Finn billige fly til Manchester

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 13.8.
lø. 20.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Manchester

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Manchester

Beste pris på enveisbillett

117 kr

Beste pris på tur/retur-billett

254 kr

Raskeste flytid

1t 40m

Opereres av

4 flyselskaper
Den beste prisen på en enveisflyvning til Manchester fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 117 kr (Oslo Torp Sandefjord til Manchester).
Den beste prisen på en tur/retur-flyvning til Manchester fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 254 kr (Oslo Torp Sandefjord til Manchester).
Den kjappeste flyvningen til Manchester fra Norge tar 1t 40m (Bergen Flesland til Manchester).
Det finnes 4 andre flyselskaper som flyr til Manchester, deriblant Lufthansa, Norwegian og Ryanair UK.

De billigste flyvningene til flyplassene i Manchester

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Manchester fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Manchester

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Manchester

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Liverpool (LPL)

Vanligvis er flyvninger til Manchester fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Liverpool John Lennon, som i gjennomsnitt koster 1 383 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANCHESTER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember20 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Manchester koster i gjennomsnitt kun 1 537 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANCHESTER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril28 % dyrereDet koster ca. 2 467 kr for flyvninger til Manchester fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MANCHESTER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril386 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Manchester fra Oslo Gardermoen flyplass i april enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Manchester?

Høysesong i Manchester, byen for heidundrende fotballkamper, er sommermånedene og rundt juletider. Det er likevel mange som kommer med fly til Manchester året rundt, ettersom de to store fotballklubbene City og United lokker til seg fansen under fotballsesongen.

Januar og november er ofte de beste månedene for billige flybilletter til Manchester. Da skrus prisen ned, men du kan like fullt nyte varme, stemningsfulle puber i kalde vintermåneder. Lavsesongen er en bra tid for å utforske Manchester Art Gallery uten mye folk, og du har gode muligheter for å fly til Manchester for en rimelig penge.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Manchester, lå på 146 kr/per person fra Rzeszow, noe som er 95 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Manchester. Du kan finne den billigste prisen til Manchester fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvis du ikke har mulighet til å besøke Manchester i løpet av November, kan du også fly billig i juni. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 1 556 kr.

Det beste tidspunktet å bestille en flyvning til Manchester fra Norge er 28 dager før. Prisene ligger da vanligvis på omkring 1 927 kr. Men prisene på flybilletter kan være lavere utenom denne tidsperioden. Det ble f.eks. funnet flyvninger til Manchester fra Norge for så lite som 254 kr på momondo.

Hvis du har lyst til å gå på fotturer under varmere værforhold, bør du vurdere å planlegge å fly til Manchester i mai, juni og juli. Parker som Hyde Park er populære i løpet av disse månedene.

Liverpool John Lennon flyplass, Leeds Bradford flyplass, Blackpool flyplass, Doncaster Sheffield flyplass eller Birmingham flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Manchester.

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Manchester, er vanligvis Doncaster Sheffield flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 106 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Flotte tilbud på flyreiser til Manchester

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Manchester som nylig ble funnet av brukere på momondo
Ryanair UK
18. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
MAN19:40Manchester
25. sep.
MAN14:25Manchester
1t 45m
TRF16:10Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
24. nov.
TRF11:10Oslo Torp Sandefjord
2t 05m
MAN13:15Manchester
1. des.
MAN08:00Manchester
1t 45m
TRF09:45Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
19. sep.
TRF14:25Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
MAN16:20Manchester
23. sep.
MAN13:00Manchester
1t 45m
TRF14:45Oslo Torp Sandefjord
Ryanair
6. nov.
TRF09:05Oslo Torp Sandefjord
2t 05m
MAN11:10Manchester
11. nov.
MAN08:00Manchester
1t 45m
TRF09:45Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
28. nov.
TRF15:40Oslo Torp Sandefjord
2t 05m
MAN17:45Manchester
5. des.
MAN12:25Manchester
1t 50m
TRF14:15Oslo Torp Sandefjord
Ryanair UK
3. feb.
TRF11:10Oslo Torp Sandefjord
2t 05m
MAN13:15Manchester
5. feb.
MAN05:55Manchester
1t 45m
TRF07:40Oslo Torp Sandefjord

Finn de billigste enveisflyvningene til Manchester

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Manchester, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Norwegian, Ryanair og Ryanair UK
Ryanair UK
25. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
MAN19:40Manchester
Ryanair UK
3. nov.
TRF12:10Oslo Torp Sandefjord
2t 05m
MAN14:15Manchester
Ryanair UK
25. sep.
TRF17:45Oslo Torp Sandefjord
1t 55m
MAN19:40Manchester

Hvilke flyselskaper flyr til Manchester?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Manchester

Hvilke flyselskaper flyr til Manchester?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Manchester from Norge are Scandinavian Airlines, KLM, Norwegian and Ryanair. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra

Flyvninger med Finnair til Manchester

Finnair flyr til Manchester ca. 7 ganger i en gjennomsnittlig uke. Avreiseflyplass avgjør hvilke tilbud du finner for flyvninger med Finnair, men det er funnet priser helt nede i 2 456 kr fra Trondheim Værnes (TRD) til Manchester. Finnair har fått en score på 7,7/10 basert på momondo-brukeres vurderinger.

Flyvninger med KLM til Manchester

KLM flyr til Manchester 26 ganger i uken, noe som gjør det til et populært flyselskap å fly med, særlig hvis man skal til Manchester fra Amsterdam Schiphol. KLM (score: 7,5, 152 vurderinger) varierer i pris avhengig av når og hvor du ønsker å fly til Manchester fra. Den beste billettprisen med KLM som er funnet på momondo til Manchester, hadde avgang fra Bergen Flesland (1 329 kr tur/retur).


Flyplasser nære Manchester

Under finner du alle flyplassene i Manchester sammen med avstanden til sentrum

Du lander på Manchester lufthavn når du kommer med fly til Manchester. De rimeligste alternativene for å komme seg inn til sentrum er buss og trikk. Det går buss både til sentrum og tilbake til flyplassen døgnet rundt, og trikkene går hvert 12. minutt. Billettene koster cirka £ 3–4, og tar du trikken må du kjøpe billett på billettautomat på forhånd. Det går også tog både til og fra Manchester Piccadilly hvert 10. minutt, og selve togreisen tar cirka 20 minutter. Billettene koster £ 3–6. Du kan fint benytte både tog og buss når du skal tilbake til flyplassen igjen.


Populære flybilletter til Manchester

Finn dine flybilletter til Manchester med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Manchester
Raskeste flytid1t 55m
Laveste pris254 kr
Flyvninger fra Stavanger til Manchester
Raskeste flytid1t 30m
Laveste pris1 184 kr
Flyvninger fra Trondheim til Manchester
Raskeste flytid4t 40m
Laveste pris1 674 kr
Flyvninger fra Bergen til Manchester
Raskeste flytid1t 40m
Laveste pris1 096 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Manchester
Raskeste flytid13t 55m
Laveste pris2 232 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i Manchester

Når du først har kommet deg med fly til Manchester, er det enkelt å komme seg videre rundt i byen. Busser, trikker og tog kjører på kryss og tvers i byen, og du kan kjøpe et reisekort for £ 6–10 som inkluderer både buss og trikk. Det kan lønne seg å kjøpe kort dersom du planlegger å reise mye rundt.

Dersom du ønsker en mer actionfylt transportmetode, kan du bruke Manchester Water Taxi. Taxibåtene tar deg mellom Old Trafford og sentrum. Dessuten er sentrum lite nok til at du kan ta på deg noen behagelige sko og utforske den til fots. Blir du sliten, kan du hoppe på gratisbussen Metroshuttle som går mellom de største handlesentrene og togstasjonene.


Visumkrav for Manchester

Norske borgere trenger pass når de skal reise til Manchester, ettersom Storbritannia ikke er del av Schengen. Passet må være gyldig under hele oppholdet, og dette blir sjekket når du ankommer landet. Norske statsborgere trenger derimot ikke visum. Du bør også merke deg at hvis du har et annet etternavn enn barnet ditt, kan du bli bedt om å dokumentere tilknytningen. Regler for pass og visum kan endre seg på kort tid. Du bør derfor alltid sjekke på nettsidene til den britiske ambassaden eller regjeringen i god tid før avreise.


Start planleggingen av reisen til Manchester


De beste tingene å se og gjøre i Manchester

Fotballinteresserte bør absolutt få med seg en kamp når de er i byen. Det er ikke bare fotball byen er kjent for, den har også en rik historie innen musikk og kultur. Få gjerne med deg en konsert mens du er i byen, eller utforsk Manchester Museum.

Har du en dinosaurentusiast i familien, kan dere besøke Stan på Manchester Museum. Han er en svær T-rex, og bor i museet sammen med skumle mumier. Dersom dere heller vil ha litt liv og røre med vannrutsjebaner og badebasseng, besøk Manchesters Aquatic Centre.

Shoppingglade som har slått kloa i billige flybilletter til Manchester, har all grunn til å glede seg til innbringende handlerunder. Handegaten King Street bugner over av fristende butikker, mens det enorme kjøpesenteret Trafford Centre er et lite handleparadis.

Byen sies å være porten til Nord-England, og det er enkelt å bestille billige flybilletter til Manchester for videre reiser i området. I selve byen er Deansgate et livlig område med puber og restauranter. For en god dose historie, kan du besøke Castlefield med romerske ruiner.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Flyreiser til Manchester med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Manchester. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Manchester flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Manchester

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Manchester

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.