Finn billige fly til Manchester

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
ti. 26.10.
ti. 2.11.

De billigste flyvningene til flyplassene i Manchester

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Manchester fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Manchester

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Manchester

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Manchester (MAN)

Vanligvis er flyvninger til Manchester fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Manchester, som i gjennomsnitt koster 1 196 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANCHESTER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Manchester koster i gjennomsnitt kun 1 019 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANCHESTER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril25 % dyrereDet koster ca. 1 795 kr for flyvninger til Manchester fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MANCHESTER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember283 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Manchester fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Manchester?

Høysesong i Manchester, byen for heidundrende fotballkamper, er sommermånedene og rundt juletider. Det er likevel mange som kommer med fly til Manchester året rundt, ettersom de to store fotballklubbene City og United lokker til seg fansen under fotballsesongen.

Januar og november er ofte de beste månedene for billige flybilletter til Manchester. Da skrus prisen ned, men du kan like fullt nyte varme, stemningsfulle puber i kalde vintermåneder. Lavsesongen er en bra tid for å utforske Manchester Art Gallery uten mye folk, og du har gode muligheter for å fly til Manchester for en rimelig penge.

 • Hvilken flyvning til Manchester er den absolutt billigste?

  Den beste prisen som er funnet på momondo til Manchester, lå på 93 kr/per person fra Dublin, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Manchester. Du kan finne den billigste prisen til Manchester fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Manchester?

  Hvis du ikke har mulighet til å besøke Manchester i løpet av august, kan du også fly billig i juli. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 169 kr.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Manchester?

  Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Manchester fra Norge er 28 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 437 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Manchester fra Norge for så lite som 75 kr på momondo.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Manchester?

  Liverpool John Lennon flyplass, Leeds Bradford flyplass, Blackpool flyplass, Doncaster Sheffield flyplass eller Birmingham flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Manchester.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Manchester?

  Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Manchester, er vanligvis Leeds Bradford flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 151 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Manchester

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Manchester som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair
3. nov.
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
MAN08:20Manchester
10. nov.
MAN02:00Manchester
1t 50m
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
1. des.
TRF05:25Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
MAN07:20Manchester
5. des.
MAN02:15Manchester
1t 55m
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
3. nov.
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
MAN08:20Manchester
7. nov.
MAN02:15Manchester
1t 55m
TRF04:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
21. nov.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
MAN07:45Manchester
24. nov.
MAN02:00Manchester
1t 50m
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
15. nov.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
MAN18:10Manchester
17. nov.
MAN02:00Manchester
1t 50m
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
15. nov.
TRF16:00Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
MAN18:10Manchester
17. nov.
MAN02:00Manchester
1t 50m
TRF03:50Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Manchester

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Manchester, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair og Ryanair UK
Ryanair UK
7. nov.
TRF05:35Oslo Torp Sandefjord
2t 10m
MAN07:45Manchester
Ryanair
7. nov.
TRF06:25Oslo Torp Sandefjord
13t 50m
1 stopp
MAN20:15Manchester
Flere flyselskaper
4. des.
OSL15:35Oslo Gardermoen
13t 55m
1 stopp
MAN05:30Manchester

Hvilke flyselskaper flyr til Manchester?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Manchester
 • Hvilke flyselskaper flyr til Manchester?

  Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Manchester from Norge are SAS, Ryanair, KLM and Lufthansa. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Manchester

Under finner du alle flyplassene i Manchester sammen med avstanden til sentrum

Du lander på Manchester lufthavn når du kommer med fly til Manchester. De rimeligste alternativene for å komme seg inn til sentrum er buss og trikk. Det går buss både til sentrum og tilbake til flyplassen døgnet rundt, og trikkene går hvert 12. minutt. Billettene koster cirka £ 3–4, og tar du trikken må du kjøpe billett på billettautomat på forhånd. Det går også tog både til og fra Manchester Piccadilly hvert 10. minutt, og selve togreisen tar cirka 20 minutter. Billettene koster £ 3–6. Du kan fint benytte både tog og buss når du skal tilbake til flyplassen igjen.


Populære flybilletter til Manchester

Finn dine flybilletter til Manchester med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Manchester
Raskeste flytid1t 55m
Billigst pris75 kr
Flyvninger fra Bergen til Manchester
Raskeste flytid1t 40m
Billigst pris1 035 kr
Flyvninger fra Stavanger til Manchester
Raskeste flytid1t 40m
Billigst pris1 236 kr
Flyvninger fra Trondheim til Manchester
Raskeste flytid6t 30m
Billigst pris1 561 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Manchester
Raskeste flytid4t 40m
Billigst pris1 636 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Manchester

Når du først har kommet deg med fly til Manchester, er det enkelt å komme seg videre rundt i byen. Busser, trikker og tog kjører på kryss og tvers i byen, og du kan kjøpe et reisekort for £ 6–10 som inkluderer både buss og trikk. Det kan lønne seg å kjøpe kort dersom du planlegger å reise mye rundt.

Dersom du ønsker en mer actionfylt transportmetode, kan du bruke Manchester Water Taxi. Taxibåtene tar deg mellom Old Trafford og sentrum. Dessuten er sentrum lite nok til at du kan ta på deg noen behagelige sko og utforske den til fots. Blir du sliten, kan du hoppe på gratisbussen Metroshuttle som går mellom de største handlesentrene og togstasjonene.


Visumkrav for Manchester

Norske borgere trenger pass når de skal reise til Manchester, ettersom Storbritannia ikke er del av Schengen. Passet må være gyldig under hele oppholdet, og dette blir sjekket når du ankommer landet. Norske statsborgere trenger derimot ikke visum. Du bør også merke deg at hvis du har et annet etternavn enn barnet ditt, kan du bli bedt om å dokumentere tilknytningen. Regler for pass og visum kan endre seg på kort tid. Du bør derfor alltid sjekke på nettsidene til den britiske ambassaden eller regjeringen i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Manchester


De beste tingene å se og gjøre i Manchester

Hva bør jeg oppleve i Manchester?

Fotballinteresserte bør absolutt få med seg en kamp når de er i byen. Det er ikke bare fotball byen er kjent for, den har også en rik historie innen musikk og kultur. Få gjerne med deg en konsert mens du er i byen, eller utforsk Manchester Museum.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Har du en dinosaurentusiast i familien, kan dere besøke Stan på Manchester Museum. Han er en svær T-rex, og bor i museet sammen med skumle mumier. Dersom dere heller vil ha litt liv og røre med vannrutsjebaner og badebasseng, besøk Manchesters Aquatic Centre.

Hvor bør jeg shoppe?

Shoppingglade som har slått kloa i billige flybilletter til Manchester, har all grunn til å glede seg til innbringende handlerunder. Handegaten King Street bugner over av fristende butikker, mens det enorme kjøpesenteret Trafford Centre er et lite handleparadis.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Byen sies å være porten til Nord-England, og det er enkelt å bestille billige flybilletter til Manchester for videre reiser i området. I selve byen er Deansgate et livlig område med puber og restauranter. For en god dose historie, kan du besøke Castlefield med romerske ruiner.