regnsesong. Ikke overraskende er det mest populært å fly til Angeles City i tørketiden mellom november og april, når det er enkelt å komme seg rundt til alle øyene og andre avsidesliggende steder. I mars og april er det svært varmt i hele landet, mens månedene desember, januar og februar har mer behagelige temperaturer. Dersom du ser etter billig fly til Angeles City derimot, kan det være lurt å reise utenom høysesongen i regntiden. Det er også en god idé å være tidlig ute med å bestille flybilletter til Angeles City slik at du sikrer deg de flytidene og prisene som passer best for deg.

Hvilken måned er det billigst å fly til Angeles City?

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Angeles City i løpet av mai, kan du også fly billig i september. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 5 761 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Angeles City?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Angeles City på, er 42 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 6 547 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Angeles City?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til Angeles City fra Norge en mandag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på mandag for så lite som 5 976 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. Sørg for å unngå å bestille avreise på en søndag ettersom prisene da generelt er høyere enn normalt. Ifølge dataene våre er gjennomsnittsprisen på en billett til Angeles City på en søndag, 7 012 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Angeles City?

På kvelden er det billigste tidspunktet på døgnet å fly fra Norge til Angeles City, og du kan da finne flybilletter som koster så lite som 5 502 kr. Å fly til Angeles City på kvelden er perfekt da dette er et tidspunkt færre flyr på. På den annen side er om morgenen det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Angeles City, med priser som ligger på ca. 7 913 kr.


Flotte tilbud på flyreiser til Angeles City Clark Intl Airport

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Angeles City Clark Intl Airport som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
4. jul.
09:00Oslo Gardermoen
21t 00m
2 stopp
06:00Angeles City Clark Intl Airport
23. jul.
04:15Angeles City Clark Intl Airport
30t 45m
3 stopp
11:00Oslo Gardermoen
12 176 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jul.
13:40Oslo Gardermoen
26t 05m
3 stopp
15:45Angeles City Clark Intl Airport
23. jul.
05:20Angeles City Clark Intl Airport
31t 05m
3 stopp
12:25Oslo Gardermoen
11 220 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jul.
02:55Oslo Gardermoen
26t 50m
2 stopp
05:45Angeles City Clark Intl Airport
23. jul.
13:15Angeles City Clark Intl Airport
36t 25m
2 stopp
01:40Oslo Gardermoen
9 350 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
4. jul.
10:30Oslo Gardermoen
19t 15m
1 stopp
05:45Angeles City Clark Intl Airport
23. jul.
13:15Angeles City Clark Intl Airport
46t 25m
2 stopp
11:40Oslo Gardermoen
8 947 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Angeles City Clark Intl Airport

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Angeles City, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
Flere flyselskaper
17. mai
06:00Oslo Gardermoen
26t 50m
3 stopp
08:50Angeles City Clark Intl Airport
6 256 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
17. mai
02:00Oslo Gardermoen
30t 50m
2 stopp
08:50Angeles City Clark Intl Airport
6 952 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
24. apr.
11:45Oslo Gardermoen
32t 15m
2 stopp
20:00Angeles City Clark Intl Airport
9 342 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til Angeles City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Angeles City

Det er ingen flyselskaper som flyr til Angeles City direkte fra Norge, og som regel får du en eller to mellomlandinger på veien hit. Flyselskaper som flyr de ulike strekningene er blant annet Qatar Airways, China Eastern, KLM, SAS og Emirates, og flyturen kan ta alt fra 19-25 timer avhengig av lengden på stoppene. Dersom du prioriterer billige flybilletter til Angeles City må du ofte også regne med lengre mellomlandinger.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Angeles City, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Når du flyr til Angeles City, lander du sannsynligvis på Angeles City/Clark internasjonale lufthavn. Den enkleste måten å komme seg fra flyplassen til sentrum på, er å forhåndsbestille en taxi. Da møter sjåføren deg i ankomsthallen og tar deg trygt og sikkert med til hotellet ditt, eller en annen ønsket destinasjon. Alt du trenger å gjøre, er å oppgi reisedetaljene dine, hvor du ønsker å bli sluppet av, antall passasjerer og hvor mye bagasje du har med. Deretter får du en bekreftelse med detaljer rundt hentingen din. Dersom du ikke ønsker å forhåndsbestille transport, kan du også ta en av taxiene som står og venter utenfor ankomsthallen. Her finner du også buss og jeepney som kan ta deg inn til byen for en billig penge.


Hvordan kommer man seg rundt i Angeles City?

Det er både enkelt og rimelig å komme seg rundt i Angeles City, med mange ulike transportalternativer. Jeepney er en populær og kanskje den billigste måten å komme seg rundt i byen på, og det koster rundt 10 PHP (1,6 NOK) per person. Du kan også ta buss i Angeles City, og prisen avhenger av hvor du skal og hvor langt du skal. Du finner også flere trehjulssykler som tar deg rundt i byen som passer best for korte avstander. Alternativt kan du også leie en bil eller van, med eller uten sjåfør. Uansett hvilket budsjett du har, kan du være sikker på at du finner et fremkomstmiddel som passer deg.


Kan man reise til Angeles City uten pass eller visum?

Du trenger ikke visum for å reise til Angeles City for opphold på inntil 30 dager. Imidlertid må du må vise frem gyldig billett for retur eller for reise til et tredjeland innen 30 dager ved innreise til Filippinene. Du kan ikke reise hit uten pass, og passet må være gyldig i minimum seks måneder etter planlagt utreisedato.


Tips og anbefalinger

Hva bør du se i Angeles City?

Angeles City er kanskje mest kjent for sitt pulserende uteliv, men det er også mange attraksjoner og severdigheter du bør få med deg når du er i byen. Dersom du vil oppleve litt av byens historie kan du dra til Bale Matua, byens eldste hus som ble bygget for mer enn 180 år siden. Ta også turen innom Holy Rosary-katedralen fra 1877, som ble brukt som sykehus for den amerikanske hæren fra 1899-1900. Museer som er verdt et besøk er blant annet Museo Ning Angeles og Clark Museum.

Kan du drikke vann fra springen?

Du bør ikke drikke vann fra springen i Angeles City, og du får kjøpt vann på flaske de fleste steder. Du bør også unngå isbiter og fersk mat som er skylt i springvann.

Gir du tips?

Noen ganger kan en serviceavgift på 10 % være inkludert i regningene du får, men du bør likevel tipse rundt 10 % til servitører og andre servicearbeidere i Filippinene. (Priser sjekket 24/04/2019).


Fly Asia Filipinene Pampanga Angeles City
 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse