Finn billige fly til Manchester

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
Manchester (MAN)
tor.. 15.4.
tor.. 22.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i Manchester

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Manchester fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Manchester

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Manchester

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Manchester (MAN)

Vanligvis er flyvninger til Manchester fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Manchester, som i gjennomsnitt koster 1 217 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANCHESTER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSaugust29 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Manchester koster i gjennomsnitt kun 1 036 kr i august
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL MANCHESTER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSapril25 % dyrereDet koster ca. 1 827 kr for flyvninger til Manchester fra Oslo Gardermoen flyplass i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL MANCHESTER FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember283 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Manchester fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det best å reise til Manchester?

Høysesong i Manchester, byen for heidundrende fotballkamper, er sommermånedene og rundt juletider. Det er likevel mange som kommer med fly til Manchester året rundt, ettersom de to store fotballklubbene City og United lokker til seg fansen under fotballsesongen.

Januar og november er ofte de beste månedene for billige flybilletter til Manchester. Da skrus prisen ned, men du kan like fullt nyte varme, stemningsfulle puber i kalde vintermåneder. Lavsesongen er en bra tid for å utforske Manchester Art Gallery uten mye folk, og du har gode muligheter for å fly til Manchester for en rimelig penge.

Hvilken flyvning til Manchester er den absolutt billigste?

Den beste prisen som er funnet på momondo til Manchester, lå på 95 kr/per person fra Dublin, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Manchester. Du kan finne den billigste prisen til Manchester fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Hvilken måned er det billigst å fly til Manchester?

Som regel er det august som er den billigste måneden å fly fra Norge til Manchester. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 1 011 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Manchester i løpet av august, er prisen på avreiser fra Norge i løpet av juli også veldig gunstige. De fleste momondo-brukere finner priser for denne måneden til ca. 1 155 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Manchester?

Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Manchester på, er 30 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 1 447 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 1 147 kr.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til Manchester?

Den billigste avreisedagen for flyvningen din til Manchester er på søndag med priser helt nede i 1 203 kr. Dette er ofte tilfellet ettersom det er mindre etterspørsel på flyvninger på denne ukedagen. Den dyreste dagen å fly til Manchester på, er lørdag, med priser som ligger på ca. 1 895 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til Manchester?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til Manchester på, er kl. 12:00. Flyvninger fra Norge til Manchester på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 477 kr. På den annen side er på kvelden det dyreste tidspunktet på døgnet å fly til Manchester, med priser som ligger på ca. 1 674 kr.

Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Manchester?

Liverpool John Lennon flyplass, Leeds Bradford flyplass, Blackpool flyplass, Doncaster Sheffield flyplass eller Birmingham flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Manchester.

Finnes det et billigere alternativ for å fly til Manchester?

Den billigste flyplassen å fly til i nærheten av Manchester, er vanligvis Leeds Bradford flyplass med priser som ligger på i gjennomsnitt 2 188 kr/person. Disse prisene varierer basert på hvor man reiser fra. Reisende som ønsker å spare penger anbefales å prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Flotte tilbud på flyreiser til Manchester

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Manchester som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
13. mai
13:20Oslo Gardermoen
5t 15m
1 stopp
18:35Manchester
18. mai
09:10Manchester
2t 00m
11:10Oslo Gardermoen
1 869 kr
Finn lignende
Lufthansa
13. mai
02:40Oslo Gardermoen
4t 45m
1 stopp
07:25Manchester
18. mai
11:20Manchester
7t 05m
1 stopp
18:25Oslo Gardermoen
1 359 kr
Finn lignende
KLM
4. jun.
02:20Stavanger Sola
11t 25m
1 stopp
13:45Manchester
6. jun.
01:55Manchester
4t 35m
1 stopp
06:30Stavanger Sola
1 750 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
14. mai
08:00Stavanger Sola
10t 50m
2 stopp
18:50Manchester
28. mai
07:10Manchester
5t 35m
1 stopp
12:45Stavanger Sola
2 056 kr
Finn lignende
KLM
9. mai
13:40Bergen Flesland
4t 55m
1 stopp
18:35Manchester
12. mai
01:55Manchester
15t 55m
1 stopp
17:50Bergen Flesland
1 716 kr
Finn lignende
Lufthansa
13. mai
07:35Oslo Gardermoen
12t 20m
2 stopp
19:55Manchester
18. mai
06:45Manchester
11t 40m
2 stopp
18:25Oslo Gardermoen
1 945 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Manchester

Hvis du ser etter enveisflyvninger til Manchester, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
SAS
11. jun.
04:00Oslo Gardermoen
2t 05m
06:05Manchester
SAS
11. jun.
04:00Oslo Gardermoen
2t 05m
06:05Manchester
KLM
11. jun.
07:50Oslo Gardermoen
5t 55m
1 stopp
13:45Manchester

Hvilke flyselskaper flyr til Manchester?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Manchester

SAS, Ryanair og Norwegian er populære selskap for reisende som vil fly til Manchester direkte. Selve reisen tar i overkant av to timer. Ryanair og andre lavpriskjeder har ofte billige flybilletter til Manchester, bare merk deg at valg av flysete og innsjekking av bagasje kan koste ekstra. Befinner du deg i Bergen og vil med fly til Manchester, er SAS, KLM og British Airways populære alternativ. Flyreisen kan ta 4–5 timer med mellomlanding, mens SAS flyr direkte på 1–2 timer. Reisende fra Trondheim som er på jakt etter billige flybilletter til Manchester, velger ofte å bestille med SAS, Norwegian eller KLM.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i Manchester, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Du lander på Manchester lufthavn når du kommer med fly til Manchester. De rimeligste alternativene for å komme seg inn til sentrum er buss og trikk. Det går buss både til sentrum og tilbake til flyplassen døgnet rundt, og trikkene går hvert 12. minutt. Billettene koster cirka £ 3–4, og tar du trikken må du kjøpe billett på billettautomat på forhånd. Det går også tog både til og fra Manchester Piccadilly hvert 10. minutt, og selve togreisen tar cirka 20 minutter. Billettene koster £ 3–6. Du kan fint benytte både tog og buss når du skal tilbake til flyplassen igjen.


Populære flybilletter til Manchester

Finn dine flybilletter til Manchester med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Manchester
Raskeste flytid
2t 05m
Billigste pris
1 198 kr
Flyvninger fra Bergen til Manchester
Raskeste flytid
4t 55m
Billigste pris
1 717 kr
Flyvninger fra Stavanger til Manchester
Raskeste flytid
11t 25m
Billigste pris
1 759 kr
Flyvninger fra Kristiansand til Manchester
Raskeste flytid
15t 15m
Billigste pris
2 473 kr
Flyvninger fra Trondheim til Manchester
Raskeste flytid
24t 45m
Billigste pris
3 271 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i Manchester?

Når du først har kommet deg med fly til Manchester, er det enkelt å komme seg videre rundt i byen. Busser, trikker og tog kjører på kryss og tvers i byen, og du kan kjøpe et reisekort for £ 6–10 som inkluderer både buss og trikk. Det kan lønne seg å kjøpe kort dersom du planlegger å reise mye rundt.

Dersom du ønsker en mer actionfylt transportmetode, kan du bruke Manchester Water Taxi. Taxibåtene tar deg mellom Old Trafford og sentrum. Dessuten er sentrum lite nok til at du kan ta på deg noen behagelige sko og utforske den til fots. Blir du sliten, kan du hoppe på gratisbussen Metroshuttle som går mellom de største handlesentrene og togstasjonene.


Kan man reise til Manchester uten pass eller visum?

Norske borgere trenger pass når de skal reise til Manchester, ettersom Storbritannia ikke er del av Schengen. Passet må være gyldig under hele oppholdet, og dette blir sjekket når du ankommer landet. Norske statsborgere trenger derimot ikke visum. Du bør også merke deg at hvis du har et annet etternavn enn barnet ditt, kan du bli bedt om å dokumentere tilknytningen. Regler for pass og visum kan endre seg på kort tid. Du bør derfor alltid sjekke på nettsidene til den britiske ambassaden eller regjeringen i god tid før avreise.


Tips og anbefalinger

Hva bør jeg oppleve i Manchester?

Fotballinteresserte bør absolutt få med seg en kamp når de er i byen. Det er ikke bare fotball byen er kjent for, den har også en rik historie innen musikk og kultur. Få gjerne med deg en konsert mens du er i byen, eller utforsk Manchester Museum.

Hva er morsomt å gjøre for barna?

Har du en dinosaurentusiast i familien, kan dere besøke Stan på Manchester Museum. Han er en svær T-rex, og bor i museet sammen med skumle mumier. Dersom dere heller vil ha litt liv og røre med vannrutsjebaner og badebasseng, besøk Manchesters Aquatic Centre.

Hvor bør jeg shoppe?

Shoppingglade som har slått kloa i billige flybilletter til Manchester, har all grunn til å glede seg til innbringende handlerunder. Handegaten King Street bugner over av fristende butikker, mens det enorme kjøpesenteret Trafford Centre er et lite handleparadis.

Hvilke områder burde jeg besøke?

Byen sies å være porten til Nord-England, og det er enkelt å bestille billige flybilletter til Manchester for videre reiser i området. I selve byen er Deansgate et livlig område med puber og restauranter. For en god dose historie, kan du besøke Castlefield med romerske ruiner.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse